TranceKyra Reputație: 79 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:lul Oras:lul Postat Decembrie 28, 2013 Miercurea trecuta incepui sa ma simt un pic nasol si fara sa dau imp la acest lucru ma bagai in pat cu o usoara durere de capCand ma trezii era intuneric , si crezui ca m am trezit in aceeasi noapte , cand colo era noaptea din ziua urmatoareCand m am dat jos din pat dureri in tot corpul ingrozitoare , durere de cap , si durere lombara suparatoare, frisoane(tin caldura la maxim si tot imi era frig)Cand am ajuns la baie si urinai urina avea o culoare bruna , galben maronie si avea un miros oribil de a umplut baia instantLa urinare o senzatie de usturime deasemenea.Dupa vreo doua zile de bolit mi am mai revenit si am ramas cu usoare tuse si mancarime in capul pulii (fara bube ciudate , pete etc) Din experienta voastra personala ziceti ca se merita sa merg la doctor in urm saptamani sau a fost doar o simpla raceala. (poate sa fi fost ceva UTI sau STD??; dar nu inteleg cum il luai ca facui totul protejat) Astept ceva pareri de la cei care poate au auzit de asemenea simptoame.( acum nu ma pot duce la doctor pt ca sunt toti in vacante si nici caz de urgente nu cred ca este)
geone Reputație: -476 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:Abc Oras:Abc Postat Decembrie 28, 2013 Eu nu stiu ce mai astepti, in locul tau in secunda 2 eram la doctor ... Am racit si eu de multe ori dar nu am avut probleme cu urina sau chestii de genul asta, sa ma trezesc peste 1 zi, ce dracu mai astepti nu stiu ... du-te repede la doctor, nu mai astepta raspunsuri de pe forum. 2 5
TranceKyra Reputație: 79 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:lul Oras:lul Autor Postat Decembrie 28, 2013 Eu nu stiu ce mai astepti, in locul tau in secunda 2 eram la doctor ... Am racit si eu de multe ori dar nu am avut probleme cu urina sau chestii de genul asta, sa ma trezesc peste 1 zi, ce dracu mai astepti nu stiu ... du-te repede la doctor, nu mai astepta raspunsuri de pe forum.Acum nu mai sunt doctori urologi decat la urgente ca restu sunt in pula mea in concedii. Nu cred ca se merita sa ma duc la urgente pt ca mi am revenit in proportie de 90%. Ma gandeam insa daca ar fi bine sa ma duc la urolog peste 1 saptamana si sa imi face ceva teste(dar nici acolo nu imi place cand iti baga porcaria de bat in 5cm pula si te racaie sa vada daca ai ceva in uretra)
nobody here Reputație: 71 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Decembrie 28, 2013 la cat de prost esti eram sigur ca esti oltean.ai racit cand stateai cu aurolacul ala in statie la coada la piszda Monicai.da, mergi la doctor, stiu eu un veterinar bun. e aici pe forum, chris73 il cheama. 1
TranceKyra Reputație: 79 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:lul Oras:lul Autor Postat Decembrie 28, 2013 "Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la nobody here. Vezi chiar si asa?" Daca nu ai nimic inteligent de spus nu inteleg de ce mai postezi aici ?Ps: nu te mai obosi sa raspunzi ca esti deja la ignore si nu mai vad raspunsurile tale
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 28, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 28, 2013 Bai nene de cand te stiu eu tot te plangi ca iei ceva de la femei. Ai trei topice deschise pe aceeasi teme in speta boli venerice. Tu nu te-ai saturat de prostiile si balivernele tale? Pe bune acum tu ori esti prost ori esti cel mai mare ghinionist pe care l-am vazut vreodata. Culmea e ca te mai si lauzi ca " dai cu sapa " prin Germania si cu toata tehnologia lor vad ca nici aia nu reusesc sa te vindece....
vincent ferrer Reputație: 172 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:in my own limbo Oras:in my own limbo Postat Decembrie 28, 2013 Daca nu ai nimic inteligent de spus nu inteleg de ce mai postezi aici ?Ps: nu te mai obosi sa raspunzi ca esti deja la ignore si nu mai vad raspunsurile tale poate-l seaca imbecilitatile pe care le debitezi la foc automat?
botic Reputație: 33 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:romania Oras:romania Postat Decembrie 28, 2013 tracekira, si eu am avut aceleasi simptopme odata. Nu stiam ce am. Am fost la doctor urolog la urgente. Am cheltuit o gramada de bani.Pana la urma am ajuns la o vrajitoare si mi-a spus ca e de la mers cu metroul. A doua zi mi-am luat o masina nemteasca si numai cu ea merg la curve. 1
BenjaminFranklin Reputație: 51 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:Iasington DC Oras:Iasington DC Postat Decembrie 28, 2013 TraceKira,fara misto,iti curg si balele din cand in cand?faci branzica in coltul gurii?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 28, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 28, 2013 TraceKira,fara misto,iti curg si balele din cand in cand?faci branzica in coltul gurii? Bueyyyyy Benjamineeee nu fi rau cu baiatu ca te pune pe ignore si nu mai avem parte sa te vedem postat ( pe bancnota de 100 )
nobody here Reputație: 71 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Decembrie 28, 2013 Lista ignore: g2br13l -Marius- nobody here cititorul kal-el Vincent Ferrer Cristian37 cred ca omul asta e cel mai prost user de pe forum fara sa fie troll.felicitari lui si pareri de rau mamei lui ca are un copil atat de prost.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 28, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 28, 2013 Lista ignore: g2br13l -Marius- nobody here cititorul kal-el Vincent Ferrer Cristian37 cred ca omul asta e cel mai prost user de pe forum fara sa fie troll.felicitari lui si pareri de rau mamei lui ca are un copil atat de prost. Acum 20 de minute avea numai vreo 3. Probabil ca maine pe vremea asta o sa aiba in lista jumatate de site.
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Postat Decembrie 28, 2013 Prin aceeasi situatie am trecut si eu M-am trezit pe lista de ignore a lui motanel rasfatat, fara ca eu sa-i fi zis vreodata ceva deranjant, in public sau in privat N-am vorbit prostii cand am spus ca unii chiar au luat-o razna, grav de tot... M-au facut in toate felurile, dar se pare ca gravitatea problemei persista in cazul lor, ba chiar a capatat proportii nebanuite ON-TOPIC: TraceKira: Parerea mea este ca ar trebui sa consulti un medic caruia sa-i explici despre ce este vorba. Vorba colegilor, nu mai sta sa deschizi topicuri, du-te direct la doctor pentru un control de rutina. E binevenit si poti preveni orice surpriza neplacuta. In astfel de situatii, nu e bine sa pierzi timpul Sarbatori fericite si bafta in continuare! Sa auzim de bine! Cu stima antrenorul din infrigurata Bavarie, Joseph!
TranceKyra Reputație: 79 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:lul Oras:lul Autor Postat Decembrie 28, 2013 Prin aceeasi situatie am trecut si eu M-am trezit pe lista de ignore a lui motanel rasfatat, fara ca eu sa-i fi zis vreodata ceva deranjant, in public sau in privat N-am vorbit prostii cand am spus ca unii chiar au luat-o razna, grav de tot... M-au facut in toate felurile, dar se pare ca gravitatea problemei persista in cazul lor, ba chiar a capatat proportii nebanuite ON-TOPIC: TraceKira: Parerea mea este ca ar trebui sa consulti un medic caruia sa-i explici despre ce este vorba. Vorba colegilor, nu mai sta sa deschizi topicuri, du-te direct la doctor pentru un control de rutina. E binevenit si poti preveni orice surpriza neplacuta. In astfel de situatii, nu e bine sa pierzi timpul Sarbatori fericite si bafta in continuare! Sa auzim de bine! Cu stima antrenorul din infrigurata Bavarie, Joseph! Mersi de raspuns , cu prima ocazie am sa consult un doctor urolog( cine nu stia lista de astaptare e de vreo luna ...wtf)De abia astept sa imi bage iar peria aia in pula FML... O sa va tin la curent daca apare ceva care merita atentie...dar poate dura 1-2 luni pana la rezultat
johnholmes Reputație: 4731 Postat Decembrie 28, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 28, 2013 Miercurea trecuta incepui sa ma simt un pic nasol si fara sa dau imp la acest lucru ma bagai in pat cu o usoara durere de capCand ma trezii era intuneric , si crezui ca m am trezit in aceeasi noapte , cand colo era noaptea din ziua urmatoareCand m am dat jos din pat dureri in tot corpul ingrozitoare , durere de cap , si durere lombara suparatoare, frisoane(tin caldura la maxim si tot imi era frig)Cand am ajuns la baie si urinai urina avea o culoare bruna , galben maronie si avea un miros oribil de a umplut baia instantLa urinare o senzatie de usturime deasemenea.Dupa vreo doua zile de bolit mi am mai revenit si am ramas cu usoare tuse si mancarime in capul pulii (fara bube ciudate , pete etc) Din experienta voastra personala ziceti ca se merita sa merg la doctor in urm saptamani sau a fost doar o simpla raceala. (poate sa fi fost ceva UTI sau STD??; dar nu inteleg cum il luai ca facui totul protejat) @ tracekira, saracu' bunicul meu, inainte sa se prapadeasca cu cateva zile, fix de simptomele astea suferea si el. dar eu nu mi-as face griji prea mari, poate fi doar o coincidenta. singura chestie care ar trebui sa te pasioneze in momentul de fata este daca cineva apropiat tie se pricepe sa faca o coliva buna buna de tot! Prin aceeasi situatie am trecut si eu M-am trezit pe lista de ignore a lui motanel rasfatat, fara ca eu sa-i fi zis vreodata ceva deranjant, in public sau in privat @ joseph pe aceeasi lista eram si eu alaturi de tine si tot fara motive reale. nu am avut nicidoata vreo tangenta cu el pana s-a trezit nebunia din el si s-a luat in direct de mine. pacat ca s-a dus, simpatic baiatu', chiar m-am distrat copios cu el. tu insa nu ai avut onoarea ca el sa-ti deschida un topic dedicat tie ca fiind cel mai penibil user de pe nimfomane! pe mine m-a coplesit cu atentie. cred ca ii eram taaaare drag si eu!
bruneta86 Reputație: 57 Postat Decembrie 28, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2013 prietene deschizator de topice...eu cred ca traiesti prea mult pe net si pe goagale. cred ca citesti prea multe tampenii. faceam si eu candva asa cand ma durea capul si citeam ca ar putea fi o tumora si am sa mor. eu te sfatuiesc sa lasi goagalele pentru altii si sa mergi la un altfel de medic, din acela de paranoia.
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Postat Decembrie 28, 2013 pe aceeasi lista eram si eu alaturi de tine si tot fara motive reale. nu am avut nicidoata vreo tangenta cu el pana s-a trezit nebunia din el si s-a luat in direct de mine. pacat ca s-a dus, simpatic baiatu', chiar m-am distrat copios cu el. tu insa nu ai avut onoarea ca el sa-ti deschida un topic dedicat tie ca fiind cel mai penibil user de pe nimfomane! pe mine m-a coplesit cu atentie. cred ca ii eram taaaare drag si eu! ai GFE mai ridicat decat al meu Sa auzim de bine! Cu respect Joseph!
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 28, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2013 @TraceKira, E simplu:Cred ca ai mancat picant, ai baut ca porcul si ai dormit o zi intreaga…Apoi, cand te-ai trezit, ai avut dureri de cap de la mahmureala, te-ai pisat concentrat (de, dupa o zi de somn), te-a apucat usturimea de la picant si mancarimea pentru ca nu te-ai spalat de 2 zile… Deci mai usor cu excesele in timpul sarbatorilor! 1
bruneta86 Reputație: 57 Postat Decembrie 28, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2013 @TraceKira, E simplu:Cred ca ai mancat picant, ai baut ca porcul si ai dormit o zi intreaga…Apoi, cand te-ai trezit, ai avut dureri de cap de la mahmureala, te-ai pisat concentrat (de, dupa o zi de somn), te-a apucat usturimea de la picant si mancarimea pentru ca nu te-ai spalat de 2 zile… Deci mai usor cu excesele in timpul sarbatorilor! :laugh2 :laugh2 :laugh2
patrick82 Reputație: 1773 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 28, 2013 TraceKira... e grav, grav rau. Sa-ti spun de ce suferi... boala ta se numeste mitomanie. Cica boala asta ar fi un defect neurologic. 3
ventrino Reputație: 955 Postat Decembrie 28, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Decembrie 28, 2013 Miercurea trecuta incepui sa ma simt un pic nasol si fara sa dau imp la acest lucru ma bagai in pat cu o usoara durere de capCand ma trezii era intuneric , si crezui ca m am trezit in aceeasi noapte , cand colo era noaptea din ziua urmatoareCand m am dat jos din pat dureri in tot corpul ingrozitoare , durere de cap , si durere lombara suparatoare, frisoane(tin caldura la maxim si tot imi era frig)Cand am ajuns la baie si urinai urina avea o culoare bruna , galben maronie si avea un miros oribil de a umplut baia instantLa urinare o senzatie de usturime deasemenea.Dupa vreo doua zile de bolit mi am mai revenit si am ramas cu usoare tuse si mancarime in capul pulii (fara bube ciudate , pete etc) Din experienta voastra personala ziceti ca se merita sa merg la doctor in urm saptamani sau a fost doar o simpla raceala. (poate sa fi fost ceva UTI sau STD??; dar nu inteleg cum il luai ca facui totul protejat) Astept ceva pareri de la cei care poate au auzit de asemenea simptoame.( acum nu ma pot duce la doctor pt ca sunt toti in vacante si nici caz de urgente nu cred ca este) http://youtu.be/zdiR_DoPLm0
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 28, 2013 TraceKira, apeleaza cu incredere la Monica moldoveanca pentru ca e ...moldoveanca si fac moldovencele niste colive... 6 4
geone Reputație: -476 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:Abc Oras:Abc Postat Decembrie 28, 2013 Si eu care credeam la inceput ca e ceva nasol, pana la urma vad ca e la caterinca 2 5
patrick82 Reputație: 1773 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 28, 2013 Bolile psihice nu sunt "caterinca", scuza-ma Geone. 3
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 28, 2013 Bine ca nu se iau, ca BTS-urile.... 6 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum