wurdulak Reputație: 4473 Postat August 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2021 Acum 3 minute, Vaxxxinax a spus: Cum? Pune hingherii să ne împuște cu săgeți? Îi dresează pe asistonți să tragă cu sarbacanele după noi? Nici nu vreau sa imi inchipui! Pica Câțul? Sau nu? 3
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 13, 2021 Postat August 13, 2021 Picon nu vrea Câț la pușcărie. Oare de ce?
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 13, 2021 Postat August 13, 2021 Acum 10 minute, lolololoXXX a spus: Si ce preferi? Sa stam cu rockerul Florinaccio care ne falimenteaza pe zi ce ce trece si care dovedeste ca e mai prost decat Dancila? Nu vezi ca din cauza lui se scumpesc toate? Bag pula, prefer dictatura militara. Ma vaccinez, dar macar o sa traiesc decent, macar in putinii ani pe care ii mai am de trait pana se manifesta efectele adverse. Dar cred ca nici Ciuca nu e atat de inteligent sa fie vreun Ceasca 2. Ori sa-l aduca inapoi pe Sica Mandolina ca premier, ca ala era mai de-al romanilor, mai smecher, mai betivan, mai cu lautari, mai patriot si bisericos, roman get-beget. Sau si mai bine, sa se spele Plavannis cu "guvernul meu" cu tot si sa-i lase pe Ciolacu si PSD alaturi de AUR sa guverneze! Asa, PNL are sanse sa castige alegerile in 2024 si sa revina la guvernare dupa 3 ani de opozitie. Ne trezim iar cu PNL la guvernare, dar macar scapam definitiv de PSD si AUR la ce o sa fie in urmatorii 3 ani. De parca ar fi si Ciolacu si Simion atat de prosti sa vrea sa guverneze acum cand tara e in faliment si in plina anarhie. Nu, mă. Câț, neCâț, Ciucă, Bucă, tot mai rău va fi cu cât va reglementa haita aia de imbecili mai multe. Nu e nici o anarhie: încearcă doar să nu plătești datoriile către ANAF, să vezi ce ordine exemplară e!
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 13, 2021 Postat August 13, 2021 Acum 27 minute, lolololoXXX a spus: Sa vezi nasoleala cand o sa moara politicienii aia batrani din generatia lui Basescu-Iohannis-Dragnea-Tariceanu-Boc-Orban-Firea si ne vor conduce aia tineri ca Vlad Voiculescu, Nicusor si Clotilde. Sa vezi aia mai tineri educati cu tableta si smartphone. Serios, as prefera in conditile astea sa vina rusii , turcii si chinezii sa ne anexeze si sa ne conduca. Dar de ce ai vrea să fii condus? Ești bou?
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 13, 2021 Postat August 13, 2021 1 oră în urmă, lolololoXXX a spus: As vrea sa traiesc intr-o lume roz in care sa nu existe conducatori, superiori si supusi, fara politicieni, fara parlamentari, fara guvernanti, fara presedinti si fara regi sau dictatori, unde toti sa fim egali, si fiecare sa decida pentru el ce-i mai bine si responsabil. Dar nu se poate. Asa ca nu pot sa sper sa avem niste conducatori decenti care fac ceva si sa decida ce-i mai bine in locul nostru. Nu exista "conducători decenți", e contradicție în termeni. Nu există egalitate dar asta nu are nici o legătură cu restul TÂMPENIILOR, că trebuie să decidă cineva pentru tine. Confunzi grav lucrurile și această stare de confuzie e indusă de întreaga școlarizare care este împotriva educației. Educă-te și vorbim după aia. Libertate pentru toți!
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 14, 2021 Postat August 14, 2021 Acum 3 ore, Pirtzu a spus: Asa e. Pula mai iese in 2024 la vot.Pot sa ma amendeze, sa ma tortureze, sa ma bata, sa ma castreze, ca nu mai ies la vot. Nu mai pun eu botu' la ce rahat zic jurnalistii sclaveti de la televiziunile de stiri ca votul conteaza. Poate o sa votez doar daca imi promit astia de la PNL un loc de munca ca bugetar cu 3000 euro net salariu sa fiu printre aia 1% ca Romania sa nu mai fie o tara a celor cu salarii mici si sa fiu si eu ca premierul, rocker, sa urc beat la volan cand calatoresc in Los Angeles, sa fac 2 zile de arest dupa ce o ard smardoi cu judecatorii, si sa nu mai mananc paine deloc , ca o sa fiu prea prost sa stiu care e pretul unei franzele.... #staiacasa 😁 1
JocelynEon Reputație: 12038 Postat August 14, 2021 Postat August 14, 2021 Cîțu: - Ca să plătesc un avocat a trebuit să îmi vând masina. Reporter: preț? Cîțu: - Detalii în privat. PS: am râs 😀! 2 1
picon Reputație: 1046 Postat August 14, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 14, 2021 Acum 23 ore, Vaxxxinax a spus: Picon nu vrea Câț la pușcărie. Oare de ce? Pentru că așa vrea pula mea! Btw, a făcut 2 zile în USA. Acolo nu e penal, din câte știu. 3 6
wurdulak Reputație: 4473 Postat August 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 14, 2021 Acum 4 minute, picon a spus: Pentru că așa vrea pula mea! Btw, a făcut 2 zile în USA. Acolo nu e penal, din câte știu. Eu nu vreau sa plece ca ma tem cine ar putea veni in loc! 🤣 Si da, acolo poate e contraventie, nu fapta penala. 2
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 14, 2021 Postat August 14, 2021 Acum 4 minute, picon a spus: Pentru că așa vrea pula mea! Btw, a făcut 2 zile în USA. Acolo nu e penal, din câte știu. Știi prost. E penal, mai rău ca la noi: aici scapi cu suspendare, acolo trebuie să faci cursuri de reeducare, să sugi ciorapii 😆. Câțu la pușcărie! 2 zile de bulău, a fost vai de curul său 🤣.
bastos01 Reputație: 451 Postat August 14, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat August 14, 2021 Daca vrei sa pice un guvern trebuie sa ai deja o echipa pregatita si credibila, care sa preia din mers atributiile, altfel e haos ca de fiecare data si iar isi fac de cap toti hotii si oportunistii gen Dragnea, Sosoaca ..... samd. PS Nu mai beti 1 1
picon Reputație: 1046 Postat August 14, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 14, 2021 Acum 43 minute, Vaxxxinax a spus: Știi prost. E penal, mai rău ca la noi: aici scapi cu suspendare, acolo trebuie să faci cursuri de reeducare, să sugi ciorapii 😆. Câțu la pușcărie! 2 zile de bulău, a fost vai de curul său 🤣. Nu știu dacă 2 zile de arest la secția de poliție și cursuri de reeducare (bănuiesc că rutieră, ca în situația când ai depășit viteza legală) e penal, cu cazier, cum ar veni. La noi în mod sigur, pedeapsa chiar dacă e cu suspendare, e penală, cu cazier, cu probațiune etc. 2 6
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 14, 2021 Postat August 14, 2021 Acum 40 minute, bastos01 a spus: Daca vrei sa pice un guvern trebuie sa ai deja o echipa pregatita si credibila, care sa preia din mers atributiile, altfel e haos ca de fiecare data si iar isi fac de cap toti hotii si oportunistii gen Dragnea, Sosoaca ..... samd. PS Nu mai beti Oricum rolul opoziției ăsta era, rezerva politică, esalonul I strategic. Apoi veneau ceilalți poli de influență, societatea civilă, comunitățile locale... Aici nu există așa ceva 🙆♂️ să fie ai dracului de comuniști!
