cianura Reputație: -28 Postat Septembrie 5, 2021 Postat Septembrie 5, 2021 https://www.digi24.ro/stiri/economie/iarna-care-va-veni-ar-putea-da-lumii-o-lectie-dureroasa-gazele-ar-putea-ajunge-la-preturi-inaccesibile-1657471 Europa mai are 53 ani rezerve de gaz natural, America vreo 90 ani, Rusia probabil 100 ani, insa Romania mai are rezerve pentru inca 9 ani. https://www.digi24.ro/stiri/economie/energie/raport-alarmant-in-9-ani-romania-ramane-fara-gaze-naturale-iar-in-22-de-ani-fara-rezerve-de-petrol-1643069 Si chiar si asa, sunt scumpiri mari de tot: daca se scumpesc gazele, automat se vor scumpi toate alimentele preparate si semipreparate. O sa devenim vegani cu totii. 1 2
-yorick- Reputație: 1356 Postat Septembrie 5, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Septembrie 5, 2021 Predicțiile sunt ca ar mai fi gaze naturale pana in 2070 (petrol pana in 2050), problema e ca nefiiind raspandite peste tot uniform, dar mega orasele apar peste tot, inclusiv unde nu sunt gaze, e normal sa se scumpeasca (gazul se foloseste ca precursor chimic cam pentru orice, sa nu se inteleaga ca e doar pentru incalzit) orasele din pacate nu au viitor, cu sau fara vreo apocalipsa nucleara, orasenii vor crapa in casele lor de foame odata cu sfarsitul gazelor naturale (povestile cu oglinzi solare, eoliene, panouri solare nu țin, pentru ca logistica producerii lor are la baza tot gazele si petrolul). Hidrogenul e o prostie, cum spune si Elon Musk. Ca sa produci hidrogen iti trebuie aceeasi cantitate de energie electrica care rezulta din arderea lui. Si cu ce produci curentul? Cu litiu, dar litiul e mai toxic de exploatat ca petrolul si epuizarea lui va dura si mai putin, mult mai putin decat a durat exploatarea petrolului. Pana mai acu 2-3 ani pe site-ul www.earthday. org era data ziua pamantului (anul asta a fost pe 30 iulie), ziua pamantului e acea zi in care resursele pentru un an intreg sunt consumate doar pana in acea zi, dupa care se merge pe datorie, datorie care se manifesta in ghici ce, INFLATIE! De 2 ani site-ul www.earthday. org nu mai publica data acestei zile pentru a nu crea panica. Dar neoficial o anunta, prin agentiile de presa. 1
-yorick- Reputație: 1356 Postat Septembrie 5, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Septembrie 5, 2021 earthday a publicat în 2014 graficul dezastrului, am pastrat un print screen, iata-l https://ibb.co/JmvZDqr 1
cianura Reputație: -28 Postat Septembrie 5, 2021 Autor Postat Septembrie 5, 2021 Acum 45 minute, -yorick- a spus: Predicțiile sunt ca ar mai fi gaze naturale pana in 2070 (petrol pana in 2050), problema e ca nefiiind raspandite peste tot uniform, dar mega orasele apar peste tot, inclusiv unde nu sunt gaze, e normal sa se scumpeasca (gazul se foloseste ca precursor chimic cam pentru orice, sa nu se inteleaga ca e doar pentru incalzit) orasele din pacate nu au viitor, cu sau fara vreo apocalipsa nucleara, orasenii vor crapa in casele lor de foame odata cu sfarsitul gazelor naturale (povestile cu oglinzi solare, eoliene, panouri solare nu țin, pentru ca logistica producerii lor are la baza tot gazele si petrolul). Hidrogenul e o prostie, cum spune si Elon Musk. Ca sa produci hidrogen iti trebuie aceeasi cantitate de energie electrica care rezulta din arderea lui. Si cu ce produci curentul? Cu litiu, dar litiul e mai toxic de exploatat ca petrolul si epuizarea lui va dura si mai putin, mult mai putin decat a durat exploatarea petrolului. Pana mai acu 2-3 ani pe site-ul www.earthday. org era data ziua pamantului (anul asta a fost pe 30 iulie), ziua pamantului e acea zi in care resursele pentru un an intreg sunt consumate doar pana in acea zi, dupa care se merge pe datorie, datorie care se manifesta in ghici ce, INFLATIE! De 2 ani site-ul www.earthday. org nu mai publica data acestei zile pentru a nu crea panica. Dar neoficial o anunta, prin agentiile de presa. Trebuie urgent depopulata planeta in deceniul asta, altfel nu o sa fie bine deloc in 2030 cand o sa inceapa toate guvernele lumii sa implementeze masuri de rationalizare dupa modelul lui Ceausescu. O sa fie de cosmar daca populatia creste la 9-10 miliarde: pene de curent, gaze, caldura, cozi la mancare si apa, probabil se va ajunge la razboaie civile pe tot globul. Trebuie macar la jumatate in deceniul asta, si pana in 2050 sa ajungem la 500 milioane, exact cat poate sustine planeta asta, in caz contrar o sa fie catastrofal incat ca in 2100-2150 o sa mai ramanem doar cateva mii de planeta si s-ar putea sa disparem ca specie. Coronavirusul nu prea se dovedeste eficient - a omorat 7-13 milioane de oameni estimativ (4,5 milioane morti raportati) si a infectat 200 milioane. Sa vedem ce vor face vaccinurile ARN scoase pe repede-inainte. Am inteles ca ii sterilizeaza pe toti cei 5 miliarde de oameni care s-au vaccinat, si le scurteaza vietile. Unii spuneau ca multi dintre cei care s-au vaccinat acum vor muri peste 8 ani. Poate avem noroc si ajungem la 2-3 miliarde in 2030. 1 1 2
-yorick- Reputație: 1356 Postat Septembrie 5, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Septembrie 5, 2021 Ca fapt divers, autorul mult cunoscutului documentar Collapse, Michael Ruppert s-a sinucis cand a realizat finalul. Realizatorul documentarelor Gasland si The Sky is Pink (Josh Fox) a fost arestat in America, pentru ca a demascat catastrofa ecologica a frackingului. Obama si Trump au fost vanduti corporatiilor petroliere care au ciuruit prin fracking US, dar Joe Bideu a promis ca se va ocupa de problema. Aiurea, el e deja senil bine. Iar fiusu e colegul nostru, un drogat umblator la curve care si-a pierdut pana acum de 3 ori laptopul (dar e avocat ) in documentarul Seaspiracy (Netflix) se spune ca peste o mie de militanti ecologisti au fost asasinati de corporatii tocmai pentru acest tip de informatii si avertismente 1
biliape Reputație: 5928 Postat Septembrie 5, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 5, 2021 Acum 2 ore, cianura a spus: https://www.digi24.ro/stiri/economie/iarna-care-va-veni-ar-putea-da-lumii-o-lectie-dureroasa-gazele-ar-putea-ajunge-la-preturi-inaccesibile-1657471 Europa mai are 53 ani rezerve de gaz natural, America vreo 90 ani, Rusia probabil 100 ani, insa Romania mai are rezerve pentru inca 9 ani. https://www.digi24.ro/stiri/economie/energie/raport-alarmant-in-9-ani-romania-ramane-fara-gaze-naturale-iar-in-22-de-ani-fara-rezerve-de-petrol-1643069 Si chiar si asa, sunt scumpiri mari de tot: daca se scumpesc gazele, automat se vor scumpi toate alimentele preparate si semipreparate. O sa devenim vegani cu totii. De ce nu canibali? Cine vrea rumeguș? Sobe cu rumeguș - 12 ore garantat. Dacă te superi pe vecini poți arde în ea și căcat!
cianura Reputație: -28 Postat Septembrie 5, 2021 Autor Postat Septembrie 5, 2021 La cum arata situatia, la sobe, lumanari, carute, ziare si televizoare cu lampa o sa ne intoarcem. Eu am trait cu asa ceva prin anii 2000-2004 la tara, in vacanta de vara. Ma uitam la Leana si Costel si Familia Bundy seara la televizorul color cu lampa de prin anii 80'. N-am copilarit cu smartphone si calculator. Bateam mingea, ne jucam de-a v-ati ascunselea , desenam, citeam ce gaseam (carti, ziare, reviste) , faceam gratare si ne incalzeam cu soba spre toamna. La vremea aia mai toti aveau trabante si Dacia 1300. Unii dintre noi, nascuti prin 1980-1990, am putea sa ne adaptam, dar nu stiu daca si generatia mileniala. Aia nascuti dupa 2000-2010 care au crescut cu calculatorul si cu smartphone-ul la gat s-ar putea sa se sinucida. Pentru ei, Facebook,Instagram, Steam, Netflix, TikTok reprezinta lumea lor. N-o sa reziste. E generatia ratata! 2
-yorick- Reputație: 1356 Postat Septembrie 5, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Septembrie 5, 2021 3 hours ago, cianura said: Poate avem noroc si ajungem la 2-3 miliarde in 2030. Va fi prin bombe termonucleare (care sunt de 3 mii de ori mai puternice ca bomba de la Hiroshima), "Vor fi glasuri, fulgere, tunere și un mare cutremut de pământ" scrie in Apocalipsa, in Maleahi, in Isaiah, in Zaharia, traim in matrix prietene, totul este cunoscut dinainte pentru cei "aleși", leprele nu vor ști nimic până se va închide ușa "corăbiei" (Noul Ierusalim, care nu e România, România e principala sinagogă a Satanei din UE, UE care e fiara apocaliptică din viziunile profetului Daniel, care a fost adminstrator in Babylon, acum vreo 2600 de ani). Prima care va fi stearsa de pe harta, este US, curva Babilonului (mai intai NY), apoi va urma Bestia Babilonului (cea descrisa de Daniel ca fiind parte lut, parte fier) si care este UE. Cei cere vor ramane multi vor muri de foame, iar ceilalti se vor rascula impotriva Noului Ierusalim (Noul Ierusalim este descris in Apocalipsa ce e, nu redau aici ca n-are sens, nu ma substitui eu preotilor care iubesc mercedesurile si banii si ar trebui ei sa fie primii care sa anunte lumea ca e spartul targului) 1
-yorick- Reputație: 1356 Postat Septembrie 5, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Septembrie 5, 2021 Am mai scris despre sistemele GPS dezvoltate de vreo 5 nații (GPS_us american, Galileo-ul european gata din 2019, Beidou-ul chinezesc gata din 2020, gps-ul indian) si au venit tembeli sa spuna ca ele nu au in primul rand rol militar. Da de unde, rorul lor este de a plasa ICBM-urile (potirele apocalitpice) cu precizie de 1-2 sute de metri pe teritoriile inamice. Sunt peste 5 mii de focoase nucleare, cateva clase de submarine nucleare (fiecare are cate o racheta Trident II de 15 metri inaltime pe ele), durata de viata a sistemeleor GPS e de vreo 12-15 ani, deci pana in 2040 vom fi pulbere de stele majoritatea 2
-yorick- Reputație: 1356 Postat Septembrie 5, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Septembrie 5, 2021 1 minute ago, -yorick- said: cateva clase de submarine nucleare (fiecare are cate o racheta Trident II de 15 metri inaltime pe ele), erata: fiecare are cate 24 de rachete de 15 metri pe ele, prostimea nu e constienta, trebuie doar sa apara Skynet (Icoana Fiarei cu un duh in ea, software) - Terminator 2 fiind o parodie sinistra a lui James Cameron a Apocalipsei, si mai trebuie sa apara omul care sa apese butonul rosu, eu cred ca el deja exista, este nascut, dar nu e constient de "misiunea" lui, aidoma lui Hitler. Biblia il descrie ca fiind un evreu german din tribul lui Dan, un evreu ateu si homosexual (vezi cartea prorocului Daniel si cartea Apocalipsei) p.s. sau ce, v-ati inchipuit ca proxenetii,curvele si adrian minunatul vor scapa cu conturile pline de euro de pe spinarea prostilor? mi-a placut ce a spus userul Estrogen: eu am zis: cei imorali vor fi infranti, dar Estrogen a zis, toti vor fi infranti, doar ca cei imorali mult mai repede, iar românașii se află printre națiile cele mai imorale care vor beli pula cât de curând de foame 1
cianura Reputație: -28 Postat Septembrie 5, 2021 Autor Postat Septembrie 5, 2021 Acum 22 minute, -yorick- a spus: Va fi prin bombe termonucleare (care sunt de 3 mii de ori mai puternice ca bomba de la Hiroshima), "Vor fi glasuri, fulgere, tunere și un mare cutremut de pământ" scrie in Apocalipsa, in Maleahi, in Isaiah, in Zaharia, traim in matrix prietene, totul este cunoscut dinainte pentru cei "aleși", leprele nu vor ști nimic până se va închide ușa "corăbiei" (Noul Ierusalim, care nu e România, România e principala sinagogă a Satanei din UE, UE care e fiara apocaliptică din viziunile profetului Daniel, care a fost adminstrator in Babylon, acum vreo 2600 de ani). Prima care va fi stearsa de pe harta, este US, curva Babilonului (mai intai NY), apoi va urma Bestia Babilonului (cea descrisa de Daniel ca fiind parte lut, parte fier) si care este UE. Cei cere vor ramane multi vor muri de foame, iar ceilalti se vor rascula impotriva Noului Ierusalim (Noul Ierusalim este descris in Apocalipsa ce e, nu redau aici ca n-are sens, nu ma substitui eu preotilor care iubesc mercedesurile si banii si ar trebui ei sa fie primii care sa anunte lumea ca e spartul targului) Sper sa nu te superi daca iti stric interpretarea ta asupra Bibliei, dar nu e deloc cum crezi tu.Nimeni nu stie exact ce a scris nebunul ala de Ioan.Cert e ca numai la bombe nucleare nu se gandea. Si ca Apocalipsa sa e inspirata dupa Epopeea lui Ghilgames , Cartea lui Daniel si dupa alte lucrari mesopotamiene care azi sunt pierdute. Ce scrie la capitolul 6, versetele 12-17 nu e o explozia unei bombe nucleare, ci poate sa fie o eruptie vulcanica.Ia aminte ca in anul 79 d.Hr. a fost eruptia vulcanului Vezuviu care a distrus Pompeiul.Toata Mediterana a fost fututa, a plouat cu cenusa in toate orasele de pe coasta din apropiere, cerul a fost intunecat multe zile in Italia. Babilonul despre care scrie Ioan e Roma antica- scrie clar cate ceva despre matasuri , arene, podoabe si negustori. Prima fiara este Nero , cea de-a doua a fost Domitian, in timpul caruia s-a scris Apocalipsa lui Ioan - anii 81-96. Citat The bulk of traditional sources date the book to the reign of the Roman emperor Domitian (AD 81–96), which evidence tends to confirm.[5][b] Ai aici despre Domitian indicii ca el era descris alegoric ca FIARA 666 https://en.wikipedia.org/wiki/Domitian Citat As emperor, Domitian strengthened the economy by revaluing the Roman coinage, expanded the border defenses of the empire, and initiated a massive building program to restore the damaged city of Rome. Significant wars were fought in Britain, where his general Agricola attempted to conquer Caledonia (Scotland), and in Dacia, where Domitian was unable to procure a decisive victory against King Decebalus. Domitian's government exhibited strong authoritarian characteristics. Religious, military, and cultural propaganda fostered a cult of personality, and by nominating himself perpetual censor, he sought to control public and private morals. As a consequence, Domitian was popular with the people and army, but considered a tyrant by members of the Roman Senate. Domitian's reign came to an end in 96 when he was assassinated by court officials. ASTA E FIARA 666 CEA REALA! S-ar putea spune ca Prima Fiara ar fi DINASTIA IULIO-CLAUDIANA , ultimul imparat, Nero, persecutand crestinii . Capuil ranit de moarte e posibil sa fie Cezar sau Caligula care au fost asasinati. Citat 1. Apoi am stat pe nisipul marii. Si am vazut ridicandu-se din mare o fiara cu zece coarne si sapte capete; pe coarne avea zece cununi imparatesti, si pe capete avea nume de hula. 2. Fiara pe care am vazut-o semana cu un leopard; avea labe ca de urs si gura ca o gura de leu. Balaurul i-a dat puterea lui, scaunul lui de domnie si o stapanire mare. 3. Unul din capetele ei parea ranit de moarte; dar rana de moarte fusese vindecata. Si tot pamantul se mira dupa fiara. 4. Si au inceput sa se inchine balaurului, pentru ca daduse puterea lui fiarei. Si au inceput sa se inchine fiarei, zicand: "Cine se poate asemana cu fiara si cine se poate lupta cu ea?" 5. I s-a dat o gura care rostea vorbe mari si hule. Si i s-a dat putere sa lucreze patruzeci si doua de luni. 6. Ea si-a deschis gura si a inceput sa rosteasca hule impotriva lui Dumnezeu, sa-I huleasca Numele, cortul si pe cei ce locuiesc in cer. 7. I s-a dat sa faca razboi cu sfintii si sa-i biruie. Si i s-a dat stapanire peste orice semintie, peste orice norod, peste orice limba si peste orice neam. 8. Si toti locuitorii pamantului i se vor inchina, toti aceia al caror nume n-a fost scris, de la intemeierea lumii, in cartea vietii Mielului care a fost junghiat. 9. Cine are urechi sa auda! 10. Cine duce pe altii in robie va merge si el in robie. Cine ucide cu sabia trebuie sa fie ucis cu sabie. Aici este rabdarea si credinta sfintilor. Cea de-a doua fiara a fost DINASTIA FLAVIANA, compus din Vespasian cea care a cucerit Ierusalimul si a incendiat Templul iudeilor, Titus care a construit Coloseumul si Domitian, care a persecutat crestinii si s-a purtat ca un tiran. Citat 11. Apoi am vazut ridicandu-se din pamant o alta fiara, care avea doua coarne ca ale unui miel si vorbea ca un balaur. 12. Ea lucra cu toata puterea fiarei dintai inaintea ei si facea ca pamantul si locuitorii lui sa se inchine fiarei dintai, a carei rana de moarte fusese vindecata. 13. Savarsea semne mari, pana acolo ca facea chiar sa se coboare foc din cer pe pamant in fata oamenilor. 14. Si amagea pe locuitorii pamantului prin semnele pe care i se daduse sa le faca in fata fiarei. Ea a zis locuitorilor pamantului sa faca o icoana fiarei care avea rana de sabie, si traia. 15. I s-a dat putere sa dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei sa vorbeasca si sa faca sa fie omorati toti cei ce nu se vor inchina icoanei fiarei. 16. Si a facut ca toti, mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte, 17. si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei sau numarul numelui ei. 18. Aici e intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase. 2
gica2318 Reputație: 43 Postat Septembrie 5, 2021 Oras:Adjud Oras:Adjud Postat Septembrie 5, 2021 Trecem pe biogaz 😅
-yorick- Reputație: 1356 Postat Septembrie 5, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Septembrie 5, 2021 11 minutes ago, gica2318 said: Trecem pe biogaz 😅 exact, și eu am parțial propria interpretare dar curios e ca fiecare secta (cult) religios are propria interpretare dar....daca cauti pe google Apocalypse sau Postapocalypse setat pe image ... GĂSEȘTI ACELAȘI LUCRU! (holocaustul nuclear, care are suport actualmente in realitate, dar vezi, constientul uman este parșiv și respinge tot ceea ce nu poate acccepta CONȘTIENT) Oricum Prorocul Mincinos din Apocalipsa fiind ultimul Papă, iar procrearea este ceva deja nociv pentru ecosistem, noi curvarii vom fi cei mai morali. Nicidecum ăia care fac copii "câți dă Domnul" căci este scris: "Doamne, când ai de gând să te scoli să nimicești pe cei ce nimicesc pământul?" Este de remarcat ca virgula creatorii americani ai bombelor atomice si termonucleare au fost toți evrei germani.. Toti profeții (care au creat psihoterapeii) au fost evrei. Toti psihoterapeuții au fost evrei. Din 3 care au luat premiul Nobel, unul a fost evreu altul german. Se spune ca germanii si evreii au acelasi patron spiritual, pe Mikail, Arhaghelul principal al lui Dumnezeu. Dar Satana a cerut sa lucreze mereu cu materialul cel mai bun, cu germanii.. Asa ca ce nu au reusit germanii in al doilea razboi mondial (sa distruga US) vor reusi prin ultimul Hitler, Anticristul, care conform Bibliei, nu e german ci evreu, dar un evreu nascut din curvie (din patriarhul Iacov cu una din roabele sotiei sale, Rahela). Eu am studiat profetiile 33 de ani, am comparat tot ce spun unii si altii, am citit multe carti. Sunt convins ca se va ajunge la holocaust nuclear. Iar daca România va scapa, oricum va disparea ca stat, din cauza imoralitatii. Probabil in acel milieniu apocaliptic de iarna nucleara, vom fi iarasi sub stapanire maghiaro-austriaca. Dar oricum ce va fi dupa apocalipsa nu mai are importanta pentru ca supravietuitorii ei (purtatori ai cipului 666) sunt damnati. Acestia sunt haurolacii de astazi, fiara care era, nu mai si...a venit! 2
biliape Reputație: 5928 Postat Septembrie 5, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 5, 2021 Acum 52 minute, cianura a spus: Sper sa nu te superi daca iti stric interpretarea ta asupra Bibliei, dar nu e deloc cum crezi tu.Nimeni nu stie exact ce a scris nebunul ala de Ioan.Cert e ca numai la bombe nucleare nu se gandea. Si ca Apocalipsa sa e inspirata dupa Epopeea lui Ghilgames , Cartea lui Daniel si dupa alte lucrari mesopotamiene care azi sunt pierdute. Ce scrie la capitolul 6, versetele 12-17 nu e o explozia unei bombe nucleare, ci poate sa fie o eruptie vulcanica.Ia aminte ca in anul 79 d.Hr. a fost eruptia vulcanului Vezuviu care a distrus Pompeiul.Toata Mediterana a fost fututa, a plouat cu cenusa in toate orasele de pe coasta din apropiere, cerul a fost intunecat multe zile in Italia. Babilonul despre care scrie Ioan e Roma antica- scrie clar cate ceva despre matasuri , arene, podoabe si negustori. Prima fiara este Nero , cea de-a doua a fost Domitian, in timpul caruia s-a scris Apocalipsa lui Ioan - anii 81-96. Ai aici despre Domitian indicii ca el era descris alegoric ca FIARA 666 https://en.wikipedia.org/wiki/Domitian ASTA E FIARA 666 CEA REALA! S-ar putea spune ca Prima Fiara ar fi DINASTIA IULIO-CLAUDIANA , ultimul imparat, Nero, persecutand crestinii . Capuil ranit de moarte e posibil sa fie Cezar sau Caligula care au fost asasinati. Cea de-a doua fiara a fost DINASTIA FLAVIANA, compus din Vespasian cea care a cucerit Ierusalimul si a incendiat Templul iudeilor, Titus care a construit Coloseumul si Domitian, care a persecutat crestinii si s-a purtat ca un tiran. Tehnic vorbind, Titus a cucerit Ierusalimul. El a comandat asediul. Vespasian deja era la Roma, din câte îmi amintesc. Ultimul reprezentant al Dinastiei Flavienilor a fost Iulian I. Vezi și "Soldiers and Ghosts", J. E. Lendon.
biliape Reputație: 5928 Postat Septembrie 5, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 5, 2021 Acum 2 ore, cianura a spus: La cum arata situatia, la sobe, lumanari, carute, ziare si televizoare cu lampa o sa ne intoarcem. Eu am trait cu asa ceva prin anii 2000-2004 la tara, in vacanta de vara. Ma uitam la Leana si Costel si Familia Bundy seara la televizorul color cu lampa de prin anii 80'. N-am copilarit cu smartphone si calculator. Bateam mingea, ne jucam de-a v-ati ascunselea , desenam, citeam ce gaseam (carti, ziare, reviste) , faceam gratare si ne incalzeam cu soba spre toamna. La vremea aia mai toti aveau trabante si Dacia 1300. Unii dintre noi, nascuti prin 1980-1990, am putea sa ne adaptam, dar nu stiu daca si generatia mileniala. Aia nascuti dupa 2000-2010 care au crescut cu calculatorul si cu smartphone-ul la gat s-ar putea sa se sinucida. Pentru ei, Facebook,Instagram, Steam, Netflix, TikTok reprezinta lumea lor. N-o sa reziste. E generatia ratata! Îi bag eu pe program de pregătire fizică, "Convict Conditioning" și "Purposeful Primitive Fitness" , gladiatori îi facem! https://www.amazon.com/Manthropology-Science-Modern-Male-Used-ebook/dp/B003P8PEI2 The human male will be adequate again. We will not forsaken our Homo Erectus forefathers!
-yorick- Reputație: 1356 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Septembrie 6, 2021 20 hours ago, cianura said: Trebuie urgent depopulata planeta in deceniul asta, altfel nu o sa fie bine deloc in 2030 cand o sa inceapa toate guvernele lumii sa implementeze masuri de rationalizare dupa modelul lui Ceausescu. O sa fie de cosmar daca populatia creste la 9-10 miliarde: pene de curent, gaze, caldura, cozi la mancare si apa, probabil se va ajunge la razboaie civile pe tot globul. Prețul la electricitate în Grecia a crescut cu 70% de la începutul anului. Facturile au crescut cu 50% în septembrie față de august Prețul la electricitate în Grecia a crescut cu 70% de la începutul anului. Facturile au crescut cu 50% în septembrie față de august | Digi24 Da, se va carteliza totul, nu se poate altfel, dar mai intai trebuie construit un computer central cu functie de servar de plăți electronice și pus pe fiecare un un cip cu funcție de POS (ne vom plati facturile cu fruntea sau mana dreapta 😀), acel cip va fi un contabil personal, nimeni nu isi va mai uita parolele, banii fizici vor disparea la fel si evaziunea fiscala, cine va refuza va fi impuscat, si astfel se implineste zicala ca drumul spre Iad e pavat cu bune intentii. 1 1
-yorick- Reputație: 1356 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Septembrie 6, 2021 scriam mai sus de ziua pamantului in care se termina resursele pentru un an intreg si am spus ca a fost in 2021 pe 30 iulie, am gresit putin, ea a fost pe 29 iulie anul asta, scrie aici Earth Overshoot Day 2021 Home - #MoveTheDate (https://www.overshootday.org/) (cu greu am mai gasit informatia) este logic si firesc ca dupa aceasta dată să apară inflatia planetara pe resurse ziua pamantului Earth Overshootday nu e tot una cu ziua pamantului care se sarbatoreste in fiecare an pe 22 aprilie cand ni se recomanda (in mod ironic) sa stingem toti luminile electrice timp de o ora. Ironic pentru ca acum intr-o lume in care energia electrica deja insuficienta si foarte scumpa devine esentiala pentru pe putin 2 miliarde de automobile (daca ar fi sa fie inlocuite toate fosilele pe diesel-benzina cu automobile electrice) 1 1
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 6, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 6, 2021 La 05.09.2021 la 8:07, cianura a spus: https://www.digi24.ro/stiri/economie/iarna-care-va-veni-ar-putea-da-lumii-o-lectie-dureroasa-gazele-ar-putea-ajunge-la-preturi-inaccesibile-1657471 Europa mai are 53 ani rezerve de gaz natural, America vreo 90 ani, Rusia probabil 100 ani, insa Romania mai are rezerve pentru inca 9 ani. https://www.digi24.ro/stiri/economie/energie/raport-alarmant-in-9-ani-romania-ramane-fara-gaze-naturale-iar-in-22-de-ani-fara-rezerve-de-petrol-1643069 Si chiar si asa, sunt scumpiri mari de tot: daca se scumpesc gazele, automat se vor scumpi toate alimentele preparate si semipreparate. O sa devenim vegani cu totii. Nu te ingrijora, Cianura, am eu suficienta rezerva de gaze...un prezt rezonabil PS: te anunt ca veganii proceseaza termic mancarea 1
cianura Reputație: -28 Postat Septembrie 6, 2021 Autor Postat Septembrie 6, 2021 Acum 29 minute, anonna a spus: Nu te ingrijora, Cianura, am eu suficienta rezerva de gaze...un prezt rezonabil Printre cordacii tai nu se afla si @payment? Sau @bug si @picon? Ca au pofta mare sa-i domini si tu nitel pe ei cu biciul si pupat pantofii.
biliape Reputație: 5928 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 6, 2021 Acum 4 ore, -yorick- a spus: Prețul la electricitate în Grecia a crescut cu 70% de la începutul anului. Facturile au crescut cu 50% în septembrie față de august cine va refuza va fi impuscat În sfârșit! Unde mă înscriu pentru împușcare? Plătesc. Cea mai simplă formă de evaziune e trocul: eu îți car balast, tu îmi repari mașina. Îmi dai ouă, îți dau rumeguș. 😜 Vă recomand cu căldură să extindeți sistemul. 1
Postări Recomandate