Vizitator BbyNatashaa Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2021 Postat Iulie 15, 2021 Buna baieti , Numele meu este Natasha si sunt noua pe forum , am 24 ani , blonda , slim fit , 1.70 . Restul las la aprecierea voastra dupa ce ne cunoastem 💋 Cer si ofer seriozitate , respect si bun simt . PROGRAM LUNI-SAMBATA 10.00-01.00 DUMINICA 10.00-00.00 💜Serviciile mele : Sex normal (doar protejat ) Sex oral protejat / neprotejat (in functie de igiena intima) 69 precum si alte diferite pozitii GFE (in functie de compatibilitate si igiena) Footjob Handjob Mici Fantezii (in functie de compatibilitate) Masaj erotic/ de relaxare Va rog nu insistati cu servicii ce nu se regasesc in lista de mai sus . 💜Preturi : 150 - finalizarea 30minute 250 - 2 finalizari 1h Activez in zona CALEA VICTORIEI . NU PRIMESC PERSOANE IN STARE DE EBRIETATE SAU SUB INFLUENTA ALTOR SUBSTANTE . NU PRIMESC CU ACCESORII SAU ALTE MODIFICARI ALE PARTII INTIME . Imi rezerv dreptul de a-mi alege clientii 💋 0762840214
sabinmeeee Reputație: 448 Postat Iulie 15, 2021 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Postat Iulie 15, 2021 Acum 6 minute, BbyNatashaa a spus: Buna baieti , Numele meu este Natasha si sunt noua pe forum , am 24 ani , blonda , slim fit , 1.70 . Restul las la aprecierea voastra dupa ce ne cunoastem 💋 Cer si ofer seriozitate , respect si bun simt . PROGRAM LUNI-SAMBATA 10.00-01.00 DUMINICA 10.00-00.00 💜Serviciile mele : Sex normal (doar protejat ) Sex oral protejat / neprotejat (in functie de igiena intima) 69 precum si alte diferite pozitii GFE (in functie de compatibilitate si igiena) Footjob Handjob Mici Fantezii (in functie de compatibilitate) Masaj erotic/ de relaxare Va rog nu insistati cu servicii ce nu se regasesc in lista de mai sus . 💜Preturi : 150 - finalizarea 30minute 250 - 2 finalizari 1h Activez in zona CALEA VICTORIEI . NU PRIMESC PERSOANE IN STARE DE EBRIETATE SAU SUB INFLUENTA ALTOR SUBSTANTE . NU PRIMESC CU ACCESORII SAU ALTE MODIFICARI ALE PARTII INTIME . Imi rezerv dreptul de a-mi alege clientii 💋 Pentru servicii extra sau alte informatii nu ezitati sa ma sunati sau sa ma contactati prin dm si whatsapp. 0762840214. Voi revenii maine cu mai multe poze din locatie . Frumoasă apariție. Bine ai venit! Ne poți spune pe unde ai mai activat? Oferi și FK/DFK (săruturi)? Pupici 😘 1
Vizitator BbyNatashaa Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2021 Postat Iulie 15, 2021 Acum 6 minute, sabinmeeee a spus: Frumoasă apariție. Bine ai venit! Ne poți spune pe unde ai mai activat? Oferi și FK/DFK (săruturi)? Pupici 😘 Buna , multumesc , din pacate nu am mai activat in Romania . FK este posibil in functie de compatibilitate si igiena orala 💋
sabinmeeee Reputație: 448 Postat Iulie 15, 2021 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Postat Iulie 15, 2021 Acum 36 minute, BbyNatashaa a spus: Buna , multumesc , din pacate nu am mai activat in Romania . FK este posibil in functie de compatibilitate si igiena orala 💋 Mulțumesc frumos pentru răspuns, nu este de loc din păcate. Părerea mea este că dacă ai activat în afara României ai un nivel mai ridicat de GFE,plus o seriozitate mai ridicată față de cele ce nu au ieșit din țară. Aștept cu interes pozele promise, iar săptămâna viitoare planificăm o întâlnire cu siguranță. Seară faină 😘
nid 35 Reputație: 637 Postat Iulie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2021 Sa menționezi și între ce ore lucrezi de obicei..
sabinmeeee Reputație: 448 Postat Iulie 15, 2021 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Postat Iulie 15, 2021 Acum 25 minute, nid 35 a spus: Sa menționezi și între ce ore lucrezi de obicei.. Vezi mai sus că este menționat programul pe zile și ore.
jhonmark Reputație: 439 Postat Iulie 15, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 15, 2021 hmm fresh meat ..asteptam poze
Vizitator BbyNatashaa Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2021 Postat Iulie 15, 2021 1 oră în urmă, sabinmeeee a spus: Mulțumesc frumos pentru răspuns, nu este de loc din păcate. Părerea mea este că dacă ai activat în afara României ai un nivel mai ridicat de GFE,plus o seriozitate mai ridicată față de cele ce nu au ieșit din țară. Aștept cu interes pozele promise, iar săptămâna viitoare planificăm o întâlnire cu siguranță. Seară faină 😘 Cu drag , o seara frumoasa si tie 💋
Vizitator BbyNatashaa Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2021 Postat Iulie 15, 2021 1 oră în urmă, nid 35 a spus: Sa menționezi și între ce ore lucrezi de obicei.. PROGRAM LUNI-SAMBATA 10.00-01.00 DUMINICA 10.00-00.00
Vizitator BbyNatashaa Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2021 Postat Iulie 16, 2021 Maine voi fi disponibila incepand cu ora 13.30 💋
giancarlofis Reputație: 1312 Postat Iulie 16, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 16, 2021 Acum 1 oră, BbyNatashaa a spus: Maine voi fi disponibila incepand cu ora 13.30 💋 Buna, bine ai venit. Niste poze clasice cu telefonul ar fi bine-venite. sunt convins ca esti foarte frumoasa, dar pe aici suntem patiti si nu ne mai impresioneaza pozele de revista. ✌️ 1
vulpea27 Reputație: 57 Postat Iulie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2021 Va rog nu insistati cu servicii ce nu se regasesc inlista de mai sus . Pentru servicii extra sau alte informatii nu ezitati sama sunati sau sa ma contactati prin dm si whatsapp De-asta mi-au plăcut femeile toată viața 1
invisibleman Reputație: 333 Postat Iulie 16, 2021 Postat Iulie 16, 2021 Salut! Am fost eu. N-am timp acum sa scriu recenzie, voi scrie una saptamana viitoare. Pe scurt, fata este ce trebuie. Arata bine la corp, e slim, la fata e frumoasa. Igiena ei e foarte buna. Are bun simt, se comporta cu respect fata de client. Serviciile sunt foarte bune. Ofera exact ce scrie in anunt. Mergeti cu incredere! Purati-va frumos cu ea, nu fiti badarani, fata chiar isi respecta clientul! Sa ne bucuram cat mai mult de prezenta ei. Sa aveti o zi buna! 7
trumtram Reputație: 554 Postat Iulie 16, 2021 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Iulie 16, 2021 Already two days on the market and no descent review, well when she puts normal pictures, not much photoshoped and no blurrs I'm ready to jump in the deep for a skiny blond
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iulie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2021 Finalizare orală, facială, corporala?
Vizitator BbyNatashaa Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2021 Postat Iulie 16, 2021 Acum 3 ore, invisibleman a spus: Salut! Am fost eu. N-am timp acum sa scriu recenzie, voi scrie una saptamana viitoare. Pe scurt, fata este ce trebuie. Arata bine la corp, e slim, la fata e frumoasa. Igiena ei e foarte buna. Are bun simt, se comporta cu respect fata de client. Serviciile sunt foarte bune. Ofera exact ce scrie in anunt. Mergeti cu incredere! Purati-va frumos cu ea, nu fiti badarani, fata chiar isi respecta clientul! Sa ne bucuram cat mai mult de prezenta ei. Sa aveti o zi buna! multumesc si te mai astept cu drag ❤
Vizitator BbyNatashaa Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2021 Postat Iulie 16, 2021 Acum 35 minute, alxcst a spus: Nu răspunde pe WhatsApp 😆 Scuza-ma nu am avut timp liber , imi mai poti scrie odata acum daca doresti 😁
Vizitator BbyNatashaa Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2021 Postat Iulie 16, 2021 Disponibilitate programari doar dupa ora 21 . Multumesc si o zi frumoasa sa aveti 😍
trumtram Reputație: 554 Postat Iulie 16, 2021 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Iulie 16, 2021 Sweet...
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Iulie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2021 8 hours ago, maa5fu1.v1 said: Finalizare orală, facială, corporala? @BbyNatashaa poti raspunde, te rog? 😶
Vizitator BbyNatashaa Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2021 Postat Iulie 16, 2021 Acum 14 minute, maa5fu1.v1 a spus: @BbyNatashaa poti raspunde, te rog? 😶 buna , cea corporala intra in pretul vizitei , pt serviciile extra am rugamintea de a ma contacta in privat , mersi 💋
marian iancu 0507 Reputație: 635 Postat Iulie 16, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2021 Buna seara ... am reusit sa fac o programare la domnisoara Natasha ...am luata legatura cu domnisoare pe whats app ,am comunicat usor , Natasha mi -a trimis imediat locatia si nr blocului domnisoara ,are in jur de 1, 68 fara tocuri , blonduta ,draguta cu ochii caprui ,sanii micuti ,in jur 48 de kg pozele domnisoarei sunt facute in locatie si sunt reale domnisoara este foarte respectuoasa , si amabila ,cu orientare pri client ...a facut dus ins prezenta mea ,nu am simtit mirosuri dubioase ON - il presteaza binisor cu ruperi de ritm Np - schba pozitii fara probleme ,este cu tine si incearca aa te faci sa te simti bine Fk da . pe perioda vizitei domnisoara si a dat silinta sa fie totul bine , mi a vorbit respectuos si nu m am simtit grabit .... eu unul voi mai reveni ... 5 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum