alessia09 Reputație: 48 Postat Iulie 25, 2021 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Iulie 25, 2021 Bună dragii mei, ma gândeam sa fac o vizita la Sibiu săptămâna viitoare. Dar fiind prima mea vizita, nu știu cam în ce zona ar fii mai ok o locație. As aprecia dacă mi ați putea lasă câteva idei. Va pup și sper ca ne vom puteam întâlni 😘😘
adi432 Reputație: 1150 Postat Iulie 25, 2021 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Postat Iulie 25, 2021 Cele mai frecvente ar fi Avangarden, Doamna Stanca, Citi Residenz(Libra)îți doresc multă baftă succes și sper să te simți cit mai bine în compania noastră 💋💋💋🙊
Vizitator cuni Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2021 Postat Iulie 25, 2021 Acum 3 ore, alessia09 a spus: Bună dragii mei, ma gândeam sa fac o vizita la Sibiu săptămâna viitoare. Dar fiind prima mea vizita, nu știu cam în ce zona ar fii mai ok o locație. As aprecia dacă mi ați putea lasă câteva idei. Va pup și sper ca ne vom puteam întâlni 😘😘 Ar mai fi și blocul turn de pe Milea, chiar în centrul orașului!
adi432 Reputație: 1150 Postat Iulie 26, 2021 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Postat Iulie 26, 2021 Acum 3 ore, cuni a spus: Ar mai fi și blocul turn de pe Milea, chiar în centrul orașului! Tot acolo bl de la ACR dar mai greu cu parcările în zona aia
Vizitator cuni Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2021 Postat Iulie 26, 2021 Acum 6 ore, adi432 a spus: Tot acolo bl de la ACR dar mai greu cu parcările în zona aia Se poate parca la Cazarma 90
-jonny- Reputație: 3030 Postat Iulie 26, 2021 Oras:Omniprezent Oras:Omniprezent Postat Iulie 26, 2021 Acum 2 ore, cuni a spus: Se poate parca la Cazarma 90 Plm...decat sa ma duc cu masina la blocul turn de pe milea sau la ACR...si sa trebuiasca sa parchez la Cazarma 90...mai bine ma duc cu autobuzul :))) Acum 9 ore, adi432 a spus: Tot acolo bl de la ACR dar mai greu cu parcările în zona aia Eu personal chiar n-am avut probleme cu parcarea niciodata acolo. Parcarea de la blocul turn comunica cu cea de la ACR (pe dupa blocuri), te invarti pe acolo pana dai de un loc gol. De obicei stai cam o ora...pana acum nici macar stergatoarele nu mi le-am gasit ridicate acolo. 1
alessia09 Reputație: 48 Postat Iulie 26, 2021 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat Iulie 26, 2021 Va mulțumesc pentru recomandări, dar momentan nu am găsit nimic liber în acele zone... De mâine voi fii disponibila în Alba, dar voi mai încerca săptămâna asta sa găsesc chirie în Sibiu. O sa anunț aici când voi veni, sper ca va fi curând. Va pup😘
raducut Reputație: 14 Postat Iulie 29, 2021 Oras:Blaj, Sibiu, Alba Oras:Blaj, Sibiu, Alba Postat Iulie 29, 2021 Buna Alessia, La Sibiu nu mai ajungi? Din ce vad pe topicul de Alba, te vei retrage.
x64 Reputație: 102 Postat Iulie 30, 2021 Oras:In patul cuiva Oras:In patul cuiva Postat Iulie 30, 2021 Poate prin Turnișor ceva...
zafon Reputație: 370 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iulie 31, 2021 Buna Alessia, Avantgarden este cea mai OK zona. Te asteptam cu drag, dar te rugam sa ne prezinti niste poze si o lista cu servicii sa stim la ce sa ne asteptam. Te pup, 1 1
Membru Premium angelmro Reputație: 5309 Postat Iulie 31, 2021 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Iulie 31, 2021 9 minutes ago, zafon said: Buna Alessia, Avantgarden este cea mai OK zona. Te asteptam cu drag, dar te rugam sa ne prezinti niste poze si o lista cu servicii sa stim la ce sa ne asteptam. Te pup, Gasesti pe topicul de pe Mures informatii despre ea 1
Membru Premium angelmro Reputație: 5309 Postat August 1, 2021 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat August 1, 2021 Se pare ca am incurcat nickul alesia. Imi cer scuze, alessia09, topicul de pe Alba se gaseste aici: 1
alessia09 Reputație: 48 Postat August 1, 2021 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Postat August 1, 2021 Bună, nu am fost niciodată la Mureș 😅. Nu o sa mai ajung la Sibiu din păcate, în perioada aceasta este foarte greu cu chiriile și disponibilitatea. Asa ca am ales sa mai petrec câteva zile la Vâlcea după care ma voi retrage. Pana marți inclusiv o sa fiu la Vâlcea. Va pup
zafon Reputație: 370 Postat August 2, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat August 2, 2021 Pfffff, ne-ai facut sange rau.... 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum