BlackBunny Reputație: 161 Postat Aprilie 6, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 6, 2022 Disponibilă pentru programări 😘
BlackBunny Reputație: 161 Postat Aprilie 6, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 6, 2022 Disponibilă 🔞🔞
Vasile98765 Reputație: 313 Postat Aprilie 6, 2022 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Aprilie 6, 2022 Bună bunny Să îmi lași te rog un nr de contact
BlackBunny Reputație: 161 Postat Aprilie 6, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 6, 2022 Disponibilă 🔞
BlackBunny Reputație: 161 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 7, 2022 Disponibilă dupa 19:00!Outcall/Incall 🔞
BlackBunny Reputație: 161 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 7, 2022 Disponibilă pentru programări!Outcall/Incall 🔞
BlackBunny Reputație: 161 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 7, 2022 Disponibilă 😘
BlackBunny Reputație: 161 Postat Aprilie 8, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 8, 2022 La 17.02.2022 la 17:40, BlackBunny a spus: 🔞🔞 Bună dragilor!Disponibilă pentru programări!! 0735013223 150 30 min (o fin) 300 h (2fin) 1
BlackBunny Reputație: 161 Postat Aprilie 8, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 8, 2022 Disponibilă 😘
BlackBunny Reputație: 161 Postat Aprilie 8, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 8, 2022 Disponibilă 😘
BlackBunny Reputație: 161 Postat Aprilie 9, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 9, 2022 Bună seara pt domni mei!😘 Disponibilă pentru programări !❤
BlackBunny Reputație: 161 Postat Aprilie 9, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 9, 2022 Disponibilă pentru programări !❤
footjobfan Reputație: 20 Postat Aprilie 9, 2022 Postat Aprilie 9, 2022 Dupa o lunga pauza in care am stat departe de vizite la cele mai bune prietene ale fanteziilor noastre, din diverse motive, ba sanitare, ba personale, am reinceput un periplu pe la cateva domnisoare care mi-au atras atentia si pe care alti confrati le-au luat in evidenta. Una din ele e "iepurasul negru", pe care am vizitat-o zilele trecute, tarziu in noapte - ce bine ca mai sunt cateva fete care au program prelungit pentru futacii care se hotarasc greu sa le faca o vizita :)) Am scris pe whatsapp, eu intarziat pe la birou, ea pe baricade, mi-a zis ca pot sa vin oricat de repede pot ajunge...cred ca in 30 de minute de la primul schimb de mesaje eram la locatie. Garsoniera clasica, o camera cu pat mare, sa te desfasori in el, bucatarie si baie regulamentare, cu tot ce vrei pentru igienizare. Domnisoara m-a intampinat intr-o tinuta sumara, marea problema a fost lipsa unor accesorii sexy, de care eram interesat, in special pentru dorinta mea principala - footjobul. Singurul element din dotare - o pereche de sandale negre cu curele si tocuri mari ( se vad in cateva poze de pe profil), dar pe piciorul gol, fara dresuri, nu sunt atat de "turn on" pe cat ti-ai dori. Dupa dusul de rigoare, am inceput actiunea in dormitor, mai intai cu o tentativa de footjob, dar mi-am dat seama ca nu ma va excita atat de mult pe cat imi doream, asa cam trecut la un cunnilingus ca sa mai incing putin atmosfera. Domnisoara a raspuns intr-un final, dupa cateva minute in care am simtit ca ii face placere, culminand cu acel tremur excitant care confirma ca ai facut bine ce trebuia sa faci cu limba. Dupa aceasta repriza, am schimbat rolurile si Elena a trecut la aparat, o suge placut, face si deepthroat daca-i dai semnal in acest sens, poti sa treci si intr-un registru mai activ, cu putin face-fuck, lovit peste limba sau fatza. Am simtit ca e loc sa trecem si la normal, asa ca am pus un prezervativ (pentru mine, un + pentru ca foloseste Durex...fata de altele care aleg cele mai ieftine prezervative si care de cand le pui si pana incepi sa pompezi deja te sugruma si se duce dracului tot cheful)...si am trecut la cateva pozitii, in misionar am facut si FK (initial mi s-a parut ca nu accepta, insa apoi a fost OK). Cu dansa-ntransa si cu limba pe buzele Elenei am simtit ca e cazul sa decartez ce adunasem special pentru ea si am chemat-o la o finalizare orala care am simtit ca i-a umplut efectiv gura (nu eram foarte incarcat, dar se pare ca numarul a durat suficient de mult incat sa adun suficienta sperma)... Din pacate a fost prea multa cantitate incat sa apuce sa mai stea cateva momente cu ea in gura, asa cum e cel mai placut pentru noi toti, nu? :)) Numarul al doilea nu l-am mai putut incepe, oricum a durat vreo 40-45 de minute toata povestea de la primul numar, i-am promis ca revin cu accesorii pentru ea daca nu isi achizitioneaza dresuri. A mai pus cateva kg fata de ce se poate vedea in poze, dar eu as reveni pentru footjob si o finalizare faciala, care acum n-a fost sa fie. Despre note...ar fi cam asa Locatia - 8,5 Elena, ca aspect - 8,5 - bruneta, are un accent dragut, e "raraita" si asta-i da o nota de pustoaica...sani medii, dar fermi, fund, picioare OK - ii sta bine cu sandalele acelea cu toc inalt, daca ar folosi niste tinute sexy ar fi de cel putin nota 9 ON - 9 NP - 8,5 (un + pentru FK) Finalizarea orala - 8,5 (daca o mai tinea putin in gura, era de 9+, dar n-a fost rau nici asa). De revenit? Urmaresc ce se mai intampla pe-aici si in functie de ce mai apare pe profilul ei, ma hotarasc daca mai bag o fisa! 4 2
BlackBunny Reputație: 161 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 10, 2022 bunaaaa Disponibilă pentru programări !❤
BlackBunny Reputație: 161 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 10, 2022 Disponibilă pentru programări după 00:30!❤
BlackBunny Reputație: 161 Postat Aprilie 10, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 10, 2022 Disponibilă pentru programări ❤❤
le0pardul Reputație: 76 Postat Aprilie 11, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 11, 2022 număr telefon??
Vizitator Marius2907 Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2022 Postat Aprilie 11, 2022 Acum 21 minute, le0pardul a spus: număr telefon?? 0735013223
BlackBunny Reputație: 161 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 12, 2022 Disponibilă pentru programări începând cu 19:15!!❤❤
BlackBunny Reputație: 161 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 12, 2022 Disponibilă pentru programări!!❤
BlackBunny Reputație: 161 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 12, 2022 Locuri libere după 00:30!
MuscleSpit Reputație: 30 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2022 Am fost acum 2 zile la domnisoara BlackBunny si i-am promis ca-mi fac cont ca sa ii las o recenzie. Voi fi ridicol de sincer. Ce m-a atras cel mai mult la ea a fost ca este extrem de jucausa. Sunt un tip mai masiv, si primul lucru pe care l-a facut a fost sa imi pipaie bratele si sa zica "pfoaaa ej nebun". M-a busit rasul imediat. Am ales sa stau o ora. Dus, gel de dus bun, apa calda, prosop curat. A purtat si ceva sexy, dupa cum am rugat-o. Sunt o persoana foarte specifica, iar ea se pare ca a inteles lucrul asta. Alte fete, iertati-ma, dar nici nu baga de seama si ma primesc goale pusca (nu ma plang, dar na...), nu cum le rog sa fie imbracate. Oralul a fost bun, iar mai bine a fost ca se mula pe cum imi place. Este foarte receptiva, si apreciez asta. I-am zis mai incet, dupa mai apasat si mai repede... S-a executat ca un soldat american. A facut si un deep, o data, de doua ori, aproape toata pula. Mi-am dar drumul in gura ei, dar nu a inghitit... Cred ca isi luase shake-ul proteic pe ziua respectiva. Ca nota: 9/10. A doua runda i-am dat doggystyle, si m-am bucurat ca are curul bombat, chiar daca e miniona. Am incercat si misionar, dar probabil nu am avut eu chimia respectiva cu ea, nu am sarutat, nu s-a udat extraordinar. Am trecut din nou la doggy, si i-am dat pana m-am terminat in balonas. Ea se atingea la clit si imi mai punea mana si pe oo, ceea ce s-a simtit misto. Imi place sa vad fata ca nu se uita la ceas si se simte si ea bine, ceea ce e exact ce a facut ea. Nota 8/10. Ca si corp, as spune un 7/10. Este foarte frumoasa, dar eu sunt foarte critic. Ori cur mare si hourglass, ori tonifiata. Ea este intre. Nu cred ca merge la sala. Este average looking, dar o salveaza curuletul bombat. Experienta 10/10. Nu vrea sa fiu indiscret si sa vorbesc despre trecutul ei, dar este foarte experimentata, sa spunem atat. Citisem un comentariu al cuiva de genul "Ai experienta in domeniu? Deep faci?" si am ras un pic. Da, experienta are multa, si se vede ca ii place. 4 2
BlackBunny Reputație: 161 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 14, 2022 Acum 1 oră, MuscleSpit a spus: Am fost acum 2 zile la domnisoara BlackBunny si i-am promis ca-mi fac cont ca sa ii las o recenzie. Voi fi ridicol de sincer. Ce m-a atras cel mai mult la ea a fost ca este extrem de jucausa. Sunt un tip mai masiv, si primul lucru pe care l-a facut a fost sa imi pipaie bratele si sa zica "pfoaaa ej nebun". M-a busit rasul imediat. Am ales sa stau o ora. Dus, gel de dus bun, apa calda, prosop curat. A purtat si ceva sexy, dupa cum am rugat-o. Sunt o persoana foarte specifica, iar ea se pare ca a inteles lucrul asta. Alte fete, iertati-ma, dar nici nu baga de seama si ma primesc goale pusca (nu ma plang, dar na...), nu cum le rog sa fie imbracate. Oralul a fost bun, iar mai bine a fost ca se mula pe cum imi place. Este foarte receptiva, si apreciez asta. I-am zis mai incet, dupa mai apasat si mai repede... S-a executat ca un soldat american. A facut si un deep, o data, de doua ori, aproape toata pula. Mi-am dar drumul in gura ei, dar nu a inghitit... Cred ca isi luase shake-ul proteic pe ziua respectiva. Ca nota: 9/10. A doua runda i-am dat doggystyle, si m-am bucurat ca are curul bombat, chiar daca e miniona. Am incercat si misionar, dar probabil nu am avut eu chimia respectiva cu ea, nu am sarutat, nu s-a udat extraordinar. Am trecut din nou la doggy, si i-am dat pana m-am terminat in balonas. Ea se atingea la clit si imi mai punea mana si pe oo, ceea ce s-a simtit misto. Imi place sa vad fata ca nu se uita la ceas si se simte si ea bine, ceea ce e exact ce a facut ea. Nota 8/10. Ca si corp, as spune un 7/10. Este foarte frumoasa, dar eu sunt foarte critic. Ori cur mare si hourglass, ori tonifiata. Ea este intre. Nu cred ca merge la sala. Este average looking, dar o salveaza curuletul bombat. Experienta 10/10. Nu vrea sa fiu indiscret si sa vorbesc despre trecutul ei, dar este foarte experimentata, sa spunem atat. Citisem un comentariu al cuiva de genul "Ai experienta in domeniu? Deep faci?" si am ras un pic. Da, experienta are multa, si se vede ca ii place. Îți mulțumesc frumos!!😍😍 Mă bucur când vă fac fericiți 🤩
BlackBunny Reputație: 161 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 14, 2022 Bună seara futăcioși mei!Locuri libere între 23:30-02:00!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum