Sari la conținut

Euro 2021

Postări Recomandate

• Oras:Everest
Postat
Acum 5 minute, Cocalar21 a spus:

Și soluția ta e sa dai bani la un Prof de futologie ca in mod sigur pe alea doare fix an pizda de ce zice un prof ? Ai tu impresia ca ele merg la ore sau merg la buda sa sugă pula in grup?

Bă,  @maa5fu1.v1 ăsta e prost dă pute ! Mai dă-l în pula mea dă născut oborșit, căca-ne-am pă el cu stropi să zică că plouă cu ciocolată ! 🤣🤣🤣

• Minus 3
Postat

Meciurile de azi :

Ucraina - Macedonia de Nord  x 

Danemarca - Belgia  2

Olanda - Austria  1

Nu m-ar surprinde să bată Macedonia, parcă m-ar tenta un 2, că ucrainenii greșesc mult.

• Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ba cincilabe esti prea ratat si tu cu ceilalti analfabeti de la aur veti ajunge la groapa de gunoi a istoriei. Speranta ta e un huligan de stadion si o grasa turbata care minte si in somn. Asta e nivelul tau de ratangiu. 

• Like 1
  • Haha 2
Postat
Acum 3 minute, maa5fu1.v1 a spus:

Ba cincilabe esti prea ratat si tu cu ceilalti analfabeti de la aur veti ajunge la groapa de gunoi a istoriei. Speranta ta e un huligan de stadion si o grasa turbata care minte si in somn. Asta e nivelul tau de ratangiu. 

Bine bă că faci tu dragoste în 4 labe, câte o labă dimineața, la prânz, seara și noaptea 🤭 

Stai liniștit că n ajunge aur la putere, fiecare e pă cont propriu, #dădreapta

• Minus 3
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
5 hours ago, cincistele said:

Meciurile de azi :

Ucraina - Macedonia de Nord  x 

Danemarca - Belgia  2

Olanda - Austria  1

Nu m-ar surprinde să bată Macedonia, parcă m-ar tenta un 2, că ucrainenii greșesc mult.

Ucraina - Macedonia de Nord   1

Danemarca - Belgia   1 (danezii sunt mai motivati acum dupa cazul Eriksen)

Olanda - Austria   1

• Minus 2
Postat
Acum 4 ore, playmaker a spus:

Ucraina - Macedonia de Nord   1

Danemarca - Belgia   1 (danezii sunt mai motivati acum dupa cazul Eriksen)

Olanda - Austria   1

M-a "trădat" Makedonija 🤷

• Haha 1
  • Minus 2
Postat
51 minutes ago, cincistele said:

M-a "trădat" Makedonija 🤷

Ai pierdut bani la pariuri ca prietenu tau suicidal, mircea badea? 

• Haha 2
Postat
Acum 36 minute, maa5fu1.v1 a spus:

Ai pierdut bani la pariuri ca prietenu tau suicidal, mircea badea? 

Pierzi, câștigi... jucător ești 🤷

• Minus 2
Vizitator Cocalar21
Reputație: 0
Postat
10 hours ago, cincistele said:

Stai liniștit că n ajunge aur la putere, fiecare e pă cont propriu, #dădreapta

AUR sigur ajunge in guvern la următoarele alegeri. Toate celelalte partide sunt pa minus iar altul greu de crezut ca va apare. 

Vizitator Cocalar21
Postat

USR oricum nu va mai exista după performanța primarilor lor, e clar ca dau tun și se intorc in țările lor da baștina, iar PNL o va suge pe la 10%.

Postat
Acum 4 minute, Cocalar21 a spus:

AUR sigur ajunge in guvern la următoarele alegeri. Toate celelalte partide sunt pa minus iar altul greu de crezut ca va apare. 

Cu cine ar putea ajunge ? Cu plusereii sau peneleii ? Eu nu i-aș vota niciodată pt așa ceva. Cu pesedeii ? Nu prea îi văd împreună. În plus, văd că în ultima vreme au dispărut din media, nu știu dacă sunt activi pă facebook, că eu n-am facebook...nu au scos în față oameni care să candideze, abia dacă știu 3-4 nume de la ei, și ăștia neavând aptitudini de a conduce...

• Minus 2
Vizitator Cocalar21
Postat
Just now, cincistele said:

Cu cine ar putea ajunge ? Cu plusereii sau peneleii ? Eu nu i-aș vota niciodată pt așa ceva. Cu pesedeii ? Nu prea îi văd împreună. În plus, văd că în ultima vreme au dispărut din media, nu știu dacă sunt activi pă facebook, că eu n-am facebook...nu au scos în față oameni care să candideze, abia dacă știu 3-4 nume de la ei, și ăștia neavând aptitudini de a conduce...

Eu fac pariu pe ce am zis mai sus mai ales ce văd la oamenii din diaspora care au votat masiv PNL și USR. Au simțit gustul de muie luată nu data la PSD😂😂😂. PSD nu or sa voteze niciodată deci probabil ca nu se vor mai obosi sa voteze. In țara oricum PSD are electoratul lui și va face un 20% iar AUR va face mai mult ca PSD pt ca atrage din electoratul PSD care sub Ciolacu e o laba trista. 

Postat
Acum 8 minute, Cocalar21 a spus:

USR oricum nu va mai exista după performanța primarilor lor, e clar ca dau tun și se intorc in țările lor da baștina, iar PNL o va suge pe la 10%.

Plm, eu nu cred că pațachina de la sectorul 1 va pleca prea repede. Nu văd măcar câteva mii de oameni care să protesteze împotriva ei. Ba dimpotrivă, dacă mai latră de câteva ori pesede, Dragnia...eu cre'că zimbrii ăștia de alegători ai ei o să fie la poartă la Rahova urlând împotriva lu' Dragnia...

• Minus 2
Vizitator Cocalar21
Postat
1 minute ago, cincistele said:

Plm, eu nu cred că pațachina de la sectorul 1 va pleca prea repede. Nu văd măcar câteva mii de oameni care să protesteze împotriva ei. Ba dimpotrivă, dacă mai latră de câteva ori pesede, Dragnia...eu cre'că zimbrii ăștia de alegători ai ei o să fie la poartă la Rahova urlând împotriva lu' Dragnia...

Pe oameni ii doare-n pwla de ea. Asta e mentalitatea romanilor dacă nu e in curtea lor nu contează. Dar de votat dacă or sa mai voteze USR as fi foarte surprins. Ce au făcut aia cu Dragnea a fost o manipulare, problema e ca acuma nu mai au împotriva cui sa manipuleze. E ultimul tun pe care-l pot da așa ca pregătește-te 😂

Ce plm o sa zică Iohanus ? Dragnea a futut 30 da miliarde de euro din pârnaie?  😂😂😂

Postat
9 minutes ago, cincistele said:

Asculta aici, porc fascist, clotilde mai ia un mandat in 2024.

• Haha 2
Vizitator Cocalar21
Postat
1 minute ago, maa5fu1.v1 said:

Pui pariu? 😂

Postat
Acum 5 minute, Cocalar21 a spus:

Pe oameni ii doare-n pwla de ea. Asta e mentalitatea romanilor dacă nu e in curtea lor nu contează. Dar de votat dacă or sa mai voteze USR as fi foarte surprins. Ce au făcut aia cu Dragnea a fost o manipulare, problema e ca acuma nu mai au împotriva cui sa manipuleze. E ultimul tun pe care-l pot da așa ca pregătește-te 😂

Ce plm o sa zică Iohanus ? Dragnea a futut 30 da miliarde de euro din pârnaie?  😂😂😂

Păi ăia din sectorul 1 ar trebui să țipe, că e în curtea lor. Manipularea ține, stai liniștit. N-am de ce să mă pregătesc, eu nu sunt la aur, doar i-am votat, să vedem dacă i-oi mai vota, că nu văd deloc activitate la ei...

Da, cred că electoratul hastagist e prost rău și înghite tot ce bîlbîie plăvanul dă Iohanea

• Minus 2
Vizitator Cocalar21
Postat
1 minute ago, cincistele said:

Păi ăia din sectorul 1 ar trebui să țipe, că e în curtea lor. Manipularea ține, stai liniștit. N-am de ce să mă pregătesc, eu nu sunt la aur, doar i-am votat, să vedem dacă i-oi mai vota, că nu văd deloc activitate la ei...

Da, cred că electoratul hastagist e prost rău și înghite tot ce bîlbîie plăvanul dă Iohanea

Bai nu e chiar cum zici tu. Oamenii sunt prosti dar nu tampiti. Ah bine ca nu vor ieși in strada sa plece Clotilde asta nici eu nu cred ca vor ieși. Pt ca nu sunt organizați ca PSD face laba. Dar Baselu s-a dus pa pwla cu electoratu lui de n-a mai intrat in parlament cu toți moldovenii la care le-a dat Pașapoarte UE. PNȚCD lafel a supt o mare pula după Ciorbea. PNL sa făcut de cacat luând japitele PDListe inclusiv pe Iohanis care și-a terminat mandatele și se duce pe pwla ca electorat.  Nu e chiar așa cum zici tu.

Postat
Acum 8 minute, maa5fu1.v1 a spus:

După ce că ești prost, mai ești și papagal 😂😂😂...eu tocmai ce am scris că o mai "văd" cu încă un mandat

• Minus 2
Postat
2 minutes ago, cincistele said:

După ce că ești prost, mai ești și papagal 😂😂😂...eu tocmai ce am scris că o mai "văd" cu încă un mandat

Ai zis ca nu va pleca repede, nu ca mai ia un mandat. Ai alzheimer, fascistoidule? 

• Like 1
  • Haha 2
Vizitator Cocalar21
Postat
4 minutes ago, cincistele said:

Ce plm crezi mah ca face? Le zice la hashtagisti ca șobolanii ie mousi gratis? Și gunoiu se ia dând delete la Garbage Bin ? 😂😂😂😂

Postat

Nu cred ca e cazul sa vorbim de sobolani la arena nationala.  

E sectorul lui Negoita care e PSD-ist.

Oriunde e PSD acolo nu vei gasi sobolani.

Pentru ca PSD-istii sunt atat de infecti incat ca si sobolanii fug de ei. 

Postat

Anglia - Scoția  1

Dîn păcate Tartan Army se va întoarce acasă. 🤦

• Like 1
  • Minus 2

Postat

Mizerabili suporterii Angliei care au fluierat imnul Scoției. S-a uitat total de esența sportului: fair-play.

• Like 2
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.