Sari la conținut

Maya 0732351355

ffsdnd

Postări Recomandate

• Oras:Neverland
Postat

Am vizitat domnisoara atras de poze,,,,,,

Modalitate de contact: Am schimbat cateva mesaje pe wapp, in urma carora am convenit sa ne intalnim in cateva minute.

Locatie 10: Zona Palas, pe M. O locatie unde merg cu drag, nu am vazut niciodata nimic suspect pe acolo. Parcarea si spatiu din jurul blocului sunt prea mici sa adaposteasca dubiosi. Nu am vizitat baia, nu era nevoie.

Aspect 9: Pozele sunt reale, unele sunt facute chiar in locatie. Am ales sa postez doar pozele in care nu se vede fata, din proprie initiativa. Miniona, 1.65(pe acolo), skinny, dar cu forme. Varsta declarata, 21 de ani. Sanii sunt marisori pentru trupul ei si au niste areole mari, sunt putin lasati,,,,posibil milf. Mie mi-a placut cum arata.

ON 8: Un oral chiar OK, tenta deep si ceva viteza in executie. A avut lipsuri pe aici, pe acolo...se putea mai bine.

NP 9: Se umezeste natural mai mult sau mai putin, am vazut un tub de lub pe acolo. pe care nu l-a folosit. Am schimbat 5 pozitii, de aici vin plusurile.....accepta pozitii si se implica. Nu am fost grabit si nici nu am vazut-o sa devina irascibila.

Igiena 10: Ma condus la plecare cu prosopul pe ea......un usor miros de parfum, cat trebuie.

Atitudine 10: Dialogul intre noi a fost la subiect cu putina caterinca si putin flirt...fix ce trebuie. Zambitoare, destinsa.......Se face placuta pustoaica, prin naturalete...nu am simtit ca ar juca teatru.....Denota experienta, genul  de atitudine ce o intalnesti la fetele ce au lucrat prin strainatate.

Tarif: 150/300....50 extra ON(asa ne-am inteles la fata locului, posibil sa ma fi tras in piept) :P 

D2D: 25 minute

Cred ca am prins-o intr-un ceas bun.....amandoi in forma.....amandoi cu chef de nebunii. A rezultat un numar bun si mi-a lasat o impresie buna. Eu o recomand in urma acestei vizite. 

• Like 4
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Iasi
Postat

Se pare ca a schimbat partea.  Vad ca nu mai are anunt de pe 10 aug. E o regula in Iasi ca fetele  serioase  sa nu stea prea mult. 

• Haha 1
Postat
Acum 5 ore, sofer100 a spus:

Se pare ca a schimbat partea.  Vad ca nu mai are anunt de pe 10 aug. E o regula in Iasi ca fetele  serioase  sa nu stea prea mult. 

De unde ai scos regula asta? =))

Tipa de la Aqua are aproape 5 ani de cand tot vine in Iasi....Turcoaica are 4 ani, pe Iasi........Mai gasisem o tipa ce sta din 2012 in Iasi.....De colega/prietena Bellei ce zici? Astea sunt fete serioase?........ Vrei sa mai vorbim de fetele de pe publi24...serioase....?  🤣 

Maya, a stat cateva zile in Iasi, iar cand am mers la ea a zis ca urmeaza sa plece in 2-3 zile...Am scris recenzia sa o trec in baza de date, 

• Like 3
Postat
6 minutes ago, ffsdnd said:

De unde ai scos regula asta? =))

Tipa de la Aqua are aproape 5 ani de cand tot vine in Iasi....Turcoaica are 4 ani, pe Iasi........Mai gasisem o tipa ce sta din 2012 in Iasi.....De colega/prietena Bellei ce zici? Astea sunt fete serioase?........ Vrei sa mai vorbim de fetele de pe publi24...serioase....?  🤣 

Maya, a stat cateva zile in Iasi, iar cand am mers la ea a zis ca urmeaza sa plece in 2-3 zile...Am scris recenzia sa o trec in baza de date, 

Sa vedem daca mai revine...

La Aqua se roteau vreo 5-6 (cel putin), eu am luat-o la una din ele (aia blonda, cu poze ingenue de  18 ani) si nu am mai incercat la altele. Prietena Bellei nu stiu care e. A fost demult 'blonda suava', si nu mai e in Iasi. 

Aici doar am raspuns... fara alta intentie , decat de a cunoaste titulara.

• Like 1

Postat
Acum 17 ore, sofer100 a spus:

Sa vedem daca mai revine...

La Aqua se roteau vreo 5-6 (cel putin), eu am luat-o la una din ele (aia blonda, cu poze ingenue de  18 ani) si nu am mai incercat la altele. Prietena Bellei nu stiu care e. A fost demult 'blonda suava', si nu mai e in Iasi. 

Aici doar am raspuns... fara alta intentie , decat de a cunoaste titulara.

Pe tipa de la Aqua, o gasesti in Moara de foc acum....trece in weekend-uri...si pare ca are formata o clientela. Prietena Bellei este in Oradea cu Bella. Turcoaica isi posteaza cu regularitatea anuntul.

Titulara se invarte pe langa Bucuresti si nu i-a mers pe Iasi, cel mai probabil nu o sa mai vina de graba. A testat piata in Iasi, pe 5 august era in Pitesti, iar pe 10 august cum ai zis a plecat de pe Moldovei, deci a stat cam 4 zile in Iasi.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.