Sari la conținut

GHOST CURVAR

Postări Recomandate

• Oras:bangkok
Postat

bai stafiuta ,  nu it ajunge faptul ca  viata ti-a dat ignore?uite ce ,daca vrei si tu sa primesti un like, te ajut si iti creez propriul  tau loc de  joaca , aici, cu lumini si umbre, poate se va gasi cineva sa iti dea si tie un LIKE.  poate reusesti sa nu mai poluezi topicele unor fete care incearca sa cistige un ban cinstit.

primul LIKE il primesti de la mine, asa ,promotional, pentru ca esti oricum ieftin.

post-58400-0-01260500-1389286069_thumb.jpg

post-58400-0-97859400-1389286131_thumb.jpg

• Oras:Pisti Tat
Postat

Maaaaaamaaaa el de ce are topic special si eu nu???? Imi iau jucariile si plec.

Postat

Maaaaaamaaaa el de ce are topic special si eu nu???? Imi iau jucariile si plec.

vrei si tu? tie iti sta macar bine sa faci off topic, n-ai nevoie .in plus tu ai evoluat de la stadiul de stafie, acum esti pestisor deci ... 

Postat

La fel ca apti cativa membrii de aici, ramaneti in sufletul meu ;) obi, gabrel, cocacola, sorinel copilu de diamant, nenea 4 ( pardon 2x2), afriq, si probabil altii pe care din cauza batranetii dupa cum zicea si fratele gabrel i-am uitat.

Va pupa pestisorul!!!

• Oras:Constanta
Postat

Ferice de cei saraci cu duhul caci a lor este imparatia cerului. Nici macar nu meriti sa iti dau un raspuns daca esti atat de limitat ( legat de aceasta problema ) incat sa deschzi un topic despre si pentru persoana mea .case closed

Postat

Moaaaa, acu vrea sa para inteligent :)) vezi ca tot pacolo prin Biblie scrie ceva si de curvie si preacurvie ;) te pupa fratele pacatos

Postat

Pe langa comicul situatiei este bine cand cineva este deranjat de mine inseamna ca nu fac umbra pamantului degeaba. Asta chiar e tare cu vreau sa fiu ... nu vad cand eu am facut pe prostul dar in fine .chiar ultima mea interventie pe topicul asta ma duc sa bag o pastila sa ma simt bineeee.

Postat

Pe langa comicul situatiei este bine cand cineva este deranjat de mine inseamna ca nu fac umbra pamantului degeaba. Asta chiar e tare cu vreau sa fiu ... nu vad cand eu am facut pe prostul dar in fine .chiar ultima mea interventie pe topicul asta ma duc sa bag o pastila sa ma simt bineeee.

Vezi nenea Curvarulestafiuta cum cazi in penibil ? Odata ce ai pronuntat cuvintele "case close" orice alt comentariu este de prisos. Nu poti sa spui ca din punctul tau de vedere problema este rezolvata si apoi sa mai vi cu alte comentarii asupra ei.

Postat

R.I.P.STAFIUTZA MICA SI TRISTA

post-58400-0-24766900-1389535330_thumb.jpg

Postat

R.I.P.STAFIUTZA MICA SI TRISTA

Nu m-am putut abtine . Nu mor caii cand vor dulaii . Sunt inca tinerel si FORTAAA tataie :))

Postat

Nu m-am putut abtine . Nu mor caii cand vor dulaii . Sunt inca tinerel si FORTAAA tataie :))

te felicit ,ia de-aici cu dedicatie:

post-58400-0-40351600-1389581533_thumb.png

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.