Elton10 Reputație: 5 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 12, 2022 Bună, french kiss faci? Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2022 Acum 2 ore, Elton10 a spus: Bună, french kiss faci? Buna! Serviciile mele sunt: • oral protejat/neprotejat(doar in functie de igienă) •normal protejat(doar protejat) •diferite poziții •handjob •foot job •facesitting •cob(finalizare corporala) •anilingus •cunnilingus •69 • sărutări corporale, mângâiere,atingeri,masaj de relaxare Cadou este : •150-30 min •300-1hr Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2022 Hei! Astăzi nu mai am disponibilitate.O zi frumoasă și ușoară sa aveți!🤗 1 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2022 La 08.04.2022 la 12:54, Ana.Maria a spus: Bună dragilor! 😘Astăzi sunt disponibila între orele 13:00-21:00. 1 2 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2022 Hei!🤗 Am decis sa mai stau pana pe data de 23 și probabil voi mai reveni în oraș peste 1/2 luni,dar voi anunta cu siguranță aici când voi reveni.Noua locatie este pe Nerva Traian,pentru mai multe detalii și programări pot fi contactata pe whatsapp la numărul de telefon:0750879588. 1 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2022 La 15.12.2021 la 12:36, Ana.Maria a spus: Bună dragilor!🤗 Astăzi am locuri disponibile între orele 15:30- 21:00. 3 Link spre comentariu
emblaze09 Reputație: 38 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 14, 2022 Salutare! Ieri am fost la Ana pentru a doua oară. Locația : Nerva Traian, găsești lejer loc de parcare. Apartament spațios, cred ca e renovat recent, dotat cu tot ce i trebuie. Ana m as aștept intr un body rosu. Am poftit la dus. ON : 10 pentru mine. Îmi place mult cum face fata asta oralul , o ia in gura , scuipa si soft si hard. NP : 9 N am rezistat mult, am schimbat doua poziții. Te trage in ea, ii place , participa la acțiune. 150 lei / 30 min. De revenit, da, cu siguranța. A zis ca o sa facă o pauza însă o sa revină. 5 1 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2022 Acum 1 oră, emblaze09 a spus: Salutare! Ieri am fost la Ana pentru a doua oară. Locația : Nerva Traian, găsești lejer loc de parcare. Apartament spațios, cred ca e renovat recent, dotat cu tot ce i trebuie. Ana m as aștept intr un body rosu. Am poftit la dus. ON : 10 pentru mine. Îmi place mult cum face fata asta oralul , o ia in gura , scuipa si soft si hard. NP : 9 N am rezistat mult, am schimbat doua poziții. Te trage in ea, ii place , participa la acțiune. 150 lei / 30 min. De revenit, da, cu siguranța. A zis ca o sa facă o pauza însă o sa revină. Îți mulțumesc și te mai aștept cu drag 🤗 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 15, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2022 La 01.04.2022 la 10:47, Ana.Maria a spus: Bună dimineața!😘 Astăzi sunt disponibila între orele 13:00-21:00. 1 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 15, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2022 Disponibila între 16:00-21:00🤗 Serviciile mele sunt: • oral protejat/neprotejat(doar in functie de igienă) •normal protejat(doar protejat) •diferite poziții •handjob •foot job •facesitting •Cob(finalizare corporala) •anilingus •cunnilingus •69 • sărutări corporale, mângâiere,atingeri,masaj de relaxare Cadou este : •150-30 min •300-1hr ● Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții ❌Nu accept cu bile sau alte accesorii ❌Nu accept in stare de ebrietate ❌Nu fac deplasari Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 16, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2022 La 25.01.2022 la 12:50, Ana.Maria a spus: Buna dimineața!🌞 Astăzi sunt disponibila între orele 12:00-21:00. 3 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 17, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2022 Bună dragilor!🤗 Astăzi sunt disponibila între orele 13:00-21:00 Link spre comentariu
le0pardul Reputație: 76 Postat Aprilie 17, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 17, 2022 De 3 săptămâni ma chinui sa fac o programare, o nesimțita ca ea n-am mai văzut. 1 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2022 La 19.01.2022 la 12:34, Ana.Maria a spus: Buna dragilor!🤗 Astăzi sunt disponibila între orele 12:00-21:00. 1 1 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Hei! Voi mai fi disponibila pana sâmbătă dupa care voi lua o pauza iar când voi reveni voi anunta aici. Serviciile mele sunt: • oral protejat/neprotejat(doar in functie de igienă) •normal protejat(doar protejat) •diferite poziții •handjob •foot job •facesitting •Cob(finalizare corporala) •anilingus •cunnilingus •69 • sărutări corporale, mângâiere,atingeri,masaj de relaxare Cadou este : •150-30 min •300-1hr ● Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții și nu accept cu bile sau alte accesorii ,nu accept in stare de ebrietate nu fac deplasari. Link spre comentariu
lovemypills2005 Reputație: 82 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 18, 2022 De ce nu e numarul de telefon in titlu? Link spre comentariu
playa05 Reputație: 111 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Am dorit sa vizitez si eu fata asta si m-am programat. M-a ghidat prin mesaje pe Watsapp si am ajuns la blocul cu pricina, in zona Nerva Traian. Fata imi scrie sa intru in scara si direct la lift ca usa de la intrarea in bloc imi e deschisa. Zis si facut: intru si dau peste domnu portar care ma intreaba direct unde merg. Eu zambesc si ii zic etajul, la care el rade si zice: -Stii al catelea esti azi ? :)) Eu ironic: -Surprinde-ti-ma ! El: Al 15-lea ! A tinut nenea portaru cont ca doar face parte din meseria de portar, sa tina scorul la cate goluri se dau. Mai oameni buni, eu nu am ramas: Uma Thurman si ce se mai spune pe aici... e departe de adevar. AM intrat, am vazut am plecat. Poate era si extenuata fata dar pe mine trasaturile ei nu m-au atras. Pe curand! 1 1 1 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Acum 23 minute, playa05 a spus: Am dorit sa vizitez si eu fata asta si m-am programat. M-a ghidat prin mesaje pe Watsapp si am ajuns la blocul cu pricina, in zona Nerva Traian. Fata imi scrie sa intru in scara si direct la lift ca usa de la intrarea in bloc imi e deschisa. Zis si facut: intru si dau peste domnu portar care ma intreaba direct unde merg. Eu zambesc si ii zic etajul, la care el rade si zice: -Stii al catelea esti azi ? :)) Eu ironic: -Surprinde-ti-ma ! El: Al 15-lea ! A tinut nenea portaru cont ca doar face parte din meseria de portar, sa tina scorul la cate goluri se dau. Mai oameni buni, eu nu am ramas: Uma Thurman si ce se mai spune pe aici... e departe de adevar. AM intrat, am vazut am plecat. Poate era si extenuata fata dar pe mine trasaturile ei nu m-au atras. Pe curand! Bună! Sa sa te lămuresc ca am înțeles ca ești tare curios,ce zici tu este absurd ,nu a fost nici măcar jumate,pana în jumatate.., asta de jos și a încercat o cu mine și nu ia mers...și vorbește mult și prost.De exemplu după ce a plecat cineva...mi a scris sa mi zică ,ca portarul la întrebat unde a fost si tipul ia zis ca la domnisoara doctorița iar asta a comentat ceva după care a intrat alt tip în bloc care nu avea nicio treaba,nu venea la mine iar portarul ii zice ,,tu tot la dominsoara doctorița?,, vorbește aiurea și își da cu părerea aiurea nu toate persoanele de intra în bloc vin la mine🤦🏼♀️...iar ca idee nu aveai întâlnire cu vreo virgina..sau eu știu.. cu iubita...(care sa fie doar cu tine)ai avut programare la o persoana care prestează niște servicii....Iar în legătură cu portarul voi avea o discuție cu proprietarul și probabil ma voi muta. 2 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22426 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Ana , fara suparare , dar ori 15 , ori 7-8 ( cum zici tu , jumătate adica ) , cam miroase a banda rulanta. Sigur ca e problema ta cu cati te futi pe zi , dar sunt multe persoane care tin cont si de aspectul asta sa stii... Poate nu ar fi rau sa mai reflectezi un pic... 3 1 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4303 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Acum e treaba ei câte persoane primește, dar 7-8 inși, în 8-10 ore cât are program nu e ceva exagerat. PS : citisem mai demult la o fata care se lauda cu peste 20 de inși într o zi. 🙂 1 Link spre comentariu
morningstar92 Reputație: 8 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Sugestia mea ar fi sa te muti pentru ca si eu am fost "nevoit" sa interactionez cu el si nu e ok. Intalnirea trebuie sa fie discreta iar experienta frumoasa, daca se poate, chiar unica si lipsita de orice stres. Nu este problema proprietarului/portarului cum iti petreci tu timpul in apartamentul inchiriat de tine. Chestia asta nu numai ca ti-ar putea crea probleme serioase dar iti va strica si clientela. Mult success si ai grija de tine🤗 1 Link spre comentariu
le0pardul Reputație: 76 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 18, 2022 lăsați domne fata sa faca bani, asta i sigurul ei scop im viata ce dracu sunteți asa invidioși pe talentul ei 1 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5419 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Aprilie 18, 2022 🤣😂 Bai colegii, daca si portaru' a ajuns "user de incredere" aici, ne-am dus d-zeului! Macar sa putem sa-i dam cu "like", "mersi" si "minus", si dupa aia sa-l avansam. Referitor la "oboseala" caprioarei eu unul le-am prins "fresh" si cand mi-au spus ca "nu-mi da tzeapa! ca vin doar pentru tine...ca nu s-a mai programat nimeni" (fals sau adevarat, nu ma priveste), si cand mi-au spus "asteapta 5min ca acum pleaca..." sau "nu poti depasi, ca la xx.xx am urmatoarea programare si trebuie sa ma re-aranjez". Deci, cre' ca depinde ele sa-si cunoasca organismul, si sa stie cati pot "duce" fara a da rasol....sau am nimerit eu numai "campioane". Colegu' @playa, daca a prins-o-ntr-o zi mai nasoala, bine a facut ca a plecat. Fara legatura cu paznicu' si "pontajul" lui, poate chiar era mai obosita. De acord cu el, la faza asta.... Insa, ma intreb: chiar n-a vazut asemanarea??? N-a zis nimeni ca-s "gemene" dar totusi...e evidenta 2 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
iopjkl Reputație: 88 Postat Mai 5, 2022 Partajează Postat Mai 5, 2022 Am fost la Ana-Maria acum vreo luna. Per total a fost o experienta OK, repetabila. Am luat legatura cu ea pe whatsapp intr-o sambata dimineata si m-am programat peste cateva ore. Am ajuns ceva mai devreme la locatie, dar am avut noroc si m-a primit rapid. Locatia era foarte ok, apartament destul de mare, cu un living si o canapea unde cred ca ar fi mers numarul doi, doar ca nu am avut timp decat de o finalizare. Ana-Maria e o fata draguta, inalta, piele fina, trupul fix asa cum se vede in poze, insa m-as fi bucurat sa o gasesc mai vesela. A fost destul de pasiva si cum nici eu nu sunt vreun mare vorbaret, am trecut rapid la dus si apoi in dormitor. Am optat pt un oral protejat, facut cu simt de raspundere, adanc, umed, limbi pe unde trebuie. Am trecut la normal unde am schimbat cateva pozitii. Foarte stramta si desi nu parea foarte implicata in actiune, imaginea si stramtoarea calda nu mi-au permis sa continui prea mult. Am terminat in cauciuc si am regretat ca nu puteam sta decat un numar. Dupa inca un dus rapid, m-am facut nevazut. Note: Locatie: 9 - scad pt ca pt mine e destul de departe Ana-Maria - 9 pt corp, 8.5 pt chip. Ar merge putina sala pt tonifiere si oleaca de entuziasm, chit ca e de fatada OP - 9 NP - 9 Tarif 150ron - 30m Eu cred ca am sa revin, musai pt o ora, sa apucam sa ne "imprietenim" mai bine :)) 2 Link spre comentariu
Ana.Maria Reputație: 3203 Postat Mai 11, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Mai 11, 2022 La 05.05.2022 la 12:49, iopjkl a spus: Am fost la Ana-Maria acum vreo luna. Per total a fost o experienta OK, repetabila. Am luat legatura cu ea pe whatsapp intr-o sambata dimineata si m-am programat peste cateva ore. Am ajuns ceva mai devreme la locatie, dar am avut noroc si m-a primit rapid. Locatia era foarte ok, apartament destul de mare, cu un living si o canapea unde cred ca ar fi mers numarul doi, doar ca nu am avut timp decat de o finalizare. Ana-Maria e o fata draguta, inalta, piele fina, trupul fix asa cum se vede in poze, insa m-as fi bucurat sa o gasesc mai vesela. A fost destul de pasiva si cum nici eu nu sunt vreun mare vorbaret, am trecut rapid la dus si apoi in dormitor. Am optat pt un oral protejat, facut cu simt de raspundere, adanc, umed, limbi pe unde trebuie. Am trecut la normal unde am schimbat cateva pozitii. Foarte stramta si desi nu parea foarte implicata in actiune, imaginea si stramtoarea calda nu mi-au permis sa continui prea mult. Am terminat in cauciuc si am regretat ca nu puteam sta decat un numar. Dupa inca un dus rapid, m-am facut nevazut. Note: Locatie: 9 - scad pt ca pt mine e destul de departe Ana-Maria - 9 pt corp, 8.5 pt chip. Ar merge putina sala pt tonifiere si oleaca de entuziasm, chit ca e de fatada OP - 9 NP - 9 Tarif 150ron - 30m Eu cred ca am sa revin, musai pt o ora, sa apucam sa ne "imprietenim" mai bine :)) Mulțumesc și te mai aștept cu drag 🤗 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum