Sari la conținut

Alexa. Alexandra 0748601375

Vizitator Alexa2021

Postări Recomandate

Vizitator Alexa2021
Reputație: 0
Postat

Dragii mei iubitori ❤️❤️😍 va anunț ca am schimbat locația și sper a fii pe placul vostru 😊😊😊😊 

Programul de astazi va fii început dupa ora 18:00 si va fii finalizat in functie de vizitatori 😊😊😍😍😍❤️❤️❤️ 

Serviciile de le prestez sunt :                    ORAL - Protejat sau ne-protejat in functie de ingiena voastră 💋                  FINALIZĂRIILE - In functie de plăcerile voastre - - - orala, faciala sau corporala❤️💋😘😘.                                                 NORMAL - DOAR PROTEJAT ❤️💋.       ANAL - nu este în meniu nu prestez 😬

150/FIN cu 250/h ❤️

Pentru mai multe detalii si poze cei doritori va astept APELURILE si/sau MESAJELE in privat😘😘😘😘 si va promit ca am sa fac tot posibilul sa pot face si niste POZE in spre atracția voastra si a va acorda pe pagina. 

Hai sa no mai lungim si sa înceapă distracția 😘❤️😘❤️😘❤️

Vizitator Alexa2021
Postat

Programul este început. Locuința schimbata ❤️😍 consider ca exact in spre placul vostru 😜😉😊 si sper ca alergătura de astazi va fii un început excelent pentru voi 😍❤️ asa ca va aștept si sper ca ce am găsit sa fie pe placerile voastre 😊😊😊

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 11 minute, Alexa2021 a spus:

Programul este început. Locuința schimbata ❤️😍 consider ca exact in spre placul vostru 😜😉😊 si sper ca alergătura de astazi va fii un început excelent pentru voi 😍❤️ asa ca va aștept si sper ca ce am găsit sa fie pe placerile voastre 😊😊😊

Unde ti ai luat locatia? In ce zona? 

Vizitator Alexa2021
Postat
Acum 2 ore, mariancip a spus:

Succes! Alexandra. Eu am avut.. stii tu :)

Mersi 💋

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Salutare tuturor. Am fost la @Alexa2021. Nu am sa scriu foarte multe 1 la mana pt ca nu vreau sa fiu rau si 2 la mana incerc sa ii dau putin "credit" ca era tarziu, obosita, la inceput de drum, etc. Pe whatsapp am conversat foarte bine. Vorbisem (pe whatsapp) pentru o ora 250, dar pana la urma am ramas un singur numar 150. S-a igienizat ea prima si dupa eu(prosop curat, dar gel de dus barbateac nu). Inainte de oral i-am facut cateva poze, nu stiu daca o sa ii placa si o sa le posteze, depinde de ea. La oral a fost uimita zicand: "esti primul care vrea sa il pun" (se referea la prezervativ), imi rezerv dreptul de a avea aceasta dorinta in seara asta, nu gresesc cu nimic, nu deranjez cu nimic. Nu am sa dau note dar oralul e la inceput din experienta mea. Cand am inceput normalul (pe la spate) a fost cam ciudat, in sensul ca era foarte crispata, incordata, foarte uscata si nici nu detine un lubrifiant. Am optat pt o finalizare faciala dupa care putin masaj si ca asta a fost. Repet, pe whatsapp vorbisem ca stau o ora si atunci cand am fumat inainte de igienzare(aprox 02.30) ma intreba cat vreau sa stau ca la 3 are pe cineva care trebuie sa vina. S-a dus la telefon si prin mesaje a luat legatura cu colegul si l-a anuntat. Scuze colegu' dar eu chiar am anuntat ca o sa vin pt o ora si nu dosr pt un numar. Nu stiu daca am sa revin, este discutabil. Imi pare rau pt aceasta recenzie...

• Like 3
Vizitator Alexa2021
Postat
Acum 16 minute, unoarecareanonim a spus:

Salutare tuturor. Am fost la @Alexa2021. Nu am sa scriu foarte multe 1 la mana pt ca nu vreau sa fiu rau si 2 la mana incerc sa ii dau putin "credit" ca era tarziu, obosita, la inceput de drum, etc. Pe whatsapp am conversat foarte bine. Vorbisem (pe whatsapp) pentru o ora 250, dar pana la urma am ramas un singur numar 150. S-a igienizat ea prima si dupa eu(prosop curat, dar gel de dus barbateac nu). Inainte de oral i-am facut cateva poze, nu stiu daca o sa ii placa si o sa le posteze, depinde de ea. La oral a fost uimita zicand: "esti primul care vrea sa il pun" (se referea la prezervativ), imi rezerv dreptul de a avea aceasta dorinta in seara asta, nu gresesc cu nimic, nu deranjez cu nimic. Nu am sa dau note dar oralul e la inceput din experienta mea. Cand am inceput normalul (pe la spate) a fost cam ciudat, in sensul ca era foarte crispata, incordata, foarte uscata si nici nu detine un lubrifiant. Am optat pt o finalizare faciala dupa care putin masaj si ca asta a fost. Repet, pe whatsapp vorbisem ca stau o ora si atunci cand am fumat inainte de igienzare(aprox 02.30) ma intreba cat vreau sa stau ca la 3 are pe cineva care trebuie sa vina. S-a dus la telefon si prin mesaje a luat legatura cu colegul si l-a anuntat. Scuze colegu' dar eu chiar am anuntat ca o sa vin pt o ora si nu dosr pt un numar. Nu stiu daca am sa revin, este discutabil. Imi pare rau pt aceasta recenzie...

Mersi ! 

Vizitator Alexa2021
Postat
Acum 4 minute, Alexa2021 a spus:

Mersi ! 

In legătură cu pozele , nu nu o sa le postez pe acelea , imediat cum imi ajung costumațiile o sa fac si pozele , mulțumesc încă o dată ! FIECARE cu părerea lui!

Vizitator Alexa2021
Postat
1 oră în urmă, unoarecareanonim a spus:

Scumpetea mea. In legatura cu programarea ta... Nu vreau a te supăra dar. Colegul de la ora 3 era programat înaintea ta. Iar tu anunțatul lai facut pe ora târzie din liber. Tiam spus de timp. Miai răspuns ca oricum nu ești sigur de fin sau H. Si ca discutam in privat fata in fata ca dorești a ma vedea mai întâi. Fiind sigura de doar fin si anunțându-te. Nu ai spus nimic anormal in prezenta mea. Eu una conversațiile le am si le pot arata in dorința celor care vor a stii adevărul. 

Daca nu sa facut prelumgirea meniului nu vreau sa fiu acuzata sau a se povesti lucrurile alfel decat au fost. Si ca acest lucru ne fiind in plăcerea ta a ma pune si pe mine in lumina scăzuta colegilor tai. Asa ca te roggg frumos. Nu vreau a fii nesimțita in a povesti lucrurile private. Dar nici tu a spune lucruri ne fiind cum sunt spuse(in legatura cu timpu) punctul tau de vedere de practica nu ma deranjează e strict părerea ta. Asa ca te pup si hai sa privim lucrurile in normal si sa nu mai inflorim daca nu am fost mulțumiți cu dorințele. Vrei mai mult... Anunță-mă din timp si cu ora de început si final si discutam in privat 😘😘😘 

Postat
5 hours ago, unoarecareanonim said:

Am și eu o întrebare. Alexa la fel de prost vorbește precum scrie? Mărturisesc ca îmi e foarte greu sa înțeleg cum te combate ea. 

• Like 1
  • Mersi 1
  • Haha 1
Vizitator Alexa2021
Postat
Acum 1 oră, g2br13l a spus:

Am și eu o întrebare. Alexa la fel de prost vorbește precum scrie? Mărturisesc ca îmi e foarte greu sa înțeleg cum te combate ea. 

Am si eu o întrebare chiar atat de analfabetă ma crezi?? 😅Vino sa ma cunoști doar si ai sa vezi si cum vorbesc si daca înțelegi ceva din ceea ce iti spun ! Mulțumesc !

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
21 minutes ago, Alexa2021 said:

Am si eu o întrebare chiar atat de analfabetă ma crezi?? 😅Vino sa ma cunoști doar si ai sa vezi si cum vorbesc si daca înțelegi ceva din ceea ce iti spun ! Mulțumesc !

Păi acum te înțeleg cam toți cei care au citit acest comentariu, ce contrastează în mod flagrant cu cele anterioare. Și apar și intrebari! 😜

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat
Acum 2 ore, Alexa2021 a spus:

Fata vezi ca aici ”se lucreaza cu materialul” pe care tu il pui la dispozitie. Si cei care stiu sa citeasca si sa gandeasca putin nici nu mai au nevoie sa vina la tine ca nu au de ce sa se convinga. Intelegi ce spun?

• Like 1
Vizitator Alexa2021
Postat
Acum 40 minute, doncta a spus:

Fata vezi ca aici ”se lucreaza cu materialul” pe care tu il pui la dispozitie. Si cei care stiu sa citeasca si sa gandeasca putin nici nu mai au nevoie sa vina la tine ca nu au de ce sa se convinga. Intelegi ce spun?

Am înțeles.... Si mersi de atenția oferita!! Am sa încerc sa ma pun,, picioarele dorite,, de voi. Fiind nu doar pe placul meu, ci si pe placul vostru! ❤️

• Oras:Suli-na
Postat

Deci fata cominica bine pe wp dar aici imi da impresia ca google translate îi amesteca cuvintele 😳

• Haha 2
Vizitator Alexa2021
Postat

Dragii mei iubitori ❤️❤️😍 

Programul de astazi va fii început dupa ora 17:00 si va fii finalizat in functie de vizitatori 😊😊😍😍😍❤️❤️❤️ 

Serviciile de le prestez sunt :                    ORAL - Protejat sau ne-protejat in functie de ingiena voastră 💋                  FINALIZĂRIILE - In functie de plăcerile voastre - - - orala, faciala sau corporala❤️💋😘😘.                                                 NORMAL - DOAR PROTEJAT ❤️💋.       ANAL - nu este în meniu nu prestez 😬

150/FIN cu 250/h ❤️

Pentru mai multe detalii si poze cei doritori va astept APELURILE si/sau MESAJELE in privat😘😘😘😘 si va promit ca am sa fac tot posibilul sa pot face si niste POZE in spre atracția voastra si a va acorda pe pagina. 

Hai sa no mai lungim si sa înceapă distracția 😘❤️😘❤️😘❤️

Vizitator Alexa2021
Postat
Acum 3 ore, haloowen a spus:

Deci fata cominica bine pe wp dar aici imi da impresia ca google translate îi amesteca cuvintele 😳

Cand încerc sa scriu mai repede mai încerc sa iau cuvintele din automatizarea tastaturi sau cum se spune 😅😅😅😅😂

Postat
Acum 17 minute, Alexa2021 a spus:

Cand încerc sa scriu mai repede mai încerc sa iau cuvintele din automatizarea tastaturi sau cum se spune 😅😅😅😅😂

Pai automatizarea tastaturii trebuia sa scrie la final

Hai sa o lungim si sa inceapa distractia! :)))

Vizitator Alexa2021
Postat
Acum 9 minute, haloowen a spus:

Pai automatizarea tastaturii trebuia sa scrie la final

Hai sa o lungim si sa inceapa distractia! :)))

❤️❤️❤️😍 Pai va astept 😜 mai ales pe cei doritori de o mica destrăbălare 💋 mai ales pe cei mici "profesori" 😅 

Postat
7 hours ago, Alexa2021 said:

Sincer? Da! Sint ferm convins. 

Si hai sa n-o ( nu o)  mai lungim. Ca dacă e no.... Întreabă la Cluj. 

Vizitator Alexa2021
Postat
Acum 8 ore, Alexa2021 a spus:

Dragii mei iubitori ❤️❤️😍 

Programul de astazi va fii început dupa ora 17:00 si va fii finalizat in functie de vizitatori 😊😊😍😍😍❤️❤️❤️ 

Serviciile de le prestez sunt :                    ORAL - Protejat sau ne-protejat in functie de ingiena voastră 💋                  FINALIZĂRIILE - In functie de plăcerile voastre - - - orala, faciala sau corporala❤️💋😘😘.                                                 NORMAL - DOAR PROTEJAT ❤️💋.       ANAL - nu este în meniu nu prestez 😬

150/FIN cu 250/h ❤️

Pentru mai multe detalii si poze cei doritori va astept APELURILE si/sau MESAJELE in privat😘😘😘😘 si va promit ca am sa fac tot posibilul sa pot face si niste POZE in spre atracția voastra si a va acorda pe pagina. 

Hai sa no mai lungim si sa înceapă distracția 😘❤️😘❤️😘❤️

😊 Inca nu sa terminat programul😊

Vizitator Alexa2021
Postat
Acum 17 minute, g2br13l a spus:

Ba da, dar nu vrei sa recunoști. 😀

Imi stai la usa si asculți? M-am referit ca sunt în stagiu de așteptare si îmi aștept vizitatori 😜 între care exista timp de o fin pentru alți 😉 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...