Sari la conținut

Melania (Doua studente super sexy) 0736125815

Postări Recomandate

• Oras:Montreal
  • Oras:Montreal
Postat

mai asteptam sa vedem daca e retrasa cu siguranta

Postat

Salutare

Am vizitat-o si eu pe Melania aproximativ acum o luna. Sunat de cateva ori, mi-a raspuns in final, programat in 2 ore. M-am indrumat spre locatia de la Dristor, se ajunge usor, blocul fiind stradal. M-a indrumat spre locatie, sta singura, locatie ok, curat, nota 9. Am stat putin de vorba la o apa plata, apoi am trecut la treaba. Mi-a dat un prosop, am mers la dus, baia ok, geluri de dus, nota 9.

M-a asteptat in pat, am inceput cu un oral np, o suge bine, DT, atentie la zonele adiacente, am pus un preze si am trecut la normal cu ea deasupra unde se misca bine cu contre pana am finalizat in preze. Am mers la dus, am mai stat putin de vorba si am plecat. Nu am mai stat la nr. 2 pt ca trecuse aproximativ o ora.

Note

Locatie 9 - curat, se ajunge usor, stradal

Fata 9,5 - mi-a placut, e pe gustul meu miniona

Oral 9 - neprotejat, bun, atentie la zonele adiacente, nu se grabeste

Normal - 9

Anal - nu m-a interesat

GFE - 9,5

Halat 150 ron/ora

Recomand.

• Like 10
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna ziua dragilor :)

Acum vreo 2 saptamani am fost in vizita la Melania. Sunat cu o zi inainte si programat pt. a 2 a zi, revenit a 2 a zi cu tel de confirmare cu o ora inainte.

Am ajuns la locatie, nu cred ca are rost sa mai dau detalii in ceea ce priveste locatia. Am intat in ap., am vazut un trup frumos :), melania un pic cam tacuta.

Stabilim pt o ora si trecem la treaba, incepem actiunea printr-un oral executat f bine si eu jucandu-ma cu aia mica. Am finalizat exploziv in gura ei si pe fata.

Nu am putut sa mai stau si la nr 2.

Note:

Fata: 9

Oral: 9

Normal si anal nu am apucat, sper ca data viitoare

Halat: 100 ron

Recomand, si sigur voi reveni pt anal:)

• Like 7
  • Telefon: faraid69
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: faraid69
  • Oras:Bucuresti
Postat

Confirm ca telefonul nu mai este activ.... 

Nu stiu daca are alt numar sau nu mai activeaza.

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Una din cele mai bune experiențe din viata mea de futac. Fata asta era de poveste,te făcea să te simți magic de fiecare dată când o vizitai. Păcat ca de de vreo 2-3 ani calitatea serviciilor din acest domeniu a scăzut foarte mult.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...