Sari la conținut

Orgasmul cu prezervativ

Vizitator Ioannnovice

Postări Recomandate

Vizitator Ioannnovice
Reputație: 0
Postat

Interesat sa aflu păreri despre senzațiile la ejacularea cu prezervativ vs. fără.La voi sunt diminuate stările de plăcere?La mine semnificativ da.Și mă refer strict la finalizare.

• Oras:Timisoara
Postat
15 minutes ago, Ioannnovice said:

Interesat sa aflu păreri despre senzațiile la ejacularea cu prezervativ vs. fără.La voi sunt diminuate stările de plăcere?La mine semnificativ da.Și mă refer strict la finalizare.

da , e mult mai slab . 

Postat

Si la finalizare si la actul in sine sunt diminuate senzatiile cu prezervativ. La oral insa am intalnit destul de multe care daca au tehnica buna cu prezervativ se simte 90% ca fara.

Sunt doar senzatiile si trairile mele, poate sa nu fie valabil la toti.

S-auzim de bine!

• Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat
Acum 3 ore, jocrep1 a spus:

Si la finalizare si la actul in sine sunt diminuate senzatiile cu prezervativ. La oral insa am intalnit destul de multe care daca au tehnica buna cu prezervativ se simte 90% ca fara.

Sunt doar senzatiile si trairile mele, poate sa nu fie valabil la toti.

S-auzim de bine!

Senzatiile sunt diminuate destul de mult ,mai ales daca fata foloseste si un prezervativ ieftin. Eu de regula spun pas daca oralul ii protejat. A fost doar o singura exceptie :P

Pe de alta parte daca cu prezervativ te-ai simtit bine "datorita tehnici fetei",iti dai seama cum te simteai fara ? :laugh2

Intalniri cat mai reusite !

• Like 4
  • Membru Premium
Postat
On 9/12/2021 at 11:31 AM, Ioannnovice said:

La ejaculare nu simt diferenta. Diferenta se simte pana ajung acolo... mai ales daca e un prezervativ mai gros, sau unul care te strange! NU e asa placut ca si fara...

Mai o chestie: daca am ejaculat in prezervativ si continui actul sexual, senzatia e misto! Probabil e bine in suc propriu... 🤪

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...