Sari la conținut

🔥🔥🔥Frumosă🔥Fermecătoare🔥Seducătoare🔥Savuroasă🔥ce altceva ți-ai mai putea dori?🔥🔥🔥0735093487

Vizitator andreeakvl98

Postări Recomandate

• pisicuts a setat ca important acest topic
  • Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
1 hour ago, andreeakvl98 said:

Bună! 

De mâine mă găsiți la birou, după ora 12. 

O noapte minunată! 😘😘😘

Daca tot treci pe la birou stii ca mi-ai promis o copie cu veveritza si o tot astept 😜😂 Si pe tine te aștept... de muuult 🤗

• Haha 1
tpc-cr.jpg

Link spre comentariu
Vizitator andreeakvl98
Reputație: 0
Acum 6 ore, x the impaler a spus:

Daca tot treci pe la birou stii ca mi-ai promis o copie cu veveritza si o tot astept 😜😂 Si pe tine te aștept... de muuult 🤗

Nu mai vin. 😈

Link spre comentariu
Vizitator andreeakvl98
Acum 3 minute, extraterestru78 a spus:

Cand ajungi în Mureș și un nr de tel dacă se poate🤭😂😂

Zeroşaptetreicincizeronouătreipatruoptşapte.

Link spre comentariu

Acum 3 ore, Kosti a spus:

Da am ieșit pe balcon și parcă te văd..... ridică mâna stângă te rog Andrea, să fiu convins că tu ești!

Da da mulțumesc, TU ești, că ai ridicat pe cea dreaptă 😘

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator andreeakvl98

Bună seara.

Am o nelămurire MARE: De ce unii unguri/maghiari se poartă atât de urât cu mine
-mai mult femeile decât bărbații- când aud că vorbesc limba română? Mereu întâmpin această problemă când vin în oraș.
Am eu ghinionul să dau numai de maghiari inculți cu mintea odihnită?😣 Nu am cum să-i numesc altcumva, nu te poți purta cu cineva urât doar pentru că vorbește o altă limbă sau că îl simți că nu este din zonă, doar dacă ești idiot.
Pe drum am început să-i povestesc taximetristului pățania. Domnul când a auzit, a început să radă(😂😂😂). "Domnișoară dragă, asta nu-i nimic. Am pe cineva care dorește să se angajeze și a fost refuzat pentru că nu știe să vorbească ungurește". Am rămas șocată...
Mi-am propus sa fac o vacanță în București în curând. Am să mă duc la mormântul lui Vadim Tudor şi am să-l rog să-i bântuie pe acești oameni fără creier.

Toți clienții unguri/maghiari pe care îi am sunt de nota 10... dar când ies din casă mă simt ca un evreu la Auschwitz😂😂😂.
Aștept un sfat din partea voastră.

Link spre comentariu
  • Oras:Pizdeia-tara fara prosti!
  • Oras:Pizdeia-tara fara prosti!
5 minutes ago, andreeakvl98 said:

Bună seara.

-mai mult femeile decât bărbații- când aud că vorbesc limba română? Mereu întâmpin această problemă când vin în oraș.
Am eu ghinionul să dau numai de maghiari inculți cu mintea odihnită?😣 Nu am cum să-i numesc altcumva, nu te poți purta cu cineva urât doar pentru că vorbește o altă limbă sau că îl simți că nu este din zonă, doar dacă ești idiot.
Pe drum am început să-i povestesc taximetristului pățania. Domnul când a auzit, a început să radă(😂😂😂). "Domnișoară dragă, asta nu-i nimic. Am pe cineva care dorește să se angajeze și a fost refuzat pentru că nu știe să vorbească ungurește". Am rămas șocată...
Mi-am propus sa fac o vacanță în București în curând. Am să mă duc la mormântul lui Vadim Tudor şi am să-l rog să-i bântuie pe acești oameni fără creier.

Toți clienții unguri/maghiari pe care îi am sunt de nota 10... dar când ies din casă mă simt ca un evreu la Auschwitz😂😂😂.

:) Hai la Cluj Andreea. Funar inca e in viata. Ii va bantui el acum. Si tu ne vei 'delecta' pe noi.

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Super Premium
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Acum 24 minute, andreeakvl98 a spus:

Bună seara.

😂 😂... Ce a spus taximetristul este adevărat, știu cazuri concrete... sa nu mai vorbim de reclamațiile făcute de unguri la protecția consumatorului sau la conducerea firmelor împotriva vânzătoarelor românce ca nu știu ungureste😯😯.... Te doare mintea... 😂😂😂

Peace! ✌️ 

Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
2 hours ago, andreeakvl98 said:

Bună seara.

Ești tu prea frumoasă - e invidie feminină 😂😂😂 sau chiar ai dat de unii oameni înguști la minte Dar să știi că sunt cazuri izolate, prostia nu are etnie.

Sfatul meu: nu trebuie băgați în seamă!

• Mersi 2
Link spre comentariu
  • Oras:ROMÂNIA
Acum 2 ore, fakeagent22b a spus:

E ea Andreeakvl? Titulara topicului? Corpul ei mă atrăgea demult. Acel anunț pe publi l-am văzut de mai multe ori, și ma gândeam ca nu poate să fie fata din poze. Acuma când formez numărul imi apare Andreea. Deci așa o frumusețe de fată... 

Link spre comentariu
30 minutes ago, loveyougirl said:

E ea Andreeakvl? Titulara topicului? Corpul ei mă atrăgea demult. Acel anunț pe publi l-am văzut de mai multe ori, și ma gândeam ca nu poate să fie fata din poze. Acuma când formez numărul imi apare Andreea. Deci așa o frumusețe de fată... 

Da da să vezi frumusețea asta de fată de ce este capabilă...😋😋😋

Link spre comentariu

Ai fost recent la ea? Cum se comportă? La capitolul GFE cum sta? Tarifele sunt mai mari decât la altele întradevar, dar odată as merge la ea. Mă atrage mult. Doar că fetele frumoase îmi rămân in minte și apoi greu le uit. Am pățit-o cu una, și nu vreau să o pățesc din nou.

Link spre comentariu
1 minute ago, loveyougirl said:

Ai fost recent la ea? Cum se comportă? La capitolul GFE cum sta? Tarifele sunt mai mari decât la altele întradevar, dar odată as merge la ea. Mă atrage mult. Doar că fetele frumoase îmi rămân in minte și apoi greu le uit. Am pățit-o cu una, și nu vreau să o pățesc din nou.

Citește recenzia mea, e puțin mai în spate, am fost recent la ea, citește și i celelalte mesaje ale mele  sunt aici pe topicul ei...

Link spre comentariu
  • Oras:mures
  • Oras:mures

am revizitat-o după multă vreme (anul trecut) pe frumoasa asta .... pozele de pe publi sunt ale ei ... clar

din pdv meu e super fata ....

GFE de 9,9, 'recuzita', bun simt, aspect fizic foarte placut

la NP mai e cum e, dar la ON aș zice ca e 'specialitatea casei' 🥰 mi-au tremurat picioarele când m-am dat jos din pat

locația .... ok-ish ... duș cam inghesuit, altfel locatia 'dă motiv să fii prin zonă', deci e numai bine.

Andreea (pe numele de aici) creează dependență. chiar dacă tarifele sunt mai mari decât 'piața', nu regret .. mi se pare că ea e 'altfel'

printre singurele părți 'rele' e aceea că este greu de prins loc liber la vizitat.

• Like 1
Link spre comentariu

• Oras:Targu Mures
  • Oras:Targu Mures

Am vizitat-o pentru prima oara... si pot spune ca am ramas fara cuvinte. 

Nici nu are rost sa lungesc acest review prea mult, am doar un singur cuvant EXTRAORDINARA!! din orice punct de vedere. 

MERITA TOATA ATENTIA SI TOT RESPECTUL!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...