Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 https://www.pewresearch.org/fact-tank/2020/07/30/republicans-see-china-more-negatively-than-democrats-even-as-criticism-rises-in-both-parties/
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 Mai mult pt @picon: https://www.politico.com/news/2020/04/10/soros-pumps-28-million-democratic-groups-2020-179367
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61315 Postat Mai 3, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Mai 3, 2021 Tot îl menționați pe Soros, @Cocalar21 ce interese a avut moșulică să îl vadă la bulău pe bunelul @zdreanta liviu dragnea ? 6 1
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 39 minutes ago, fakeaccount said: China bagă bani în partidul democrat din sua? Ai o sursă, ceva? Preferabil nu din partidul republican. Eu ştiu că au infiltrat nişte oameni pe acolo, dar de ce ar face asta dacă îi pot cumpăra? O să mă interesez cu se mai ocupă propaganda chineză, dar îmi vine greu să cred că luptă pt drepturi sexuale şi laicizarea statului. Plus că ei s-au chinuit să reducă populaţia. Au avut politică de doar un copil per cuplu. De ce ar face asta dacă vor să depăşească numeric europenii? Adică scad natalitatea la noi, dar şi la ei? Se chinuie se prin 79 sa introducă drepturi sexuale și laicizarea statului in occident (nu la ei) de prin 79. Le-a iesit. Nu au scăzut natalitatea la ei decât pe hârtie și oricum au câștigat. Ref Rusia: Merkel(liberală) și aducatoarea de arabi la ea in țara, cam suge la Putin. Zic nu dau cu paru. Numa coincidente.
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 2 minutes ago, elprofesoare said: Tot îl menționați pe Soros, @Cocalar21 ce interese a avut moșulică să îl vadă la bulău pe bunelul @zdreanta liviu dragnea ? Hai bah cu plm Dragnea și politica da Dâmbovița. Din câte știu avea consilieri evrei de partea cealaltă a pulii (mai spre republicani).
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61315 Postat Mai 3, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Mai 3, 2021 2 minutes ago, Cocalar21 said: Hai bah cu plm Dragnea și politica da Dâmbovița. Din câte știu avea consilieri evrei de partea cealaltă a pulii (mai spre republicani). Iese acum Dragnea de la răcoare, își vrea moșia de PSD și pe nepoata Irinuka cu cercei, iese cu tărăboi. Nu nu mai facem deloc bine, am mulți prieteni care au emigrat pe continentul american... 7 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Mai 3, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Mai 3, 2021 Acum 5 minute, elprofesoare a spus: Tot îl menționați pe Soros, @Cocalar21 ce interese a avut moșulică să îl vadă la bulău pe bunelul @zdreanta liviu dragnea ? Îți răspund eu...cred că le-a fost frică că o ia pe urmele lui Orban, Victor 😉 1
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 1 minute ago, elprofesoare said: Iese acum Dragnea de la răcoare, își vrea moșia de PSD și pe nepoata Irinuka cu cercei, iese cu tărăboi. Nu nu mai facem deloc bine, am mulți prieteni care au emigrat pe continentul american... pe nepoata Irinuka o vreau și eu. Și cu împrumut.
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2304 Postat Mai 3, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Mai 3, 2021 17 minutes ago, Cocalar21 said: Ia de aici, China exista economic de când CLINTON a supt pula partidului mai keva ka Monica. De atunci nu trebuie sa-ți explic ca China e cel mai mare creditor al SUA cu peste 1 trilion de dolari. https://world101.cfr.org/global-era-issues/trade/what-happened-when-china-joined-wto De acord, Clinton să ne sugă pwla. Dar asta nu dovedeşte că democraţii au luat bani de la china. Plus că mai toate ţările produc în china (e mai ieftin), nu doar SUA. A fost mai mult o decizie capitalistă (deci anti-marxistă). Iar triliardul ală datorat chinei este doar 4% din totalul datoriei SUA, de cca 27 de triliarde. Nici măcar nu e cel mai mare creditor extern. Din ce am căutat legat de propaganda Chineză, e anti proteste şi revoluţii (pentru că desigur, mai ales după HK) şi foarte naţionalistă. Nu am găsit nimic legat de lgbt sau religie. Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
cincistele Reputație: -3877 Postat Mai 3, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Mai 3, 2021 Chiar acum, elprofesoare a spus: Iese acum Dragnea de la răcoare, își vrea moșia de PSD și pe nepoata Irinuka cu cercei, iese cu tărăboi. Nu nu mai facem deloc bine, am mulți prieteni care au emigrat pe continentul american... Nu sunt așa convins că iese, după cum îi blochează eliberarea condiționată cred că o tărăgănează special ca să-i mai fută o condamnare...nu trebuie să mai urmeze careva exemplu lui Dragnia...pesedeii au ajuns niște mielușei 1
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 Just now, fakeaccount said: De acord, Clinton să ne sugă pwla. Dar asta nu dovedeşte că democraţii au luat bani de la china. Plus că mai toate ţările produc în china (e mai ieftin), nu doar SUA. A fost mai mult o decizie capitalistă (deci anti-marxistă). Iar triliardul ală datorat chinei este doar 4% din totalul datoriei SUA, de cca 27 de triliarde. Nici măcar nu e cel mai mare creditor extern. Din ce am căutat legat de propaganda Chineză, e anti proteste şi revoluţii (pentru că desigur, mai ales după HK) şi foarte naţionalistă. Nu am găsit nimic legat de lgbt sau religie. E puțin mai mult de atât. 4% din totalul datoriei SUA dar e interesant de văzut cât la suta e făcut de California statul cel mai democrat. In fine. Cât despre propaganda pe fata vs agenți cumpărați direct la occidentali, nu cred ca ii găsești pe google. Cât despre decizie capitalista, sigur ca da, de ce n-au ales India? E lafel de ieftin. Uita-te cine câștiga războiul ca sa îți dai seama. Prea complex prea ca la țara ma ia somnu și as futeo pe Irina in concluzie.
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61315 Postat Mai 3, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Mai 3, 2021 3 minutes ago, cincistele said: Nu sunt așa convins că iese, după cum îi blochează eliberarea condiționată cred că o tărăgănează special ca să-i mai fută o condamnare...nu trebuie să mai urmeze careva exemplu lui Dragnia...pesedeii au ajuns niște mielușei să ai gura aurită boierule, să mai stea pe acolo. Cică se pricepe ca sudor. 6 1
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2304 Postat Mai 3, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Mai 3, 2021 14 minutes ago, Cocalar21 said: Se chinuie se prin 79 sa introducă drepturi sexuale și laicizarea statului in occident (nu la ei) de prin 79. Le-a iesit. Nu au scăzut natalitatea la ei decât pe hârtie și oricum au câștigat. Ref Rusia: Merkel(liberală) și aducatoarea de arabi la ea in țara, cam suge la Putin. Zic nu dau cu paru. Numa coincidente. Cine china? În plin răzbi răzbui rece făcea asta. Ceva dovezi? Nu pare o prioritate. Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 1 minute ago, fakeaccount said: Cine china? În plin răzbi răzbui rece făcea asta. Ceva dovezi? Nu pare o prioritate. N-am dovezi boss. Nimeni nu are dovezi. Sunt doar coincidente. Fix ca și faptul ca virușii urmează ciclul electoral american. Vezi Corona cum apare fix in an de alegeri sa ia Trump muie? Amazing!
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 Acuma tu poți sa susții ca democrații sunt sinucigași și au vrut sa-și dea o muie demografica singuri. Posibil și asta.
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2304 Postat Mai 3, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Mai 3, 2021 7 minutes ago, Cocalar21 said: E puțin mai mult de atât. 4% din totalul datoriei SUA dar e interesant de văzut cât la suta e făcut de California statul cel mai democrat. In fine. Cât despre propaganda pe fata vs agenți cumpărați direct la occidentali, nu cred ca ii găsești pe google. Cât despre decizie capitalista, sigur ca da, de ce n-au ales India? E lafel de ieftin. Uita-te cine câștiga războiul ca sa îți dai seama. Prea complex prea ca la țara ma ia somnu și as futeo pe Irina in concluzie. Mie nu-mi place Irina. Adică ştiu şi pe forum câteva mai răsărite. Datoria naţională nu este pe state, e federală. Ştii prea bine de ce China, mână de lucru ierftină. India e mai scumpă, acolo s-au dus serviciile (cum sunt call center-urile). Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 2 minutes ago, fakeaccount said: Mie nu-mi place Irina. Adică ştiu şi pe forum câteva mai răsărite. Datoria naţională nu este pe state, e federală. Ştii prea bine de ce China, mână de lucru ierftină. India e mai scumpă, acolo s-au dus serviciile (cum sunt call center-urile). As futeon draci. Poate ma bag tătic la PSD 😂😂😂😂
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 Datoria e comercială dar e generată de deficitul comercial care poate fi spart pe state.
