Maa5fu1.v2 Reputație: 323 Postat August 24, 2021 Oras:Nordului Oras:Nordului Partajează Postat August 24, 2021 3 minutes ago, cincistele said: Ce să mai scrii și tu ? Încerci să mă scuipi cu sloboz... 🤣🤣🤣 Ce spui, homosexuale? Nu reusesti sa iesi din dulap si ai suprimat atat de mult ca ai ajuns sa fii un fascist misogin care se inchina la mircra badea. 1 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat August 24, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat August 24, 2021 Acum 2 minute, Maa5fu1.v2 a spus: Ce spui, homosexuale? Nu reusesti sa iesi din dulap si ai suprimat atat de mult ca ai ajuns sa fii un fascist misogin care se inchina la mircra badea. Pîrțare, ești incoerent ? Mă piș pă tine, să-ți revii...🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Maa5fu1.v2 Reputație: 323 Postat August 24, 2021 Oras:Nordului Oras:Nordului Partajează Postat August 24, 2021 3 minutes ago, cincistele said: Pîrțare, ești incoerent ? Mă piș pă tine, să-ți revii...🤣🤣🤣 Singurul care exprima fantezii pârțărești aici esti tu. Proiectezi la greu, mizerie bugetara castratata! 1 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat August 24, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat August 24, 2021 Acum 5 minute, Vaxxxinax a spus: A explicat Konrad Lorenz foarte elegant problema. În "BEHIND THE MIRROR", din ce îmi amintesc acum. Nu știu, n-am citit, da' o să caut Chiar acum, Maa5fu1.v2 a spus: Singurul care exprima fantezii pârțărești aici esti tu. Proiectezi la greu, mizerie bugetara castratata! Gura, că ai treabă ! Taci și suge, avortonule ! 🙆 1 Link spre comentariu
Maa5fu1.v2 Reputație: 323 Postat August 24, 2021 Oras:Nordului Oras:Nordului Partajează Postat August 24, 2021 On 8/23/2021 at 9:25 PM, cincistele said: Fantastic, chiar zici că e un descântec din vechime, poate chiar o fi... Cântec între ape Dunăre, și Prut, și Jiu, ține-m-ați întruna viu. Treceți peste viața mea un descânt de piatră grea. Cum stă piatra în adânc să stau și eu pe Pământ. Să treacă și vânt, și cer peste mine... nicăieri. Îneca-mi-ați îneca tot ce e pierirea mea. Toată noaptea, toată partea din care pândește moartea. Și să vă spălați pe față doar cu partea mea de viață. de Constantin Săbăreanu 1 hour ago, cincistele said: Creieru lui 5labe 0 pretentii Link spre comentariu
horny_gooner Reputație: 3817 Postat August 24, 2021 Partajează Postat August 24, 2021 10 minutes ago, Maa5fu1.v2 said: Creieru lui 5labe 0 pretentii Recunoaste totusi, prima melodie e super faina ! Nu cred ca nu-ti place chiar deloc, chiar si tie ! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 24, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 24, 2021 Acum 6 ore, Vaxxxinax a spus: Lasă că și tu înjuri aiurea, nu mai face pe intelectualul că ești doar o scârnăvie sclerozată. Cum e când răspunzi "Că așa vrea pula mea!"? Jigodie securistă damblagie. În primul rând, tu cine plm mai ești și ce plm vrei? În al doilea rând, dă niște exemple când eu am înjurat . În al treilea rând, cenzurează-ți vocabularul la adresa mea! În al patrulea rând, "așa vrea pula mea". Capisci? Acum 2 ore, cincistele a spus: Bre, te-ai găsit cui să-i iei partea... arătarea asta e un hărțuitor și un provocator, mie mi se rupe pula dă el, da' scârba are plăcere să provoace și să hărțuiască fetele... mai dă-l în plm de avorton... Nu-i iau partea, dar ai fost total deplasat. Bine, deplasat ești tu tot timpul, împreună cu ăia doi, depresivi și abulici. 2 7 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 24, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 24, 2021 Acum 23 minute, horny_gooner a spus: Recunoaste totusi, prima melodie e super faina ! Nu cred ca nu-ti place chiar deloc, chiar si tie ! Tocmai ce a murit Doru Stănculescu. "N-ar ști nimeni că m-am dus Numa' or vedea că nu-s ... RIP Prezi! 2 1 7 Link spre comentariu
horny_gooner Reputație: 3817 Postat August 24, 2021 Partajează Postat August 24, 2021 52 minutes ago, picon said: Tocmai ce a murit Doru Stănculescu. "N-ar ști nimeni că m-am dus Numa' or vedea că nu-s ... RIP Prezi! 2 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat August 24, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Partajează Postat August 24, 2021 1 oră în urmă, picon a spus: În primul rând, tu cine plm mai ești și ce plm vrei? În al doilea rând, dă niște exemple când eu am înjurat . În al treilea rând, cenzurează-ți vocabularul la adresa mea! În al patrulea rând, "așa vrea pula mea". Capisci? Nu-i iau partea, dar ai fost total deplasat. Bine, deplasat ești tu tot timpul, împreună cu ăia doi, depresivi și abulici. Cu bulangiul ăsta n-ai cum să fii deplasat, e prost dă pute 🤷 1 1 Link spre comentariu
eturit Reputație: 3292 Postat August 25, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 25, 2021 https://theweek.com/coronavirus/1004091/the-kind-of-covid-19-herd-immunity-we-can-realistically-expect 1 Link spre comentariu
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 26, 2021 Partajează Postat August 26, 2021 We need assisted suicide at request so people stop being so scared of death. Death is the best thing that can happen in the life of someone who is not a billionaire. 1 Link spre comentariu
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 26, 2021 Partajează Postat August 26, 2021 La 24.08.2021 la 23:24, picon a spus: În primul rând, tu cine plm mai ești și ce plm vrei? În al doilea rând, dă niște exemple când eu am înjurat . În al treilea rând, cenzurează-ți vocabularul la adresa mea! În al patrulea rând, "așa vrea pula mea". Capisci? Nu-i iau partea, dar ai fost total deplasat. Bine, deplasat ești tu tot timpul, împreună cu ăia doi, depresivi și abulici. Ma cac în gura ta. Ca asa vrea curul meu. La postarea "Câțu, la pușcărie!" ai spus că dai minusuri că "așa vrea pula mea". Boșorog sclerozat. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 26, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 26, 2021 1 oră în urmă, Vaxxxinax a spus: Ma cac în gura ta. Ca asa vrea curul meu. La postarea "Câțu, la pușcărie!" ai spus că dai minusuri că "așa vrea pula mea". Boșorog sclerozat. Împușcă-te! 2 7 Link spre comentariu
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 26, 2021 Partajează Postat August 26, 2021 Acum 37 minute, picon a spus: Împușcă-te! Mă cac în gura mă-tii moartă, înainte 😃. Boșorog tâmpit. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 26, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 26, 2021 Acum 22 minute, Vaxxxinax a spus: Mă cac în gura mă-tii moartă, înainte 😃. Boșorog tâmpit. Ia o lopată! 2 7 Link spre comentariu
eturit Reputație: 3292 Postat August 27, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 27, 2021 https://twitter.com/JacquiDeevoy1/status/1431187353691955204 Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat August 28, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 28, 2021 https://www.cancan.ro/doi-barbati-din-japonia-au-murit-dupa-ce-s-au-vaccinat-cu-moderna-peste-16-milioane-de-doze-au-fost-retrase-20480198/amp A venit și s'tem pe 🥳val. "În urma unui accident de producție, trei loturi de vaccin Moderna ar fi fost contaminate cu particule metalice." Link spre comentariu
horny_gooner Reputație: 3817 Postat August 28, 2021 Partajează Postat August 28, 2021 Dintr-un anumit punct de vedere, mi-as dori sa mai vina pana undeva pe la valul 15-20 (macar) ! De ce ? Pentru ca: 1 Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat August 28, 2021 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat August 28, 2021 Eu cred ca vor fi mai multe valuri decat filme Fast and Furious. 2 2 Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat August 28, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 28, 2021 Acum 30 minute, horny_gooner a spus: Dintr-un anumit punct de vedere, mi-as dori sa mai vina pana undeva pe la valul 15-20 (macar) ! De ce ? Pentru ca: Doar să moară toți vaccinații deodată, altfel ne chinuim toți degeaba 😋 1 1 Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat August 30, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 30, 2021 https://www.google.com/amp/s/m.mediafax.ro/amp/coronavirus/prezentatoarea-bbc-lisa-shaw-a-murit-din-cauza-vaccinului-anti-covid-spune-medicul-legist-20246208 Și după mai puțin de 1 an (din februarie...) până acum, fraierii "vaccinați" adică suferind terapia genică BioNTech ce nivel de anticorpi contra sars-cov2 mai au 😂😆?! Dar celelalte produse experimentale, scoase drept "sigure" așa, în general, pentru tot poporu'? 1 1 Link spre comentariu
horny_gooner Reputație: 3817 Postat August 30, 2021 Partajează Postat August 30, 2021 Valul "noapte buna" ! Noua variantă a fost detectată în luna mai, și care acum se răspândește în provinciile sud-africane și șapte alte țări din Africa, Europa, Asia și Oceania, provoacă îngrijorări că ar putea fi mai infecțioasă și ar putea evita efectul vaccinurilor, potrivit unei cercetări care urmează încă să fie evaluată de alți cercetători. https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-25006692-fost-descoperita-noua-varianta-sud-africana-coronavirusului-este-varianta-cele-mai-multe-mutatii-pana-acum.htm 1 Link spre comentariu
gica2318 Reputație: 43 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Adjud Oras:Adjud Partajează Postat Septembrie 1, 2021 In fiecare zi apare cate o mutatie.... sa vedeti ce rupe varianta de corona virus din vaslui😅 1 2 Link spre comentariu
blondul2 Reputație: 320 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 1, 2021 vaccinul are efecte pozitive cu mult peste cele negative. Cine ma contrazice? 😁 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum