Sari la conținut

Educatie Sexuala in scoli

Postări Recomandate

Postat
Acum 12 minute, ramo966 a spus:

...

Ia spune-ne  buburuza mica si obraznica ce parere ai.  

E normal ca elevii sa invete de la 6 ani cele 1000 si una de orientari sexuale, despre prezervative, despre anticonceptionale, despre facutul copiilor, despre hartuire sexuala   ?  

Eu la 10 ani inca ma jucam cu masinutele si cu jucariile de plus, si  credeam in Mos Craciun si Iepurasul de Pasti, nu stiam ce insemna MUIE, PULA, PIZDA, inca credeam ca copiii sunt adusi cu barza la 10 ani!  

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Just now, kojefi said:

Ia spune-ne  buburuza mica si obraznica ce parere ai.  

E normal ca elevii sa invete de la 6 ani cele 1000 si una de orientari sexuale, despre prezervative, despre anticonceptionale, despre facutul copiilor, despre hartuire sexuala   ?  

Eu la 10 ani inca ma jucam cu masinutele si cu jucariile de plus, si  credeam in Mos Craciun si Iepurasul de Pasti, nu stiam ce insemna MUIE, PULA, PIZDA, inca credeam ca copiii sunt adusi cu barza la 10 ani!  

Nu esti singurul dar adevarul este ca acuma lumea e mai diferita. Umbla copiii pe telefoane si internet la 6-8 ani de nu iti vine sa crezi. Poate nu la 6 ani dar pe la 10-12 merge. Parerea mea :P

• Like 1
Vizitator Cocalar21
Reputație: 0
Postat
2 minutes ago, kojefi said:  

Pai ie important sa-i anvete meserie da mici. Pai baieteii kum plm sa știe kum sa devină loverboys fără sa știe despre astea? Și fetițele kum pot sa sugă pwla pa Elveția sau la primari PNL ? Nu-i așa @cincistele? 😂😂😂

Postat

Acum 5 minute, Cocalar21 a spus:

Pai ie important sa-i anvete meserie da mici. Pai baieteii kum plm sa știe kum sa devină loverboys fără sa știe despre astea? Și fetițele kum pot sa sugă pwla pa Elveția sau la primari PNL ? Nu-i așa @cincistele? 😂😂😂

Stai ca acusica vine Cwerty sa ne zica despre @tanya_baby  ca s-a prostituat de la 14 ani in Valea Jiului si a prestat la 16 ani in Bucuresti cu buletin fals de a facut juma de forum pedo fili.  

Da, educatia sexuala de la 6 ani e cam musai acum! 

Vizitator Cocalar21
Postat
2 minutes ago, kojefi said:

Stai ca acusica vine Cwerty sa ne zica despre @tanya_baby  ca s-a prostituat de la 14 ani in Valea Jiului si a prestat la 16 ani in Bucuresti cu buletin fals de a facut juma de forum pedo fili.  

Da, educatia sexuala de la 6 ani e cam musai acum! 

Taci bah comunistule. Pai ce plm vrei sa ii abuzeze cum au abuzat-o pe Nadia Comăneci sa facă sport de performanța de la 3-4 ani sa ajungă sa ia primu 10 la olimpiada ? Pai ce pula mea mesaj dam bah lumii. Pai important e sa dam lumii curve ba băiatule. Pizda. Antrenata de mică. 

Vizitator Cocalar21
Postat
21 minutes ago, varumeleu said:

Auleu varule cum ai ghicit? Fix asta urma sa fac de am facut cont special pentru asta, dar mi-ai luat-o tu inainte!

Da da-o dracu da educatie sexuala, sa se futa femeile cu ultimu taran la primu ciclu, sa stea pe ajutor social din banii prostiilor ca tine care au votat USR-u si sa ajute natalitatea si viitorul electorat AUR sa creasca mari si retardati!

Hahahahaha. Tu ai impresia ca le orele de educație sexuală o sa le anvete sa nu se fwta cu ultimu țaran sau gunoier borat care toată viața a loat tomberoane in brațe și nu strâmba din nas ca mirosu da pwla a ragaitului ei e lux fata da cum miroase un tomberon ? 😂😂😂😂
Singuru lucru care o sal anvete ie sa se fwta cu prezervativ cu cuckolzii care le da bani sa le fwta, cu masculu alpha feroce da la REBU, ăla cu care are vise erotice și Clotilde, se vor fute tot fără prezervativ la primu ciclu 😂😂😂

Vizitator Cocalar21
Postat
33 minutes ago, varumeleu said:

Si in fond de ce pula mea plang dupa japita aia care la nici 21 de ani, arata ca o mumie botoxata nasoala de zici ca a tras cox pe nas toata viata ei, omg sunt un retardat, in loc sa ma bucur ca am futut o curva care tocmai facuse 17 ani fara prezervativ, si i-am dat un buchet de 201 trandafiri, cum nici predofilu de pecoaie nu a putut sa ii aduca, eu stau si plang ca un fatalau retardat ca m-a facut de 5000 euro, eheeee unii ar muri pentru banii aia in timp ce eu ma cac pe mine, in loc sa plang pentru 8000 euro aia pe care i-am dat doar ca sa fac un experiment social, de a ma infiltrat intr-un cuib de pe sfanta vineri plin de curve, sa vorbesc cu ele, cu fiecare sa le inteleg psihologic doar sa ajung sa ma indragostesc de ultima tiganca borata de acolo, si sa ma faca de bani mai suptil decat a facut-o curva de cristina, si apoi sa ajung sub pasaju basarab cu datorii la easy credit, fara casa si sa fug in munti cu un SUV asiatic care tot nu mai vine de 4 luni, cacamas pe asiatici si pe piata lor de cacat care au futut toata planeta

Următoarea misiune pt tine boss ie sa infiltrezi lumea miraculoasa a vidanjeurilor sai antelegi psihologic. Dai 10.000€ spaga sa te angajeze, da makar vb cu toți și antelegi de ke unora le place cacatu. După care in 2024 votezi și tu USR. Ce zici te bagi? 😂😂😂😂

Vizitator Cocalar21
Postat

Sa vina @maa5fu1.v1 sa ne explice cum poate fi educat creierul reptilian prin scoala adică cum educația sexuală le va învață sa nu se futa fără prezervativ cu cine vrea pizda lor sa se futa și ce flagel social rezolva educația sexuală 😂😂😂

Vizitator Cocalar21
Postat

Iar după ce descoperă și câștiga premiul Nobel sa aplice știința și sa ii facă pe violatori sa nu mai violeze pe hoti sa nu mai ciordeasca și pe criminali sa nu mai fie criminali. Aidplm, bah, cred ca suntem pe punctul unei mari realizări mondiale marca USR. Putem controla creierul reptilian la imbecili curve și analfabeți functionali fără neocortex 😂😂😂😂

Vizitator Cocalar21
Postat

Azi am avut o alta idee. La orele de educație sexuală vor participa și șobolanii din sectorul 1 și poate ii convingem sa se futa cu prezervativ?

@varumeleu ce părere ai?

• Oras:Synagogue of Satan
Postat

Educatia sexuala trebuie să înceapă de la 4 ani, pentru ca pe la 6-7 ani copiii se joaca deja dea gravida si ginecologu (de la 3-4 ani fetitele se masturbeaza, baietii de la 10-12, la 14-15 ani ei ajung pe droguri iar ele gravide, copiii lor îi crește Aghiuță 😬)

Vizitator Cocalar21
Postat
9 minutes ago, -yorick- said:

Educatia sexuala trebuie să înceapă de la 4 ani, pentru ca pe la 6-7 ani copiii se joaca deja dea gravida si ginecologu (de la 3-4 ani fetitele se masturbeaza, baietii de la 10-12, la 14-15 ani ei ajung pe droguri iar ele gravide, copiii lor îi crește Aghiuță 😬)

Așa și materia va fi:

Cap 1: #nuvamaidrogaț

Cap 2:#nuvamaifwtetifaraprezervativ

Văd un mare succes la orizont.

Postat
8 minutes ago, Cocalar21 said:

Așa și materia va fi:

Cap 1: #nuvamaidrogaț

Cap 2:#nuvamaifwtetifaraprezervativ

Văd un mare succes la orizont.

cap 0: (pentru profesori) #nuvamailingetibuzelecandvorbitidepizdaelevilor

nu va fi nici un succes, educatia sexuala o fac manelistii si tiktok-ul

Vizitator Cocalar21
Postat

Deja îmi imaginez întrebările grila la examen:

”Ionela ie o proasta saraka pe kare masa și BOR a anvatat-o ka dragostea ie mai importantă ca banii ka mai bine sarak și neferikit dekat bogat și ferikit.

Ionel ie golanu clasei care nu vine la ore ka ii bate pa toți tocilarii kare anvata.

Ionela știe ka tokilarii va deveni manageri si ITisti la corporatie și va avea bani deki vor fi da kakat konform BOR și mamei. Ionel va ajunge gunoier la REBU fără bani deki conform planului BOR și al mamei.

Intr-o zi Ionel o abordează pe Ionela in buda și vrea sa se futa cu ea dar nu-i place cu prezervativ.

Ce ar trebui Ionela sa faka ?

a) Sai ofere un blowjob

b) Sa refuze sa se fwta ku iel deși pizda sufetu BOR și masa ii spun ca da ca dragostea ie kel mai important lukru 

c) Sal keme pa un tokilar și sa se fwta ku iel ku prezervativ in compensație ka deja ie excitată dar asta ie împotriva BOR și ke a anvatato masa ka dk se mărita ku iel ajunge bogata și ferikita nu o proasta retardata.”

Vizitator Cocalar21
Postat
8 minutes ago, -yorick- said:

Greșit baiatu meu. Educația sexuală o fake ma-sa și BOR an frunte ku preaferikitu Daniel kare le anvata sa se futa ku toți saraky ka bogății ie rai. 

Postat

Ionel poarta pantaloni mulati si gleznele la vedere (este peștele Ionelei) ? Sau va ajunge preot (un fel de pește mai mare)?

Uite asa se intampla cu copiii cand parintii te invata numai de bine...

Vizitator Cocalar21
Postat
4 minutes ago, -yorick- said:

Ionel poarta pantaloni mulati si gleznele la vedere (este peștele Ionelei) ? Sau va ajunge preot (un fel de pește mai mare)?

Uite asa se intampla cu copiii cand parintii te invata numai de bine...

Pai da boss iezakt. Pai nu tu ziceai ka pe vremuri kand masa ai zikea sa se mărite ku un doctor sau ku un inginer și o bătea da se kaka pe ea kand venea akasa cu vreun ratat, ai aranja viața și i-o distrugea ka kiukiu dragoste? Pai ke vorbim, dragostea anvinge tot, selecția sexuală biruie.

Postat
5 minutes ago, Cocalar21 said:

Greșit baiatu meu. Educația sexuală o fake ma-sa și BOR an frunte ku preaferikitu Daniel kare le anvata sa se futa ku toți saraky ka bogății ie rai. 

da băietu meu, exemplu personal primează 😀

Vizitator Cocalar21
Postat
4 minutes ago, -yorick- said:

da băietu meu, exemplu personal primează 😀

Ie mai mult ka un exemplu personal dk ăștia se gândește ka deja numărul da pizde kare rămâne ansarkinate cu gunoieri la 14 ani ie alarmant. Bn problema lor ie ka rămâne ansarkinate nu ca ka ku gunoieri kare nau ku ke sai kreaska puradeii.

Eu am fost antotdeauna pa val, kum zike @vistantric un fel da trendsettar fără sa vreau. 

Vizitator Cocalar21
Postat
29 minutes ago, -yorick- said:

Apropo da maneliști câți sunt boss da succes ? 50-100? Kum de sunt 150.000 da gravide sub 18 ani pa an, se fwt toate cu maneliști da succes? Ka aiki nu anteleg. Dk ar fi puse sa se fwta ku aia ku bani nu știu unde plm ai gasesk toate kele 150.000 .

Postat
3 minutes ago, Cocalar21 said:

Apropo da maneliști câți sunt boss da succes ? 50-100? Kum de sunt 150.000 da gravide sub 18 ani pa an, se fwt toate cu maneliști da succes? Ka aiki nu anteleg. Dk ar fi puse sa se fwta ku aia ku bani nu știu unde plm ai gasesk toate kele 150.000 .

100 aprox. (DE PLAGIATORI DE MUZICA TURCEASCA, GRECEASCA ETC.) adica exact pe dos fata de tara sfanta (care are vreo 100 de freelanceri in muzica electronica NECOPIATĂ) cu care cica ne identificam

........................ cine-i destept pleaca de aici, cine-i prost, se intoarce............apropo de Fat Frumos din Lacrima, era nemuritor, dar s-a intors la parinti in bătătură...ȘI A MURIT!!!! ROMÂNIA - SINAGOGA SATANEI !!!

Vizitator Cocalar21
Postat
1 minute ago, -yorick- said:

100 aprox. (DE PLAGIATORI DE MUZICA TURCEASCA, GRECEASCA ETC.) adica exact pe dos fata de tara sfanta (care are vreo 100 de freelanceri in muzica electronica NECOPIATĂ) cu care cica ne identificam

........................ cine-i destept pleaca de aici, cine-i prost, se intoarce............apropo de Fat Frumos din Lacrima, era nemuritor, dar s-a intors la parinti in bătătură...ȘI A MURIT!!!! ROMÂNIA - SINAGOGA SATANEI !!!

Pai vezi boss cam pica idea ka edukatia sexuală o fak TikTok și maneliștii. Nu zik ca aia 100 nu fwt an draci și vor fute pana la adânci bătrâneți dar nu pot explica un fenomen de masa: fututul cu gunoieri. 
Ala poate fi explicat doar prin influența BOR și al părinților.

Vizitator Cocalar21
Postat
1 minute ago, varumeleu said:

Politistii de sector vor fi annoluiti cu sobolani de sector hibrizi dupa ce intra noaptea in patu fetelor din bucuresti si le lasa gravide si vor naste shobolani hominoizi.. o idee mai inteligenti decat politistul de sector mediocru si mult mai destept decat jadore si dorin popa, idolu labagistelor uleioase masoare fara Bac-u luat care se baga in seama pe un forum de curve de 2 saptamani doar cu trolii si nu se prind ca ne batem pula de ele :))

Nu sunt sigur ka șobolanii are koada da 26 da cm boss.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...