Trojan37 Reputație: 267 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Iulie 8, 2022 La 07.07.2022 la 15:42, Beatricegl22 a spus: Ms pt recenzie.. îmi pare rău că nu e aer condiționat aici dar nu e depinde de mine ...fiecare cu gusturile lui .mersi pentru vizita .zi buna sa ai Daca deschizi 2 geamuri si usa de la balcon aerul conditionat e pantalon scurt👍Riscul meserii sa mergi la futut in timpul lui ora 12😂😂😂😂😂.
Beatricegl22 Reputație: 17 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 8, 2022 Acum 22 minute, Trojan37 a spus: Daca deschizi 2 geamuri si usa de la balcon aerul conditionat e pantalon scurt👍Riscul meserii sa mergi la futut in timpul lui ora 12😂😂😂😂😂. Erau deschise geamurile dar tot cald era ..🤪 1
Trojan37 Reputație: 267 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Iulie 8, 2022 Acum 24 minute, Beatricegl22 a spus: Erau deschise geamurile dar tot cald era ..🤪 Am vrut sa te scot dar vad ca tu ții cu ursul🤣🤣🤣🤣
Beatricegl22 Reputație: 17 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iulie 8, 2022 Acum 1 oră, Trojan37 a spus: Am vrut sa te scot dar vad ca tu ții cu ursul🤣🤣🤣🤣 Mersi 🤣🤣 dar na prea mare caldura 🤣🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum