Elegant1892 Reputație: 29 Postat Iulie 3, 2022 Telefon: 0739615097 Oras:Constanta Telefon: 0739615097 Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 3, 2022 2 minutes ago, nicieu said: Citeste cu atentie (sau cititi amandoi) ultima recenzie de pe topic (cea a lui @vaporeanul) si incercati sa rezolvati aceste probleme... discretia este foarte importanta pentru multi... chiar daca tovarasul tau nu creeaza probleme nimanui, facandu-si simtita prezenta, este deranjant pentru unii sa tot dea nas in nas cu el... inclusiv cu clientii care vin sau pleaca... reflecteaza la ceea ce s-a scris si rezolva problemele. Ai punctat destul de bine, foarte mare dreptate, discretia este foarte importanta. Eu unul inante sa intru in bloc, ma uit de 10 ori sa nu fie cineva cunoscut 😀😀😀 1 Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Iulie 3, 2022 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat Iulie 3, 2022 Nu a învățat nimic de anul trecut, fastfuck, impresii și figuri. 3 Link spre comentariu
Lory.lorry Reputație: 714 Postat Iulie 3, 2022 Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Partajează Postat Iulie 3, 2022 ✅ Disponibilă ! ❤️🔥❤️🔥❤️🔥 2 Link spre comentariu
nacho123 Reputație: 351 Postat Iulie 3, 2022 Oras:Cta Oras:Cta Partajează Postat Iulie 3, 2022 Buna lory mai sus ai avut o reclamatie , te ai facut ca nu dai replica cred ca sti destul de bine ca nu trebuie ca un client sa dea peste altcineva cand vine la locatia ta decat de tine 1 Link spre comentariu
Lory.lorry Reputație: 714 Postat Iulie 3, 2022 Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Partajează Postat Iulie 3, 2022 Acum 2 minute, nacho123 a spus: Buna lory mai sus ai avut o reclamatie , te ai facut ca nu dai replica cred ca sti destul de bine ca nu trebuie ca un client sa dea peste altcineva cand vine la locatia ta decat de tine Buna , nu ma fac ca nu văd ..am văzut de când sa discutat , Eu mai am o colega , nu pot evita anumite neplăceri … mai ales jos in fața blocului , îmi pare rau pt cele întâmplate dar și colega mea dorește sa muncească , la fel ca toate celalalte . O zii frumoasa 😘 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2022 Partajează Postat Iulie 3, 2022 Chiar acum, Lory.lorry a spus: Buna , nu ma fac ca nu văd ..am văzut de când sa discutat , Eu mai am o colega , nu pot evita anumite neplăceri … mai ales jos in fața blocului , îmi pare rau pt cele întâmplate dar și colega mea dorește sa muncească , la fel ca toate celalalte . O zii frumoasa 😘 Extraordinar! Sincer ma asteptam la o scuza de genul asta... adica omul zice ca ai tatuaj cu chipul celui care l-a calcat pe incaltari, iar tu spui ca e clientul colegei 🤣🤣🤣 asa ceva! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 3, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 3, 2022 3 minutes ago, nicieu said: Extraordinar! Sincer ma asteptam la o scuza de genul asta... adica omul zice ca ai tatuaj cu chipul celui care l-a calcat pe incaltari, iar tu spui ca e clientul colegei 🤣🤣🤣 asa ceva! Pai ce Mah, nu e normal sa îți faci tatuaj cu chipul iubitului colegei? Ca și eu am unul cu o vecina. E normal. 😂😂 6 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2022 Partajează Postat Iulie 3, 2022 Acum 13 minute, Lory.lorry a spus: Buna , nu ma fac ca nu văd ..am văzut de când sa discutat , Eu mai am o colega , nu pot evita anumite neplăceri … mai ales jos in fața blocului , îmi pare rau pt cele întâmplate dar și colega mea dorește sa muncească , la fel ca toate celalalte . O zii frumoasa 😘 Mai fetelor, voi trebuie sa va aranjati astfel incat sa nu dam nas in nas unul cu altul... daca il pui pe om sa astepte, macar spune-i ca trebuie sa urce sau sa coboare altul... e atat de simplu, trebuie sa va invatam noi secretele astea? Bine ca despre client ai explicat cum si de ce, dar despre cel din tatuaj nu ai spus nimic!🤣 Pacat de corpul ala misto! Link spre comentariu
Lory.lorry Reputație: 714 Postat Iulie 3, 2022 Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Partajează Postat Iulie 3, 2022 Acum 10 minute, g2br13l a spus: Pai ce Mah, nu e normal sa îți faci tatuaj cu chipul iubitului colegei? Ca și eu am unul cu o vecina. E normal. 😂😂 Deci : o sa vorbesc pt ultima oară de subiectul acesta, De anul trecut acelaș subiect . Nu o sa mai dau curs la nici’o discuție Cine a fost la mine a văzut ca am colega.deci punct la tot Și in legătura cu tatoo nu interesează pe nimeni viața mea personală 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2022 Partajează Postat Iulie 3, 2022 Acum 5 minute, Lory.lorry a spus: Deci : o sa vorbesc pt ultima oară de subiectul acesta, De anul trecut acelaș subiect . Nu o sa mai dau curs la nici’o discuție Cine a fost la mine a văzut ca am colega.deci punct la tot Și in legătura cu tatoo nu interesează pe nimeni viața mea personală Mai Loredana, tu intelegi total eronat (ori nu explic eu bine 🤣) nu ne intereseaza pe nici unul viata ta personala... ne intereseaza siguranta si discretia noastra... nu ne intereseaza ce faci tu cu iubitul tau sau unde mergi sau orice altceva, am dori doar sa intelegeti amandoi ca nu e ok sa isi arate figura la vedere in zona! Acum e clar? Incearca sa te pui in pielea noastra si vezi daca ti se pare ok sa observi persoana dubioasa in fata unei scari de bloc, ba mai mult sa dea peste tine aproape, cum ai cataloga asta? Pentru noi asta este deranjul, nu cine este el sau ce faci tu in privat! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 3, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 3, 2022 Bai băieți. Dacă va aud vreodată ca ziceți ceva de tatuajul meu, an sa va spun doar atât. Știți ca am vecina, deci punct la tot.. Și in legătura cu tatoo nu interesează pe nimeni viața mea personală. 😂😂😂😂 1 3 Link spre comentariu
Elegant1892 Reputație: 29 Postat Iulie 3, 2022 Telefon: 0739615097 Oras:Constanta Telefon: 0739615097 Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 3, 2022 1 minute ago, g2br13l said: Bai băieți. Dacă va aud vreodată ca ziceți ceva de tatuajul meu, an sa va spun doar atât. Știți ca am vecina, deci punct la tot.. Și in legătura cu tatoo nu interesează pe nimeni viața mea personală. 😂😂😂😂 Sa inteleg ca ai doar o vecina , ca daca aveai mai multe implicit aveai si tatuaje mai multe😅😅😅 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 3, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 3, 2022 10 minutes ago, Elegant1892 said: Sa inteleg ca ai doar o vecina , ca daca aveai mai multe implicit aveai si tatuaje mai multe😅😅😅 Am 19 vecine, dar din păcate 18 dintre ele au între 65 și 88 de ani. Te-ai baga la un shooting? 😂😂 3 Link spre comentariu
Elegant1892 Reputație: 29 Postat Iulie 3, 2022 Telefon: 0739615097 Oras:Constanta Telefon: 0739615097 Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 3, 2022 11 minutes ago, g2br13l said: Am 19 vecine, dar din păcate 18 dintre ele au între 65 și 88 de ani. Te-ai baga la un shooting? 😂😂 Nu ms 😀 te las pe tine , have fun 😁 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 3, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 3, 2022 47 minutes ago, Elegant1892 said: Nu ms 😀 te las pe tine , have fun 😁 Hai cu curaj. Poate ne facem vecini. 😂😂😂😂 1 Link spre comentariu
bluegrana Reputație: 106 Postat Iulie 3, 2022 Partajează Postat Iulie 3, 2022 6 hours ago, benzema09 said: Nu a învățat nimic de anul trecut, fastfuck, impresii și figuri. Si cand te gandesti ca la mine este in top 3 ever... alaturi de fata inalta care era in spate la china mall (jmi scapa numele acum) si inca una care am prins o o singura data la Butique Hotel. Se pare intr adevar ca gusturile nu se discuta. Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2022 Partajează Postat Iulie 3, 2022 Acum 2 minute, bluegrana a spus: Si cand te gandesti ca la mine este in top 3 ever... alaturi de fata inalta care era in spate la china mall (jmi scapa numele acum) si inca una care am prins o o singura data la Butique Hotel. Se pare intr adevar ca gusturile nu se discuta. Tati, aici nu e neaparat vorba de gusturi... spre exemplu ea este pe gustul meu la aspect fizic si am spus asta inca de anul trecut, insa fata nu s-a invatat minte de anul trecut si il tot lasa pe iuby sa faca prea multe ture de bloc si se pare ca prea multi clienti dau nas in nas sau adidas cu iuby... deci nu e neaparat problema de gusturi cat de principii!😉 Link spre comentariu
bluegrana Reputație: 106 Postat Iulie 3, 2022 Partajează Postat Iulie 3, 2022 5 hours ago, Lory.lorry said: Deci : o sa vorbesc pt ultima oară de subiectul acesta, De anul trecut acelaș subiect . Nu o sa mai dau curs la nici’o discuție Nu i mai baga in seama Lory... sunt si ei aceeasi carcotasi de anul trecut😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2022 Partajează Postat Iulie 3, 2022 Acum 4 minute, bluegrana a spus: Nu i mai baga in seama Lory... sunt si ei aceeasi carcotasi de anul trecut😂😂😂 Asa este sa nu mai bage in seama chestiile minore legate de discretie, o sa mergi doar tu si inca vreo doi la ea, din ce in ce mai multi clienti se plang de aceeasi problema... spor! Link spre comentariu
bluegrana Reputație: 106 Postat Iulie 3, 2022 Partajează Postat Iulie 3, 2022 10 minutes ago, nicieu said: Tati, aici nu e neaparat vorba de gusturi... spre exemplu ea este pe gustul meu la aspect fizic si am spus asta inca de anul trecut, insa fata nu s-a invatat minte de anul trecut si il tot lasa pe iuby sa faca prea multe ture de bloc si se pare ca prea multi clienti dau nas in nas sau adidas cu iuby... deci nu e neaparat problema de gusturi cat de principii!😉 Referitor la persoana care tot da ture de bloc iti dau dreptate. Faza este ca aceleasi vb se auzeau si data trecuta... ca are acvariu... etc. Eu m am dus de mai multe ori la ea vara trecuta si n a fost deloc asa. Ma voi duce si de data asta, voi vedea cum sta treaba si revin cu impresiile mele. 2 Link spre comentariu
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4186 Postat Iulie 4, 2022 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Iulie 4, 2022 Acum 7 ore, g2br13l a spus: Am 19 vecine, dar din păcate 18 dintre ele au între 65 și 88 de ani. Te-ai baga la un shooting? 😂😂 adica discriminezi 18 din 19 vecine? 3 Link spre comentariu
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4186 Postat Iulie 4, 2022 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Iulie 4, 2022 sincer sa fiu daca facea si anal mi-ar place sa asiste baiatul la un dp misto 1 Link spre comentariu
Lory.lorry Reputație: 714 Postat Iulie 4, 2022 Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Partajează Postat Iulie 4, 2022 🍭❤️🔥 Bunaa scumpii mei !🤗 ✅Disponibilă pentru voi !! Locație : Vizavii de spălătoria Tora - Aleea umbrei nr 2 ✅ 7 Link spre comentariu
Lory.lorry Reputație: 714 Postat Iulie 5, 2022 Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Partajează Postat Iulie 5, 2022 ❤️🔥🍭 Disponibilă ! 🍭❤️🔥 ❤️🍭Serviciile mele sunt : 🌸Normal obligatoriu protejat 🌸Oral protejat/neprotejat ( daca igiena permite ) 🌸 Sarutari corporale 🌸 69 🌸 Masaj 🌸 Dus 🌸 Mici fantezii 🌸 Foot fetish (50 extra) 🌸Sex între sâni 🌸Finalizare corporală ❌ 150 -1 finalizare ( 20min) ❌ 300 - 1oră ( 60 min ) ( După ora 22 tarifele se vor modifica) 1 4 Link spre comentariu
Lory.lorry Reputație: 714 Postat Iulie 6, 2022 Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Partajează Postat Iulie 6, 2022 🍭Buna dimineața !! 😘 ✅Disponibilă !! 🫶❤️🔥🫶 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum