mandarina22 Reputație: 21 Postat Iunie 30, 2021 Oras:Bucuresri Oras:Bucuresri Postat Iunie 30, 2021 Salutare! Renumita doamna Antonia Vogue mai are topic pe site, nu reusesc sa il gasesc. Am inteles ca este greu de prins, tare as vrea sa ajung candva :))
7uuupp Reputație: 4826 Postat Iunie 30, 2021 Postat Iunie 30, 2021 1 oră în urmă, mandarina22 a spus: Salutare! Renumita doamna Antonia Vogue mai are topic pe site, nu reusesc sa il gasesc. Am inteles ca este greu de prins, tare as vrea sa ajung candva :)) Probabil mai repede câștigi la 6/49….eu am avut norocul sa o vizitez o singura data. Am tot încercat dar nimic! 1 2
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61301 Postat Iunie 30, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Iunie 30, 2021 4 hours ago, mandarina22 said: Salutare! Renumita doamna Antonia Vogue mai are topic pe site, nu reusesc sa il gasesc. Am inteles ca este greu de prins, tare as vrea sa ajung candva :)) e loz în plic https://nimfomane.com/forum/topic/86517-0762038619-antonia-vogue/ 8 1 1
tendoi Reputație: 298 Postat Iunie 30, 2021 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Postat Iunie 30, 2021 Acum 52 minute, elprofesoare a spus: e loz în plic Nu e. 1
Membru Premium il pupparo Reputație: 22587 Postat Iulie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iulie 4, 2021 Dar in afara de Antonia la Vogue a mai aparut ceva nou ? La Vogue patronul baga periodic fete extrem de bune , dar demulticel nu a mai aparut nimic notabil. Stiti ceva ? Aveti idee ? 1
svyper Reputație: 255 Postat Iulie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2021 Eu tot sper in prostia mea ca intr-o zi se va intoarce Milena, dar probabil ca voi muri asteptand 😞
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2021 Postat Iulie 5, 2021 Acum 15 ore, svyper a spus: Eu tot sper in prostia mea ca intr-o zi se va intoarce Milena, dar probabil ca voi muri asteptand 😞 Si eu sper ca si tine desi sunt convins ca nu o va face. Oricum raman cu niste amintiri legate de fotoliul de langa geam, furtunul de dus cu nabadai si oglinda de pe peretele de langa pat. Ce fata ce vremuri!
svyper Reputație: 255 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 5, 2021 8 hours ago, partygoer said: Si eu sper ca si tine desi sunt convins ca nu o va face. Oricum raman cu niste amintiri legate de fotoliul de langa geam, furtunul de dus cu nabadai si oglinda de pe peretele de langa pat. Ce fata ce vremuri! Da... si veioza cea rosie.
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 5, 2021 On 7/4/2021 at 2:55 PM, il pupparo said: Dar in afara de Antonia la Vogue a mai aparut ceva nou ? La Vogue patronul baga periodic fete extrem de bune , dar demulticel nu a mai aparut nimic notabil. Stiti ceva ? Aveti idee ? S-a suparat pe noi dupa ce membrii forumului i-au facut cu ou si cu oțet ultima achiziție. 🤣 Era un topic cu una si zicea lumea ca e prea alba, dintii prea galbeni, sanii nu stiu cum 😶 1
Membru Premium il pupparo Reputație: 22587 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iulie 5, 2021 Asta e se mai întâmplă sa dea si rateuri , dar in proportie de peste 90% ce a adus acolo a fost de mare calitate. Poate citeste cumva si improspateaza cu ceva bun 😊. Business-ul trebuie sa continue oricum, nu? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2021 Postat Iulie 5, 2021 Acum 3 minute, maa5fu1.v1 a spus: S-a suparat pe noi dupa ce membrii forumului i-au facut cu ou si cu oțet ultima achiziție. 🤣 Era un topic cu una si zicea lumea ca e prea alba, dintii prea galbeni, sanii nu stiu cum 😶 Sincer, ultima achizitie era departe de standardele cu care ne obisnuise Vogue-ul.
wurdulak Reputație: 4469 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 5, 2021 Faimoasa domnisoara! Asa bombardiera era/ este? 😅 2
tendoi Reputație: 298 Postat Iulie 5, 2021 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Postat Iulie 5, 2021 La 04.07.2021 la 16:16, svyper a spus: Eu tot sper in prostia mea ca intr-o zi se va intoarce Milena, dar probabil ca voi muri asteptand 😞 Acum 12 ore, partygoer a spus: Si eu sper ca si tine desi sunt convins ca nu o va face. Oricum raman cu niste amintiri legate de fotoliul de langa geam, furtunul de dus cu nabadai si oglinda de pe peretele de langa pat. Ce fata ce vremuri! Se intoarce sigur la Rapid. Acum e la PSG, sa faca cascaval.
crystyold Reputație: 48 Postat Iulie 13, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 13, 2021 Antonia este forta si de mult timp, Bravo ei!
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61301 Postat Iulie 14, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Iulie 14, 2021 Există viață și fără Antonia 12 1 1 1
SparlaStunt Reputație: 7 Postat Iulie 15, 2021 Oras:Rahova Oras:Rahova Postat Iulie 15, 2021 Antonia lucreaza dar depinde cine suna! Exista viata dupa toate, a aparut noul val, sunt curios cum evolueaza, pana acum vad doar ca serviciile sunt mai proaste, preturile ridicate, iar curvele mai tatuate.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum