Sari la conținut

Cristina poze reale 0757631178

Postări Recomandate

• Telefon: 0757631178
  • Oras:Constanta
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
49 minutes ago, Flx01 said:

Esti f sexyyy😍😍😍😘

🙈😘😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă! 😘😘😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Program zilnic 10:00-20:00

Tarife:150 nr 250 ora 

Servicii :

-Sex oral (protejat sau neprotejat , in functie de igiena)
- DEEP ( in fc de igiena și de mărime) 
- Sex normal (protejat , nici nu discut)
- 69
- Masaj de relaxare
- FANTEZII (le discutam înainte) 
- Diferite poziții 
- Sărutări corporale si mangaieri
- FK
 - COB (Finalizare corporala ) 
- GFE 
- HAND JOB 
-  FOOT FETISH
   Fac și dominare, la dominare discutam înainte  și dacă va pot ajuta o voi face cu cea mai mare placere   

Dacă nu va răspund lăsați un mesaj pana când va pot contacta înapoi 😘😘😘

• Like 1
  • Inimioara 7
  • Telefon: 00000
Postat

Nu scriu eu recenzii foarte des, dar si cand scriu inseamna ca am ramas placut imresionat. 😁Luat legatura cu aceasta scumpa domnita pe whatsapp unde a raspuns in decurs de cateva minute. Am stabilit intalnirea noastra de comun acord, cu conditia de a o confirma inainte cu 30 de minute. Dupa confirmarea intalnirii, am primit locatia unde trebuie sa ajug. In zona galeriilor soveja, unde gasesti locuri de parcare putin mai greu daca este o ora dupa terminarea programului de munca. Ghidat prin telefon de catre frumoasa Cristina catre scara blocului unde am urcat si mi s-au luminat ochii cand am vazut-o iesind de dupa usa larg deschisa, care s-a sfarsit cu o imbratisare si mica prezentare. Este o bomboana de fata, undeva la 1,6m, cu sani micuti, dar jucausi, un chip angelic si un zambet larg care te face sa uiti de toate problemele si sa ti aduci aminte pentru ce ai venit de fapt. Poftit la o mica socializare inainte de a trece la faptele propriu zise. Servit cu un pahar de apa, care a fost insotit de o tigara si o mica conversatie pentru a ne destinde putin. Fata este deschisa la subiecte noi si diverse, foarte vorbareata si toata un zambet. Dupa mica conversatie am mers catre camera de lucru, unde pe parcursul "drumetiei" ma holban la fundul ei si baleam. In camera o oglinda ce se intindea pe tot peretele in care poti sa vezi tot ceea ce iti face Cristina cu buzele si corpul ei magic. I-am comunicat preferintele mele in materie de relatii sexuale si s-a conformat imediat. Am inceput cu niste fk sustinut din partea ei si cu mangaieri pe la micut si zona adiacenta lui. S-a facut pula maciuca instant, iar cristina a trecut la un oral soft, cu priviri aruncate, cu scuipat pe ea, cu schimbat de ritm, cu atentia la oo si cu cateva tente de deep (nu-s cel mai dotat jucator). Dupa cateva minute de oral, am pus prezervativul si s-a dezlantutit "bestia" din ea. S-a urcat pe mine si a inceput sa ma futa cum a dorit ea, iar eu am lasat o sa faca ce vrea din mine si din juniorul meu. In timp ce isi facea de cap cu mine, fk-ul fiind in continuare sustinut de ambele parti. Schimbat din LOT in reverse LOT unde am si finalizat in glorie. Pe tot parcursul actului ma jucam cu fundul ei care e destul de tonificat si priveam cum intra si iese cel mic. Toata senzatia a fost amplificata de oglinda in care o poti vedea in toata splendoarea ei cum isi face de cap cu tine si cu stariile tale. Toata atmosfera a fost completata de o muzica relaxanta pe fundal. Din punctul meu de vedere este o fata pe care as vizita-o cu orice ocazie si in orice moment daca ar avea disponibilitate.

Ca si note:

Oral: 10 - Atentie la dorintele mele, soft, tente de deep, atentie la oo, scuipat, schimbari de ritm.

Normal: 10 - Desi aici ea ar trebui sa ma noteze pe mine ca mai mult ea m-a futut 🥰

Locatie: 9 - Ar fi fost maxim daca erau locuri de parcare mai usor accesibile in zona. O locatie aerisita, fara miros de fum de tigara, o gama diversificata de geluri de dus desi nu am avut nevoie pentru ca venisem fresh de acasa.

Aspect: 10 - Aici voi fi subiectiv. Pentru mine Cristina arata foarte bine, este exact cum imi doresc

Tarif: 150 Lei/finalizare - Un tarif corect pentru nivelul serviciilor pe care il ofera.

De revenit: Da - In orice moment in care ne putem sincroniza 

• Like 5
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
10 minutes ago, sexmachine69 said:

Nu scriu eu recenzii foarte des, dar si cand scriu inseamna ca am ramas placut imresionat. 😁Luat legatura cu aceasta scumpa domnita pe whatsapp unde a raspuns in decurs de cateva minute. Am stabilit intalnirea noastra de comun acord, cu conditia de a o confirma inainte cu 30 de minute. Dupa confirmarea intalnirii, am primit locatia unde trebuie sa ajug. In zona galeriilor soveja, unde gasesti locuri de parcare putin mai greu daca este o ora dupa terminarea programului de munca. Ghidat prin telefon de catre frumoasa Cristina catre scara blocului unde am urcat si mi s-au luminat ochii cand am vazut-o iesind de dupa usa larg deschisa, care s-a sfarsit cu o imbratisare si mica prezentare. Este o bomboana de fata, undeva la 1,6m, cu sani micuti, dar jucausi, un chip angelic si un zambet larg care te face sa uiti de toate problemele si sa ti aduci aminte pentru ce ai venit de fapt. Poftit la o mica socializare inainte de a trece la faptele propriu zise. Servit cu un pahar de apa, care a fost insotit de o tigara si o mica conversatie pentru a ne destinde putin. Fata este deschisa la subiecte noi si diverse, foarte vorbareata si toata un zambet. Dupa mica conversatie am mers catre camera de lucru, unde pe parcursul "drumetiei" ma holban la fundul ei si baleam. In camera o oglinda ce se intindea pe tot peretele in care poti sa vezi tot ceea ce iti face Cristina cu buzele si corpul ei magic. I-am comunicat preferintele mele in materie de relatii sexuale si s-a conformat imediat. Am inceput cu niste fk sustinut din partea ei si cu mangaieri pe la micut si zona adiacenta lui. S-a facut pula maciuca instant, iar cristina a trecut la un oral soft, cu priviri aruncate, cu scuipat pe ea, cu schimbat de ritm, cu atentia la oo si cu cateva tente de deep (nu-s cel mai dotat jucator). Dupa cateva minute de oral, am pus prezervativul si s-a dezlantutit "bestia" din ea. S-a urcat pe mine si a inceput sa ma futa cum a dorit ea, iar eu am lasat o sa faca ce vrea din mine si din juniorul meu. In timp ce isi facea de cap cu mine, fk-ul fiind in continuare sustinut de ambele parti. Schimbat din LOT in reverse LOT unde am si finalizat in glorie. Pe tot parcursul actului ma jucam cu fundul ei care e destul de tonificat si priveam cum intra si iese cel mic. Toata senzatia a fost amplificata de oglinda in care o poti vedea in toata splendoarea ei cum isi face de cap cu tine si cu stariile tale. Toata atmosfera a fost completata de o muzica relaxanta pe fundal. Din punctul meu de vedere este o fata pe care as vizita-o cu orice ocazie si in orice moment daca ar avea disponibilitate.

Ca si note:

Oral: 10 - Atentie la dorintele mele, soft, tente de deep, atentie la oo, scuipat, schimbari de ritm.

Normal: 10 - Desi aici ea ar trebui sa ma noteze pe mine ca mai mult ea m-a futut 🥰

Locatie: 9 - Ar fi fost maxim daca erau locuri de parcare mai usor accesibile in zona. O locatie aerisita, fara miros de fum de tigara, o gama diversificata de geluri de dus desi nu am avut nevoie pentru ca venisem fresh de acasa.

Aspect: 10 - Aici voi fi subiectiv. Pentru mine Cristina arata foarte bine, este exact cum imi doresc

Tarif: 150 Lei/finalizare - Un tarif corect pentru nivelul serviciilor pe care il ofera.

Multumesc frumos te pup 😘😘😘

• Inimioara 1
Postat

Iii haaa cine e la ct 🙀🙀🙀, ajung in 2 saptămâni in tara 😇, zi că stai mai mult in ct ? 🙃🙃

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
20 hours ago, fishubr said:

Iii haaa cine e la ct 🙀🙀🙀, ajung in 2 saptămâni in tara 😇, zi că stai mai mult in ct ? 🙃🙃

Ne auzim  pe wapp 😘😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dragii mei eu mi-am încheiat activitatea!! Ne revedem data viitoare pupici😘😘😘

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
La 23.05.2022 la 10:20, Cristinaa27 a spus:

Dragii mei eu mi-am încheiat activitatea!! Ne revedem data viitoare pupici😘😘😘

La 19.05.2022 la 14:10, Cristinaa27 a spus:

Ne auzim  pe wapp 😘😘

Buna,

maine ce program ai?

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Am fost si eu mai de mult la Cristina. Nu prea m-a atras fizic, e priceputa din cate imi aduc aminte, oral, normal, se straduieste, gfe ridicat. Dar pe mine nu ma atrage, nu mai merg pe la ea.

Numai bine.

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă 😘🤗

Serviciile vor fi aceleași la fel ca și prețurile 😘🤗  

• Like 1
  • Inimioara 7
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
29 minutes ago, ionica2000 said:

Bine ai venit 🥰

🤗🤗Multumesc 😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
3 minutes ago, Kubilai said:

Bine si revenit! Locatia tot acolo!

Hey nu, locația o am la Cireșica!

Postat
Chiar acum, Cristinaa27 a spus:

Hey nu, locația o am la Cireșica!

Ok!😍😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 hour ago, gigi brecu said:

De data asta este musai sa te vizitez,incerc de anul trecut! 😁

Pai sa îmi scrii poate ne sincronizam pana plec acasă 😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tarife:150 nr 250 ora 

Servicii :

-Sex oral (protejat sau neprotejat , in functie de igiena)
- DEEP ( in fc de igiena și de mărime) 
- Sex normal (protejat , nici nu discut)
- 69
- Masaj de relaxare
- FANTEZII (le discutam înainte) 
- Diferite poziții 
- Sărutări corporale si mangaieri
- FK
 - COB (Finalizare corporala ) 
- GFE 
- HAND JOB 
-  FOOT FETISH
   Fac și dominare, la dominare discutam înainte  și dacă va pot ajuta o voi face cu cea mai mare placere   

Dacă nu va răspund lăsați un mesaj pana când va pot contacta înapoi 😘😘😘

• Like 3
  • Inimioara 5
Postat

Cu asa cuvinte de lauda, cred ca o sa fac si eu vizita 😘

Postat
La 17.05.2022 la 19:24, sexmachine69 a spus:

Ca si note:

Cristina merita de mult la top.

Avem la top numai inactive .

Va salut !

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
11 hours ago, felix001 said:

Cristina merita de mult la top.

Avem la top numai inactive .

Va salut !

Chiar este o fata care merita sa fie la top. In momentul de fata din 4 fete "top" 2 sunt pe bara, iar de celelalte 2 nu imi pot da cu parerea ca nu am fost.

• Like 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...