Sari la conținut

Dialog cu Vis, cu și despre video, idei, scenarii.

Arta și film  

23 membri au votat

1. 1. Cum trebuie sa fie!

2. 2. Scenariu lung?Cu...

• Discuții filmate, limbi, capuccino, plimbare, natura, zâmbet, soare, vint, apa și pamant
    • Doar sex și futut

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Pai ce facem don'șoara? Lasam topicul pe pagina 5 ?? Nimic nou sub soare?

• Minus 2
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, playmaker a spus:

Păi...

M-a plictisit un hater.

....Sau mai mulți, nu i-am numărat.

Am luat o vacanta, prelungita apoi.

...Si nesolicitata in mod corect aici pe topic.

Am uitat, inspirația n-a mai venit.

Am nevoie de oameni, preferabil nu doar personajele unui forum.

• Like 1
  • Minus 3
  • Inimioara 1
Postat
On 6/9/2021 at 12:45 AM, playmaker said:

boy toy ie pestele, in realitate tipa are un caracter mizerabil pe care il antalnesti anca de la telefon. E lovita rau la cap

• Like 3
  • Haha 1
  • Minus 2
Postat
5 minutes ago, adanasp0r said:

boy toy ie pestele, in realitate tipa are un caracter mizerabil pe care il antalnesti anca de la telefon. E lovita rau la cap

Nu ma pot pronunta inainte de a o cunoaste.

• Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 ore, playmaker a spus:

Nu ma pot pronunta inainte de a o cunoaste.

Vorbește aiurea un peste in gara...am filmat cu aproape o suta de bărbați, iar cu cei cu care am făcut filme in mod repetat ma potrivesc mai bine pentru ca ma intalnesc de mult timp cu ei.

In rest nu au nici un adevar de adus, jigniri si doar jigniri, injurii, stupiditati...oameni urâți, altceva nu pot!

Eu si până sa ma apuc de asa ceva tot singură mi-a plăcut mereu să fiu...culmea e sa caut acum, printre voi ceva!E absurd, nu sunt interesata!Chiar dacă ma minunez de oamenii frumoși pe care ii cunosc având aceasta activitate...in viata privata pot cunoaste si mai multi, dar nu vreau sa caut.Nu vreau...pentru ca iubesc singurătatea si majoritatea oamenilor cauta o relație tocmai pentru ca se tem de singuratate.E ciudat, nu imi place...chiar dacă iubesc oamenii foarte mult, mai mult mila mi-ar starni.

Chestia asta cu pestele e aiurea rău, probabil ca ăștia de zic asa...cauta sa agațe ceva pe aici si observa tipul de reacție, in urma acestor abordări.

Dacă eram de acord pana acum ca cineva sa obtina bani din vreo placere de-a mea...nici nu spun ce se putea intampla!Oricum plăcerea e mai mare decât merită celălalt sa primească și nu-si are rost schimbul, spun aici la modul general, în orice acțiune.

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Alba
  • Oras:Alba
Postat

Eu zic că am merge un scenariu dinala să mă aștepți în fata la bloc și să urcam împreună și să bem un vin roșu si după să trecem la acțiune și să finalizez pe fundul tău 🙈🙈🤗

Postat
La 24.07.2021 la 23:33, marius 97 a spus:

Eu zic că am merge un scenariu dinala să mă aștepți în fata la bloc și să urcam împreună și să bem un vin roșu si după să trecem la acțiune și să finalizez pe fundul tău 🙈🙈🤗

Prea clasic :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 26.07.2021 la 13:01, florikx a spus:

Prea clasic :)

Înseamnă că nu mă cunoști și nu știi ceea ce se simte în realitate.

De când sunt în București...am pățit sa ies în fata blocului pentru a întâmpina pe câte cineva pentru ca oamenii se rătăceasc prin zona unde sunt momentan.

Emotia când vezi o femeie frumoasa și înaltă afară, când toată lumea se uita la ea...iar tu știi ca vei merge cu ea în intimitate.E super fain, nu mai zic ce simt și eu...

• Like 3
  • Minus 3
Postat
Acum 55 minute, vistantric a spus:

Înseamnă că nu mă cunoști și nu știi ceea ce se simte în realitate.

De când sunt în București...am pățit sa ies în fata blocului pentru a întâmpina pe câte cineva pentru ca oamenii se rătăceasc prin zona unde sunt momentan.

Emotia când vezi o femeie frumoasa și înaltă afară, când toată lumea se uita la ea...iar tu știi ca vei merge cu ea în intimitate.E super fain, nu mai zic ce simt și eu...

Nu ma refeream la asta cand am zis clasic. 
Subliniam doar faptul ca sigur imaginatia ta este sigur mult mai bogata si poti face un scenariu mult mai incitant . 😁

Reputație: -1560
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Încă nu s-a bagat prenadezu' pă rețetă compensată? 

• Like 2
  • Haha 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 ore, florikx a spus:

Nu ma refeream la asta cand am zis clasic. 
Subliniam doar faptul ca sigur imaginatia ta este sigur mult mai bogata si poti face un scenariu mult mai incitant . 😁

Sigur, dar aceasta depinde de asemenea de om și dorințele sale.

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat
10 minutes ago, gyorgye69 said:

Topicul asta ce ar vrea sa fie??? Marketing? Deficit de atentie?? 

...si singuratate

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 28.07.2021 la 9:29, gyorgye69 a spus:

Topicul asta ce ar vrea sa fie??? Marketing? Deficit de atentie?? 

La 28.07.2021 la 9:35, elprofesoare a spus:

bingo

La 28.07.2021 la 9:39, petrepetre02 a spus:

...si singuratate

Atenție băieți!

Sunteți atenți la mine?

Ador singurătatea si ma plictisiți!

Altceva mai bun nu aveți de făcut decât...sa îmi acordați atentie?

Despre ce marketing este vorba?

Vezi niște filmulete, ti-o freci și punct.

V-am cerut eu să mă cunoașteți?

• Like 1
  • Minus 5
Postat
La 12.06.2021 la 3:13, vistantric a spus:

Dacă eram de acord pana acum ca cineva sa obtina bani din vreo placere de-a mea...

Oricum plăcerea e mai mare decât merită celălalt sa primească și nu-si are rost schimbul, spun aici la modul general, în orice acțiune.

Aha, deci de ce noi, bărbații, să fim atât de DOBITOCI încât dorim să obțină femeile bani din plăcerea noastră!? 

Îmi place cum dau din ele femeile 😆 și ne spun clar că suntem niște IMBECILI când le plătim, când le oferim orice, în general. 

Mai bine laba pe veci decât să permiți unei femei să câștige de pe urma ta altceva înafara unei porții de SLOBOOOZ. 😎

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 9 minute, Vaxxxinax a spus:

Aha, deci de ce noi, bărbații, să fim atât de DOBITOCI încât dorim să obțină femeile bani din plăcerea noastră!? 

Îmi place cum dau din ele femeile 😆 și ne spun clar că suntem niște IMBECILI când le plătim, când le oferim orice, în general. 

Mai bine laba pe veci decât să permiți unei femei să câștige de pe urma ta altceva înafara unei porții de SLOBOOOZ. 😎

Eu credeam ca barbatii sunt împiedicați de ratiune în cunoașterea plăcerii proprii și drept exemplu...ai numit plăcerea ta "sloboz", la atât ai redus un act minunat al vieții! 😅

• Minus 2
  • Inimioara 1
Postat
1 oră în urmă, vistantric a spus:

Eu credeam ca barbatii sunt împiedicați de ratiune în cunoașterea plăcerii proprii și drept exemplu...ai numit plăcerea ta "sloboz", la atât ai redus un act minunat al vieții! 😅

Nu l-am "redus", am rezumat. Și trebuia să fie plăcerea noastră, a tuturor părților implicate. Și dacă ești la poștă, te bucuri de orgasmele tuturor partenerilor, dacă nu ești contaminat de prejudecăți religioase criminale și retrograde. Era timpul să înțelegi diferențele. 😛

• Oras:Bucuresti
Postat
2 hours ago, vistantric said:

Atenție băieți!

Sunteți atenți la mine?

Ador singurătatea si ma plictisiți!

Altceva mai bun nu aveți de făcut decât...sa îmi acordați atentie?

Despre ce marketing este vorba?

Vezi niște filmulete, ti-o freci și punct.

V-am cerut eu să mă cunoașteți?

:))))) te hranesti cu "plictiseala" pe care ti-o provocam... Cat despre frecat, no offense, dar ce te face sa crezi ca esti suficient de "tare" sa ne inspiri? 

Ne ceri sa te cunoastem invadand, chiar monopolizand uneori, "spatiile comune" ale forumului.

À bientôt!

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 28 minute, gyorgye69 a spus:

:))))) te hranesti cu "plictiseala" pe care ti-o provocam... Cat despre frecat, no offense, dar ce te face sa crezi ca esti suficient de "tare" sa ne inspiri? 

Ne ceri sa te cunoastem invadand, chiar monopolizand uneori, "spatiile comune" ale forumului.

À bientôt!

Monopolul este creat de voi, eu ma strecor și va distrag atenția...dar nu va cer sa ma cunoașteți, nu va cer nimic.Chiar ma ascund dacă simt ca cineva încearcă sa ma cunoască, mai ales ca majoritatea sunteți agresivi în exprimare...iar ceilalți cu bale la gura.Rar se găsește un exemplar care sa știe cum sa comunice în mod corect...

Plictiseala mea este ceva foarte frumos și sunt extrem de inspirata cund sunt plictisita, calmul meu își are confirmarea și mintea mea are un puseu de creativitate incredibil.Am impresia ca e și normal sa fie asa...sunt un om calm și îmi place singurătatea, nu ar avea de ce sa ma sperie plictiseala.

Eu credeam ca videoul cu o pizda e pentru frecusul pulii...

• Like 1
  • Minus 2
Postat
12 minutes ago, vistantric said:

Monopolul este creat de voi, eu ma strecor și va distrag atenția...dar nu va cer sa ma cunoașteți, nu va cer nimic.Chiar ma ascund dacă simt ca cineva încearcă sa ma cunoască, mai ales ca majoritatea sunteți agresivi în exprimare...iar ceilalți cu bale la gura.Rar se găsește un exemplar care sa știe cum sa comunice în mod corect...

Plictiseala mea este ceva foarte frumos și sunt extrem de inspirata cund sunt plictisita, calmul meu își are confirmarea și mintea mea are un puseu de creativitate incredibil.Am impresia ca e și normal sa fie asa...sunt un om calm și îmi place singurătatea, nu ar avea de ce sa ma sperie plictiseala.

Eu credeam ca videoul cu o pizda e pentru frecusul pulii...

:))))

Noroc ca esti fata desteapta. Nici nu se poate supara omul pe tine. 

Pe vremea casetelor VHS, asa era... acum, nici laba nu mai e ce era o data!:)

Pup fata singuratica!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 23 minute, Vaxxxinax a spus:

Să se mai inspire și Visul... https://www.xvideos.com/video55798999/bound_huge_tits_milf_fucked

La Premium Bukkake să o vedem. 😍 Minim 100 loads și anilingus cu penetrare tuturor. 

Uro pasiv să vedem, facialabuse, gangbang în bondage... 

În filmuletele mele cu începători parca am pus unul când mă frecam cu curul de fata cuiva și apoi i-am făcut uro...si tu zici ca m-as simti atrasa să mi se facă mie asa ceva, e stupid.Astea le numești tu sugestii...

• Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 minute, gyorgye69 a spus:

:))))

Noroc ca esti fata desteapta. Nici nu se poate supara omul pe tine. 

Pe vremea casetelor VHS, asa era... acum, nici laba nu mai e ce era o data!:)

Pup fata singuratica!

Eu le-am prins casetele alea, dar eram copil și ma uitam la filmele de groaza...Am masturbat și eu pe cineva astăzi, dar rămân mereu cu impresia de insatisfacție de câte ori fac asa ceva.Am și zis omului ca mintea mea refuza să învețe, iar el era prea fericit și nu știu dacă mi-a înțeles starea.

E grav dacă se supără cineva pe mine, sa nu faci niciodată un om bun să îți simta supărarea...decât dacă ai nevoie în mod real de ajutor.

Noapte buna!

• Like 3
  • Minus 2

Postat
Acum 7 ore, vistantric a spus:

În filmuletele mele cu începători parca am pus unul când mă frecam cu curul de fata cuiva și apoi i-am făcut uro...si tu zici ca m-as simti atrasa să mi se facă mie asa ceva, e stupid.Astea le numești tu sugestii...

Știm că ești pusă doar pe facut

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...