barosanu1 Reputație: 537 Postat Mai 9, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 9, 2015 cum mai barosane .... ce vrei sa zici ... ca astia nu sunt "domni educati" ? cum sa nu , au educatie de educatie , fara numar ... nu-i intrece nimeni la alba-neagra , luat gatu ,mertzane cu 300k+ la bord si ... fredonat manele + fetitze cu coditze 1 Link spre comentariu
roxana2 Reputație: 565 Postat Mai 9, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Partajează Postat Mai 9, 2015 si la 100-200 de lei ce vin ? )) Link spre comentariu
gangstarr Reputație: 1629 Postat Mai 9, 2015 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Partajează Postat Mai 9, 2015 Fetească neagră si grasa de Cotnari! - ediții speciale! 2 Link spre comentariu
barosanu1 Reputație: 537 Postat Mai 9, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 9, 2015 si la 100-200 de lei ce vin ? )) prof. universitari , salariati , navigatori etc ... pai pe mine-ma-ntrebi ... intreaba-ti clientii cu ce se ocupa draga desi se vede dupa cum vorbesc , cum arata si cum ... miros Link spre comentariu
laurman Reputație: 121 Postat Mai 10, 2015 Partajează Postat Mai 10, 2015 Sincer vb acum,prețul vis a vis de serviciile oferite de către Ella este unul corect!Mai mult este prea mult,mai puțin este puțin 1 Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 10, 2015 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Mai 10, 2015 si la 100-200 de lei ce vin ? )) Vin eu draga mea, un utilizator al forumului si te asigur ca nu put nu sunt urat si nici prost crescut nu sunt, dar la ce dume ai in tine si fite crede-ma ca nici 30 ron nu as da pe tine, v-ati ajuns toate...sariti la cap cu sutele de euro dar e treaba voastra ce faceti ...vorba lui colegu la 300-400 ron o sa vina numai manelarii sa te babardeasca, pe mine unu, chit ca te intereseaza sau nu dar ti-o zic asa ca idee m-ai pierdut ca un viitor client.. de ce ? esti prea fitoasa si tare in gura, a fost chestia de prima impresie..si pot sa zic ca a fost una foarte nasoala... Cheers 1 Link spre comentariu
laurman Reputație: 121 Postat Mai 10, 2015 Partajează Postat Mai 10, 2015 De acord cu tine Sorinu!Datorită caracterului de fata de mahala nici gratis nu as merge la Roxana2!!Ar trebui sa ia lecții din comportamentul Ellei 3 Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1862 Postat Mai 10, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 10, 2015 si la 100-200 de lei ce vin ? )))))admir tupeul tau dar la fel de mult imi faci scarba cu basinile tale . Tu caer nu ai muncit o zi in viata ta vorbesti de bani desi ai folosit doar pizda pana acum ca si producatoare .genul asta de pizde ,eu le zic curve ,ca tine nu merita nici macar o flegma ci doar 2 palme si trimisa la o munca adevarata nu la stat cu picioarele desfacute ca si job . Ai fost esti si vei ramane doar o curva daca ai ceva in capusorul ala tragi singura concluzia . 1 Link spre comentariu
roxana2 Reputație: 565 Postat Mai 10, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Partajează Postat Mai 10, 2015 Lasa sa fiu eu curva si sa mi se plimbe sutele de euro prin geanta decat ca alti care n-au o chifla in stomac ! Iar comportamentul meu este viceversa comportamentului vostru 1 Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 10, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Mai 10, 2015 alti , altii, cei care, unii, ... etc.sint cred singurul caruia ii place de tine.si daca ma intrebi de ce o sa iti raspund, sincer. Link spre comentariu
roxana2 Reputație: 565 Postat Mai 10, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Partajează Postat Mai 10, 2015 M-ai facut curioasa :/ Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 10, 2015 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Mai 10, 2015 Domnisoara esti cam rea de gurita, lasa sa ai buzunarul full de euro ca sufletul il ai sarac ! 1 Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1862 Postat Mai 10, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 10, 2015 Lasa sa fiu eu curva si sa mi se plimbe sutele de euro prin geanta decat ca alti care n-au o chifla in stomac ! Iar comportamentul meu este viceversa comportamentului vostru strange sutele de euro si sperma in gura . Esti doar o parasuta si vei ramane doar o parasuta sigur manevrata si pusa la produs de ala de ii zici tu iubi . Curva e curva si in ziua de Paste 2 Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 10, 2015 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Mai 10, 2015 Gata ma lasati fata in pace, fiecare supravietuieste cum poate Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1862 Postat Mai 10, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 10, 2015 Gata ma lasati fata in pace, fiecare supravietuieste cum poate ia mai da-o in pula mea cu basinile astea sunt atatea fete care incearca sa supravietuieasca si vine pizda asta de vita nobila sa ne judece in functie de bani . 1 Link spre comentariu
roxana2 Reputație: 565 Postat Mai 10, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Partajează Postat Mai 10, 2015 Parca aia de 4 milioane erau niste jegosi si nu mai stiu ce, da poftim domnu de mai sus ce e ? )) O seara buna ! Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1862 Postat Mai 10, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 10, 2015 Parca aia de 4 milioane erau niste jegosi si nu mai stiu ce, da poftim domnu de mai sus ce e ? )) O seara buna !este un curvar care fute dar zdrente ca tine nu merita nici 5 lei . Link spre comentariu
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Mai 10, 2015 Partajează Postat Mai 10, 2015 Roxano... daca esti fata frumoasa precum pretinzi (mi-ai putea trimite o poza pe PM sa poti sa-mi confirmi frumusetea ta ) http://replygif.net/i/589.gif Pe bune m-ai facut curios. Sa stii ca restul fetelor care au pretul de 400 nu sunt asa de frumoase precum pretind si nici habar de futut nu au.Ele au doar noroc de "prosti" (mai putin oameni educati) .... cine stie, poate tu esti exceptia Link spre comentariu
roxana2 Reputație: 565 Postat Mai 10, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Partajează Postat Mai 10, 2015 Daca vezi zdrente ca mine le bei apa din pizda Sa mi se stearga contul va rog Link spre comentariu
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Mai 10, 2015 Partajează Postat Mai 10, 2015 Daca vezi zdrente ca mine le bei apa din pizda Sa mi se stearga contul va rog Hai mai Roxano.... tu te enervezi pe forum aici .... ce naiba faci in viata reala daca cineva te prinde la inghesuiala ??? Link spre comentariu
roxana2 Reputație: 565 Postat Mai 10, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Partajează Postat Mai 10, 2015 Iti dai seama ca nu iti pot trimite o poza cu mine ca sa ajunga poza aia peste tot , daca esti curios te convingi daca nu ramai cu curiozitatea . Te pup Link spre comentariu
roxana2 Reputație: 565 Postat Mai 10, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Partajează Postat Mai 10, 2015 Hai mai Roxano.... tu te enervezi pe forum aici .... ce naiba faci in viata reala daca cineva te prinde la inghesuiala ???N-am dat de asemenea mitocanii pana acum si nu am de ce sa imi bat capul cu oameni vai de ei de acea prefer sa imi stearga contul . Doar n-o sa ma pun sa plang ) Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1862 Postat Mai 10, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 10, 2015 N-am dat de asemenea mitocanii pana acum si nu am de ce sa imi bat capul cu oameni vai de ei de acea prefer sa imi stearga contul . Doar n-o sa ma pun sa plang ) vax albina plangem dupa tine . Chiar nu arati de 400 de leisori . Se intampla sa avem amici comuni si ti-am vazut mutrisoara pe un site de socializare . Sfatul meu este sa lasi clanta si sa ai bun simt in viata . Daca pe tine te fac si te conduc bani ... 1 Link spre comentariu
ssylver Reputație: 5207 Postat Mai 10, 2015 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Mai 10, 2015 vax albina plangem dupa tine . Chiar nu arati de 400 de leisori . Se intampla sa avem amici comuni si ti-am vazut mutrisoara pe un site de socializare . Sfatul meu este sa lasi clanta si sa ai bun simt in viata . Daca pe tine te fac si te conduc bani ... vai coaie.. cum draq stati sa va bateti capu' cu asa ceva.. cica 400 ora.. asta e o copila de 120/h pescarita de cine stie cine da' probabil exista si prosti care pun botu' uitati ce poze de sclava are o mai arde si cu d'alea "sa bei apa din pizda" in fine.. treaba voastra si discutii cu poze false:http://nimfomane.com/forum/topic/37291-roxana-ツ-0736677703-0727196630-⚓-400-leiora/page-2http://nimfomane.com/forum/topic/42837-doar-deplasari-pret-400-leih-0730413544/ http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/7815041/doar_deplasari_pret_400_leih/ 6 Link spre comentariu
ghostcurvar Reputație: 1862 Postat Mai 10, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 10, 2015 vai coaie.. cum draq stati sa va bateti capu' cu asa ceva.. cica 400 ora.. asta e o copila de 120/h pescarita de cine stie cine da' probabil exista si prosti care pun botu' uitati ce poze de sclava are o mai arde si cu d'alea "sa bei apa din pizda" in fine.. treaba voastra si discutii cu poze false:http://nimfomane.com/forum/topic/37291-roxana-ツ-0736677703-0727196630-⚓-400-leiora/page-2http://nimfomane.com/forum/topic/42837-doar-deplasari-pret-400-leih-0730413544/ http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/7815041/doar_deplasari_pret_400_leih/Ii dam apa la moara .sa nu uite ca noi o platim se caca pe ea cu 400 lei dar deh cand dai cu pizda stanga si in dreapta ... nu ma provoca pisi ca scoatem dosarul . Asta e viata de curva in Cta toata lumea stie ce faci . 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum