salamior Reputație: 67 Postat Septembrie 17, 2021 Postat Septembrie 17, 2021 Salut, știe cineva fete cu Circuit închis ? Sunt cu siguranța câteva, din ce am auzit, 2 fete au tariful de 1.000 lei 500 buc
talibanu Reputație: 9905 Postat Septembrie 18, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Septembrie 18, 2021 Nunu...cica in constanta nu mai sunt :)) 3
danielen Reputație: 85 Postat Septembrie 18, 2021 Postat Septembrie 18, 2021 E plin de fete cu circuit inchis… trebuie sa le “citesti” doar eu ieri era sa fac o tipa “in circuit inchis” ceva studenta cred…. Statea si facea sondaje…. Era deschisa la “barfa” maxim aia e cu “circuit inchis” doar pt tine daca stii ce sa i spui… un 1000 1500 ron lunar si a ta e pentru distractii mai scurte… Ciao! Si succes!
premix Reputație: -185 Postat Septembrie 18, 2021 Postat Septembrie 18, 2021 Cu civilele e cel.mai bun circuit inchis.
benzema09 Reputație: 4087 Postat Septembrie 18, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Postat Septembrie 18, 2021 Nu-s bune alea de pe circuit închis, costă mult și te fut de te scot pe tine din circuit o săptămână. 2
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Septembrie 18, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Septembrie 18, 2021 Acum 14 minute, premix a spus: civilele ce sunt alea?? 3 1
premix Reputație: -185 Postat Septembrie 18, 2021 Postat Septembrie 18, 2021 Întrebi la mișto?Sau n ai futut nici o civilă?
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Septembrie 18, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Septembrie 18, 2021 Acum 6 minute, premix a spus: Întrebi la mișto?Sau n ai futut nici o civilă? expresia de CIVILA este folosiata de studenti de la P alba. Daca cele de casa, care nu presteaza pe lovele ..carre mai sar si ele cateodata gardul sunt CIVILE cum le numesti tu....astea cum sunt?, care-s pe lovele? 4 1
premix Reputație: -185 Postat Septembrie 18, 2021 Postat Septembrie 18, 2021 Acum 5 minute, 2peu_2peu a spus: expresia de CIVILA este folosiata de studenti de la P alba. Daca cele de casa, care nu presteaza pe lovele ..carre mai sar si ele cateodata gardul sunt CIVILE cum le numesti tu....astea cum sunt?, care-s pe lovele? Eu nu stiu de alea de la P. alba.A doua categorie sunt civile
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Septembrie 18, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Septembrie 18, 2021 Acum 1 minut, premix a spus: Eu nu stiu de alea de la P. alba.A doua categorie sunt civile Puscariasi folosesc expresia de CIVILE ,,-in civilie. hai sa incheiem discutia ca nu ajuta cu nimica subiectul topicului. Multa sanatate!! 4 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 18, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 18, 2021 1 hour ago, danielen said: E plin de fete cu circuit inchis… trebuie sa le “citesti” doar eu ieri era sa fac o tipa “in circuit inchis” ceva studenta cred…. Statea si facea sondaje…. Era deschisa la “barfa” maxim aia e cu “circuit inchis” doar pt tine daca stii ce sa i spui… un 1000 1500 ron lunar si a ta e pentru distractii mai scurte… Ciao! Si succes! Prietene confuzi grav termenii. A face sex pe circuit inchis nu înseamnă să cotizezi lunar o suma. De fapt, deși tarifele sint altele, regulile la circuitul închis sint aceleași ca și la fetele care lucreaza normal. Adică, suni, te programezi, futi, plătești și pleci. Diferența este data de nuanțe și de atitudinea fetelor de pe circuit. Diferența e data de familiaritate. Dar în esență e la fel. 1
sorinu Reputație: 3230 Postat Septembrie 18, 2021 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Septembrie 18, 2021 Acum 2 ore, danielen a spus: E plin de fete cu circuit inchis… trebuie sa le “citesti” doar eu ieri era sa fac o tipa “in circuit inchis” ceva studenta cred…. Statea si facea sondaje…. Era deschisa la “barfa” maxim aia e cu “circuit inchis” doar pt tine daca stii ce sa i spui… un 1000 1500 ron lunar si a ta e pentru distractii mai scurte… Ciao! Si succes! pt 1500 ron pe luna se merita sa zici ca futi la ea 2 -3 ori pe sapt 1
talibanu Reputație: 9905 Postat Septembrie 18, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Septembrie 18, 2021 Acum 1 oră, benzema09 a spus: Nu-s bune alea de pe circuit închis, costă mult și te fut de te scot pe tine din circuit o săptămână. Niste nemernice... 3
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Septembrie 18, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Septembrie 18, 2021 Acum 13 minute, sorinu a spus: pt 1500 ron pe luna se merita sa zici ca futi la ea 2 -3 ori pe sapt da clar este ok pretul. Numai sa poti scapa de radar de 2-3 ori pe saptamna, daca nu este ca si amonamentul la Netflix...te uiti ,nu te uiti orcum platesti. (dar ca si la netflix poti intrerupe :))). Este mai marfa asa cu studenta, numai sa nu te indragostesti sau indragosteasca ea ca strici casa.Si riscant, dar inacelasi timp incitant...mai simti ca traiesti asa mai intens... 4 1
premix Reputație: -185 Postat Septembrie 18, 2021 Postat Septembrie 18, 2021 1 oră în urmă, 2peu_2peu a spus: Puscariasi folosesc expresia de CIVILE ,,-in civilie. hai sa incheiem discutia ca nu ajuta cu nimica subiectul topicului. Multa sanatate!! Termenul de "civile"in lumea futaiului e arhicunoscut. Dacă tu n ai auzit de el e o altă problemă. Nu înțeleg ce legătură are civilia .adică eliberarea din penitenciar.cu ceea ce discutăm noi.In fine..o sa înțelegi cand o sa prinzi și tu o civilă. 1 2
lupinarsene Reputație: -7 Postat Septembrie 19, 2021 Oras:Bistrița Oras:Bistrița Postat Septembrie 19, 2021 La 18.09.2021 la 2:58, salamior a spus: Salut, știe cineva fete cu Circuit închis ? Sunt cu siguranța câteva, din ce am auzit, 2 fete au tariful de 1.000 lei 500 buc Detalii despre cele doua? 1
premix Reputație: -185 Postat Septembrie 19, 2021 Postat Septembrie 19, 2021 Acum 36 minute, lupinarsene a spus: Detalii despre cele doua? Eh.le tine pt el ca doar sunt pe circuit închis..
lupinarsene Reputație: -7 Postat Septembrie 19, 2021 Oras:Bistrița Oras:Bistrița Postat Septembrie 19, 2021 Acum 1 minut, premix a spus: Eh.le tine pt el ca doar sunt pe circuit închis.. mda. Vrea sa le ia acasă … 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum