hotcuriosity Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Satu Mare, Maramures, Cluj.... Prin Ardeal in principiu :P Telefon: [email protected] Oras:Satu Mare, Maramures, Cluj.... Prin Ardeal in principiu :P Partajează Postat Octombrie 7, 2022 Nu se mai poate plati cu paysafecard ? Că am pus in cos un abonament premium pt 2 luni și mă trimite direct la crypto wallet Link spre comentariu
big boy 90 Reputație: 98 Postat Octombrie 7, 2022 Partajează Postat Octombrie 7, 2022 La fel.si pe mine. Inainte puteam plati,acum ma trimite la crypto wallet Link spre comentariu
Vizitator Raportor2022 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2022 Partajează Postat Octombrie 7, 2022 29 minutes ago, hotcuriosity said: Nu se mai poate plati cu paysafecard ? Că am pus in cos un abonament premium pt 2 luni și mă trimite direct la crypto wallet 12 minutes ago, big boy 90 said: La fel.si pe mine. Inainte puteam plati,acum ma trimite la crypto wallet Nu se mai poate plati decat cu BTC, Revolut sau Cont Bancar. Alte variante nu mai exista ! Link spre comentariu
Vizitator Raportor2022 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2022 Partajează Postat Octombrie 7, 2022 22 minutes ago, big boy 90 said: La fel.si pe mine. Inainte puteam plati,acum ma trimite la crypto wallet Link spre comentariu
Postări Recomandate