cincistele Reputație: -3877 Postat Mai 3, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Mai 3, 2021 Acum 11 minute, elprofesoare a spus: să ai gura aurită boierule, să mai stea pe acolo. Cică se pricepe ca sudor. Bă, Dragnia are destule bube în cap, da' nu înțeleg ura asta viscerală împotriva lui... Năstase, Hrebenciuc, mai nou Sebi Ghiță și mulți alții de la pesedeu au furat de au rupt și totuși nu au fost atât de diabolizați, de Băsău nici nu mai zic câtă pîrnaie ar fi trebuit să ia...dar toată lumea a înnebunit cu Dragnia 1
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2304 Postat Mai 3, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Mai 3, 2021 3 minutes ago, Cocalar21 said: N-am dovezi boss. Nimeni nu are dovezi. Sunt doar coincidente. Fix ca și faptul ca virușii urmează ciclul electoral american. Vezi Corona cum apare fix in an de alegeri sa ia Trump muie? Amazing! Majoritatea imigranţilor votează cu ei, deci le convine să fie mai puţini albi. Aha, au făcut ăia un virus fix pt trump. De ce nu au făcut asta şi în australia sau taiwan, sau NZ? Plus că poate l-au dat pt HK şi Trump s-a nimerit la mijloc. Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61315 Postat Mai 3, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Mai 3, 2021 Just now, cincistele said: Bă, Dragnia are destule bube în cap, da' nu înțeleg ura asta viscerală împotriva lui... Năstase, Hrebenciuc, mai nou Sebi Ghiță și mulți alții de la pesedeu au furat de au rupt și totuși nu au fost atât de diabolizați, de Băsău nici nu mai zic câtă pîrnaie ar fi trebuit să ia...dar toată lumea a înnebunit cu Dragnia Nu este vorba de ură, el acum este condamnat pentru un mic nimic. Dacă ar fi fost condamnat ca la americani nu îi ajungeau suta de ani cât lua. 9 1
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 Just now, fakeaccount said: Majoritatea imigranţilor votează cu ei, deci le convine să fie mai puţini albi. Aha, au făcut ăia un virus fix pt trump. De ce nu au făcut asta şi în australia sau taiwan, sau NZ? Plus că poate l-au dat pt HK şi Trump s-a nimerit la mijloc. De ce mah ai impresia ca Australia/NZ le punea taxe vamale sa le futa economia? Pai aia exporta in China mai mult de importa in principal oi și vaci.
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2021 Postat Mai 3, 2021 SUA sunt cam singurii care se pot pisa pe China. N-au nevoie sa producă ieftin in China. Ii doare fix in pula. Un Apple produs in China costa cât un Samsung produs in Coreea. Nu au importuri semnificative din China. In afara de faptul ca democrații au supt pula la partid alta explicație e ca i-or fi amenințat și aia cu bombardeaua. Dar in mod cert au supt niște pula ca sa-i lse pe aia sa ajungă 1.5 miliarde și ei sa crape.
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2304 Postat Mai 3, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Mai 3, 2021 Just now, Cocalar21 said: De ce mah ai impresia ca Australia/NZ le punea taxe vamale sa le futa economia? Pai aia exporta in China mai mult de importa in principal oi și vaci. Şi taxele SUA ce le fac? E o piaţă importantă, dar se descurcă china şi fără ei. Mai mult suferă companiile americane decât china ca urmare a taxelor vamale. Dar asta e altă poveste. Aici e economie, noi am plecat de la presupusa propagandă progresită a chinei, care nu e găsit. După cum am mai zis China e o problemă, dar nu ne scapă de ea o natalitate mai mare sau rugatul la Dzeu. Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum