Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 12, 2021 Partajează Postat August 12, 2021 Acum 1 minut, dianalux24 a spus: Da 🤣🤣deja a plecat spre mine...Imi arata malu marii Malul stang sau malul drept? P.s. glumesc doar, te-as fi citat la DG, dar ca sa nu fiu acuzat din nou de cineva, sper ca nu te-ai suparat pe off-topicul meu! Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3054 Postat August 12, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat August 12, 2021 Acum 25 minute, cheludmx a spus: Pai nu va-ti obisnuit cu mine ... fute tata zi de zi 😂😂😈😈 In seara asta ma duc la ea si revin cu recenzie ✌✌✌ Ti-a raspuns in pm? Esti tare chelule 🤣🤣🤣. Eu am fost ieri dar ma abtin deocamdata cu recenzia 🤣 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 12, 2021 Partajează Postat August 12, 2021 Acum 2 minute, carpe_diem a spus: Ti-a raspuns in pm? Esti tare chelule 🤣🤣🤣. Eu am fost ieri dar ma abtin deocamdata cu recenzia 🤣 Tu i-ai aratat Canalul Dunare-Marea Neagra, sau Cheile Dobrogei? 🤣 Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 12, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat August 12, 2021 Ia aratat digul de la modern..ce treaba aveti voi🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4816 Postat August 12, 2021 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat August 12, 2021 1 oră în urmă, dianalux24 a spus: Astazi am ajuns Locatie SOLID Residence Acum 54 minute, carpe_diem a spus: Chelule tu vrei sa furi start-ul? Nu era vorba ca vine maine?😁🤣🤣🤣 Acum 53 minute, nicieu a spus: El merge si o aduce in Ct 🤣 Acum 34 minute, nicieu a spus: Deci te duci sa o iei din orasul natal si o aduci in Cta pana la urma nu? 🤣🤣🤣 E pe barosaneala deja! Vecina cu anjela :)) 1 2 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 12, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 12, 2021 42 minutes ago, dianalux24 said: Da 🤣🤣deja a plecat spre mine...Imi arata malu marii Bazează-te pe asta. 🤣 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 12, 2021 Partajează Postat August 12, 2021 Acum 2 minute, g2br13l a spus: Bazează-te pe asta. 🤣 Futai pe sezlong 😁 aia da nebunie. Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 12, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat August 12, 2021 Acum 3 minute, nicieu a spus: Futai pe sezlong 😁 aia da nebunie. Pe baldachin nu e mai bine? E mai mult..loc🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 12, 2021 Partajează Postat August 12, 2021 Acum 1 minut, lexluthor a spus: Pe baldachin nu e mai bine? E mai mult..loc🤣🤣🤣🤣 E mai mult loc in mare! Link spre comentariu
dianalux24 Reputație: 1267 Postat August 12, 2021 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Partajează Postat August 12, 2021 🤣🤣🤣🤣💋💋💋 Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3054 Postat August 12, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat August 12, 2021 Acum 5 minute, dianalux24 a spus: 🤣🤣🤣🤣💋💋💋 Pai si cum facem sa ne vedem? Ca nu m-am saturat ieri! 🤣🤣🤣 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 12, 2021 Partajează Postat August 12, 2021 Acum 2 minute, carpe_diem a spus: Pai si cum facem sa ne vedem ca nu m-am saturat ieri? 🤣🤣🤣 Ma eu cred ca tu ai fost dupa ea si il suspectez pe chelu 🤣 cum a fost futaiul pe camp? 🤣 Link spre comentariu
dianalux24 Reputație: 1267 Postat August 12, 2021 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Partajează Postat August 12, 2021 Imi scri pe mesagerie🤣🤣 Acum 3 minute, carpe_diem a spus: Pai si cum facem sa ne vedem ca nu m-am saturat ieri 🤣🤣🤣 ai uitat cum ai procedat si ieri🤣🤣💋💋 1 Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 12, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat August 12, 2021 Acum 3 minute, carpe_diem a spus: Pai si cum facem sa ne vedem ca nu m-am saturat ieri 🤣🤣🤣 Ai prins gustul din cate inteleg😁😁😁 Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3054 Postat August 12, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat August 12, 2021 Acum 10 minute, dianalux24 a spus: Imi scri pe mesagerie🤣🤣 ai uitat cum ai procedat si ieri🤣🤣💋💋 Pai ti-am scris, dar tu nu citesti🤣🤣🤣 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 12, 2021 Partajează Postat August 12, 2021 Acum 1 minut, dianalux24 a spus: Imi scri pe mesagerie🤣🤣 ai uitat cum ai procedat si ieri🤣🤣💋💋 Mai pisi, tu vrei sa stii cine te viziteaza de pe forum 🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 12, 2021 Partajează Postat August 12, 2021 Chiar acum, carpe_diem a spus: Pai ti-am scris, dar nu nu citesti🤣🤣🤣 Scrie aici sa citim si noi! 🤣 mai invatam lucruri noi! Gen, fata culcata in iarba, pe camp 😂 Link spre comentariu
dianalux24 Reputație: 1267 Postat August 12, 2021 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Partajează Postat August 12, 2021 Acum 5 minute, nicieu a spus: Mai pisi, tu vrei sa stii cine te viziteaza de pe forum 🤣🤣 Crezi tu asta?🤣🤣 Am specificat vizită mea va fi scurta ...Dar consider că este mai ok asa ...imi fac programul de plaja si eu si voi 🤣🤣🤣in functie de cum planific aici ... Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 12, 2021 Partajează Postat August 12, 2021 Acum 2 minute, dianalux24 a spus: Crezi tu asta?🤣🤣 Am specificat vizită mea va fi scurta ...Dar consider că este mai ok asa ...imi fac programul de plaja si eu si voi 🤣🤣🤣in functie de cum planific aici ... Atunci va fi fata culcata in nisip! 🤣 Link spre comentariu
dianalux24 Reputație: 1267 Postat August 12, 2021 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Partajează Postat August 12, 2021 Acum 4 minute, nicieu a spus: Atunci va fi fata culcata in nisip! 🤣 Bravo ai dedus foarte bine....si putem lua si o sticlă fata in iarba si facem combinația perfecta Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 12, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat August 12, 2021 Acum 5 minute, nicieu a spus: Atunci va fi fata culcata in nisip! 🤣 Sa stii ca merge..nisipul..e mai fin acum..merge..dar sa nu te frigi..😁😁de la soare vb 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 12, 2021 Partajează Postat August 12, 2021 Acum 1 minut, dianalux24 a spus: Bravo ai dedus foarte bine....si putem lua si o sticlă fata in iarba si facem combinația perfecta Aici te poate ajuta carpe_diem, el este expert in vinuri, de asta am si facut comentariul cu fata in iarba, cu bataie la @carpe_diem... eu sunt plecat, ca veneam sa facem un futai in Marea Neagra 😁 Link spre comentariu
dianalux24 Reputație: 1267 Postat August 12, 2021 Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Telefon: [email protected] Oras:DUBAI Autor Partajează Postat August 12, 2021 Acum 1 minut, nicieu a spus: Aici te poate ajuta carpe_diem, el este expert in vinuri, de asta am si facut comentariul cu fata in iarba, cu bataie la @carpe_diem... eu sunt plecat, ca veneam sa facem un futai in Marea Neagra 😁 Te aștept...Dar poate nu te ti de promisiune in marea neagra sa fie😉 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 12, 2021 Partajează Postat August 12, 2021 Chiar acum, dianalux24 a spus: Te aștept...Dar poate nu te ti de promisiune in marea neagra sa fie😉 In februarie dracu se fute in Marea Neagra 🤣🤣🤣 sunt in voiaj pisi! 😁 am vazut pozele si pot spune ca te incadrezi in sablonul meu, doar ca nu se poate acum! Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat August 12, 2021 Partajează Postat August 12, 2021 Acum 2 minute, dianalux24 a spus: Te aștept...Dar poate nu te ti de promisiune in marea neagra sa fie😉 Acuma nu stiu la ce te-ai gandit tu cand ai scris marea neagra! 🤣 a mea nu e neagra si nici asa mare 🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum