Sari la conținut

Salut sunt David 🔝👑0732185670👑

Postări Recomandate

• serviciile mele sunt:

•Sex oral protejat/neprotejat in funcție de igiena (versatil)

• Anal (TOP) doar protejat 

• Mici fantezi 

• Masaj de relaxare(erotic)

• Kinky

• Footfetish 

• Master

•Dirty 

•Dominare soft/hard

Preturi:

• 1 finalizare 200( aprox 30 )

• 2 finalizări 300 (1h)

WhatsApp: 👑0732185670👑

C84586F7-5D61-4067-BDA3-B6C3D518AEC3.jpeg

9FEBDFA5-13D1-4955-908A-6A0DB94CBF17.jpeg

4BF291C2-1A3C-4360-9610-3F35A0A0AA6B.jpeg

Link spre comentariu
  • Telefon: 0733355971
  • Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu

Aici este secțiune transexuale/tv nu gay 💁🏼‍♀️ ai greșit secțiune băiatul meu 😂💋

• Haha 2
Link spre comentariu

Noi aici ne aratam fetele, pulele, gaoazele 😂nu ne postam de la gat in jos dacă nu iti asumi ca ești homosexual abiste activ dar pula o sugi 😂la ce te mai postezi aici? 

Puneți o peruca in cap măcar 😂😂😂 ca oricum se practica 

Daca nu exista grinder, hunq si etc aici scrie mare si clar TRANSEXUALE!!!! 

• Mersi 1
  • Haha 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
Acum 52 minute, misscristina a spus:

Noi aici ne aratam fetele, pulele, gaoazele 😂nu ne postam de la gat in jos dacă nu iti asumi ca ești homosexual abiste activ dar pula o sugi 😂la ce te mai postezi aici? 

Puneți o peruca in cap măcar 😂😂😂 ca oricum se practica 

Daca nu exista grinder, hunq si etc aici scrie mare si clar TRANSEXUALE!!!! 

Corect!! Unii zici ca sunt retarzi

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 2 ore, misscristina a spus:

Aici este secțiune transexuale/tv nu gay 💁🏼‍♀️ ai greșit secțiune băiatul meu 😂💋

Arată tu secțiunea gay aici ca eu nu am găsit-o altfel nu postam aici,și apropo cu fata nu vreau sa pun poza, ca te îndrăgostești😘

• Mersi 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Acum 13 minute, Cuckold_ a spus:

Mai bine nu punea 🤮 

O dovadă în plus că igiena este rudimentară pentru unii. Cum să ai veverița aia la pulă?

La mulți dintre voi va place kinky și dirty,nu va mai dați ceea ce nu sunteți,poți ocoli anuntul nu te obliga nimeni sa te uiți😂iar poza este mai veche suna ma pe videocall sa ți-l arat fresh 😂 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Daviddv a spus:

Arată tu secțiunea gay aici ca eu nu am găsit-o altfel nu postam aici,și apropo cu fata nu vreau sa pun poza, ca te îndrăgostești😘

Dar cine pula mea te vezi sa ma îndrăgostesc de tine 😂 stai cuminte ca sunt curva de la 14 ani fac cale ferata romania italia elvetia si înapoi la câte pule si fete am văzut 😂 trebuie sa fi cel puțin Vin Diesel sa ma impresionezi, stai cuminte acolo 4 ia un scaun si ia un loc in public 💁🏼‍♀️ ca am auzit ce mare frumusețe esti 😂😂😂😂 

Schimba site-ul băiatu lu mama ca aici nu e de tine 🐍🐍🐍🐍 💋 nu te încadrezi 😇 eventual dacă vrei sa te fac fata mea sa te machiez sa te alea atunci poate 

Ps : cu fața nu pui poze pt ca nu esti asumat 😂 si oricum nu te ia nimeni in serios 🥳🌊 

Asia expres continua dragii mei ❤️ 

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI

Ba mie mi se pare ca baiatul a pus anunt exact unde e nevoie ...

Daca e cerere atunci vin si ofertele ...

E plin pe aici de baietasi care au nevoie de scarpinat la poponetz ... deci gay ... iar voi transexualele ati cam renuntat cel putin teoretic la dat la pompa ...

Iar parul in jur nu e demodat deloc ... de fapt in cam toate filmele cu transe ei au par pe acolo ... se numeste raw ... 

V-ati intepat aiurea ... baiatul a venit exact la ce se cere ... si eu zic ca are sanse bune ...

De altfel urlati ca daca unora nu le place ca sub tratament mai dati rateuri sa se duca in alta parte ... pai eu vad ca au aparut serviciile ... acum nu va place  ...

cum am mai spus ... cerere si oferta ... e piata libera si concurentiala ... 

Cand fugiti in afara ( ca ziceti ca v-ati saturat de ce e aici) aveti concurenta adevarata ... acolo nu merge cu scandalul ... acolo prestezi sau mori de foame ... si prin straini ...

Putin respect pentru curajul baiatului ... 

Bafta 

• Like 4
Link spre comentariu
Acum 19 minute, rvcosin a spus:

Ba mie mi se pare ca baiatul a pus anunt exact unde e nevoie ...

Daca e cerere atunci vin si ofertele ...

E plin pe aici de baietasi care au nevoie de scarpinat la poponetz ... deci gay ... iar voi transexualele ati cam renuntat cel putin teoretic la dat la pompa ...

Iar parul in jur nu e demodat deloc ... de fapt in cam toate filmele cu transe ei au par pe acolo ... se numeste raw ... 

V-ati intepat aiurea ... baiatul a venit exact la ce se cere ... si eu zic ca are sanse bune ...

De altfel urlati ca daca unora nu le place ca sub tratament mai dati rateuri sa se duca in alta parte ... pai eu vad ca au aparut serviciile ... acum nu va place  ...

cum am mai spus ... cerere si oferta ... e piata libera si concurentiala ... 

Cand fugiti in afara ( ca ziceti ca v-ati saturat de ce e aici) aveti concurenta adevarata ... acolo nu merge cu scandalul ... acolo prestezi sau mori de foame ... si prin straini ...

Putin respect pentru curajul baiatului ... 

Bafta 

Intodeauna vor fi pareri pro/contra !!

Dar vreau sa te contrazic cu ceva (in afara sa stii ca e mai mult circ decat aici ) Eu una recunosc ca numi plac strainii nush dc...

In legatura cu acest baiat nustiu nul cunosc si nu ma intereseara traim intro lumea libera fiecare face ce vrea !!!

Va pup 😘😘

Si mult succes David !!! 

Link spre comentariu
  • Telefon: 0734766896
  • Oras:București sector 2
  • Telefon: 0734766896
  • Oras:București sector 2
Acum 37 minute, omanid a spus:

Si de ce are treaba? Tu cu ce te deosebesti fata de David, doar ca ai o peruca in plus? In rest care e diferenta? David puneti o peruca ca sa nu mai deranjezi. 

Dragule aceasta secțiune este pentru altceva înțelegi

• Minus 1
Link spre comentariu

Baiatul nu intelege ca aici nu e sectiunea gay! Ca sa nu mai fi gay neaparat 2 tate de plastic in piept si ai scapat! Sau o peruca! Sau o geana ceva orice numai sa te auto intitulezi femeie! Si mai mult decat atat, “femeile” astea cu penis cand dau mumu la bulangii si ii ard la poponet ii transforma si pe ei! Din gay devin hetero! Hetero pasivi chiar Cu neveste chiar! Deci hetero nene nu altceva! Daca te prinde iubita ca sugi ciocane, acum ai o scuza! “Iubi nu sunt gay, pe ciocan il chema MissCristina nu David!”

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Frumos Adriana si pari sincera ... o calitate foarte rara ... ar trebui sa-ti acord mai multa atentie ... 

cum a spus si eva ... e de facut treaba serios pe partea asta ... cred ca ea ar trebui sa stie cel mai bine :)

si pentru cei care nu inteleg ... aici e si sectiunea de gay ... si poate ca au ajuns la transe in lipsa de alternative dar e plin ...

si poate transele au ajuns un fel de rezolvare pentru gay datorita nisei inguste ... la noi e si efectul de turma al tampeniei in masa ... 

S-ar putea sa ajunga vedeta baiatul pe aici daca are ciocanul tare ... 

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
Acum 3 ore, evatrav a spus:

Dragule aceasta secțiune este pentru altceva înțelegi

Eu inteleg. Tu nu intelegi. Care e deosebirea intre tine si David? Daca el isi pune o peruca atunci are voie sa posteze ca si tine. Pe mine nu ma intereseaza nici de tine , nici de el, imi plac transexualele si le vedeam pe ele in masura sa vina si sa comenteze, nu tu. 

• Like 2
Link spre comentariu
3 hours ago, horny_gooner said:

Ajungi sa te intrebi care-i mai scrantit la cap: un barbat nascut barbat si care se face femeie sau o femeie nascuta femeie si care se face barbat ?? Pana la urma, cred ca totul este in creier, daca ei simt ca asa trebuie ei sa fie, sa fie sanatosi...

https://www.xvideos.com/video28176427/ts_superstar_venus_lux_fucks_pervy_male

Asta e ce noi numim hermafrodit nu? 

Link spre comentariu
Just now, pandispan85 said:

Asta e ce noi numim hermafrodit nu? 

Bai nu cred ! Cred ca este ceea ce a vrut Ciolos a zice cu barbatii care pot naste. Adica barbat transexual (care s-a nascut femeie). Uite un exemplu. Chaz Bono (nu mai stiu cum il chema ca femeie) ca femeie si apoi dupa ce a luat testosteron, ca barbat.

https://i.pinimg.com/originals/d3/84/a2/d384a2598fdbf0ffe656b5151b1279e5.jpg

https://www.rollingstone.com/wp-content/uploads/2019/01/Chaz-Bono-with-Micaela-Diamond-Stephanie-J.-Block-and-Teal-Wicks-at-THE-CHERS-HOW-photo-by-Jenny-Anderson-Getty-Images.-5003.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator daniel312
Reputație: 0
Acum 2 ore, omanid a spus:

Eu inteleg. Tu nu intelegi. Care e deosebirea intre tine si David? Daca el isi pune o peruca atunci are voie sa posteze ca si tine. Pe mine nu ma intereseaza nici de tine , nici de el, imi plac transexualele si le vedeam pe ele in masura sa vina si sa comenteze, nu tu. 

Corect .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...