Iulyan20 Reputație: 3510 Postat Februarie 16, 2024 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Februarie 16, 2024 Acum 58 minute, htchtc a spus: Salut ! In afara de apel, alta varianta nu exista de a discuta cu ea ? Mesaje pe telefon, ceva ? Ca whatsapp am vazut ca nu are activ pe numar. Mersi ! Ii poți da sms și ii poți spune intervalul in care sa revină ea cu un apel. Eu așa m-am sincronizat cu ea și nu au fost niciodată probleme! O zi buna și Irina sper sa rămâi și săptămâna viitoare la pitesti sa ne vedem 🤗🤗! 1
Iulyan20 Reputație: 3510 Postat Februarie 19, 2024 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Februarie 19, 2024 Salut. Având ceva restante la Irina,din cauza absenței pentru a se rotunji la sâni,astăzi am luat legătura cu ea,ne-am hotărât in privința orei la care sa ajung la ea, m-am suit in mașina și fuga pe DEX. Ajuns acolo îmi deschide ușa aceeași Irina,cu zâmbetul pe toată fața,cu buzele ei mari dar și cu minunile de sâni care acum arată beton(sper sa-l bag pe gogu intre ei cât mai curând) păcat ca are bustiera care mai trebuie ținuta încă o luna,dar aștept nu e problema.Am stat puțin la bârfa,apoi am fost la baie pt o igienizare și m-am tolănit in pat. Irina a început să-l ia pe gogu între buzele alea cărnoase,să-l sugă,să-l bage cât mai mult. O mai ajutam și eu dirijând-o puțin de cap. Când gogu a fost gata de atac,i-am cerut sa pună Căciulița și sa trecem la lucruri serioase. Am început cu găurica de la marșarier in Căprița,apoi am trecut in misionar la păsărica,schimbat intr-o parte iar la marșarier pentru ca apoi sa revenim la Căprița unde am încercat ambele găurici 😁😁. Ma făcut puțin sa ma lupt,dar pentru Irina nu renunț niciodată 😂😂. Sper sa rămână cât mai mult la Pitesti sa ma pot bucura cât mai mult de ea. O zi frumoasa!! 4 1
onlymatei29 Reputație: 21 Postat Februarie 20, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2024 Pentru cine a vizitat o de curand, cum as putea sa dau de ea? La telefon am insistat destul de mult si niciun raspuns. Sa i dau mai bine mesaj pe whatsapp sau voi cum ati procedat?
Iulyan20 Reputație: 3510 Postat Februarie 20, 2024 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Februarie 20, 2024 Acum 1 oră, onlymatei29 a spus: Pentru cine a vizitat o de curand, cum as putea sa dau de ea? La telefon am insistat destul de mult si niciun raspuns. Sa i dau mai bine mesaj pe whatsapp sau voi cum ati procedat? Salut. Nu folosește whatss app,încearcă sa dai sms și sa zici cam timp sa revină ea cu un apel. Și poate ai noroc și suna. O zi buna! 1
Miky2022 Reputație: 49 Postat Februarie 21, 2024 Oras:Pitesti Disponibila Oras:Pitesti Disponibila Postat Februarie 21, 2024 Super tare, mai este în Pitești?
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7107 Postat Martie 2, 2024 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat Martie 2, 2024 Acum 8 ore, dthunter a spus: O mai fi in oras cumătra vulpe ? Sa nu fi fugit cu ursu’ 😂. 1 4 L.A.W. 🔞
Misuursulet Reputație: 732 Postat Martie 18, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 18, 2024 Va salut, vizitat /revizitat mai bine spus domnișoara, așa cum mă așteptam, programare respectata la minut, locație bună, nu încerc să vă conving de servicii ca le știți mai bine decât mine, upgradarea la sâni este noutatea mult așteptată, arata deosebit de bine acum, încă mai are de recuperat după intervenția chirurgicala, dar restul sunt perfect funcționale, un oral de vis cu de toate ON, NP. la înălțime, schimbat doua poziții, finalizare cim., servicii de nota 10 pentru mine, o fata care nu ma dezamăgit niciodată, care o sa mai vizitez de câte ori am ocazia, am înțeles că va sta toată săptămâna, Mulțumesc pentru vizita @Irinaaaaa19 iar vouă 🔨🔨tari. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 18, 2024 Postat Martie 18, 2024 Acum 26 minute, Misuursulet a spus: Va salut, vizitat /revizitat mai bine spus domnișoara, așa cum mă așteptam, programare respectata la minut, locație bună, nu încerc să vă conving de servicii ca le știți mai bine decât mine, upgradarea la sâni este noutatea mult așteptată, arata deosebit de bine acum, încă mai are de recuperat după intervenția chirurgicala, dar restul sunt perfect funcționale, un oral de vis cu de toate ON, NP. la înălțime, schimbat doua poziții, finalizare cim., servicii de nota 10 pentru mine, o fata care nu ma dezamăgit niciodată, care o sa mai vizitez de câte ori am ocazia, am înțeles că va sta toată săptămâna, Mulțumesc pentru vizita @Irinaaaaa19 iar vouă 🔨🔨tari. Mulțumesc pentru vizită si relatare!🥰🥰
Iulyan20 Reputație: 3510 Postat Martie 18, 2024 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Martie 18, 2024 Acum 27 minute, Irinaaaaa19 a spus: Mulțumesc pentru vizită si relatare!🥰🥰 Ooo bine ai revenit drăguțo,pe unde ești???
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 18, 2024 Postat Martie 18, 2024 Bună! Am revenit. Actualizez lista de servicii și prețuri: 🌷150 fin 🌷300 ora (2 fin) 🌷on(in functie de igiena) 🌷np 🌷ap(+50) la fiecare fin 🌷cim(+50) Sunt dispo pana saptamana viitoare. Mulțumesc pentru vizitele de pana acum, sa ne revedem cu bine in continuare! Va pup si va astept!🫶🏼🤗
Miky2022 Reputație: 49 Postat Martie 20, 2024 Oras:Pitesti Disponibila Oras:Pitesti Disponibila Postat Martie 20, 2024 Super fata!
Condorpasa Reputație: 633 Postat Martie 20, 2024 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Martie 20, 2024 Acum 1 oră, Miky2022 a spus: Super fata! E senzație,top pt Pitești.Si mai mult 1
valialex87 Reputație: 250 Postat Martie 20, 2024 Oras:Road Riders - R&R - Pitești Oras:Road Riders - R&R - Pitești Postat Martie 20, 2024 1 oră în urmă, Condorpasa a spus: E senzație,top pt Pitești.Si mai mult Da ce senzația puli nici nu răspunde pe whatsapp 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 20, 2024 Postat Martie 20, 2024 Acum 56 minute, valialex87 a spus: Da ce senzația puli nici nu răspunde pe whatsapp Buna. Scuze pentru neplacere, dar whatsapp ul nu mai este activ. Poti incerca sa suni sau sms,ne putem auzi.
ovidiu69 Reputație: 567 Postat Martie 21, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2024 La 10.02.2023 la 13:20, Irinaaaaa19 a spus: Buna! Sunt dispo!💘 Aceleasi servicii si preturi. Frumos funduletz....😍
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2024 Postat Martie 21, 2024 Acum 9 ore, valialex87 a spus: Da ce senzația puli nici nu răspunde pe whatsapp Dacă nu ești în stare sa faci o programare, nu jigni fata
valialex87 Reputație: 250 Postat Martie 21, 2024 Oras:Road Riders - R&R - Pitești Oras:Road Riders - R&R - Pitești Postat Martie 21, 2024 Acum 41 minute, Stealth99 a spus: Dacă nu ești în stare sa faci o programare, nu jigni fata Ce te agiți .Tu vb de programare.De unde dracu să știu că nu folosește Whatsapp .Hai că nu am chef de tine
daw1cked Reputație: 221 Postat Martie 21, 2024 Oras:Ro Oras:Ro Postat Martie 21, 2024 3 hours ago, valialex87 said: Ce te agiți .Tu vb de programare.De unde dracu să știu că nu folosește Whatsapp .Hai că nu am chef de tine Si eu am toleranta 0 la prosti. Ai fi putut sa afirmi ca nu stii sa folosesti aplicatia nu sa jignesti aiurea. Stiu, sunt putini care-si dau seaman ca sunt prosti dar si mai putini care recunosc dupa ce si-au dat seama. Cred ca nu ai habar ce relaxant este sa spui: "Ba da prost am fost!" Pace tie! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2024 Postat Martie 21, 2024 Acum 17 ore, valialex87 a spus: Da ce senzația puli nici nu răspunde pe whatsapp Te facusi de maro baiatu' meu ..
valialex87 Reputație: 250 Postat Martie 21, 2024 Oras:Road Riders - R&R - Pitești Oras:Road Riders - R&R - Pitești Postat Martie 21, 2024 Acum 7 minute, dthunter a spus: Te facusi de maro baiatu' meu .. Mai sunteți mulți avocați ?😅😅😅
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2024 Postat Martie 21, 2024 Acum 5 minute, valialex87 a spus: Mai sunteți mulți avocați ?😅😅😅 Ar mai fi cativa probabil ..
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7107 Postat Martie 21, 2024 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat Martie 21, 2024 Acum 9 minute, valialex87 a spus: Mai sunteți mulți avocați ?😅😅😅 Vanatori si faraoni doar 1 2 L.A.W. 🔞
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21, 2024 Postat Martie 21, 2024 Acum 18 minute, L.A.W. a spus: Vanatori si faraoni doar Avem echipa, avem valoaree :))
Membru Premium L.A.W. Reputație: 7107 Postat Martie 21, 2024 Oras:- Oras:- Membru Premium Postat Martie 21, 2024 @Irinaaaaa19 vreau si eu o programare , cum procedez? 3 L.A.W. 🔞
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum