Sari la conținut

❤ Rebeca ❤ 0722815341 ❤

Postări Recomandate

• Telefon: 898989898999
  • Oras:Ploiesti
Postat
1 oră în urmă, ezreal a spus:

Pacat ca nu respecta si programarile...

LE RESPECTA DOAR CA LE ÎNCURCĂ..CLIENTU DE LA ORA X CU CLIENTU DE LA ORA Y..DE STAI DUPA ALA..CA E AIUREA ASTA E..SAU CE MOTIVE ARE MAI BINE SA EXPLICE EA

• Like 1
  • Trist 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat
16 hours ago, Brunetaa_XXX said:

IMG-20230608-WA0000.jpg.1b2e00e02c6a2e77746146bf22db1968.jpg

Sexybby🔥

Postat

Bună băieți! 

Nu neg,  mai încurc programările dar din greșeală... și fără să vreau mai uit (îmi trebuie un memo+ probabil ) se mai întâmplă și când ma duc în oras si imi calculez un timp dar nu se potrivește socoteala 😅 , dar asta se întâmplă rareori ... Stiu ca si voi aveți timpul vostru limitat pentru anumite lucruri sau situații. Încerc sa fiu mai atentă. 💋

• Like 2
  • Inimioara 4
Postat
Acum 6 ore, Brunetaa_XXX a spus:

Bună băieți! 

Nu neg,  mai încurc programările dar din greșeală... și fără să vreau mai uit (îmi trebuie un memo+ probabil ) se mai întâmplă și când ma duc în oras si imi calculez un timp dar nu se potrivește socoteala 😅 , dar asta se întâmplă rareori ... Stiu ca si voi aveți timpul vostru limitat pentru anumite lucruri sau situații. Încerc sa fiu mai atentă. 💋

APRECIEM SINCERITATEA ..TOATE CELE BUNA DRAGĂ 😇🤟💞💞

• Like 1
  • Minus 2
  • Inimioara 1
  • Oras:Ploiești
Postat
Acum 6 ore, Brunetaa_XXX a spus:

îmi trebuie un memo+ probabil

În cazul ăsta am să înlocuiesc celebrele bomboane cu memo+ ptr a fi toată lumea mulțumită

• Trist 1
Postat
12 hours ago, Brunetaa_XXX said:

Bună băieți! 

Te inteleg,dar chiar am vorbit sa iti confirm cu o ora inainte si abia a doua zi ai citit mesajul,puteai macar sa zici ca nu se mai poate sau ca ai avut alt client care te viziteaza de mai mult timp care a vrut sa stea mai mult si intelegeam nu era o problema,dar na n-a fost sa fie  a doua oara nu-mi mai iau teapa,atat timp cat nu te-am incurcat si ai putut sa-ti faci treaba nu-i problema

• Trist 1
  • Oras:Monte Carlo
  • Oras:Monte Carlo
Postat
Acum 21 ore, Brunetaa_XXX a spus:

Bună băieți! 

Nu este nimeni “perfect”, orice om mai face câte o greșeală, totul este să fii înțelegător cu ceilalți, eu pe Rebeca o accept așa cum este ea, este perfectă în felul ei, și este exact pe placul meu, te pup frumoaso!💋🤗❤️

• Inimioara 1
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
Postat
Acum 8 minute, leonidas69 a spus:

Nu este nimeni “perfect”, orice om mai face câte o greșeală, totul este să fii înțelegător cu ceilalți, eu pe Rebeca o accept așa cum este ea, este perfectă în felul ei, și este exact pe placul meu, te pup frumoaso!💋🤗❤️

E perfecta in felul ei, doar ca are multe lipsuri, care oricum nu se vor remedia niciodată, deci ce rost are sa le detaliem, ca zice ca noi si face ca ea, ii da inainte cat se mai poate si surprinzator inca ii merge :)

• Like 3
  • Haha 2
  • Confuz 1
Postat
Acum 3 ore, caineleDDB a spus:

E perfecta in felul ei, doar ca are multe lipsuri, care oricum nu se vor remedia niciodată, deci ce rost are sa le detaliem, ca zice ca noi si face ca ea, ii da inainte cat se mai poate si surprinzator inca ii merge :)

Automat! ... Se preface și țopăie în pluă, ca titirezu'. 🤪

• Confuz 1
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Foarte tare gagica!

Vizitat si eu, programare pe WhatsApp, respectata de ambele parti.

Amabilã, sociabilã Rebecutza, expertã in pat, corpul slim sexy perfect, tatuajele de pe maini sunt superbe.

ON senzational 10

NP 10 intens, cu gemete. Schimbat 2 pozitii, strâmptã, am simtit o chimie perfectã.

GFE 10, spre deosibire de altele, fata chiar stie sa te facã sa te simti confortabil si mereu e atentã la tine si dorintele tale.

200 lei 30 minute, de revenit cu siguranta, kiss😘

• Like 1
  • Haha 2
  • Inimioara 2
Postat
Acum 6 minute, Brunetaa_XXX a spus:

Vă pup băieți 😚😚😚

IMG-20230610-WA0009.jpg

Rebe ce îmi faci tu cu poza asta, nu mai mă pot concentra la nimic😘😘

• Inimioara 1
Postat
Acum 5 minute, Mrwarrior a spus:

Rebe ce îmi faci tu cu poza asta, nu mai mă pot concentra la nimic😘😘

Vino sa ca te ajut eu 😅

• Inimioara 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 3 ore, Brunetaa_XXX a spus:

Vă pup băieți 😚😚😚

IMG-20230610-WA0009.jpg

Frumos!!!

• Inimioara 1
  • Oras:Prahova
  • Oras:Prahova
Postat
Acum 4 ore, Brunetaa_XXX a spus:

Vă pup băieți 😚😚😚

IMG-20230610-WA0009.jpg

Bună rău de ciocan Rebe. Are țâțe,cur și craci...îți vine să-i dai în draci.😀😍😘

• Inimioara 1
Postat

20230614_091453.jpg.0dd4c36642d973137c75ee02a4c04abe.jpgBună dimineața frumoșilor! Voi mai fii disponibilă în Ploiești doar astăzi și mâine! 🥰

Vă pup și vă aștept la mine! 🤭🥰🥰

• Inimioara 8
Postat

Bună frumoaso păcat ca nu răspunzi la telefon și nici pe whatapp nu răspunzi 

Postat

Buna dragilor!🥰

De mâine începând cu ora 13:00 voi fii disponibilă în Ploiești pentru 3 zile ! 😀

Locatia va fii undeva prin centru , voi scrie mâine mai exact . 🤭

Am whatsapp-ul deschis pentru programări vă pup și ne vedem mâineee.🥰

• Inimioara 2
  • Oras:Intr un loc uitat de lume
Postat
La 09.06.2023 la 0:04, Evolution85 a spus:

LE RESPECTA DOAR CA LE ÎNCURCĂ..CLIENTU DE LA ORA X CU CLIENTU DE LA ORA Y..DE STAI DUPA ALA..CA E AIUREA ASTA E..SAU CE MOTIVE ARE MAI BINE SA EXPLICE EA

Postat

Buna draga mea.Sper sa revii curând la noi ca vreau sa iti mai fac o vizita.A doua sau a treia...nici numai știu exact. Te pup.Ai grija de tine

• Minus 1
Postat
Acum 11 ore, livio02 a spus:
La 09.06.2023 la 0:04, Evolution85 a spus:

NU INTELEG CE VREI BAI LIVIULE 🤟

• Mersi 1
  • Minus 1

• Oras:Capital of Mars Republic
  • Oras:Capital of Mars Republic
Postat

Am încercat sa mă programez la ea dar nu am reușit. Ori este extrem de ocupată ori nu i-a plăcut numărul meu. O sa mai încerc, arata foarte bine în poze.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 4 guests

• Creează nouă...