Sari la conținut

Irina blonda 0764538772

Vizitator Vladescu86

Postări Recomandate

• Telefon: the_manyac
  • Oras:Pitesti
  • Telefon: the_manyac
  • Oras:Pitesti
Postat

Are telefonul închis de ceva timp, speram ca nu s-a retras....... 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu s-a retras se pare..

vizitat dimineata de cum am vazut ca e pe aici. Am sunat-o ca inca nu detine wpp :)), am stabilit ora cu ea si dus am fost. Locatie la  blocurile BR, ok linistita, plm nu mai descriu ca stie toata lumea atmosfera :)). Cand am intrat, surpriza,m-a intampinat Irina care e bruneta aproape de tot, si alta surpriza..are si colega de data asta, @Denisaaa04 ,pe care eu unul nu o cunosteam personal, se pare ca a mai fost pe aici in trecut si are si topic pe aici.. din cate am inteles exista si posibilitatea de duo cu ele,  dar eu m-am rezumat de data asta la Irina bineinteles, ca ea era scopul vizitei mele. 

Actiunea petrecuta nu are rost s-o mai descriu cu detalii oricum am mai scris de atatea ori aici , dar oricum a fost super 💣💣 femeia, la fel ca la orice vizita de pana acum de cand o stiu eu pe papusa asta. 

Te pup Irina!

• Membru Premium
  • Oras:-
Postat
Acum 21 minute, dthunter a spus:

Nu s-a retras se pare..

vizitat dimineata de cum am vazut ca e pe aici. Am sunat-o ca inca nu detine wpp :)), am stabilit ora cu ea si dus am fost. Locatie la  blocurile BR, ok linistita, plm nu mai descriu ca stie toata lumea atmosfera :)). Cand am intrat, surpriza,m-a intampinat Irina care e bruneta aproape de tot, si alta surpriza..are si colega de data asta, @Denisaaa04 ,pe care eu unul nu o cunosteam personal, se pare ca a mai fost pe aici in trecut si are si topic pe aici.. din cate am inteles exista si posibilitatea de duo cu ele,  dar eu m-am rezumat de data asta la Irina bineinteles, ca ea era scopul vizitei mele. 

Actiunea petrecuta nu are rost s-o mai descriu cu detalii oricum am mai scris de atatea ori aici , dar oricum a fost super 💣💣 femeia, la fel ca la orice vizita de pana acum de cand o stiu eu pe papusa asta. 

Te pup Irina!

A adus marfa 😎😅

• Like 3

:jerkoff L.A.W. 🔞

• Oras:Traveling
  • Oras:Traveling
Postat
2 hours ago, dthunter said:

Nu s-a retras se pare..

Te pup Irina!

Ai si nr lui denisa ca cel vechi nu cred ca e actual.

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 21 minute, damianblack a spus:

Ai si nr lui denisa ca cel vechi nu cred ca e actual.

Salut! Nu am nr, dar las anuntul pe topicul ei.

Postat

Buna seara stimabili futăciosi

Astăzi pe la prânz am făcut o programare la Irina pt o descărcare mai pe seara. Zis și făcut am ajuns la locație și m a și chemat în apartament, unde mă aștepta într un halat alb.

Ajuns in camera de joaca, după puțină conversație, a început joaca cu un oral din partea ei cu foarte multe Deep urî, ii place pula de zici că s a născut cu ea in gura.

După ce s a sculat juniorul la capacitate am inceput cu umeri craci, e destul de stamta, răspunde cu contre, trecut la misionar, iar la final am incercat și funduletul unde a intrat destul de greu, a zis că nu a mai făcut anal de mult și s a" revirginat" aici nu am rezistat prea mult și am capitulat glorios.

Notele sunt următoarele:

La oral 10 - ii place s o i a in gura toată, nu sp că este prea lungă sau groasa,are grijă și de sateliți este foarte buna pe ciocan

La normal 10 

La anal 10

Atitudine pro client te face sa te simți bine 

Igiena impecabila

Cadoul 150 lei

Recomand cu caldura

• Like 4
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am sunat o și ieri și azi dar nu mi a răspuns....lucrează doar cu cunoscuți?

Whatsapp nu folosește...

• Oras:Ro
Postat
On 7/21/2023 at 10:19 PM, olteanasu said:

Buna seara stimabili futăciosi

Astăzi pe la prânz am făcut o programare la Irina pt o descărcare mai pe seara. Zis și făcut am ajuns la locație și m a și chemat în apartament, unde mă aștepta într un halat alb.

Ajuns in camera de joaca, după puțină conversație, a început joaca cu un oral din partea ei cu foarte multe Deep urî, ii place pula de zici că s a născut cu ea in gura.

După ce s a sculat juniorul la capacitate am inceput cu umeri craci, e destul de stamta, răspunde cu contre, trecut la misionar, iar la final am incercat și funduletul unde a intrat destul de greu, a zis că nu a mai făcut anal de mult și s a" revirginat" aici nu am rezistat prea mult și am capitulat glorios.

Notele sunt următoarele:

La oral 10 - ii place s o i a in gura toată, nu sp că este prea lungă sau groasa,are grijă și de sateliți este foarte buna pe ciocan

La normal 10 

La anal 10

Atitudine pro client te face sa te simți bine 

Igiena impecabila

Cadoul 150 lei

Recomand cu caldura

Salut!

Ce numar de telefon ai folosit? Ambele pe care le am au fost inchise inclusiv vineri. 

• Oras:Argeș
Postat
Acum 31 minute, daw1cked a spus:

Salut!

Ce numar de telefon ai folosit? Ambele pe care le am au fost inchise inclusiv vineri. 

Ba suna ba nu suna , ba ați da cu ocupat. 

Postat

Salut, 

Am reușit sa o vizitez și pe irina....dupa mai multe încercări 

Aspect: 7 acum e bruneta...picioare mișto,  fund micuț și carnea destul de moale...sâni mici și lăsați...la fata mi a plăcut și buzele alea se simt mișto la oral

On: 8 face deep atenție la bilute...nu se grăbește sa treacă la normal

Np: 8  doar o poziție doggy....data viitoare trebuie sa încerc și anal

Locatie: 8 accesibila , moderna ...binecunoscutul balcescu residence...

Recomandare: eu mai revin...e o fata cu care ai și ce vorbi ...în momentele de pauza...prețul ok 150 fin...

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat
13 hours ago, dobrix said:

Salut, 

Am reușit sa o vizitez și pe irina....dupa mai multe încercări 

Aspect: 7 acum e bruneta...picioare mișto,  fund micuț și carnea destul de moale...sâni mici și lăsați...la fata mi a plăcut și buzele alea se simt mișto la oral

On: 8 face deep atenție la bilute...nu se grăbește sa treacă la normal

Np: 8  doar o poziție doggy....data viitoare trebuie sa încerc și anal

Locatie: 8 accesibila , moderna ...binecunoscutul balcescu residence...

Recomandare: eu mai revin...e o fata cu care ai și ce vorbi ...în momentele de pauza...prețul ok 150 fin...

Ai fost la ambele in tandem sau pe rand? 

• Membru Premium
Postat
Acum 1 oră, Tutu111 a spus:

Se pare că @Irinaaaaa19 nu mai vorbește cu noi... 🫣

E ocupata , isi face poze :))

• Like 2
  • Haha 4

Postat

Buna! Doar o intrebare/curiozitate am: pentru anal este specificat clar extracostul per finalizare, ori la CIM doar extracostul. Este extra si la CIM tot per finalizare sau? 

• Membru Premium
Postat
Acum 16 minute, DaTechnician a spus:

Buna! Doar o intrebare/curiozitate am: pentru anal este specificat clar extracostul per finalizare, ori la CIM doar extracostul. Este extra si la CIM tot per finalizare sau? 

Asa e si logic. Fiecare extra serviciu +50 ,

• Like 4

Postat
1 oră în urmă, thedickinpus a spus:

A revenit din câte se vede are anunț pe publi 

Da mâine am programare făcut revin.

• Oras:Oradea Arad Timisoara Bucuresti Constanta Pitesti Ploiesti
Postat
Acum 3 ore, Danmod a spus:

Da mâine am programare făcut revin.

degeaba ai.l!

😂😂😂

o data s-a tinut de programare…. de doua ori nu.

Si alti baieti cu recenzii au patit la fel!

Eu nu halesc tarfele mincinoase …..

Pt mine cel putin, Irina e descalificata !

bon chance mon ami!🔨🔨🔨

• Like 1
Postat
Acum 34 minute, v.antonov a spus:

degeaba ai.l!

😂😂😂

o data s-a tinut de programare…. de doua ori nu.

Si alti baieti cu recenzii au patit la fel!

Eu nu halesc tarfele mincinoase …..

Pt mine cel putin, Irina e descalificata !

bon chance mon ami!🔨🔨🔨

De cate ori am fost, am fost primit . Și cred că am 8 vizite . Vedem mâine dacă va fi teapa ,dar eu nu cred . 

Postat
Acum 4 ore, Danmod a spus:

De cate ori am fost, am fost primit . Și cred că am 8 vizite . Vedem mâine dacă va fi teapa ,dar eu nu cred . 

Prima incursiune in  absolut cu Irinuca a fost ok si la mine.
Apoi s-a stricat…..

Nu prea suport sa pierd timp aiurea.….

Daca as fi fost un caz izolat treaca mearga….insa ea a dat o aiurea si cu alt baiat valabil de pe forum,  recenzor ca noi….

Cum am zis…. Bon Chance!

• Oras:bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:bucuresti
  • Disponibila
Postat

Păreri împărțite...am vizitat ieri, după 16, în urma unei țepe luate la Laura-0726468670. Locație Argintex, bună,  fără comentarii, servicii foarte bune ON, NP, fata arată foarte bine, exceptând sânii. 150 30 minute. Din punctul meu de vedere, de revenit.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...