vulpoiux Reputație: 10 Postat Mai 27, 2021 Oras:militari, pe dreapta Oras:militari, pe dreapta Partajează Postat Mai 27, 2021 dai k minusuri pizdoiule ? sa vezi ca te caut am informatii despre tine..te prind io.. 1 1 Link spre comentariu
adanasp0r Reputație: 41 Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 3 hours ago, vulpoiux said: dai k minusuri pizdoiule ? sa vezi ca te caut am informatii despre tine..te prind io.. si pe mine @picon cu clona lui bursucel ii gasesti pa fazane si travestiti 1 2 6 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 28, 2021 Acum 11 ore, adanasp0r a spus: si pe mine @picon cu clona lui bursucel ii gasesti pa fazane si travestiti #numaisemnaliza 4 1 4 Link spre comentariu
pizdulici Reputație: 32 Postat Mai 28, 2021 Partajează Postat Mai 28, 2021 11 hours ago, adanasp0r said: si pe mine @picon cu clona lui bursucel ii gasesti pa fazane si travestiti Spune-ne Daniel ce ai pa suflet, de ce te-ai dusmanit cu picon? 1 2 1 Link spre comentariu
adanasp0r Reputație: 41 Postat Mai 28, 2021 Partajează Postat Mai 28, 2021 sunteti mai prosti ca pula mea 1 4 5 Link spre comentariu
Vizitator Lord_Sith Reputație: 0 Postat Mai 28, 2021 Partajează Postat Mai 28, 2021 1 oră în urmă, adanasp0r a spus: sunteti mai prosti ca pula mea Daca analizez ce ai scris pana acum, nu esti prost deloc.Din contra 😀 Ai dreptate cu unele aspecte. Nu inteleg de ce kkt nu scrii de pe contul tau verde acum si te caci pe tine cu din astea scoase de la naftalina. Link spre comentariu
adanasp0r Reputație: 41 Postat Mai 28, 2021 Partajează Postat Mai 28, 2021 1 hour ago, Lord_Sith said: Daca analizez ce ai scris pana acum, nu esti prost deloc.Din contra 😀 Ai dreptate cu unele aspecte. Nu inteleg de ce kkt nu scrii de pe contul tau verde acum si te caci pe tine cu din astea scoase de la naftalina. lanceloate ce mai ie nou pa Minimax? 1 3 6 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Mai 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28, 2021 Acum 22 ore, vulpoiux a spus: dai k minusuri pizdoiule ? sa vezi ca te caut am informatii despre tine..te prind io.. Mi e frică.. Brr.. Întreaba l pe valica de mine. Cum care Valica? Bărbosu'😂😂 1 1 1 Link spre comentariu
vanatorguvid Reputație: -14 Postat Mai 29, 2021 Partajează Postat Mai 29, 2021 Acum 9 ore, adanasp0r a spus: lanceloate ce mai ie nou pa Minimax? Cea mai proastă cunoștință a mea...tu esti Șoldovene 🤣😆😛. Link spre comentariu
vanatorguvid Reputație: -14 Postat Mai 29, 2021 Partajează Postat Mai 29, 2021 Acum 17 ore, adanasp0r a spus: lanceloate ce mai ie nou pa Minimax? Așa pentru cultura ta generală și bineînțeles și pentru colegii. Bă băieți, mă nu înțeleg de ce un bărbat asumat și fără perverse să își facă clone. Dacă am ceva de transmis , nu are să-mi fie niciodată rușine ori nu stiu ce să spun verde în față indiferent cum se chiamă acel user. Ăsta sunt nu am cum să mă schimb. Și da Îmi plac desenele animate da nu de pe Minimax , alea de pe Cartoon Network😆😂 Tony Link spre comentariu
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Mai 29, 2021 Partajează Postat Mai 29, 2021 Eu zic mai bine sa le zicem ăstora de la SRI ca a fost atac cu bomba la Arad. Poate se lasă da kurve și își fac jobul 😂 Link spre comentariu
vulpoiux Reputație: 10 Postat Mai 29, 2021 Oras:militari, pe dreapta Oras:militari, pe dreapta Autor Partajează Postat Mai 29, 2021 21 hours ago, christiano_29 said: Mi e frică.. Brr.. Întreaba l pe valica de mine. Cum care Valica? Bărbosu'😂😂 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum