Sari la conținut

Cristina 0729642495

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

Salutare .

Bifat si eu la Cristina🥰

O companie primitoare , baia curata cu tot ce ai nevoie .

Stat o finalizare 

Oral bun(+) 

Se implica , e acolo , o simti! 
Nu m-am simtit deloc grabit 

Una peste alta pentru mine este de revenit! 
Succes tuturor!

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
1 oră în urmă, altmarz a spus:

Si daca nici nu ne ia somnu', dar nici nu  ne raspunzi, ce facem? :) 

Te zvarcolesti in continuare cu mana pe intrument :)))

• Haha 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Neataaa🥰🥰🥰 s.a trezit dulceataaa ♥️ . Sunt la biroul "nostru" 🤣 si va astept cu actele la control 🙃🤣. Va puuup 😘😘😘😘😘😘😘

Postat
Acum 17 minute, Cristina1992 a spus:

Neataaa🥰🥰🥰 s.a trezit dulceataaa ♥️ . Sunt la biroul "nostru" 🤣 si va astept cu actele la control 🙃🤣. Va puuup 😘😘😘😘😘😘😘

Îți trimit CNP dacă mă scoți de la x 😁

• Haha 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Heei, pana la ce ora esti disponibila?😊

Te sun si nu pot sa dau de tine!😅

• Haha 1
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat
Acum 4 ore, mk1234 a spus:

Heei, pana la ce ora esti disponibila?😊

Te sun si nu pot sa dau de tine!😅

Rabdare altii incercam de luni...

• Haha 1
Postat
Acum 2 minute, billionaire a spus:

Rabdare altii incercam de luni...

🥲🥲🥲

Vizitator
Postat

Cucuuuu 🥰 , ce fac băietii mei ? Azi e vineri toata ziua, este zi scurtă pentru munca si lunga pentru altceva 😜😜😜🤣. Sunt la cabinet si va astept sa ne lungim sau s.o lungim impreuna🙃🙃🙃ca sa nu rămână "nelungită"  🤣🤣🤣 Va puuup 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Postat

Pai daca ii lunga si mi-o lungesti si ramane lungita, mi-o mai lungesti si alta data ca sa nu ramana nelungita?

• Confuz 1
Vizitator
Postat
1 oră în urmă, tttpttt a spus:

Pai daca ii lunga si mi-o lungesti si ramane lungita, mi-o mai lungesti si alta data ca sa nu ramana nelungita?

O lungim până stai in 3 picioare 🤣🤣🤣ca acum sunt doua picioare si un picioruș 🤣🤣🤣🤣. Leșinezzz 🤣🤣🤣🤣🤣

Vizitator
Postat

Cucu bauuuu 🙈🙃♥️ . Azi sunt la birou si va astept in costum de piele 🤣😛❤️ . E duminica si trebuie sa va fac bine ,ca de maine intrati in pâine si nu va vad prea bine 🤣🤣🤣. Va pup si va astept pe câmpul nostru de luptă 😘😘🥰❤️❤️🤣🤣🤣🤣

Vizitator
Postat

Bună dimineațaaa la toata lumea ❤️☀️❤️. Sunt la birou si va astept cu drag . Stiu ca e cam naspa la munca, azi fiind luni ...trebuie sa va dau cu reveneală 🤣🤣🤣 . Vă mișcați in reluare de parca voi ați inventat reluarea 🤣🤣🤣🤣😛😛😛. Va puuupă amore 🤣😘😘😘😘💋👄💋💌

• Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
  • Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
Postat
Acum 10 minute, Cristina1992 a spus:

💋💋💋

IMG_20221114_105803.jpg

Cristina...inca te așteptăm la Oradea...cu nerăbdare și cu brațele deschise....😘

Postat
Acum 3 ore, Cristina1992 a spus:

Bună dimineațaaa la toata lumea ❤️☀️❤️. Sunt la birou si va astept cu drag . Stiu ca e cam naspa la munca, azi fiind luni ...trebuie sa va dau cu reveneală 🤣🤣🤣 . Vă mișcați in reluare de parca voi ați inventat reluarea 🤣🤣🤣🤣😛😛😛. Va puuupă amore 🤣😘😘😘😘💋👄💋💌

😘😘😘

Vizitator
Postat

Bună dimineataaaa ❤️☀️❤️. Azi sunt la birou si va astept cu drag 🥰. Astept doar pe cei care sunt barbati  ok si pe cei care deja ne cunoastem de mult timp 🥰"iubitii mei"🥰 . Voi fi aici pana pe 2-12-2022 , apoi nu stiu cand voi mai reveni . Cei care habar nu au de capul lor si pe ce lume traiesc ,ii rog frumos sa nu mai sune aiurea sau sa iroseasca mesajele cu injuraturi si cu frustrari, ca oricum nu castigati nimic si asa specimene ordinare nu primesc . Deja... nesimtirea unora a atins cote maxime. Pe aceasta platforma exista si fete cu care va potriviti de minune la prostie si nesimtire, deci ....succes . ❤️❤️❤️Pentru ceilalti care sunt oameni si baieti extraordinari cu bun simț ...va astept cu mare drag, sa ne cunoastem si sa plecati mai mult decat multumiti ❤️❤️❤️. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋

• Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat
Acum 3 ore, Cristina1992 a spus:

Bună dimineataaaa ❤️☀️❤️. Azi sunt la birou si va astept cu drag 🥰. Astept doar pe cei care sunt barbati  ok si pe cei care deja ne cunoastem de mult timp 🥰"iubitii mei"🥰 . Voi fi aici pana pe 2-12-2022 , apoi nu stiu cand voi mai reveni . Cei care habar nu au de capul lor si pe ce lume traiesc ,ii rog frumos sa nu mai sune aiurea sau sa iroseasca mesajele cu injuraturi si cu frustrari, ca oricum nu castigati nimic si asa specimene ordinare nu primesc . Deja... nesimtirea unora a atins cote maxime. Pe aceasta platforma exista si fete cu care va potriviti de minune la prostie si nesimtire, deci ....succes . ❤️❤️❤️Pentru ceilalti care sunt oameni si baieti extraordinari cu bun simț ...va astept cu mare drag, sa ne cunoastem si sa plecati mai mult decat multumiti ❤️❤️❤️. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋

O vizita la Oradea dupa? Esti mult asteptata!😘

Vizitator ionutzzzzz
Postat

Buna Cristina ! As vrea sa îți fac și eu o vizita și încerc de o grămada de timp sa te prind la telefon dar fără succes, exista alta modalitate prin care pot sa i au legătura cu tine ? Ai alt  număr ? Sau nu mai accepți clienți noi ? Care e faza ?

• Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat
Acum 1 oră, ionutzzzzz a spus:

Buna Cristina ! As vrea sa îți fac și eu o vizita și încerc de o grămada de timp sa te prind la telefon dar fără succes, exista alta modalitate prin care pot sa i au legătura cu tine ? Ai alt  număr ? Sau nu mai accepți clienți noi ? Care e faza ?

Pina nu își plătește contul roșu, nu îți va putea răspunde aici .

• Like 6
Vizitator
Postat

Cucu bauuu 🥰🥰🥰 Sunt la birou si va astept la exorcizareee 🤣🤣🤣. Nu am mai postat cateva zile din cauza ca nu a mers site.ul sa imi platesc "datoriile" 🤣🤣🤣🤣. Va puuuup 😘😘😘😘😘❤️❤️❤️

Postat

Mda,apropo de exorcizare,aseară am fost la un party și am agățat o doamna,plm m-am trezit într-un apartament de prin Aradului,e cam nasoala senzația când te trezești și nu știi unde ești😎,in fine plecând buimac pe strada m-am pomenit prin torontalului dând nas in nas cu Cristinuta care era afara cu cățelușa ei,Ba i s-a făcut milă de mine că de un om al străzii ce sunt și mă luat sus oferindu-mi meniu principal știți voi care😜,plm se mai întâmplă și minuni

• Haha 5
Vizitator
Postat
Acum 10 minute, costy7 a spus:

Mda,apropo de exorcizare,aseară am fost la un party și am agățat o doamna,plm m-am trezit într-un apartament de prin Aradului,e cam nasoala senzația când te trezești și nu știi unde ești😎,in fine plecând buimac pe strada m-am pomenit prin torontalului dând nas in nas cu Cristinuta care era afara cu cățelușa ei,Ba i s-a făcut milă de mine că de un om al străzii ce sunt și mă luat sus oferindu-mi meniu principal știți voi care😜,plm se mai întâmplă și minuni

Nici in filmele cu nebuni nu vezi asa ceva 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Vizitator
Postat
Acum 20 minute, costy7 a spus:

Tu ti.ai cam gresit cariera 🤣🤣🤣. Esti bun de jucat in filme de comedie, asa mergand pe langa gărduț spre nicăieri si apoi sa apara o minune in fata ta sa iti dea cu reveneală 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣vaiii leșin 🤣🤣🤣🤣🤣

Vizitator
Postat

Bunaaa dimineataaa puiiiii ❤️❤️❤️Sunt la birou ..." pe la spateee, pe la spatee , c'asa vor fetele toatee " 🤣🤣🤣🤣 stiti melodia nu ? 🤣🤣🤣 Va pup si va astept 😘😘😘😘😘😘😘💋💋💋💋💋

• Oras:Shimishoara
  • Oras:Shimishoara
Postat
Acum 1 minut, Cristina1992 a spus:

Bunaaa dimineataaa puiiiii ❤️❤️❤️Sunt la birou ..." pe la spateee, pe la spatee , c'asa vor fetele toatee " 🤣🤣🤣🤣 stiti melodia nu ? 🤣🤣🤣 Va pup si va astept 😘😘😘😘😘😘😘💋💋💋💋💋

Tu pe spate cu capul la margina patului😂 ce zici? Te bagi?

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...