Sari la conținut

0750714503 - lucrare de excepție

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 9 minute, puiu68 a spus:

Și tu calci pe urnele lui trojan ?Ps.sunt doua numere apropiate ,iar daca am greșit,nu ceed ca e cazul sa sariti cu jigniri sau înjurături !Eu zic sa te calmezi și tu !Bea un pahar cu apa rece,trage aer in piept,și linisteste te !

Omul cred ca a tras aceiași concluzie cu a lui Trojan sau Troscan cum ii zici tu ca tu incurci rau de tot fetele pe care le vizitezi,ai grijă ce fumezi si poti sa-l consideri un sfat👍

• Oras:Focsani
Postat
Acum 13 minute, Comancristi a spus:

Omul cred ca a tras aceiași concluzie cu a lui Trojan sau Troscan cum ii zici tu ca tu incurci rau de tot fetele pe care le vizitezi,ai grijă ce fumezi si poti sa-l consideri un sfat👍

Altul …mai sunteți fraților ?Ps.și de ar fi fost o greșeala,trebuie sa ma jignești ?

Vizitator
Postat
Acum 14 minute, cleopatra01 a spus:

Revenim la recenzii. :wave:

Nu prea are cine sa facă ,ăla de se mai baga in seama si facea recenzii pe Focșani a primit cadou 10 gloanțe de la șeful forumului.

• Oras:ss
  • Oras:ss
Postat
On 6/20/2023 at 6:45 PM, Comancristi said:

Nu prea are cine sa facă ,ăla de se mai baga in seama si facea recenzii pe Focșani a primit cadou 10 gloanțe de la șeful forumului.

adv 

Vizitator
Postat
Acum 19 ore, ZoleZozolez a spus:

adv 

E cu P.s. sau fără ?

• Oras:focsani
  • Oras:focsani
Postat
Acum 3 ore, Ai2lei a spus:

A revenit printr-e noi 🫣🫣

Sper sa fie pe weekend sa pot lăsa o recenzie 

Ce numar de telefon mai are sau metoda de contact

Postat
Acum 3 ore, daniel2012 a spus:

A mers cineva? Poate confirma ca e ea?

Salutare colegii am fost eu la ea sambata ! Nota 11 + ! Parca este mai buna ca anul trecut cand am vizitat-o eu! Mergeti cu incredere cazare sud pe langa omv dar spunea ca o va schimba! Clasicul 150/300 eu am stat o ora decartat 300 cu de toate ! A spus ca sta si saptamana asta parca acum dupa ce scriu randurile astea as mai trage o vizita! Spor

Postat
Acum 23 ore, victororban a spus:

Salutare colegii am fost eu la ea sambata ! Nota 11 + ! Parca este mai buna ca anul trecut cand am vizitat-o eu! Mergeti cu incredere cazare sud pe langa omv dar spunea ca o va schimba! Clasicul 150/300 eu am stat o ora decartat 300 cu de toate ! A spus ca sta si saptamana asta parca acum dupa ce scriu randurile astea as mai trage o vizita! Spor

Sa mai îngrășat ,a mai slăbit…la ce te referi?

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat
Acum 23 ore, robert1997 a spus:

Sa mai îngrășat ,a mai slăbit…la ce te referi?

A mai pus ceva pe ea ..dar în rest la servicii nu ai ce comenta, mai bune pe zi ce trece ... 

Postat
Acum 4 ore, L1viu a spus:

A mai pus ceva pe ea ..dar în rest la servicii nu ai ce comenta, mai bune pe zi ce trece ... 

merci…

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 4 minute, Ciubataru a spus:

Se mai stie ceva de ea??

O găsești la Brăila. Rar trece pe aici. 

Postat
La 08.06.2024 la 20:51, robertzel a spus:

Salutare tuturor ieri am discutat pe watap cu Ana și i-am spus că o așteptăm la Focșani , a spus că o să ia în calcul să mai vină pe la noi dar nu a specificat exact când va ajunge , ea momentan activează pe Brăila 

Vizitator
Postat
La 08.06.2024 la 20:51, robertzel a spus:

Acum 4 minute, Roibu85 a spus:

Salutare tuturor ieri am discutat pe watap cu Ana și i-am spus că o așteptăm la Focșani , a spus că o să ia în calcul să mai vină pe la noi dar nu a specificat exact când va ajunge , ea momentan activează pe Brăila 

Exact același lucru spunea și colegul citat de către tine.

Postat

Salutare. Am observat ca a apărut anunțul doamnei Ana. A reușit careva sa discute cu d-na? Sa o viziteze?

• Oras:Salt Lake City
Postat

Am sunat eu de ieri dimineata pâna acum.Abia am dat de ea dar are full si azi .

Vizitator
Postat

Cât mai e la artistă?

Postat
Acum 45 minute, paradontax a spus:

150/300 iar cu anal 200/400

Am fost astazi,nu s-a schimbat deloc fizic de anul trecut.Aceleasi servicii pline de esenta(oral de 10,anal de 10,rimming de 10). Curata maxim,piele fina,amabila,dotare la capitolul igienizare la baie cu de toate.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...