Sari la conținut

Ce credeti ca nu este in regula cu AMADA?

Postări Recomandate

• Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am observat ca multi au ajuns sa ma evite...

Ascult orice parere, chiar va multumesc daca imi oferiti o critica constructiva...

Curaj, nu musc. :D

:hug1

Postat

:laugh2

Tu nu, merci! :)

Hai cu critica o data, ca eu stau aici si nu mai pricep nimic... :D

Postat

Omu Negru,

Esti un scump ca de obicei, si haios de subtil.... De cand ma stiu. Stiu ca nu am un caracter care sa le faca tuturor pe plac, mi s-a mai spus...

Pentru unii e bine, pentru altii e de rau... :)

Dar as ruga membrii, toti, sa-mi spuna ce considera ca e negativ in mine, pentru mine in primul rand (sunt destule), apoi pentru ceilalti.din partea mea...

Postat

Patrick,

Din pacate si cei care ma cunosc in carne si oase... dupa niste discutii cu altcineva pe forum... si-au schimbat parerea, desi au avut ocazia sa ma cunoasca personal... Cica mi s-a urcat la cap de cand eram in top...

Deci nu conteaza, parerea in orice fel... :)

Postat

Omu Negru,

Esti un scump ca de obicei, si haios de subtil.... De cand ma stiu. Stiu ca nu am un caracter care sa le faca tuturor pe plac, mi s-a mai spus...

Pentru unii e bine, pentru altii e de rau... :)

Dar as ruga membrii, toti, sa-mi spuna ce considera ca e negativ in mine, pentru mine in primul rand (sunt destule), apoi pentru ceilalti.din partea mea...

Uite , iti raspund sincer ....

1. Atat cat mi-am dat eu seama , cred ca in anumite momente tu consideri ca esti posesoarea adevarului absolut si te comporti ca atare ... Posesorii adevarului absolut nu există în realitate . Dar persoanele respective nu-si dau seama de asta , ccea ce ii face sa fie considerati in afara normalitatii de ceilalti si probabil sa fie evitati

2. Cred ca esti o persoana foarte sensibila si , pentru a ascunde lucrul asta te comporti asfel incat ceilalti sa creada despre tine ca esti mult mai dura decat esti in realitate ... fapt care poate sa duca iarasi la tendinta persoanelor cu care interactionezi de a te evita .

3. In anumite momente nu iti poti controla emotiile si din cauza asta spui lucruri pe care de altfel apoi le regreti , dar totusi , pentru a nu parea slaba si a dovedi cat de ambitioasa esti nu recunosti asta (vezi episodul Ventrino :)) si lasi impresia celorlalti ca nu iti pare rau .

P.S. 1 Chiar ti-am raspuns sincer ! :kiss2

P.S. 2 Ma mai gandesc daca mai e ceva .... :) :) :) )) :hug1

Postat

Ventrino: I-am dedicat si salam, la o cumetrie live in Colentina :)

Amice, no offence, dar ai un mic inceput de retard...nimic irecuperabil....mai greu cu gardul  :D

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Amada, cu speranta ca nu-mi vei sari la beregata, o sa incerc sa-ti dau un raspuns, ca om care te-a cunoscut si apreciat in mod deosebit. Eu cred ca problema ta, pe care vad ca incepi s-o sesizezi si tu, provine de la caracterul tau vulcanic (bine, vulcanica esti tu si in pat...si nu numai...).

In primul rand, un lucru ce te caracterizeaza este orgoliul. Aste e este foarte bine, personal ii detest pe cei ce si-au ales ca deviza "capul plecat, sabia nu-l taie". Imi plac oamenii mandri, orgoliosi. La tine din pacate, e cam excesiv acest orgoliu. Fire vulcanica, reactionezi impulsiv, imediat, fara a avea rabdarea sa intelegi ce si cum. De multe ori, datorita sangelui" ce se urca la cap" nu reusesti sa intelegi ce zice sau cum se comporta cel cu care interactionezi. Si tragi! Mai intai tregi, apoi intrebi....daca mai e cazul...Uneori, chiar si cei care au "vorbele cu ei" nu reusesc sa transmita exact ceea-ce vor. Nu prea ai rabdare sa vezi despre ce este vorba. Intelegi ce intelegi, sau ceea-ce crezi ca intelegi si....tragi !  Ar trebui, cred eu, sa incerci sati infranezi putin reactiile, sa ai rabdare si abia cand ai convingerea ca te-ai edificat, sa reactionezi si reactia asta sa fie mai soft. Acuma, ca sa fiu sincer, taman modul tau de a fi, mi-a placut la tine si m-a atras in mod deosebit, asta e charmul tau.. M-a mancat in cur... :slap2.

Amada, esti o fata desteapta si cu adevarat citita, sper ca ai inteles corect demersul meu pe acest topic. Nu trebuie sa te schimbi, doar putin mai mult calm si diplomatie.Sper de asemeni, ca ai inteles ca nu vreau sa ne "impacam". Ce a fost zis, a fost zis, ce a fost facut, a fost facut. Mortul de la groapa, nu se mai intoarce.

Cu speranta ca nu te-au deranjat bietele mele cuvinte, scrise la ora tarzie in noapte, iti urez Amada, sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!  Meriti!

Indiferent ce vei scrie in continuare, pe acest topic, sau pe altele, din respect pentru tine, nu-ti voi raspunde.

• Like 5
  • Minus 6
  • Oras:lul
Postat

Mai multa moderatie pt ca nu e musai sa-ti dai cu parerea despre orice subiect. Stii vorba aia , inainte de a deschide gura nu stiam ce fel de om esti , dupa aceea ai risipit orice urma de indoiala :)

Si apoi cu orisicine este ceva neinregula. Are sens sa despici firul in 4 ? Nu.

Ps: a zis mai bine ca mine asta de deasupra ce defecte ai .

Postat

Mai multa moderatie pt ca nu e musai sa-ti dai cu parerea despre orice subiect. Stii vorba aia , inainte de a deschide gura nu stiam ce fel de om esti , dupa aceea ai risipit orice urma de indoiala :)

Acum Dulcico , ar fi culmea sa mai zici ca te evita cineva !!!! :) :) :)

Pana si TK vorbeste cu tine !!!! :kiss2

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Ps: a zis mai bine ca mine asta de deasupra ce defecte ai .

Vorba respectiva era : "Taci si faci lumea sa creada ca esti idiot. Vorbeste si sterge orice urma de indoiala"  :laugh2  :laugh2  :laugh2​ 

http://1000funnypictures.com/wp-content/uploads/Funny-Gifs-5-15.gif

http://comediva.com/wp-content/uploads/2013/03/AlannisMIronicGif.gif

• Like 3
Postat

Mai asta de sub mine, eu am zis ce am zis, corect sau gresit, ca om care a cunoscut-o pe Amada. Tu, cam in ce calitate vorbesti? Sau poate ai treaba si noi te retinem....

• Minus 1
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Omul negru,

Multumesc frumos! :)

In multe esti chiar la obiect.

Chestia cu Ventrino nu se potriveste deloc, pentru ca nu este vorba ca nu-mi controlez emotiile...

Am o memorie mai mult decat buna, am invatat sa nu traiesc in trecut, dar cand mi se reaminteste...

Emotii, nici vorba, el a avut, eu mai mult am asistat...

Daca era, din start cand am dat de inteles ca minte, ar fi vrut sa clarifice, dar el are impresia ca orice galusca se si mananca sau se ignora...

Postat

Omul negru,

Multumesc frumos! :)

In multe esti chiar la obiect.

Chestia cu Ventrino nu se potriveste deloc, pentru ca nu este vorba ca nu-mi controlez emotiile...

Am o memorie mai mult decat buna, am invatat sa nu traiesc in trecut, dar cand mi se reaminteste...

Emotii, nici vorba, el a avut, eu mai mult am asistat...

Daca era, din start cand am dat de inteles ca minte, ar fi vrut sa clarifice, dar el are impresia ca orice galusca se si mananca sau se ignora...

Eu zic sa lasi tu de la tine ... nu ai nimic de pierdut ... e drept ca nu ai nici nimic de castigat .... :) :) :) )) :kiss2
Postat

Eu zic sa lasi tu de la tine ... nu ai nimic de pierdut ... e drept ca nu ai nici nimic de castigat .... :) :) :) )) :kiss2

Asta a fost din putul gandirii :)? :laugh2  :laugh2

Postat

Asta a fost din putul gandirii :)? :laugh2 :laugh2

Era o gluma ... dar nu e cazul sa te fortezi sa intelegi ...

Apropo .... te-ai facut bine , ca am auzit ca ai fost cam bolnav ? :) ))

@Amada.dulcica : Vezi ce am facut ...? .....M-am bagat in locul tau pe lista lui TK !!! :) :) :) ))

Sunt altii care il roaga sa ii bage in lista si nu ii baga ......

Oare cat ce mare poate sa fie o lista de ignore ? .... Cred ca TK e singura persoana care va afla .... :) ))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...