Sari la conținut

Alina 0721601274

Vizitator gigi2931970

Postări Recomandate

Vizitator unsuflet
Reputație: 0

Orice oras mai cu prestanta

Are un serviciu de urgenta.

Un medicament de vrei

De la farmacie o sa-l iei

O masea de te doare

Stomatolog avem oare?

Dar daca ti se umfla putza

Du-te linistit la Alinutza.

Decat sa umbli cu ouale umflate

Mai bine sa te ierte de pacate.

Ea consulta cu manutza

Sa vada unde-i pronlemutza.

Temperatura o ia cu guritza

Poti sa ii saruti si tu portita.

Daca problrma-i grava tare

O baga si intre picioare.

De la ea pleci fericit

Direct la spovedit.

Eu azi m-am plictisit

Si rime am nascocit.

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
16 minutes ago, unsuflet said:

Orice oras mai cu prestanta

Are un serviciu de urgenta.

Un medicament de vrei

De la farmacie o sa-l iei

O masea de te doare

Stomatolog avem oare?

Dar daca ti se umfla putza

Du-te linistit la Alinutza.

Decat sa umbli cu ouale umflate

Mai bine sa te ierte de pacate.

Ea consulta cu manutza

Sa vada unde-i pronlemutza.

Temperatura o ia cu guritza

Poti sa ii saruti si tu portita.

Daca problrma-i grava tare

O baga si intre picioare.

De la ea pleci fericit

Direct la spovedit.

Eu azi m-am plictisit

Si rime am nascocit.

Domnule Unsuflet scrie o petitie si pentru urgente de noapte ca la capitolul ala stam cam rau in orasul asta.😂

Link spre comentariu
  • Oras:Ar Bh

Vizitat Alina... după o perioada lungă,mai bine de o săptămână, de când a plecat la timișoara.

Pentru mine e lungă dacă nu văd o săptămână!!!😘🦊

Știu că azi e Paștile,dar eu am avut săptămâna trecută,așa că m-am hotărât să o vizitez.

Programare pe whatsap,ajung îmi deschide ușa,ne îmbrățișăm luuuung, că nu ne-am văzut de mult. Stăm la povești,am luat-o în brațe, că n-am rezistat să stea pe un alt scaun. 

Mergem  împreună la duș,ne spălăm,reciproc,ea iese de sub duș eu îl stropesc cu apă,a început să mă înjure și să șteargă pe jos. Eu între timp am terminat mă șterg o iau în brațe și o duc în cameră. 

Unde începe bairamul cu FK, îmbrățișări,vorbe, râsete. 

Mă pune să o salut pe Tanti Mitza,eu fiind băiat? bun, ascultător și n-am nici curajul să o contrazic, că o fi vai de mine.

Trecem la 69 unde o sărut mai departe pe Tanti Mitza. Ea ocupanduse de soldățelul meu cu un ON executat fără mîini, o face din ce in ce mai bine.

Încercăm trei poziții,unde stă cum o pui,nu comentează, de și la poziția doggy am dat destul de tare și rapid,cum face și iepurele,doar azi e Paștile.🐰

La final am cerut ON,cu cim(,dar deja știe ce urmează după atâtea întâlniri),cu Deep atenție la împrejurimi,executat fără mîini, executat că la carte... așteptând și ultima picătură.

La duș,am mai povestit,mult, că avut timp și am profitat...mulțumesc...🦊

Note eu nu mai dau,pentru mine ea este Vulpita mea Tânără... așa că mă înțeleg cu ea de minune...sper să rămâne așa în continuare...

Mulțumesc pentru ziua de azi... m-am simțit foarte bine ca de fiecare dată...😘🦊🤗🐰

...to be continued...~(つˆДˆ)つ。☆

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Unde mă simt apreciată🤫

Bună dimii🥰

Prețuri/Servicii. 

🧨150 finalizarea (30 min)

🧨250 ora (2 fin-60 min) 

SERVICII:

🧨Sex oral (protejat/neprotejat in funcție de igiena) 

🧨Sex normal in diferite poziții 

🧨Masaj de relaxare 

🧨FK- in funcție de chimie (extra 50 lei)

🧨Finalizare corporală

🧨Finalizare orală 

🧨Deep

🧨69

🧨Dacă aveți și alte propuneri le aștept cu drag , dar in limita bunului simt . 🥰

PROGRAM - 10:00-22:00.

(Lucrez pe baza de programari) 

Confirmarea se face cu 30 de minute inainte 

📍Adora Park

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator Patimasu

Trubadurul prin oraș 

Sa transformat în pătimaș  

Dar în unul fericit 

La Alina a nimerit 

La o ora de răsfăț 

Ea sa ocupat de băț 

La udat bine cu scuipat 

Întru-totul fermecat 

Prințesa ești muză de-a mea 

Tot m-ai des te-oi vizita 

Tu îmi oferi bucurie 

Exact cum îmi place mi-e 

Jucăușă și micuță 

Simpatica și drăguță  

Șoavă și catifelată 

Mulțumesc frumoasă fată

Ești  PRiNȚEȘĂ MINUNATĂ 

Link spre comentariu

Ieri la prima oră,o vizită la Alinutza...Abia se trezise când am ajuns,era încă somnoroasă,ochii abia deschisese, păr legat sus,ca la cocostârc... arată foarte frumos așa somnoroasă , și timpul era morocănos, că și ea 

Am stat la povești, până când se machia,am spus că pentru mine nu trebuie să se machieze,dar na.

Am trecut la duș,ea făcuse înainte. Trecut în cameră unde am mai vorbit mult până să trecem la acțiune. Dacă ea nu-mi spunea,na facem ceva,de mine poate și acuma stăteam la povești.

Am început cu 69 inițiată de ea,unde am stat mult,ea cu ON executat foarte bine, fără mâini,Deep,cu atenție la împrejurimi. După un timp am oprito,că nu mai rezistam.

Am montat balonașul trei sau patru poziții. Final ca de obicei ON cu un Cim glorios.

Eu mă simt cu ea foarte bine,de fiecare dată...ne înțelegem foarte bine,din când în când mă ceartă,atunci eu o îmbrățișezi și sărut.

De recomandat... sută la sută.

De revenit...da,da,daaaaaa!

Mulțumesc frumos ..🦊mea Tânără... 😘

I-am zis la sfârșit că așa dimineață de mult nu am mai făcut sex... așa pe nepișate ,cum se zice pe la noi,ea na mai auzit această zicală...😘🦊🤗

• Like 5
  • Inimioara 2
Link spre comentariu

Alinush fata desteapta
Ea cracita te asteapta
La muita veselie
Cand o futi e bucurie
Pizda-n pula am luat
Si in ea m-am indesat
Sperma in gat o asteapta
Cand iti suge pula dreapta
Zambeste politicos
Sexul cu ea e bengos
Tatele balanganesti
In capra cand o cordesti
Si in buci la ea lovesti
In curut nu poti s-o bagi
Merita s-o futi in draci
Asteapta sa te imbraci
Si te pupa la plecare
Ca ai place pula tare

Un admirator, poet incepator 😘

• Haha 3
Link spre comentariu
Vizitator Patimasu
Acum 47 minute, dascalu69 a spus:

Alinush fata desteapta
Ea cracita te asteapta
La muita veselie
Cand o futi e bucurie
Pizda-n pula am luat
Si in ea m-am indesat
Sperma in gat o asteapta
Cand iti suge pula dreapta
Zambeste politicos
Sexul cu ea e bengos
Tatele balanganesti
In capra cand o cordesti
Si in buci la ea lovesti
In curut nu poti s-o bagi
Merita s-o futi in draci
Asteapta sa te imbraci
Si te pupa la plecare
Ca ai place pula tare

Un admirator, poet incepator 😘

Curvar a fost Eminescu 

La făcut pe "Dăscălescu" 

Cred că l-o făcut sub tei 

Acuma sunt plin de ei 

Totul are un început

La Alina la (iubit)🤪 

Ne dă inspirație 

Pentru o-cotizatie

Link spre comentariu

Ieri am fost si eu la Alina. Am optat pentru o finalizare cu OP si NP. Locuinta e foarte faina, singurul minus ar fi duşul care nu a functionat bine. La inceput am socializat cu ea un pic si am baut un pahar de apa. Dupa acea am mers la un dus. Dupa dus am mers in camera ei. Ia ma asteptase deja. 

Mam pus in pat si ea a inceput sa se dezbrace. Dupa parerea mea ea are un corp foarte frumos. Si la față e  frumoasa. Actiunea a inceput cu un oral protejat foarte bun. Sa simtit ca cand a vibrat cu limba pe penisul meu. Un oral extrem de bun. Dupa oral am trecut la doggy cateva minute. Alina are un fund foarte frumos. Dupa doggy am trecut la Lot. Ma calarit foarte bine pana am ejacuat. Sexul sa simtit bine. Normal eu am ceva probleme sa vin daca se foloseste lubrifiant. 

Pentru o finalizare eu am platit 150 de lei.

Per total a fost o esperienta foarte placuta si eu o sa mai merg la ea. Alina e de recomandat .

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
La 17.04.2022 la 23:10, loreteorstic a spus:

P.S.Revizitat din nou,cu aceeași plăcere ca și de fiecare data.Ce ar mai fi de adaugat...,devine din ce în ce mai buna cu fiecare vizita avută,știe exact ceea ce-mi doresc și se mulează perfect pe dorințele clientului.E modul ideal de a încheia o săptămână și de a o începe pe următoarea.

Un lucru sexy și incitant pt mine pe care-l afla și ea cu aceasta ocazie,citind ceea ce am scris🙈😊...cum isi prinde parul!Momentul acela înainte de acțiune, când dupa o tigara si un pahar de apa,eu imi dau ceasul de la mana jos iar Alina își prinde parul intr-un mod extrem de senzual și sexy.🥰

Pt mine este de FB*,o sa revin cu drag la ea ,atat în Arad cât și în orașele din apropiere.😉

Cu ocazia ultimei vizite am descoperit ce o face atât de speciala,tot timpul descoperi lucruri noi și incitante la ea.😉😊De asta data am observat gropitele din obrăjori🥰,care arata wow ii dau asa un aer de inocența și perversitate în același timp.🙈🙊🙉

Timpul petrecut cu ea este timp de calitate și este  de savurat fiecare moment petrecut in compania ei.

Ca si servicii ireproșabilă ca si de fiecare data.

P.S.părul tot la fel de incitant si-l prinde 😋

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator Patimasu
La 29.04.2022 la 21:48, Juanpablo a spus:

Ieri la prima oră,o vizită la Alinutza...Abia se trezise când am ajuns,era încă somnoroasă,ochii abia deschisese, păr legat sus,ca la cocostârc... arată foarte frumos așa somnoroasă , și timpul era morocănos, că și ea 

Am stat la povești, până când se machia,am spus că pentru mine nu trebuie să se machieze,dar na.

Am trecut la duș,ea făcuse înainte. Trecut în cameră unde am mai vorbit mult până să trecem la acțiune. Dacă ea nu-mi spunea,na facem ceva,de mine poate și acuma stăteam la povești.

Am început cu 69 inițiată de ea,unde am stat mult,ea cu ON executat foarte bine, fără mâini,Deep,cu atenție la împrejurimi. După un timp am oprito,că nu mai rezistam.

Am montat balonașul trei sau patru poziții. Final ca de obicei ON cu un Cim glorios.

Eu mă simt cu ea foarte bine,de fiecare dată...ne înțelegem foarte bine,din când în când mă ceartă,atunci eu o îmbrățișezi și sărut.

De recomandat... sută la sută.

De revenit...da,da,daaaaaa!

Mulțumesc frumos ..🦊mea Tânără... 😘

I-am zis la sfârșit că așa dimineață de mult nu am mai făcut sex... așa pe nepișate ,cum se zice pe la noi,ea na mai auzit această zicală...😘🦊🤗

Din cauza ta am așteptat eu afară în ploaie🤪

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Patimasu a spus:

Din cauza ta am așteptat eu afară în ploaie🤪

Nu ai asteptat deloc. 😁 Ai ajuns tu prea devreme🤭

Link spre comentariu
Vizitator Patimasu
Acum 1 oră, loreteorstic a spus:

Sunt de înțeles😉, domnii care ard de nerăbdare să...te si vadă!🤪😋😁

,

Acum 2 ore, Juanpablo a spus:

Vezi, dacă aveai umbrelă ...nu te ploua...😂

Vremea era buna de numărat banii și făcut copii, banii ia numărat Alina, și de făcut copii doar am exersat că ma servit cu umbreluță micuță. Parcă mă lovește dorul de vulpița 🦊🦊🦊

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...