Carlalux Reputație: 131 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 2 3 Link spre comentariu
Serenisimul Reputație: -74 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Undeva in lume Oras:Undeva in lume Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 7 ore, Carlalux a spus: Kiss you💋💋 1 Link spre comentariu
Carlalux Reputație: 131 Postat Noiembrie 27, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2021 4 Link spre comentariu
derby-f Reputație: 157 Postat Noiembrie 27, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 27, 2021 Gogoașa înfuriată .😉 Link spre comentariu
Serenisimul Reputație: -74 Postat Noiembrie 27, 2021 Oras:Undeva in lume Oras:Undeva in lume Partajează Postat Noiembrie 27, 2021 Acum 22 minute, derby-f a spus: Gogoașa înfuriată .😉 Ai gustat o tu si ai vazut ca e infuriata? 1 1 Link spre comentariu
Carlalux Reputație: 131 Postat Decembrie 2, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2021 Hey !!! Buna scumpii mei constanțeni si din imprejurimi tin sa va anunt ca voi fi disponibila doar pana pe data de 24 Decembrie. Vă pup si vă astept cu drag !!!😘😘😘 5 Link spre comentariu
gigi brecu Reputație: 1233 Postat Decembrie 2, 2021 Partajează Postat Decembrie 2, 2021 1 hour ago, Carlalux said: Hey !!! Buna scumpii mei constanțeni si din imprejurimi tin sa va anunt ca voi fi disponibila doar pana pe data de 24 Decembrie. Vă pup si vă astept cu drag !!!😘😘😘 Ah,mancati-as buclele! Link spre comentariu
Vizitator lig76ct Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2021 Partajează Postat Decembrie 2, 2021 Acum 2 ore, Carlalux a spus: Hey !!! Buna scumpii mei constanțeni si din imprejurimi tin sa va anunt ca voi fi disponibila doar pana pe data de 24 Decembrie. Vă pup si vă astept cu drag !!!😘😘😘 Hai cu păsărica 🤣 Link spre comentariu
Vizitator 2Live Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2021 Partajează Postat Decembrie 2, 2021 Acum 55 minute, lig76ct a spus: Hai cu păsărica 🤣 Nu o da,cică a zburat😅😅😅 Link spre comentariu
Carlalux Reputație: 131 Postat Decembrie 3, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2021 Buna dragii mei!!!! Sunt disponibila!!!😘😘😘 Link spre comentariu
Carlalux Reputație: 131 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2021 3 Link spre comentariu
Carlalux Reputație: 131 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2021 Buna scumpii mei !!!! Sunt disponibilă si va astept cu drag😘😘😘 2 2 Link spre comentariu
gigi brecu Reputație: 1233 Postat Decembrie 7, 2021 Partajează Postat Decembrie 7, 2021 Iar am fost la Carla,aseara/noapte. Nu mai intru in detalii ca am mai povestit cu alte ocazii. Cert este ca ne-am futut de toti banii,abia acum mi-a urcat calumea sangele la creier dupa ce mi se facuse scula precum schimbatorul de viteze 😁 Nu pot explica dece dar pe mine ma starneste rau de tot fata,mult mai mult ca alte fete cotate a fi de top in Cta. Spor! 2 1 1 Link spre comentariu
Carlalux Reputație: 131 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2021 Multumesc frumos pentru recenzie si te astept cu drag😘 1 Link spre comentariu
unoarecareanonim Reputație: 223 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 8, 2021 Salutare tuturor. Am fost si eu la @Carlalux si chiar am fost multumit. Primul nr a fost CIM, al doilea in prez. Oralul a fost ok, fara atentii adiacente, dar ok, iar ca lady on top, super, se misca bine bine. Eu recomand, am sa mai revin, 250+50(CIM). Zi frumoasa tuturor. 1 Link spre comentariu
Carlalux Reputație: 131 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2021 Multumesc frumos ptr recenzie si te mai astept !!!!😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
dandraqu Reputație: 11 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 8, 2021 Domnilor, am fost zilele trecute in vizita la Carla. O experienta mai mult decat placuta, de la intrare si pana am plecat. Atitudine pro, prezenta placuta. Toata actiunea a inceput dupa un refresh, cu preludiu etc. La oral e receptiva la dorinte, lins sateliti la cerere, fara deep. Normal LOT mi sa parut cea mai misto dintre pozitiile pe care le am schimbat. Parerea mea e ca intr adevar te fute de toti banii. Achitat o finalizare 150. Locatie curata, Carla fresh, miros discret de parfum. 2 Link spre comentariu
Carlalux Reputație: 131 Postat Decembrie 8, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2021 Multumesc scumpule si te mai astept cu mare drag!!! 💋💋💋 Link spre comentariu
Samy2021 Reputație: 2 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 9, 2021 Carla , o femeie foarte draguta cu care poti discuta,frumoasa si atentă,merita tot interesul! Link spre comentariu
Carlalux Reputație: 131 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2021 Multumesc frumos pentru apreciere !!!😘 Link spre comentariu
Carlalux Reputație: 131 Postat Decembrie 12, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2021 Dragii mei , 2-3 zile nu voi fi disponibilă din motive personale. Vă pup si va astept cand voi reveni😘😘😘 1 Link spre comentariu
Carlalux Reputație: 131 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2021 Buna seara domnii mei scumpi si dragi. De maine sunt disponibila in fiecare zi , pana pe data de 24 Decembrie. Va pup si va astept cu drag🤗😘 Link spre comentariu
banana_lunga Reputație: -229 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Oras:Pe ici, pe colo, dar mai mult pe unde nu-i treaba ta. Partajează Postat Decembrie 15, 2021 22 minutes ago, Carlalux said: Buna seara domnii mei scumpi si dragi. De maine sunt disponibila in fiecare zi , pana pe data de 24 Decembrie. Va pup si va astept cu drag🤗😘 Pe 24 te duci cu colindul ?! 2 Link spre comentariu
cabrones2 Reputație: -491 Postat Decembrie 15, 2021 Partajează Postat Decembrie 15, 2021 Acum 15 minute, banana_lunga a spus: Pe 24 te duci cu colindul ?! ce bou. ce raspuns astepti la o intrebare de retardat gradul 5. 3 Link spre comentariu
Carlalux Reputație: 131 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2021 2 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum