Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2022 Postat Mai 16, 2022 Acum 3 minute, donjuanderomania a spus: Mai se știe ceva de Simona ? Din pacate nu. Dar speram sa revina!
laury Reputație: 24071 Postat Mai 16, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 16, 2022 Acum 2 ore, partygoer a spus: Din pacate nu. Dar speram sa revina! Nu cred ca mai revine. E combinata cu un afacerist. 1
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Mai 16, 2022 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat Mai 16, 2022 Sugardaddy
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2022 Postat Mai 16, 2022 Acum 2 ore, dogeatkitkat a spus: Sugardaddy Bravo ei!🤣 Uite asa le pierdem pe alea bune!
laury Reputație: 24071 Postat Mai 17, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 17, 2022 Acum 8 ore, partygoer a spus: Bravo ei!🤣 Uite asa le pierdem pe alea bune! Frate nici nu ai cum sa pastrezi o asa bunaciune in zona de curvasareala. Stiu ca vroia o relatie, cu asta castiga doar bani ocazional….in viata reala oricine vrea o iubita ca Simo dar trebuie sa fii cu banu greu ca sa ii oferi si ei o viata frumoasa fara griji, stabilitate… 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2022 Postat Mai 17, 2022 Acum 5 minute, laury a spus: Frate nici nu ai cum sa pastrezi o asa bunaciune in zona de curvasareala. Stiu ca vroia o relatie, cu asta castiga doar bani ocazional….in viata reala oricine vrea o iubita ca Simo dar trebuie sa fii cu banu greu ca sa ii oferi si ei o viata frumoasa fara griji, stabilitate… De acord, de aia am si zis bravo ei. Merita!
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Mai 17, 2022 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat Mai 17, 2022 Oricum, care a luat-o, a spalat-o si o ia de noua. Bafta lui. 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2022 Postat Mai 17, 2022 Acum 4 minute, dogeatkitkat a spus: Oricum, care a luat-o, a spalat-o si o ia de noua. Bafta lui. Ei, si noi cand mergem la femei tot asa facem, ba unii se mai si indragostesc. Laury zicea bine in alta parte ``Karma``.
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Mai 17, 2022 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat Mai 17, 2022 Noi nu le luam acasa, e o mica diferenta. Le platim doar pt sex nu si sa ne umple capul cu prostii. Stii cum e, prost e barbatul cu amanta, dupa ce ca are ciocanitoarea acasa, sa mai aiba si in alta parte? Mai simplu cu descărcările pasagere. Oricum, atata timp ca nu si-a inchis contul eu cred ca Simona va reveni. Si nu doar ea, mai sunt si altele. 3
Condorpasa Reputație: 633 Postat Mai 17, 2022 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 17, 2022 Bai băieți dar cum le știți voi pe toate de unde știți voi fraților că s a îndrăgostit sau măritat s au s a combinat cine stie ce și pe unde ii dar da păcat că s a retras.
Vizitator hexp02 Reputație: 0 Postat Mai 17, 2022 Postat Mai 17, 2022 3 hours ago, Condorpasa said: Bai băieți dar cum le știți voi pe toate de unde știți voi fraților că s a îndrăgostit sau măritat s au s a combinat…… De la ea stim colegu’🙂, cand s-a retras avea deja ,,iubit’’!
Condorpasa Reputație: 633 Postat Mai 17, 2022 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 17, 2022 Acum 4 minute, hexp02 a spus: De la ea stim colegu’🙂, cand s-a retras avea deja ,,iubit’’! Aia e sa fie sănătoasă și noi la fel frate
Matsumoto Reputație: 141 Postat Mai 17, 2022 Postat Mai 17, 2022 Am văzut-o acu ceva timp conducând un cazan. Da’ cazan, coae! Nu cred că din secolul ăsta. În mod sigur e cuplată cu un oligarh, ceva, d-ăla implicat in comerțul cu cornete. Cu dă floare sau dă bostan. Îmi plac filmele pe care vi le faceți. Era un pulifrici pe-acilea care o suspecta de multinațională, ceva. MAXIM! Nu că n-ar fi și pe acolo curve, da’ alea-s mai altfel. 1
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Mai 18, 2022 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat Mai 18, 2022 Sunt pana iti baga mana in buzunar. Acolo toate-s la fel, vb melodiei.
Ginel79 Reputație: 56 Postat Mai 30, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 30, 2022 18 Mai ultima vizita😄 mai citește si ea pe aici Păcat , era buna de amanta 😄
laury Reputație: 24071 Postat Mai 30, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 30, 2022 Acum 10 ore, Ginel79 a spus: 18 Mai ultima vizita😄 mai citește si ea pe aici Păcat , era buna de amanta 😄 Poate revine la noi! 🥂 1
Membru Premium gigelpetrescu Reputație: 3311 Postat Mai 31, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 31, 2022 Bah fraților, nu mai dezgropați topicul ăsta aiurea. De o sāptamană se tot scoală ceva in mine cand vad up pe pagina. PLM, imi stricaţi productivitatea. Na, vă fac si eu la fel.... 2 4 Citat Times New Român"În viața nu trebuie să alergi după femei și tramvaie, oricum vin altele într-un minut”.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum