Sari la conținut

Eliza 0736490971

Vizitator Eliza.sweet

Postări Recomandate

Vizitator Eliza.sweet
Reputație: 0
Postat

IMG-20210623-WA0001.jpg

Vizitator Eliza.sweet
Postat

🆙

Vizitator Eliza.sweet
Postat

🆙

Postat
Acum 1 oră, Eliza.sweet a spus:

IMG-20210623-WA0001.jpg

Văd ca ai ce arată…fii mai îndrăzneața! Eu pana azi nu am prea văzut ceva tentant la topicul tău dat poza aceasta, dacă este a ta chiar ma pune pe gânduri!

Vizitator Eliza.sweet
Postat

🆙

Vizitator Eliza.sweet
Postat

Disponibila 💋

Vizitator Eliza.sweet
Postat

🆙

Vizitator Eliza.sweet
Postat

🆙

Postat
Acum 2 minute, Eliza.sweet a spus:

🆙

Se poate sa imi lasi un mesaj privat? Mersi te pup ❤️❤️

Vizitator Eliza.sweet
Postat

Disponibila 💋

Vizitator Eliza.sweet
Postat

🆙

Vizitator Eliza.sweet
Postat

IMG-20210618-WA0001.jpg

Vizitator Eliza.sweet
Postat

Kiss

Vizitator Eliza.sweet
Postat

IMG-20210618-WA0002.jpg

Vizitator Eliza.sweet
Postat

🆙

Vizitator Eliza.sweet
Postat
La 05.05.2018 la 9:10, Vizitator a spus:

Salutare,

Atras de fotografiile postate de d-soara am zis sa profit de disponibilitatea ei si am stabilit un outcall la hotelul unde am inoptat. Voce placuta , prezentare servicii si stabilire ora. A ajuns cu 10 min mai devreme dar nu a fost problema pt mine...eram oarecum pregătit :). A venit imbracata decent, parca prea decent. Gyulia este intr-adevar înalta, cu forme frumoase. Un machiaj discret pe un chip feminin cu părul prins intr-o coadă ridicată.... ce sa mai, mi-a plăcut. Am incercat sa ne cunoastem cât de cât la o răcoritoare si țigările aferente vorbind despre diverse. Foarte comunicativă, putin impulsiva cand e vorba de susținerea părerilor ei dar am simtit ca a venit momentul pt care o chemasem la mine. Nu si-a facut dus dar am constatat ulterior că era totul in regula ;). A simtit si ea ca nu mai aveam rabdare si a "tabarat" pe mine cu buzele alea senzuale , saracul de mine...,imbratisandu-ne si sarutandu-ne in picioare. Bun FK, foarte bun. Am dezbracat-o eu iar ea s-a așezat cu fundul pe pat invitandu-ma la felatia pe care o asteptam nerăbdător. Nu am fost de acord :) si am rugat-o să stea în genunchi . A fost total de acord și astfel a început on oral NP de toata frumusetea. Deep(dar nu duce mult), saliva, cand soft cand mai cu ritm chiar si putin face fuck. M-a lăsat s-o trag de par, coada aia îmi făcea tot timpul cu ochiul :). Am inspectat si eu putin păsărica constatand ca e totul in ordine am penetrat-o in misionar . Mda, fata s-a futut cu mine, m-a tras in ea, s-a miscat, a gemut plăcut m-a sărutat tot timpul sau a cautat sa faca asta ...din nou implicare totală . Am terminat pe la spate tragand-o din nou de coadă :). Nu stiu ce draq mi-a venit :)))) dar am avut permisiunea ei . La final am rămas întinși amândoi, ea s-a lipit de mine si am stat asa ceva timp. Eu retraind momentele si oarecum epuizat iar ea....cine stie la ce se gândea :)). Am mai fumat o tigareta si ne-am luat rămas bun cu promisiunea reciprocă de a ne mai vedea.

O sa notez astfel :

-comunicare :10, a respectat întocmai programarea si serviciile.

-corp :8.5 , sânii, chiar dacă mari si pufosi sunt lasati si un pic inestetici din cauza asta. Însă pielea fina,carnea tare si fundul ala îi ridică nora generala.

-fața : 9..... e o femeie frumoasă.

-ON -9....mai trebuie îmbunătățit

-NP -10...eu m-am futut bine cu ea....si impuls m-a lăsat s-o trag de par :)))

-FK/DFK-10 ...

-GFE-9....a fost totuși prima dată

Cadou 400/ora. Cam mult dar daca mi s-a pus pata... csf,ncsf.

Una peste alta se merită s-o...." cunosti " pe Gyulia. Eu unul s-ar putea sa repet.

Hai va salut si lăsați certurile... treceți la "rame" :).

Vizitator Eliza.sweet
Postat

🆙

Vizitator Eliza.sweet
Postat

IMG-20210623-WA0003.jpg

Vizitator Eliza.sweet
Postat

Up

Vizitator Eliza.sweet
Postat

IMG-20210618-WA0000.jpg

Vizitator Eliza.sweet
Postat

Up

Vizitator Eliza.sweet
Postat
La 02.07.2021 la 13:37, 7uuupp a spus:

Văd ca ai ce arată…fii mai îndrăzneața! Eu pana azi nu am prea văzut ceva tentant la topicul tău dat poza aceasta, dacă este a ta chiar ma pune pe gânduri!

Te pup , da poza este a mea :)))) mă ajută faptul că sunt înaltă :)

Vizitator Eliza.sweet
Postat

😘😘😘😘😘

Vizitator Eliza.sweet
Postat

Up

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...