Sari la conținut

❌ LORI TOP ❌ 0728443124

Postări Recomandate

• Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

Am revizitat o pe diavolita Lori, sex de calitate , un corp de pustoaica,slim, a asortat tinuta cu culorile lui Taz( aka Dyas alb cu negru)ciorapi albi college peste genunchi , o rochita latex neagra si un deux piece negru cu benzi incrucisate de mare efect. Locatie super, Soho, garsoniera spatioasa, cu de toate si cu un pat matrimonial in care s au desfasurat ostilitatile.  Stramta , se misca super bn, iar sanii micuti cu sfarcurile excitabile sunt de senzatie. On 10, np 10, atitudine 10

Programare  respectata, 30 min dtd 200 lei....sa fie iubit Dyas!

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Am revenit cu detalii. Voi fi disponibila sambata si duminica începând cu ora 12:00 , iar locatia mea este in complexul Soho Unirii.  

• Like 1
  • Inimioara 7
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Buna seara ! Astazi am un program putin mai diferit, voi fi disponibila începând cu ora 19:00 pana la 2:00 . Locatia este aceeasi!

• Inimioara 1
  • Oras:Earth
  • Disponibila
  • Oras:Earth
  • Disponibila
Postat

Mai baga si tu un turneu prin tara... Galati sau Braila sau Constanta...

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Buna ziua! Astazi am o disponibilitate la 14:30 .

• Telefon: 0722250000
  • Oras:Pisa
  • Telefon: 0722250000
  • Oras:Pisa
Postat
40 minutes ago, loriii536 said:

Buna ziua! Astazi am o disponibilitate la 14:30 .

Buna esti tu Lori, ca pt cine e la munca ziua nu e asa de buna! Poți sa confirmi daca perioada asta stai mai mult in București sau doar cateva zile? 

Întreb pt un prieten care e plecat din localitate 😋

• Like 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
1 oră în urmă, Exfiano a spus:

Buna esti tu Lori, ca pt cine e la munca ziua nu e asa de buna! Poți sa confirmi daca perioada asta stai mai mult in București sau doar cateva zile? 

Întreb pt un prieten care e plecat din localitate 😋

Nu stiu , de aceea nu pot oferi un raspuns concret . In principiu pana pe 12 noiembrie sunt sigur 🤗

• Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
9 minutes ago, loriii536 said:

Nu stiu , de aceea nu pot oferi un raspuns concret . In principiu pana pe 12 noiembrie sunt sigur 🤗

După 12 noiembrie te aștept(ăm) în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi 🥰

• Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 35 minute, Cozonac7 a spus:

După 12 noiembrie te aștept(ăm) în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi 🥰

Am vrut sa vin dupa ce am fost la Iasi , da tare lung îi drumu’ , imi trebuie curaj 😂😂

• Like 1
  • Trist 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Disponibila astazi începând cu ora 20:00

• Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste
Postat

Buna , Lori , sunt un baiat de 19 ani , care ar vrea sa își piardă virginitatea , crezi ca ma poți ajuta ? Te pup și aștept răspuns ! 😘

Postat

Cateva incercari esuate, intr un final a fost cu noroc, am vorbit pe whatsapp, programez la 3h distanta, imi da locatia, primesc ultimele detalii, surpriza, liftul nu mergea, sport pana la 4 pe scari, noroc ca nici eu nu sunt “gras” ceva genul ei, foarte curat si totul nou ce am gasit in apartament, discutam una, alta si ma cer la dush, dupa incepem show’ul. La final am iesit cu ea pe balcon sa fumeze o tigara, foarte sociabila.

LOCATIE - 9, baia utilata cu tot ce ai nevoie, curat.

ON - 8, fara deep, lins sateliti, umed, finalul este ce trebuie.

NP - 9, incepem in misionar, ea genul skinny, cu un fundulets frumos, se uita n ochii tai, te trage n ea, o pun pe lateral, dupa peste mine, sare frumos, ce finuta e fetita asta, meam, imi place maxim, mai schimbam 2-3 pozitii si incercam doggy, sa vezi cum iti intra ditamai ciocanul intr un corp asa skinny, m am excitat, m am cerut la oral ca sa nu o obosesc, mergem l marginea patului, finalizez pe sanii ei micuti. 

Halat: 200 ron (1fin)

de revenit? Da!

PS: Scuze ca te am pus langa calorifer la final, nu mi am dat seama:)))))))

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 13 ore, florinelu200 a spus:

Cum e progralul saptamana care vine? Si unde e locatia?

Nu voi mai avea un program stabil . Cand sunt la birou anunt in ziua respectiva . De acum voi lucra cateva ore la cateva zile. 
Maine voi fi la birou , insa anunt de dimineata programul. 

• Oras:Pula mea
  • Oras:Pula mea
Postat

Modifica semnatura, nu stau toti sa citeaaca toate postarile tale, sa vada ca in ziua x la ora y ai anuntat ca nu mai ai program fix. 

• Oras:Maldive
  • Oras:Maldive
Postat
Acum 49 minute, Saracu a spus:

Modifica semnatura, nu stau toti sa citeaaca toate postarile tale, sa vada ca in ziua x la ora y ai anuntat ca nu mai ai program fix. 

Are site pentru programari,nu trebuie sa cauti prea mult....pretentiosi mai sunteti.....

• Mersi 1

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 4 ore, Saracu a spus:

Nu ma lasa , am incercat de mult sa o modific 😁

Acum 3 ore, amedeo13 a spus:

Are site pentru programari,nu trebuie sa cauti prea mult....pretentiosi mai sunteti.....

Corect 👏🏻👏🏻 
Cand am disponibilitate pe aplicatie inseamna ca sunt la birou . Multumesc ca ai raspuns tu 🤗

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...