Sari la conținut

Irina blonda 0764538772

Vizitator Vladescu86

Postări Recomandate

• pisicuts a schimbat titlul în Irina blonda 0764538772
  • Oras:Argeș
  • Oras:Argeș
Acum 1 minut, dthunter a spus:

pai te intrebam, stii tu ceva? nu mai fi secretos asa :))

Știu de la ea, că va veni  la sfârșitul lunii. Și că va veni  tunată .  Eu, o aștept și tunată și ne tunată .

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 7 ore, Danmod a spus:

Știu de la ea, că va veni  la sfârșitul lunii. Și că va veni  tunată .  Eu, o aștept și tunată și ne tunată .

aa, bine ma, am inteles.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:-
  • Oras:-
Acum 2 ore, alexcfr66 a spus:

Știe cineva dacă s-a "tunat" intre timp? Am văzut anunțul ei pe publi24 și are aceleași poze...

Logica mea , ar spune ca nu . 

"Tunării" nu prea lucreaza in perioada sarbatoriilor , si nu aveam nici timp sa se aseze "softul" . 😂

• Like 2
  • Haha 1

:jerkoff L.A.W. 🔞

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde fericirea exista
La 14.01.2023 la 20:18, AlinGaby25 a spus:

Pana la ce ora te gasim in seara asta?

poti suna si vorbi frate, nu trebuie sa intrebi aici, salut.

..si in rest bine ai revenit @Irinaaaaa19 in micul nostru colt de paradis :D 

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Vineri seara am revizitat.o pentru a nu stiu cata oara pe aceasta scumpete de femeie. Locatie:Tudor Vladimirescu blocul cu magazinul Praxis, dar zicea ca vrea sa revina la Argintex.

Actiunea nu mai are nici un rost de comentat pentru ca cei care au fost la Irina stiu ce poate sa faca "minunea Pitestiului", iar cei care nu au fost grabiti.va. Nu mai dati bani la toate rablele obosite, alegeti calitatea la pretul perfect.

Te pup gagico si abia astept sa te revad.❤😘🥰🤗

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Salutare!

Revizitat Irinuca de cand am auzit ca a ajuns in oras la noi. Femeia ma uimeste pe zi ce trece, e 💣 , numaru' 1 pă oraş.

Pentru amatori, tunning-ul nu a avut loc inca, sper sa nu dezamagesc pe cineva cu asta ..

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 50 minute, Cosmin_ag a spus:

Vineri seara am revizitat.o pentru a nu stiu cata oara pe aceasta scumpete de femeie. Locatie:Tudor Vladimirescu blocul cu magazinul Praxis, dar zicea ca vrea sa revina la Argintex.

Actiunea nu mai are nici un rost de comentat pentru ca cei care au fost la Irina stiu ce poate sa faca "minunea Pitestiului", iar cei care nu au fost grabiti.va. Nu mai dati bani la toate rablele obosite, alegeti calitatea la pretul perfect.

Te pup gagico si abia astept sa te revad.❤😘🥰🤗

Te pup si-ti multumesc frumos!🥰❤️🫶🏼

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 8 minute, dthunter a spus:

Salutare!

Revizitat Irinuca de cand am auzit ca a ajuns in oras la noi. Femeia ma uimeste pe zi ce trece, e 💣 , numaru' 1 pă oraş.

Pentru amatori, tunning-ul nu a avut loc inca, sper sa nu dezamagesc pe cineva cu asta ..

Dragut ca intotdeauna! 🥴Te pup! 🥰🫶🏼

Link spre comentariu

Pt Irina nu mai e nevoie de recenzii sunt sigur dar trebuie sa spun ca am revazut o azi si e super ca de obicei.in alta ordine de idei poti sa vb cu ea despre orice subiect,fata pricepe multe si e de apreciat.sper sa mai stea pe la noi.e nr 1 cum a zis un coleg!

Link spre comentariu
Vizitator
1 oră în urmă, Sardas a spus:

Pt Irina nu mai e nevoie de recenzii sunt sigur dar trebuie sa spun ca am revazut o azi si e super ca de obicei.in alta ordine de idei poti sa vb cu ea despre orice subiect,fata pricepe multe si e de apreciat.sper sa mai stea pe la noi.e nr 1 cum a zis un coleg!

🫶🏼💕

Link spre comentariu

Revizitat si eu, dupa foarte mult timp, irina  o prezenta fermecatoare ca intotdeauna, numarul 1 e putin spus,nu am cuvinte, pentru mine nu conteaza daca se tuneaza sau nu, e superba si asa, o prezenta care se face remarcata, ma inclin :rever si o apreciez, suntem norocosi sa te avem si speram sa vii cat mai des pe la noi @Irinaaaaa19 🙏 :inlovee

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 13 ore, Visatoru a spus:

Revizitat si eu, dupa foarte mult timp, irina  o prezenta fermecatoare ca intotdeauna, numarul 1 e putin spus,nu am cuvinte, pentru mine nu conteaza daca se tuneaza sau nu, e superba si asa, o prezenta care se face remarcata, ma inclin :rever si o apreciez, suntem norocosi sa te avem si speram sa vii cat mai des pe la noi @Irinaaaaa19 🙏 :inlovee

Multumesc pt incredere si apreciere! Te pup 🥰🫶🏼

Link spre comentariu
Acum 8 ore, Irinaaaaa19 a spus:

Multumesc pt incredere si apreciere! Te pup 🥰🫶🏼

din pacate nu pot da like-uri nu stiu de ce, asa ca .. cu multa placere  te pup si eu o seara frumoasa .

Link spre comentariu

Vizitator
Acum 7 minute, Visatoru a spus:

din pacate nu pot da like-uri nu stiu de ce, asa ca .. cu multa placere  te pup si eu o seara frumoasa .

baga bani bossule si poti sa dai si like.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...