cincistele Reputație: -3877 Postat August 14, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat August 14, 2021 Acum 1 oră, picon a spus: Nu știu dacă 2 zile de arest la secția de poliție și cursuri de reeducare (bănuiesc că rutieră, ca în situația când ai depășit viteza legală) e penal, cu cazier, cum ar veni. La noi în mod sigur, pedeapsa chiar dacă e cu suspendare, e penală, cu cazier, cu probațiune etc. A primit condamnare la 2 zile de pușcărie plus amendă plus reeducare și ce-o mai fi fost. Cele 2 zile de arest i-au fost echivalate cu 2 zile de pușcărie. Condamnare, pușcărie...penal 😉. Case closed, cum ar fi zis Șoric ăla de la Neamț. 🙆 Nu-și rupea hainele de pe el cu #fărăpenali ? Pa și pu la revedere VasilicCĂ Cîțu... 1
horny_gooner Reputație: 3817 Postat August 14, 2021 Postat August 14, 2021 La noi e grele. Cum spunea si CTP aseara la Digi24, 1. Nu exista nici o lege care sa-l oblige pe premierul in exercitiu sa-si dea demisia din motivul existent in speta in discutie, deci nu are de ce sa si-o dea; si 2. Nu are caracter. Ar putea sa-si dea demisia, daca ar avea onoare si caracter. Dar cum aceste lucruri sunt inexistente printre politicieni, bineinteles, nu vom avea nicio demisie (din punctul de vedere al lui Catu este doar o rafuiala politica, este o ultima bomba arunca de catre Ludovic cel Subtire si tabara sa, speriati ca pierd sefia PNL). Voi vreti onoare printre politicienii romani, indiferent care ar fi acestia si de la ce partid/partide ar fi la guvernare ??? Nu mai visati ! 1
cincistele Reputație: -3877 Postat August 14, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat August 14, 2021 Acum 2 ore, bastos01 a spus: Daca vrei sa pice un guvern trebuie sa ai deja o echipa pregatita si credibila, care sa preia din mers atributiile, altfel e haos ca de fiecare data si iar isi fac de cap toti hotii si oportunistii gen Dragnea, Sosoaca ..... samd. PS Nu mai beti Serios ? Ți se pare că la guvernare e vreo echipă credibilă ? Halal prim ministru, se râdea de Veo, că e om de paie... păi Căcîțu e mai rău... atâta putere are, că plângea ca un prost pe la tv că nu poa' să-l demită pă șefu dă la cefereu, poa' să facă ăla ce vrea pula lui, Căcîțu are mâinile legate ,la spate, dă plusereii. Beți bă, că uite ce jmecher e căcîțu... 1
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat August 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 14, 2021 24 minutes ago, cincistele said: Serios ? Ți se pare că la guvernare e vreo echipă credibilă ? Halal prim ministru, se râdea de Veo, că e om de paie... păi Căcîțu e mai rău... atâta putere are, că plângea ca un prost pe la tv că nu poa' să-l demită pă șefu dă la cefereu, poa' să facă ăla ce vrea pula lui, Căcîțu are mâinile legate ,la spate, dă plusereii. Beți bă, că uite ce jmecher e căcîțu... Da, bai mucea, usr-ul e smecher si se pisa pe rasa ta de aurist dement. Ati strans 200 de ciumegi la marsu normalitatii, vai de curu vostru de aparatori ai patriei 1
horny_gooner Reputație: 3817 Postat August 14, 2021 Postat August 14, 2021 3 minutes ago, maa5fu1.v1 said: Da, bai mucea, usr-ul e smecher si se pisa pe rasa ta de aurist dement. Ati strans 200 de ciumegi la marsu normalitatii, vai de curu vostru de aparatori ai patriei Da chiar asa, cati au fost prezenti la Marsul ala initiat de Noua Dreapta sau cum pisici ii mai cheama ? Intreb pentru ca din ce am vazut la TV aia cu Accept au fost cateva mii (de aia si-au si luat organizatorii 7000 Ron amenda) si parerea mea, mi s-au parut mai cu bun simt si mai civilizati decat "normalii" majoritari...
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat August 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 14, 2021 19 minutes ago, horny_gooner said: Da chiar asa, cati au fost prezenti la Marsul ala initiat de Noua Dreapta sau cum pisici ii mai cheama ? Intreb pentru ca din ce am vazut la TV aia cu Accept au fost cateva mii (de aia si-au si luat organizatorii 7000 Ron amenda) si parerea mea, mi s-au parut mai cu bun simt si mai civilizati decat "normalii" majoritari... Am citit ca 200 au fost la marsu habotniciei Le e frica ca ii violeaza gheii pe strada 🤣 1
cincistele Reputație: -3877 Postat August 14, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat August 14, 2021 Acum 16 minute, maa5fu1.v1 a spus: Da, bai mucea, usr-ul e smecher si se pisa pe rasa ta de aurist dement. Ati strans 200 de ciumegi la marsu normalitatii, vai de curu vostru de aparatori ai patriei Ce-ți mai place să-mi sugi pula, căca-m-aș pă tine de pîrțar obosit. Du-te și suge-le pula la toți sodomiții ăia, să vă simțiți bine toți 🤭 Acum 9 minute, horny_gooner a spus: Da chiar asa, cati au fost prezenti la Marsul ala initiat de Noua Dreapta sau cum pisici ii mai cheama ? Intreb pentru ca din ce am vazut la TV aia cu Accept au fost cateva mii (de aia si-au si luat organizatorii 7000 Ron amenda) si parerea mea, mi s-au parut mai cu bun simt si mai civilizati decat "normalii" majoritari... Adică ? Ce vrei să spui ? Pîrțarii sunt prin natura lor cu bun simț și civilizați sau ce ? Eu n-am fost la niciun marș, dar pot să spun că nu-mi plac, nu ? Nu-i împușcă nimeni, să se fută în cur cât vor, dar nu-i suport și nici nu vreau ca deviațiile lor sexuale să ajungă să fie introduse în școli ca și normale. Au toate drepturile din constituție, la fel ca oricare cetățean, nu-i discriminează nimeni. 1
wurdulak Reputație: 4473 Postat August 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 14, 2021 Guys, chill, mai bine f--em c--ve si injuram politicienii, nu unii pe altii! 3
bastos01 Reputație: 451 Postat August 14, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat August 14, 2021 1 hour ago, cincistele said: Serios ? Ți se pare că la guvernare e vreo echipă credibilă ? Halal prim ministru, se râdea de Veo, că e om de paie... păi Căcîțu e mai rău... atâta putere are, că plângea ca un prost pe la tv că nu poa' să-l demită pă șefu dă la cefereu, poa' să facă ăla ce vrea pula lui, Căcîțu are mâinile legate ,la spate, dă plusereii. Beți bă, că uite ce jmecher e căcîțu... de pe margine toti suntem smecheri si priceputi, e valabil si la fotbal, nu doar in politica 2
cincistele Reputație: -3877 Postat August 14, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat August 14, 2021 Chiar acum, bastos01 a spus: de pe margine toti suntem smecheri si priceputi, e valabil si la fotbal, nu doar in politica Guvernul Cîțu e cu mult mai prost decât guvernul Boc, și asta e greu de tot... și orb de-ai fi și tot îți dai seama. 1 1
bastos01 Reputație: 451 Postat August 14, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Postat August 14, 2021 5 minutes ago, cincistele said: Guvernul Cîțu e cu mult mai prost decât guvernul Boc, și asta e greu de tot... și orb de-ai fi și tot îți dai seama. 1. esti analist politic ?sau doar un flamer fara insemnatate de pe nimfomane ? 2. ma doare`n pula care este, care a fost ....atat timp cat mie imi merge jobul bine si afacerea, mi se rupe pula si de boc si de sustinatorii lui care nu sunt decat niste latrai si paraziti,
horny_gooner Reputație: 3817 Postat August 14, 2021 Postat August 14, 2021 22 minutes ago, cincistele said: Ce-ți mai place să-mi sugi pula, căca-m-aș pă tine de pîrțar obosit. Du-te și suge-le pula la toți sodomiții ăia, să vă simțiți bine toți 🤭 Adică ? Ce vrei să spui ? Pîrțarii sunt prin natura lor cu bun simț și civilizați sau ce ? Eu n-am fost la niciun marș, dar pot să spun că nu-mi plac, nu ? Nu-i împușcă nimeni, să se fută în cur cât vor, dar nu-i suport și nici nu vreau ca deviațiile lor sexuale să ajungă să fie introduse în școli ca și normale. Au toate drepturile din constituție, la fel ca oricare cetățean, nu-i discriminează nimeni. Wut ???!!!?? https://theconversation.com/the-science-behind-why-so-many-women-want-to-befriend-gay-men-51965 And even a bigger WUT !?!? (asta chiar nu stiu sa explic, dar chiar si printre familiile traditionale (TM) sunt astazi extrem de putine cazuri in care vezi o asemenea fericire si armonie. Adica de ce ar adopta un cuplu gay, care nu suporta femeile, un copil de sex feminin ???? Ca sa ce ???.... Explica tu asta, eu nu stiu si nu pot explica, vis a vis de civilizatie si bun simt) !!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum