Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Somewhere in the universe
  • Oras:Somewhere in the universe
Postat

N-are cum. Nu pun botul decat daca vine o recenzie de la un coleg vechi si ceva imi spune ca nu va veni.  Nici adelle nu se vinde asa ieftin. 

• Like 1
Postat

De evitat e tipa, am fost la ea marți si a zis ceva a făcut altceva plus ca s-a bucurat sa imi fure 50 de lei, (colega) sau pestele ca nu era singura in casa cum mintea!!! 

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 7 minute, gaby862000 a spus:

De evitat e tipa, am fost la ea marți si a zis ceva a făcut altceva plus ca s-a bucurat sa imi fure 50 de lei, (colega) sau pestele ca nu era singura in casa cum mintea!!! 

What???..nasol fratioare. Imi pare rau...Oborul nu se dezminte.. 

Mulțumim pentru informare

Postat

Cand i-am zis ca sun la politie imediat si-a adus (aminte) de cei 50 de lei din bluza de trening, am fost dezgustat de asa hal de femeie, ce tehnica de hoata a stat de 6 cand făceam dus ca sa opereze a doua persoana!!! 

• Like 1
Postat
48 minutes ago, gaby862000 said:

cand făceam dus

Vezi aici e greseala ta: ai vrut sa faci dus intr-un cuib penal de tigani... In plus dusul e periculos din multe motive, poti sa faci pneumonie, reumatism etc. :)

• Oras:Milano
  • Oras:Milano
Postat
Acum 2 ore, gaby862000 a spus:

Poți sa dai mai multe detalii te rog ?

Pe unde pe la Obor este garsoniera ?

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Anuntul de mai sus apare ca e la Ploiesti, probabil sa ii faca si pe altii la buzunar 👎

Postat
10 hours ago, gaby862000 said:

Cand i-am zis ca sun la politie imediat si-a adus (aminte) de cei 50 de lei din bluza de trening, am fost dezgustat de asa hal de femeie, ce tehnica de hoata a stat de 6 cand făceam dus ca sa opereze a doua persoana!!! 

asa a facut cu mine si o tiganca din obor, a zis ca unu i-a furat 2000 lei si a trebuit sa imi fac credit la Provident ca sa ii dau cu imprumut, cand defapt m-a facut pe mine la buzunar, aia e acuma am de dat inapoi 5000 lei la provident, muie mie ca mi-o placut pizda de tiganca!

Reputație: -271
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Trebuia să vă dați seama că e țeapă: vorbe dulci, bine, mergi, dar sfatul meu (curvar pățit): negociați la sânge la fața locului! Dacă vedeți că și ultima dâră de GFE lipsește, mai bine bei o bere și fugi!

• Minus 1
Vizitator Ana36
Reputație: 0
Postat

Bine va face:)  , no ofense !

Vizitator lig76ct
Reputație: 0
Postat

WOW fuck 😬

Reputație: 891
  • Oras:outcall
  • Oras:outcall
Postat
La 10.05.2021 la 5:05, Vizitator Ana36 a spus:

Bine va face:)  , no ofense !

Esti soție ? :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare