Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 2 Postat Mai 2 Acum 4 minute, BEAUNE a spus: Daca ne-au murit laudatorii ce sa facem?E putin riscant sa ma pupi tu pe mine ca eu sunt în cealalta barca,nu îmi plac barbatii😀😀😀😀 ...pai tu chiar ai crezut caricatură
gigi de la scularie Reputație: 526 Postat Mai 2 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Mai 2 1 oră în urmă, BEAUNE a spus: Pe asta îl las în pace din respect pentru topicul Anei,nu îmi pun mintea cu el ca e Maistru Curvar,celalalt era Serios Contributor😀😀😀😀😀 Răsuflu ușurat...mi-a trecut glonțul pe la ureche!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 2 Postat Mai 2 Acum 10 minute, gigi de la scularie a spus: Răsuflu ușurat...mi-a trecut glonțul pe la ureche! Ce treaba ai tu cu povestea asta?
gigi de la scularie Reputație: 526 Postat Mai 2 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Mai 2 Acum 9 minute, BEAUNE a spus: Ce treaba ai tu cu povestea asta? M-ai citat și am crezut ca zici de mine...da' era vorba de Massimo...oricum, a fost ambiguu...
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3 Postat Mai 3 Acum 22 ore, Massimo80 a spus: ...pai tu chiar ai crezut caricatură Vezi ca nu am uitat acest coment,ai grija pe ce drum o iei sa nu patesti la fel ca prietenul Spaghetti.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3 Postat Mai 3 Acum 17 minute, BEAUNE a spus: Vezi ca nu am uitat acest coment,ai grija pe ce drum o iei sa nu patesti la fel ca prietenul Spaghetti. Ar trebui să te bucuri...ți-am făcut un compliment...daca vrei sa te fac de tot rahatul aici să vadă lumea cine ești (conturile care le-ai avut și inainte),nu ai decât...ar fi în avantajul tău 😘și veziti de treaba ta ...părerea ta este egala cu ,,0"...și ai puțin respect, știi la ce ma refer, dacă te duce capul...Te îmbrățișez cu drag, chiar mi-a fost dor de tine...Nu-mi răspunde, las-o așa...
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3 Postat Mai 3 Acum 8 minute, Massimo80 a spus: Ar trebui să te bucuri...ți-am făcut un compliment...daca vrei sa te fac de tot rahatul aici să vadă lumea cine ești (conturile care le-ai avut și inainte),nu ai decât...ar fi în avantajul tău 😘și veziti de treaba ta ...părerea ta este egala cu ,,0"...și ai puțin respect, știi la ce ma refer, dacă te duce capul...Te îmbrățișez cu drag, chiar mi-a fost dor de tine...Nu-mi răspunde, las-o așa... Ce conturi am avut nu sunt un secret de la Comancristi,Matrakci,Malkocoglu,etc s-a spus si ieri.Daca tu vrei sa spui cine sunt si cunosti ar fi bine sa fii si operator de date personale ca altfel ne întalnim în alta parte😬.Nu îmi dau seama cine ai putea fi dar daca esti Wot as fi bucuros👍
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3 Postat Mai 3 1 oră în urmă, BEAUNE a spus: Ce conturi am avut nu sunt un secret de la Comancristi,Matrakci,Malkocoglu,etc s-a spus si ieri.Daca tu vrei sa spui cine sunt si cunosti ar fi bine sa fii si operator de date personale ca altfel ne întalnim în alta parte😬.Nu îmi dau seama cine ai putea fi dar daca esti Wot as fi bucuros👍 😘🤗...o zi frumoasa sa ai, așa ca tine
AnaMaria89 Reputație: 56 Postat Mai 5 Telefon: 0793293264 Oras:Focșani Disponibila Telefon: 0793293264 Oras:Focșani Disponibila Postat Mai 5 Bună dimineața 🤗disponibilă pentru programări 💋 2
AnaMaria89 Reputație: 56 Postat Mai 6 Telefon: 0793293264 Oras:Focșani Disponibila Telefon: 0793293264 Oras:Focșani Disponibila Postat Mai 6 Bună dimineața 🤗 disponibilă pentru programări 💋
25cmrecords Reputație: 12 Postat Mai 6 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Mai 6 Acum 5 ore, AnaMaria89 a spus: Bună dimineața 🤗 disponibilă pentru programări 💋 Ce tarife servicii ai ?
AnaMaria89 Reputație: 56 Postat Mai 6 Telefon: 0793293264 Oras:Focșani Disponibila Telefon: 0793293264 Oras:Focșani Disponibila Postat Mai 6 Acum 36 minute, 25cmrecords a spus: Ce tarife servicii ai ? Bună ! Servicii mele sunt : ✨Sex oral protejat și neprotejat in funcție de igiena și de preferința ta ✨Sex normal protejat ✨FInalizarea se poate face :orala, corporală sau in prezervativ 💞 ✨Masaj de relaxare (doar la o ora ) 💌 Cadoul pentru mine : 150 lei finalizarea/ 300 lei pentru o ora ✨Disponibilitate : L/S de la 9( închei diferit în fiecare zi 🤗) Ca și locație mă găsiți pe strada: Aleea echității Nr 29 ✨Pozele din anunț sunt reale ,făcute în locație Numărul de telefon: 0793293264 ( celelalte numere nu le mai dețin)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum