Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2016 Postat Iunie 13, 2016 Tre' s-o futem, musai Nici nu stau pă gânduri 2 13
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 13, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 13, 2016 Nici nu stau pă gânduri io da, că-i prea bălană 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2016 Postat Iunie 13, 2016 io da, că-i prea bălană S-O fi înnegrit și ea ca doar e vara 1 13
sangre Reputație: -988 Postat Iunie 14, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Iunie 14, 2016 Da ce boala are de va arde in halu asta? E topicu' sorsii? 5 10
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 14, 2016 Dată naibilui, buzata! 4 24
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2016 Postat Iunie 14, 2016 A intrat buzata .... ne-a umplut dă minusuri =)) Patru mi-a dat, la urgenţă Mi-e dragă, dă-o-n coaili noastre Da ce boala are de va arde in halu asta? E topicu' sorsii? Dată naibilui, buzata! 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 14, 2016 Pe toți fey? Adică un gang-bang. 5 24
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2016 Postat Iunie 14, 2016 Pe toți fey? Adică un gang-bang. Visul meu
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 14, 2016 Da ce boala are de va arde in halu asta? E topicu' sorsii?Se numeste "tratament cu minusuri".Cand vrei asa ceva uneori e bun si asta....ajuta la purificare ....e ca si postul negru....curata organismul.Pe corina cateodata o apuca ,se uita la monitor ,nu-i place ce vede...si incepe sa dea minusuri...."minus minus minus minus"apoi ii trece ...ii revine zambetul si e ok din nou.E o chestie feminina...noi nu putem intelege 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 14, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 14, 2016 ai vrut sa finalizezi pe gura sau in gura?Asta e calitatea CENZORILOR , parca e VIS EROTIC de noapteA vrut sa zica ca vroia s-o smantaneasca la gura , iar ea era alergica la lactoza 25 17
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 14, 2016 Visul meu Atunci vorbim și cu Afriq.
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 14, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 14, 2016 incepe sa dea minusuri...."minus minus minus minus"apoi ii trece ...ii revine zambetul si e ok din nou.E o chestie feminina...noi nu putem intelege Probabil cand e la ciclu , e mai nervoasa ea asa si nu stie pe cine sa-si descarce nervii 26 17
user_x Reputație: -434 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Iunie 14, 2016 Visul meu Vorbind de vise ... acum cateva zile declarai solemn pe aici ca 'nimfomane e un capitol inchis pentru mine' si chiar ne-ai facut sa visam ca forumul asta mai are sanse sa devina un spatiu cat de cat civilizat si curat
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2016 Postat Iunie 14, 2016 Vorbind de vise ... acum cateva zile declarai solemn pe aici ca 'nimfomane e un capitol inchis pentru mine' si chiar ne-ai facut sa visam ca forumul asta mai are sanse sa devina un spatiu cat de cat civilizat si curat Dar nu vorbeam cu tine ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2016 Postat Iunie 14, 2016 Se numeste "tratament cu minusuri".Cand vrei asa ceva uneori e bun si asta....ajuta la purificare ....e ca si postul negru....curata organismul.Pe corina cateodata o apuca ,se uita la monitor ,nu-i place ce vede...si incepe sa dea minusuri...."minus minus minus minus"apoi ii trece ...ii revine zambetul si e ok din nou.E o chestie feminina...noi nu putem intelege Probabil cand e la ciclu , e mai nervoasa ea asa si nu stie pe cine sa-si descarce nervii Vedeti ca ma intelegeti 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 14, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 14, 2016 forumul asta mai are sanse sa devina un spatiu cat de cat civilizat si curat are sanse , cand MOTANUL se trezeste la realitate si vede ca unele chestii nu sunt chiar OK 26 16
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 14, 2016 Vedeti ca ma intelegeti Apsolut.....la cate mi-ai dat si mie,am pus-o acolo in cutiuta aia pe care o am inscriptionata:"Chestii pe care nu le vei intelege niciodata despre femei"
user_x Reputație: -434 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Iunie 14, 2016 Dar nu vorbeam cu tine ... Ai facut totusi o promisiune publica pe forum
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2016 Postat Iunie 14, 2016 Ai facut totusi o promisiune publica pe forum Promisiuniile sunt pentru a fii incalcate ....si oricum eram doar in treacat pe aici
darknightmare Reputație: -6 Postat Iunie 14, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Iunie 14, 2016 Ai facut totusi o promisiune publica pe forumTu ai pretentia de la o curva sa-si tina promisiunile? Big LOL
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2016 Postat Iunie 14, 2016 Tu ai pretentia de la o curva sa-si tina promisiunile? Big LOL Din respect ca ne cunoastem ,eu zic sa ne ocolim!
highjet Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2016 Oras:Capitală Oras:Capitală Postat Iunie 16, 2016 Melisa mai activeaza?
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Iunie 16, 2016 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Iunie 16, 2016 Hai ca ati futat si topicul asta. Am incercat sa ma lamuresc si eu cum sta treaba, daca e Melissa, daca e Tania, daca sunt una si aceeasi oersoana, dracu' mai intelege ceva printre discutiile voastre despre minusuri, baga-mi-as sa-mi bag in ele de minusuri, ca nu mai am informatii despre fete din cauza lor.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2016 Postat Iunie 16, 2016 Hai ca ati futat si topicul asta. Am incercat sa ma lamuresc si eu cum sta treaba, daca e Melissa, daca e Tania, daca sunt una si aceeasi oersoana, dracu' mai intelege ceva printre discutiile voastre despre minusuri, baga-mi-as sa-mi bag in ele de minusuri, ca nu mai am informatii despre fete din cauza lor. Nu mai fii rau.... spune mie si te lamuresc eu
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Iunie 17, 2016 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Iunie 17, 2016 Nu mai fii rau.... spune mie si te lamuresc eu Pai ce sa ma lamuresti, ca mie nu mai mi-e clar care este Melissa (daca mai este), care este Tanya si daca mai activeaza. Ma rog, nu ca ar mai conta prea mult, zic...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum