Sari la conținut

Antonia Vogue?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresri
  • Oras:Bucuresri
Postat

Salutare!

Renumita doamna Antonia Vogue mai are topic pe site, nu reusesc sa il gasesc.

Am inteles ca este greu de prins, tare as vrea sa ajung candva :))

Postat
1 oră în urmă, mandarina22 a spus:

Salutare!

Renumita doamna Antonia Vogue mai are topic pe site, nu reusesc sa il gasesc.

Am inteles ca este greu de prins, tare as vrea sa ajung candva :))

Probabil mai repede câștigi la 6/49….eu am avut norocul sa o vizitez o singura data.

Am tot încercat dar nimic!

• Like 1
  • Haha 2
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dar in afara de Antonia la Vogue a mai aparut ceva nou ? 

La Vogue patronul baga periodic fete extrem de bune , dar demulticel nu a mai aparut nimic notabil. Stiti ceva ? Aveti idee ? 

• Mersi 1
Postat

Eu tot sper in prostia mea ca intr-o zi se va intoarce Milena, dar probabil ca voi muri asteptand 😞

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 15 ore, svyper a spus:

Eu tot sper in prostia mea ca intr-o zi se va intoarce Milena, dar probabil ca voi muri asteptand 😞

Si eu sper ca si tine desi sunt convins ca nu o va face. Oricum raman cu niste amintiri legate de fotoliul de langa geam, furtunul de dus cu nabadai  si oglinda de pe peretele de langa pat. Ce fata ce vremuri!

Postat
8 hours ago, partygoer said:

Si eu sper ca si tine desi sunt convins ca nu o va face. Oricum raman cu niste amintiri legate de fotoliul de langa geam, furtunul de dus cu nabadai  si oglinda de pe peretele de langa pat. Ce fata ce vremuri!

Da... si veioza cea rosie. 

Postat
On 7/4/2021 at 2:55 PM, il pupparo said:

Dar in afara de Antonia la Vogue a mai aparut ceva nou ? 

La Vogue patronul baga periodic fete extrem de bune , dar demulticel nu a mai aparut nimic notabil. Stiti ceva ? Aveti idee ? 

S-a suparat pe noi dupa ce membrii forumului i-au facut cu ou si cu oțet ultima achiziție. 🤣

Era un topic cu una si zicea lumea ca e prea alba, dintii prea galbeni, sanii nu stiu cum 😶

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat

Asta e se mai întâmplă sa dea si rateuri , dar in proportie de peste 90% ce a adus acolo a fost de mare calitate. Poate citeste cumva si improspateaza cu ceva bun 😊. Business-ul trebuie sa continue oricum, nu?  

• Mersi 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 3 minute, maa5fu1.v1 a spus:

S-a suparat pe noi dupa ce membrii forumului i-au facut cu ou si cu oțet ultima achiziție. 🤣

Era un topic cu una si zicea lumea ca e prea alba, dintii prea galbeni, sanii nu stiu cum 😶

Sincer, ultima achizitie era departe de standardele cu care ne obisnuise Vogue-ul.

Postat
La 04.07.2021 la 16:16, svyper a spus:

Acum 12 ore, partygoer a spus:

Se intoarce sigur la Rapid. Acum e la PSG, sa faca cascaval.

• Oras:Rahova
  • Oras:Rahova
Postat

Antonia lucreaza dar depinde cine suna! Exista viata dupa toate, a aparut noul val, sunt curios cum evolueaza, pana acum vad doar ca serviciile sunt mai proaste, preturile ridicate, iar curvele mai tatuate. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...