Sari la conținut

Poza profil

biggy_82

Postări Recomandate

Postat

Salut!Nu stiu dca s a mai discutat dar ma interesa cum.imi pot pune o.poza la profil!Am incercat si nu merge de pe telefon!Ms pt intelegere!

• Oras:CONSTANȚA
Postat
Acum 18 minute, biggy_82 a spus:

Salut!Nu stiu dca s a mai discutat dar ma interesa cum.imi pot pune o.poza la profil!Am incercat si nu merge de pe telefon!Ms pt intelegere!

Pe profilul tau în stanga sus schimbi poza de profil și in dreapta sus poza de coperta.

• Oras:niuyorg ,unde vreau,cand vreau,cum vreau!
  • Oras:niuyorg ,unde vreau,cand vreau,cum vreau!
Postat
19 minutes ago, biggy_82 said:

Păi dacă nu pui poza ta reală nu ai cum! 😜

• Haha 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat
Acum 14 ore, biggy_82 a spus:

• Like 3
  • Minus 1
Postat
La 15.09.2021 la 14:12, benzema09 a spus:

Pe profilul tau în stanga sus schimbi poza de profil și in dreapta sus poza de coperta.

Colegu zicea ceva de cont platit,altfel nu merge!

Vizitator nicieu
Reputație: 0
Postat
Chiar acum, biggy_82 a spus:

Colegu zicea ceva de cont platit,altfel nu merge!

Merge si fara cont platit daca esti cel putin galben! Ia-te dupa indrumarile lui benzema si o sa reusesti sa-ti pui poza!

Postat
Acum 3 minute, nicieu a spus:

Merge si fara cont platit daca esti cel putin galben! Ia-te dupa indrumarile lui benzema si o sa reusesti sa-ti pui poza!

M ati bagat in ceata!O fi mergand de pe PC,ca n am incercat,dar de pe telefon nu merge sigur am micsorat si imaginea sa se incadreze in 0.15 mb!Ioc!🤔

Vizitator nicieu
Postat
Chiar acum, biggy_82 a spus:

M ati bagat in ceata!O fi mergand de pe PC,ca n am incercat,dar de pe telefon nu merge sigur am micsorat si imaginea sa se incadreze in 0.15 mb!Ioc!🤔

Incearca si de pe PC, eu asa am facut!

• Oras:Constanta
Postat
14 minutes ago, biggy_82 said:

Nu stiu de ce dar nu merge orice poza pusa la profil. Tin minte ca si eu am incercat de mai multe ori si nu a mers. Nu zicea nimic, nici eroare, nimic. Pur si simplu nu aparea poza in dreptul profilului. Incearca aleatoriu cu alte poze si vezi daca merge. Succes.

Postat
Acum 15 minute, biggy_82 a spus:

Merge si dupa telefon foarte simpu. Click dreapta sus pe cele 3 liniune suprapuse, click pe autentificat ca biggy_82 in cazul tau, in stanga sus ai un patrat, selectezi incarca poza dupa alege un fisier si dupa ok sau continua. Sau poti selecta din brower-ul telefonului unde sunt cele 3 puncte in coltul din dreapta sus la chrome, versiune site desktop, poate asa iti e mai usor.

Postat
Acum 4 minute, benzema09 a spus:

Merge si dupa telefon foarte simpu. Click dreapta sus pe cele 3 liniune suprapuse, click pe autentificat ca biggy_82 in cazul tau, in stanga sus ai un patrat, selectezi incarca poza dupa alege un fisier si dupa ok sau continua. Sau poti selecta din brower-ul telefonului unde sunt cele 3 puncte in coltul din dreapta sus la chrome, versiune site desktop, poate asa iti e mai usor.

Corect dar trebuie minimizata poza ca altfel nu merge..✌✌

Vizitator nicieu
Postat
Acum 3 minute, biggy_82 a spus:

Am rezolvat o!Era de la browser😎!Ms pt raspunsuri!Bafta!👍

Eh, asa man, acum esti si tu cineva 😂

• Membru Premium
Postat

Interesanta poza! Ciocane tari in continuare...cum zici tu!😁

• Mersi 1

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...