AnaMaria89 Reputație: 56 Postat Martie 17 Telefon: 0793293264 Oras:Focșani Disponibila Telefon: 0793293264 Oras:Focșani Disponibila Postat Martie 17 Bună dimineața 🤗 disponibilă pentru programări 💋
AnaMaria89 Reputație: 56 Postat Martie 18 Telefon: 0793293264 Oras:Focșani Disponibila Telefon: 0793293264 Oras:Focșani Disponibila Postat Martie 18 Bună dimineața 🤗disponibilă pentru programări 🤗 1
AnaMaria89 Reputație: 56 Postat Martie 19 Telefon: 0793293264 Oras:Focșani Disponibila Telefon: 0793293264 Oras:Focșani Disponibila Postat Martie 19 Bună 🤗 disponibilă pentru programări 💋 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 19 Postat Martie 19 1 oră în urmă, AnaMaria89 a spus: Bună 🤗 disponibilă pentru programări 💋 Ești superbă 😍
AnaMaria89 Reputație: 56 Postat Martie 20 Telefon: 0793293264 Oras:Focșani Disponibila Telefon: 0793293264 Oras:Focșani Disponibila Postat Martie 20 Bună dimineața 🤗 disponibilă pentru programări 💋
AnaMaria89 Reputație: 56 Postat Martie 20 Telefon: 0793293264 Oras:Focșani Disponibila Telefon: 0793293264 Oras:Focșani Disponibila Postat Martie 20 1
mariosex Reputație: 130 Postat Martie 20 Oras:iasi Oras:iasi Postat Martie 20 Acum 1 oră, AnaMaria89 a spus: Ar trebui si chiloteii aia dati jos🥰🥰🥰🥰 1
mariosex Reputație: 130 Postat Martie 20 Oras:iasi Oras:iasi Postat Martie 20 Acum 37 minute, mariosex a spus: Ar trebui si chiloteii aia dati jos🥰🥰🥰🥰 😘😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 20 Postat Martie 20 1 oră în urmă, mariosex a spus: Ar trebui si chiloteii aia dati jos🥰🥰🥰🥰 Ce mai stai,treci la atac😀😀😀😀😀
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 20 Postat Martie 20 Acum 9 minute, BEAUNE a spus: Ce mai stai,treci la atac😀😀😀😀😀 Stați la rand😍🥰😍
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 20 Postat Martie 20 Acum 17 minute, chiuchiu a spus: Stați la rand😍🥰😍 Ai liber sa mergi ca eu oricum nu sunt in Focsani😁😁😁😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 20 Postat Martie 20 Acum 15 minute, BEAUNE a spus: Ai liber sa mergi ca eu oricum nu sunt in Focsani😁😁😁😁 Nici eu🤣,așa c-ar trebui să-i lăsăm pe alții 🥰,fără nici o supărare 🤪
mariosex Reputație: 130 Postat Martie 20 Oras:iasi Oras:iasi Postat Martie 20 1 oră în urmă, chiuchiu a spus: Nici eu🤣,așa c-ar trebui să-i lăsăm pe alții 🥰,fără nici o supărare 🤪 🤣🤣🤣 Nici eu nu sunt din Focsani dar veneam special pentru Ana de la Barlad , nu am mai fost la ea de 2 ani sunt plecat din tara dar cand ajung de paște ii fac o vizita cu siguranta, mie dor tare de ea☺️☺️☺️☺️ 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 20 Postat Martie 20 Acum 34 minute, mariosex a spus: 🤣🤣🤣 Nici eu nu sunt din Focsani dar veneam special pentru Ana de la Barlad , nu am mai fost la ea de 2 ani sunt plecat din tara dar cand ajung de paște ii fac o vizita cu siguranta, mie dor tare de ea☺️☺️☺️☺️ Eu zic să-ți faci programare de pe acum😜🤗🥰🫡
AnaMaria89 Reputație: 56 Postat Martie 21 Telefon: 0793293264 Oras:Focșani Disponibila Telefon: 0793293264 Oras:Focșani Disponibila Postat Martie 21 Bună dimineața 🤗 disponibilă pentru programări 💋 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 21 Postat Martie 21 Acum 56 minute, AnaMaria89 a spus: Bună dimineața 🤗 disponibilă pentru programări 💋 😍 bine și pe alb🥰😘...
AnaMaria89 Reputație: 56 Postat Martie 22 Telefon: 0793293264 Oras:Focșani Disponibila Telefon: 0793293264 Oras:Focșani Disponibila Postat Martie 22 Bună dimineața 🤗 disponibilă pentru programări 💋 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22 Postat Martie 22 Acum 2 ore, AnaMaria89 a spus: Bună dimineața 🤗 disponibilă pentru programări 💋 😍😘😍... Bellisima ,o primăvara frumoasă 💞
robert1997 Reputație: 10 Postat Martie 22 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Martie 22 Acum 21 minute, chiuchiu a spus: 😍😘😍... Bellisima ,o primăvara frumoasă 💞
romanasull Reputație: 35 Postat Martie 22 Oras:Romania e orasul meu Oras:Romania e orasul meu Postat Martie 22 Am incercat ceva nou asta seara si anume o ora in compania domnisoarei. Pentru prima oara, dupa 4-5 ani de cand o vizitez, am putut sta o ora si goli coaiele aferent cu dameza. Am luat legatura telefonic si am punctat reciproc intalnirea. Am intrat pe usa ei, proaspat dusat de acasa, si recunosc, ca am sarit direct la ea in gurita fiindca eram tare darnic. Mai apoi am inceput sa ma dezbrac si sa ma las sedus de oralul ei admirat cu patos in oglinda din hol. Ulterior am mers in dormitor unde dupa cateva pozitii in care m-a facut sa ma urc pe pereti datorita limbii jucause, i-am umplut la propriu gurita, iesind le afara ce nu incapea. Si iata ca ora nici nu incepuse si eu terminasem. Intre numere am discutat in tihna, dezbracati unul langa celalalt, ca mai apoi sa continue oralul inceput anterior. Am facut normal eu deasupra si caprita, intre pozitii tragand-o de cap apasat.. ups! Am finalizat in caprita frumos vazuta in alta oglinda ca mai apoi sa ne igienizam la toaleta. Oralul cel mai bun din Vrancea Normal 10, geme frumos, daca o iei usurel poti sa ii faci placere, nu comenteaza la pozitii sau marime Cim, gfe, plm nu stiu ce sa mai adaug :)) 300 ora fara graba si cu tot ce trebuie. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23 Postat Martie 23 Acum 4 ore, romanasull a spus: Am incercat ceva nou asta seara si anume o ora in compania domnisoarei. Pentru prima oara, dupa 4-5 ani de cand o vizitez, am putut sta o ora si goli coaiele aferent cu dameza. Am luat legatura telefonic si am punctat reciproc intalnirea. Am intrat pe usa ei, proaspat dusat de acasa, si recunosc, ca am sarit direct la ea in gurita fiindca eram tare darnic. Mai apoi am inceput sa ma dezbrac si sa ma las sedus de oralul ei admirat cu patos in oglinda din hol. Ulterior am mers in dormitor unde dupa cateva pozitii in care m-a facut sa ma urc pe pereti datorita limbii jucause, i-am umplut la propriu gurita, iesind le afara ce nu incapea. Si iata ca ora nici nu incepuse si eu terminasem. Intre numere am discutat in tihna, dezbracati unul langa celalalt, ca mai apoi sa continue oralul inceput anterior. Am facut normal eu deasupra si caprita, intre pozitii tragand-o de cap apasat.. ups! Am finalizat in caprita frumos vazuta in alta oglinda ca mai apoi sa ne igienizam la toaleta. Oralul cel mai bun din Vrancea Normal 10, geme frumos, daca o iei usurel poti sa ii faci placere, nu comenteaza la pozitii sau marime Cim, gfe, plm nu stiu ce sa mai adaug :)) 300 ora fara graba si cu tot ce trebuie. ...și cel mai bun din Vrancea 🫣hai sa fim serioși 🫡🤔🫡
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23 Postat Martie 23 Acum 8 ore, romanasull a spus: Am incercat ceva nou asta seara si anume o ora in compania domnisoarei. Pentru prima oara, dupa 4-5 ani de cand o vizitez, am putut sta o ora si goli coaiele aferent cu dameza. Am luat legatura telefonic si am punctat reciproc intalnirea. Am intrat pe usa ei, proaspat dusat de acasa, si recunosc, ca am sarit direct la ea in gurita fiindca eram tare darnic. Mai apoi am inceput sa ma dezbrac si sa ma las sedus de oralul ei admirat cu patos in oglinda din hol. Ulterior am mers in dormitor unde dupa cateva pozitii in care m-a facut sa ma urc pe pereti datorita limbii jucause, i-am umplut la propriu gurita, iesind le afara ce nu incapea. Si iata ca ora nici nu incepuse si eu terminasem. Intre numere am discutat in tihna, dezbracati unul langa celalalt, ca mai apoi sa continue oralul inceput anterior. Am facut normal eu deasupra si caprita, intre pozitii tragand-o de cap apasat.. ups! Am finalizat in caprita frumos vazuta in alta oglinda ca mai apoi sa ne igienizam la toaleta. Oralul cel mai bun din Vrancea Normal 10, geme frumos, daca o iei usurel poti sa ii faci placere, nu comenteaza la pozitii sau marime Cim, gfe, plm nu stiu ce sa mai adaug :)) 300 ora fara graba si cu tot ce trebuie. Hm,asta cu mărimea nu prea se leagă 🤗si cu cea mai bună din Vrancea ,sa nu exagerăm 🫡🫡🫡
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23 Postat Martie 23 1 oră în urmă, chiuchiu a spus: Hm,asta cu mărimea nu prea se leagă 🤗si cu cea mai bună din Vrancea ,sa nu exagerăm 🫡🫡🫡 Stau si ma intreb daca Ana nu e cea mai tare din Focsani,de ce oare erai dispus acum cateva zile sa vii de la Barlad sa futi 150 sau 300 plus motorina,stii ce zic?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23 Postat Martie 23 Acum 4 minute, BEAUNE a spus: Stau si ma intreb daca Ana nu e cea mai tare din Focsani,de ce oare erai dispus acum cateva zile sa vii de la Barlad sa futi 150 sau 300 plus motorina,stii ce zic? 🤣🤣...mai informează-te, ai încurcat persoanele...zi buna
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23 Postat Martie 23 Acum 4 minute, chiuchiu a spus: 🤣🤣...mai informează-te, ai încurcat persoanele...zi buna Scuze,ai dreptate ,era vorba de Mario😀😀😀😀
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum