Sari la conținut

Selen (Baby) 0769597615 😍

Vizitator SelenBaby

Postări Recomandate

• Oras:Los Angeles
Postat
Acum 4 ore, SelenBaby a spus:

Da-mi si note ca ai uitat...si poate ma poti ajuta...ca am si eu un topic deschis de un alt membru la "testate" si eu nu stiu cum sa mut recenziile acolo...si nu pot ajunge la Top in ritmul asta.

Iar de luni...va rog dupa ce ma vizitati sa incepeti sa imi lasati si mie recenzii cat mai multe, dar sa fie reale, fara caterinca si "smecherii", sa le pot pune la testate.

Multumesc.

Mars la Jermania! 😆

Postat
Acum 4 ore, incepator2 a spus:

pff, și eu săptămâna asta eram liber, Săptămâna viitoare nu știu ce va fi.

Da ce mah, vrei sa o futi pe distrusa asta? Pe urma te injura daca ii scrii recenzie adevarata. Eu zic sa stai in carantina mai bine. 😆

Vizitator SelenBaby
Reputație: 0
Postat
Acum 2 minute, laury a spus:

Da ce mah, vrei sa o futi pe distrusa asta? Pe urma te injura daca ii scrii recenzie adevarata. Eu zic sa stai in carantina mai bine. 😆

Distrusa e ma-ta. Mars in plm de fraier.

Postat
Acum 2 minute, SelenBaby a spus:

Distrusa e ma-ta. Mars in plm de fraier.

Vrei sa te injur si eu de mata si tactu handicapato??? Ai grija cum vorbesti jartea penala!

Vizitator SelenBaby
Postat
Acum 4 minute, laury a spus:

Vrei sa te injur si eu de mata si tactu handicapato??? Ai grija cum vorbesti jartea penala!

Poti sa injuri, cine nu te lasa? Eu rad de tine la cat esti de prost. Un circar infect 🤣 🤣. Hai ca nu iti mai raspund, nu meriti atentia mea, e scumpa, stai cumintel 🤗

Postat
Chiar acum, SelenBaby a spus:

Poti sa injuri, cine nu te lasa? Eu rad de tine la cat esti de prost. Un circar infect 🤣 🤣. Hai ca nu iti mai raspund, nu meriti atentia mea, e scumpa, stai cumintel 🤗

Ia povesteste cum te abuza tactu cand erai mica, de ai ramas asa proasta?

Vizitator SelenBaby
Postat
Chiar acum, laury a spus:

Ia povesteste cum te abuza tactu cand erai mica, de ai ramas asa proasta?

Mai ai nevoie de multi ani de educatie ca sa ajungi la nivelul meu. Apoi poate mai stam de vorba 🙂. Pana atunci, te las in frustrarea ta. 

Postat
Acum 5 minute, SelenBaby a spus:

Mai ai nevoie de multi ani de educatie ca sa ajungi la nivelul meu. Apoi poate mai stam de vorba 🙂. Pana atunci, te las in frustrarea ta. 

Vezi ca luni daca vine unul si ti-o indeasa pe gat adanc cu sperma in amigdale…e tactu! Te pune in genunchi sa iti ceri iertare.

• Membru Premium
  • Oras:București
Postat

@Selen baby, Suesse , was taetest du wenn das Begehren eines Mannes spuertest ?😘😎🤗

Serios vorbind, eu te voi contacta si pe urmă te voi suna. Conteaza mult vocea, atitudinea si manieră de prezentare ...a mea in primul rand.

Trebuie sa știi cu cine vei avea de-a face😉😘

Vin la tine, pentru 30 minute, fac ce vrei tu, ca pozitie, mangaieri etc.

Totul cu caciulita, nu chiar 30 minute. Rezist mai putin. 

Te voi adula pasional si cu delicatete.

Eu ma port bine cu damele. Fara exceptie.

Și scriu recenzie obiectivă.

Ce spui , trecem in real ? 🤔😘🤗😎

• Like 4
  • Minus 4
Postat
8 hours ago, SelenBaby said:

Am chiar si facultate, retardatule. Facuta din placere. Acea vocatie nu mi se potriveste. 

Iubire, te rog frumos să-ți iei medicamentele și să nu începi iar să bați câmpii. Sau ți-era dor de mine și nu știai cum să faci?

• Haha 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mai oameni buni cred ca trebuie sa-i dam pace, nu ajuta la nimic s-o ațatam. Se observa clar ca fata are probleme/traume peste care trece mai greu si răutatea noastră nu ajuta. Încearcă si ea sa facă ceva cu viața ei in modul in care poate. Vb serios acum si chiar imi pare rau ca am făcut recenzia, si dacă stiam ca se “activează” din nou, nu o mai făceam. Bafta la toată lumea! 

• Like 3
  • Haha 1
  • Minus 2
  • Oras:Bucale
Postat
2 minutes ago, Subterana said:

Mai oameni buni cred ca trebuie sa-i dam pace, nu ajuta la nimic s-o ațatam. Se observa clar ca fata are probleme/traume peste care trece mai greu si răutatea noastră nu ajuta. Încearcă si ea sa facă ceva cu viața ei in modul in care poate. Vb serios acum si chiar imi pare rau ca am făcut recenzia, si dacă stiam ca se “activează” din nou, nu o mai făceam. Bafta la toată lumea! 

Acu ca s-a "activat"...pnm... sa vedem cine are curaj sa o dezactiveze🤦‍♂️😜😂😂😂😂

• Like 1
Postat
Acum 5 minute, only-me a spus:

Acu ca s-a "activat"...pnm... sa vedem cine are curaj sa o dezactiveze🤦‍♂️😜😂😂😂😂

dervall menționa ceva mai sus, sper sa reușească. 

• Like 2
  • Minus 2
Postat
Just now, Subterana said:

dervall menționa ceva mai sus, sper sa reușească. 

Sincer...m-as duce eu sa-i caut punctul G,poate de acolo de dezanctiveaza dar mie frica!😜😂😂😂😂😂😂

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator SelenBaby
Postat

De Luni sa veniti si voi cu prezervative, va rooog si as mai vrea bomboane cu ciocolata si flori (Red Roses sau cum plm. se scrie, aia imi plac mult).

Prosoape noi si de baut cumpar eu.

Daca vreti sa nu mai am lenjeriile/chilotii alea/aia "naspa" cum ziceti voi, imi puteti face cadou ceva ce va place voua sau veniti in nr. mare ca sa am bani sa (va) cumpar lenjerii sexy.

Selen.

Postat
Acum 13 minute, Subterana a spus:

Tu nu vezi ca ea rade de tine? Are neuroni putini si servicii proaste dupa cum ai observat si tu si eu. Nu ii purta de grija, ca tacsu cand era mica o abuza sexual. Doar prafurile o mai ajuta pe Selen.

Postat
4 minutes ago, SelenBaby said:

De Luni sa veniti si voi cu prezervative, va rooog si as mai vrea bomboane cu ciocolata si flori (Red Roses sau cum plm. se scrie, aia imi plac mult).

Daca vreti sa nu mai am lenjeriile/chilotii alea/aia "naspa" cum ziceti voi, imi puteti face cadou ceva ce va place voua sau veniti in nr. mare ca sa am bani sa (va) cumpar lenjerii sexy.

Selen.

Pai eu abia am strans 150 ron,daca iau cartela la STB si la Metrou,prezervatvE,bomboane ,flori,si chiloti,de unde dreq bani sa te mai dezamorsez???😜😂😂😂😂

• Like 1
  • Haha 2
Postat
Acum 6 minute, SelenBaby a spus:

Selen.

Abuzel ghiuzel…treci si fa cioc la cardanel! 

Vizitator SelenBaby
Postat
Acum 1 minut, only-me a spus:

Pai eu abia am strans 150 ron,daca iau cartela la STB si la Metrou,prezervatvE,bomboane ,flori,si chiloti,de unde dreq bani sa te mai dezamorsez???😜😂😂😂😂

Pai strange ca mai e timp pana Luni 🤗 Te iubesc!

Postat
Acum 9 minute, laury a spus:

Tu nu vezi ca ea rade de tine? Are neuroni putini si servicii proaste dupa cum ai observat si tu si eu. Nu ii purta de grija, ca tacsu cand era mica o abuza sexual. Doar prafurile o mai ajuta pe Selen.

Lasă ca nu mor eu ca râdea si ea putin 😂. Oricum e bine ca din jigniri s-a trecut pe glume, unele chiar bune. Parca e ziua altfel așa. 

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 2
Postat
8 minutes ago, SelenBaby said:

Daca vreti sa nu mai am lenjeriile/chilotii alea/aia "naspa" cum ziceti voi, imi puteti face cadou ceva ce va place voua sau veniti in nr. mare ca sa am bani

Ca să ai bani.... Ce vis frumos îți trece prin cap. Chiar dacă ai vrut s-o dai la caterincă, păcat că va rămâne doar un vis pentru tine. Nici măcar unul la cheie. Te rog, fi atentă ce răspunzi ca să nu te tamponez (iar) frontal. Te iubesc!

Vizitator SelenBaby
Postat
Chiar acum, Subterana a spus:

Lasă ca nu mor eu ca râdea si ea putin 😂. Oricum e bine ca din jigniri s-a trecut pe glume, unele chiar bune. Parca e ziua altfel așa. 

Eu nu am glumit, v-am zis ce asteptari am de Luni.

🤗🤗🤗

V-am lasat, de Luni vine valul 5, EU sunt 🤗🤗🤗, va astept cu lenjeria voastra favorita.

Pupiciii.

Vizitator SelenBaby
Postat
Acum 3 minute, uritescu a spus:

Ca să ai bani.... Ce vis frumos îți trece prin cap. Chiar dacă ai vrut s-o dai la caterincă, păcat că va rămâne doar un vis pentru tine. Nici măcar unul la cheie. Te rog, fi atentă ce răspunzi ca să nu te tamponez (iar) frontal. Te iubesc!

Cu tine nu vorbesc ca nu ai bani sa ma vizitezi, esti o laba trista.

Visul meu deja s-a realizat oricum.

Al tau nu, ca al tau sunt eu dar nu ai fata de mine. Si nici pula in pantaloni. 

Love you!

Postat
Acum 3 minute, SelenBaby a spus:

Cu tine nu vorbesc ca nu ai bani sa ma vizitezi, esti o laba trista.

Visul meu deja s-a realizat oricum.

Al tau nu, ca al tau sunt eu dar nu ai fata de mine. Si nici pula in pantaloni. 

Love you!

Visul tau ar fi sa te futa jumatate de Capitala ca sa faci bani de niste chiloti pe masura ta, dar e doar un vis…..🤣

• Haha 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...