Sari la conținut

Sandralove 0742444796

Postări Recomandate

• Oras:Constanta ,Mamaia
Postat
Acum 43 minute, g2br13l a spus:

Asa șintem noi, grijulii cu aproapele nostru. Ne facem probleme dacă nu doarme bine, dacă își repara fata sau nasul, dacă fute sau nu fute, cine pe cine fute. Șintem plini de griji. Noroc cu site-ul asta ca ne da posibilitatea sa mai scăpăm de ele. 

🤣🤣🤣🤣

• Inimioara 1
Postat
Acum 59 minute, lexluthor a spus:

Nu iti place cand santem cuminti?😂😂😂

nu mai este actiune :)) 🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Postat

ma preg de operatie si voi ma speriati cu linistea asta ! 😂😂😂

• Like 1
Postat
Acum 52 minute, sandralove a spus:

Multă bafta! Sa fie bine!!!!sa ne scrii după operație!!🤗

Postat

Acum 54 minute, sandralove a spus:

Nu.ti face griji! Totul o sa fie super bine! Doamne ajuta sa fie cum îți dorești tu!

Postat
1 oră în urmă, Ioioio1 a spus:

Multă bafta! Sa fie bine!!!!sa ne scrii după operație!!🤗

o sa va  scriu ... nu e ceva estetic e ceva de nevoie ... doamne ajuta 

• Inimioara 2
Postat

Gabriel de fapt voia sa afle spitalul la care faci interventia si daca se poate salonul , sa-ti aduca niste kurtos. Dar, delicat cum este, asa a iesit. Am facut eu traducerea. 😅

• Haha 2
Postat
Acum 18 minute, Orb1t a spus:

Gabriel de fapt voia sa afle spitalul la care faci interventia si daca se poate salonul , sa-ti aduca niste kurtos. Dar, delicat cum este, asa a iesit. Am facut eu traducerea. 😅

🤣🤣🤣🤣 hai ca m-am mai linistit 

Postat
33 minutes ago, Orb1t said:

M-ai prins doar pe jumătate. Voiam sa aflu, ca să te trimit pe tine cu kurtosii. 🤣🤣

• Haha 1
  • Minus 1
Postat
10 minutes ago, g2br13l said:

M-ai prins doar pe jumătate. Voiam sa aflu, ca să te trimit pe tine cu kurtosii. 🤣🤣

Daca vrei sa vii cu mine, te iau cu cea mai mare placere. Eu oricum merg. Nu vezi ca-i aduc liniste? 😅

• Telefon: 0761886668
  • Oras:Medgidia
  • Telefon: 0761886668
  • Oras:Medgidia
Postat

Însănătoșire grabnică 🙏

Postat
On 10/4/2021 at 12:09 PM, sandralove said:

buna dragilor ,sunt baieti calumea oameni cu bun simt dupa forum care citesc , care urmaresc topicu cu atentie ,care au fost la mine si care nu vor sa lase recenzii din cauza "unora "dintre "voi " ( sa nu sariti pe ei ) ... va zic sa stiti ce mi se spune , asa si mi se mai spune ca pe uni nu ii intereseaza ca am un cos pe buca sau o cicatrice sau un san un cm mai lasat ca celalant ca cik iei vin sa futa nu sa se insoare cu mine ...si nu mai tin minte ce mi sa mai spus mi sa spus mai multe oricum ... nu imi amintesc 

TIN SA ANUNT CA CINE VREA SA VINA LA MINE .... SA INCERCE SA VINA ZILELE ASTEA PT CA ORI DE JOI ORI PE VINERI O SA AM O INTERVENTIE MAXILO FACIALA ... ma voi aca pe munca la pc si nu voi munci o saptamana sau cat dureaza vindecarea !  😞❤️❤️❤️❤️ VA PUP DRAGILOR ! O SA VA TIN LA CURENT   CU DETALII ! 

44 minutes ago, Ioioio1 said:

@sandralove spune Sandra, love, cum te simți?bănuiesc ca ai ieșit deja din operație. Cum ești? Ești ok? Toate bune?

Sănătate maxima!

Îți mulțumește mult Sandra. Tocmai a ieșit dintr-o operație. A operat-o unul de a liniștit-o. 🤣🤣

• Haha 2
  • Minus 1
Postat
Acum 15 minute, g2br13l a spus:

Îți mulțumește mult Sandra. Tocmai a ieșit dintr-o operație. A operat-o unul de a liniștit-o. 🤣🤣

Hai mai Gabriele, tu crezi ca o operație o liniștește pe @sandralove? are putere fata asta! La cate masaje a făcut plus ca mi.a promis cel putin un masaj! Cred ca este o domna de cuvânt!🤔😏

Postat

hei maine merg la igienizare bucala joi ma opereaza imi este frica de dentist .... mi-e frica rau deci o sa va tin la curent ! 

• Inimioara 1
Postat
Acum 9 minute, sandralove a spus:

hei maine merg la igienizare bucala joi ma opereaza imi este frica de dentist .... mi-e frica rau deci o sa va tin la curent ! 

Hai curaj! Cu anestezie nu simți nimic! 🤗🤗🤗

• Like 1
Postat
Acum 51 minute, Ioioio1 a spus:

Hai curaj! Cu anestezie nu simți nimic! 🤗🤗🤗

oooo da cu siguranta e misto rau tare cand iti crapa osu mandibular ... ma desfigureaza cateva zile oricum ... nici nu vreau sa stiu dupa durerea de dupa anestezie ! 😭😭😭😭

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...