Sari la conținut

0762710276 Ana Maria Blondă drăguță experienta face diferenta

rttefcs

Postări Recomandate

• Oras:Focsani
  • Oras:Focsani
Acum 53 minute, matrakci24 a spus:

Stau și ma întreb oare de ce nu s-au supărat în 2021 ca și atunci am zis numele prințesei,oare atunci nu avea cu ce sa ma amenințe,nu știa nume,ocupație și alte lucruri? 

Dacă mai aveți din astea la limita legii eu le aștept,încălcarea datelor cu caracter personal se pedepsesc  la fel cum se pedepsește și prostituția doamna excorta,vrei sa te mint?

Ca sa nu te mai dai victima ca ești terorizata de catre mine cu sms te anunț ca ultimul sms trimis de mine către tine a fost trimis pe data de 18 oct.2024 și sa știi ca îl am în telefon cu tot cu răspunsul tău unde îmi confirmi ca ești libera  dar nu am mai vrut eu sa vin și a rămas ca te caut luni dim 21 oct dar nu am ajuns nici atunci iar pe 23 oct a apărut fake recenzia lu Gigi și de aici a început jihadul.Nu îmi este frica nici de tine,nici de amenințările tale,probabil ca nici de al tau protector sa nu îl numesc altfel,mie îmi este frica doar de Dzeu,doar el ne poate judeca greșelile vieții,știi ce zic?

Dacă ai ceva sa îmi comunici ai numerele mele de telefon sau cunoscuta adresa de mail [email protected] unde putem discuta,nu mai pune toți maimuțoi care nu au decât 2 clase precum personalul sa ma amenințe și ma refer la Arsenie asta,cat despre cate probleme am eu cu capul nu sunteți voi  în măsură sa faceți evaluări deoarece școala aia pe care încerci tu s-o termini după strada Gloriei se ocupa cu altceva!

Hai numa bine și rău la nimeni!!!!

Ai văzut ca nu am mai scris nimic, nu mă bag în contrele voastre ca nu mă interesează deși numele meu apare pe acolo de vreo doua ori... am zis, las-o așa. Dar acum faci trimitere direct la mine asa ca ma vad nevoit sa-ti dau replica. Toate recenziile mele de pe forum sunt reale  inclusiv cea de la Ana , la care faci tu referire. Că nu-ti vine ție a crede sau nu-ti place/convine, asta e alta poveste, pricepuși bre?

Link spre comentariu

Acum 5 minute, gigi de la scularie a spus:

Ai văzut ca nu am mai scris nimic, nu mă bag în contrele voastre ca nu mă interesează deși numele meu apare pe acolo de vreo doua ori... am zis, las-o așa. Dar acum faci trimitere direct la mine asa ca ma vad nevoit sa-ti dau replica. Toate recenziile mele de pe forum sunt reale  inclusiv cea de la Ana , la care faci tu referire. Că nu-ti vine ție a crede sau nu-ti place/convine, asta e alta poveste, pricepuși bre?

Nu am nici o treaba cu tine și apreciez ca ai stat în banca ta.

Probabil ca ți-a spus și ție cine sunt,unde am lucrat sau unde   sunt acum,nu ma deranjează sa discute cu clienții ei despre mine dar nu ma amenința  pe forum ca una sau alta ca la urma urmei ea comite zilnic infracțiunea de prostitutie.Nici cu ea nu am mare lucru de împărțit dar m-au deranjat anumite chestii ieri și eu zic ca ar fi cazul sa înceteze,ii promit eu ca nu voi mai fi clientul ei și probabil ca unii dintre voi în viitorul apropiat o sa fiți în locul meu.

Hai numa bine ,rău la nimeni!!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...