miluca66 Reputație: -24 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Octombrie 16, 2021 Acum 1 minut, marcus6 a spus: Băi i-am multumit pentru că a încercat să mă ajute dar programarea era deja făcută, asta o poate comfirma si el și Diana. Eu nu sunt așa slab să abandonez ușor, eu nu mă las pînă nu reușesc. imi pare bine totusi daca ajungi la rrspectiva fii sincer si recunoaste ca este Daiana far o cheama Elena (Nuta) 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2021 Postat Octombrie 16, 2021 Acum 1 minut, miluca66 a spus: imi pare bine totusi daca ajungi la rrspectiva fii sincer si recunoaste ca este Daiana far o cheama Elena (Nuta) Nu am eu ce sa dovedesc aici. Aici sunt alți ce trebuie să o facă nu eu.
miluca66 Reputație: -24 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Octombrie 16, 2021 Acum 1 minut, marcus6 a spus: Nu am eu ce sa dovedesc aici. Aici sunt alți ce trebuie să o facă nu eu. Atunci pina nu vezi nu comenta!! Ai sa imi dai dreptate daca ajungi sau deja ai sjuns imi place dreptatea 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2021 Postat Octombrie 16, 2021 Chiar acum, miluca66 a spus: Atunci pina nu vezi nu comenta!! Ai sa imi dai dreptate daca ajungi sau deja ai sjuns imi place dreptatea Uite că stiu cine este dar e secret i las pe alți. Nu mai fute topicul.
miluca66 Reputație: -24 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Octombrie 16, 2021 Acum 18 minute, marcus6 a spus: Uite că stiu cine este dar e secret i las pe alți. Nu mai fute topicul. Ai dreptate dar fii sincer 1
ffsdnd Reputație: 7399 Postat Octombrie 16, 2021 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Octombrie 16, 2021 Acum 8 minute, miluca66 a spus: Ai dreptate dar fii sincer Ma baiatule....cei cu tine? Ce vrei tu sa demonstrezi? Daca pana la postarile mele si ale lui Colericul pareai o clona pusa pe promovat gagici.....Acum pari a fi un stalker al fetei si este MULT mai grav.....pentru ca fata asta dupa cum vezi are recenzii bune. Il las pe colegul @_sahy_ sa iti explice ce patesc acesti "stalkeri" ce vor sa demonstreze lucruri de pe conturi clona. Are el o postare, foarte buna... La 04.10.2021 la 1:10, _sahy_ a spus: ... o sicaneaza in privat.. si o urmareste prin oras?).. test psihiatric nu psihologic ne-ar trebui la unii cand ne inregistram!.. aviz obsedatului: calmeaza-ti circumvolutiunile daca le ai.. ca exista in tara asta inca cativa "sahy"...care te vor calma.. ti-ai ales gresit fata!! stai in casa cuminte, lasa forumul, si uita-te pe antena 3.. altfel iti vei fi dorit ca politia sa nu fie ocupata cu amenzi "no covid mask" si sa faci cunostinta cu ei.. bye bye PS: Scuze Sahy ca iti folosesc continutul, fara a cere aprobare, dar ai scris foarte bine acolo. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2021 Postat Octombrie 16, 2021 Acum 28 minute, ffsdnd a spus: Il las pe colegul @_sahy_ sa iti explice ce patesc acesti "stalkeri" ce vor sa demonstreze lucruri de pe conturi clona. Are el o postare, foarte buna... PS: Scuze Sahy ca iti folosesc continutul, fara a cere aprobare, dar ai scris foarte bine acolo. seara buna si frumoasa, moldova! no prob ffsdnd.. voi stiti mai bine ce e in ograda voastra..cine cu cine si de ce..nu pot sa nu remarc domnita de față, careia imi cer scuze ca intervin.i-as pune-o ((🤭) invitatie pe meleagu meu).. da nu vreau sa supar mai tare pe unchiu coleric, sa ma minuseze 😜.. asadar , frumoasa domnita.. eu cred ca tu cunosti situatia de fata, cat si pe membrul ei..stalker in limba noastra ..ca unii habar n-au cu ce se mananca, inseamna 'hartuitor'...nu mai e nevoie de mai multa definitie, nu?.. ceea ce aici nu vad cine ar fii..prea mult timp liber, acces facil la internet, si faptul ca parintii sunt plecati de acasa, sunt cateva din motivele "suprapopularii" forumului.... peste tot exista afinitati, favoritisme, trolleala..asta pana in punctul in care suparati pe cine nu trebuie..recunosc ca si eu am favorite.. (chiar daca platesc acele favoruri).. dar fetele ce au ajuns in stadiul asta, au ajuns pentru ca au trecut o bariera..profesionala si sociala.. si nu ma proclam a fii "protectorul", ci atunci cand sunt in situatii naspa, imi devin "familie".. la 5 dimineata cand ma suna ca are probleme, ma ridic, ascut coasa si la vanat baiete.pt ca pe unii ii manca grav in dos, si nu se pot abtine..sunt mari cocosi, cand se simt in siguranta din spatele tastelor, sau a distantei...dar astia-s copii pe langa aia de ies ei la "vanat".. ultimul lucru ce-l mai spun astora: vanatorul poate devenii el insusi vanat! forumul e despre sex, sex si futai..😜 si sa nu zic ca am intrat aiurea aici..inna, cand ne hmmm si noi? 😛🤭 miluca tata.. spune-ti nemultumirile aici odata, si n-o mai da ca fata mare la pwla..nu vrea inna sa-ti dea si tie, ce are ea 😋?.. nu-i bai boss!.. i-a arunca-ti un ochi ( ca ai 2).. prin lături, sa vezi ca nu ai salariu/an, cat ai avea ce fute.. fiti cuminti!
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2021 Postat Octombrie 16, 2021 Acum 15 minute, _sahy_ a spus: seara buna si frumoasa, moldova! no prob ffsdnd.. voi stiti mai bine ce e in ograda voastra..cine cu cine si de ce..nu pot sa nu remarc domnita de față, careia imi cer scuze ca intervin.i-as pune-o ((🤭) invitatie pe meleagu meu).. da nu vreau sa supar mai tare pe unchiu coleric, sa ma minuseze 😜.. asadar , frumoasa domnita.. eu cred ca tu cunosti situatia de fata, cat si pe membrul ei..stalker in limba noastra ..ca unii habar n-au cu ce se mananca, inseamna 'hartuitor'...nu mai e nevoie de mai multa definitie, nu?.. ceea ce aici nu vad cine ar fii..prea mult timp liber, acces facil la internet, si faptul ca parintii sunt plecati de acasa, sunt cateva din motivele "suprapopularii" forumului.... peste tot exista afinitati, favoritisme, trolleala..asta pana in punctul in care suparati pe cine nu trebuie..recunosc ca si eu am favorite.. (chiar daca platesc acele favoruri).. dar fetele ce au ajuns in stadiul asta, au ajuns pentru ca au trecut o bariera..profesionala si sociala.. si nu ma proclam a fii "protectorul", ci atunci cand sunt in situatii naspa, imi devin "familie".. la 5 dimineata cand ma suna ca are probleme, ma ridic, ascut coasa si la vanat baiete.pt ca pe unii ii manca grav in dos, si nu se pot abtine..sunt mari cocosi, cand se simt in siguranta din spatele tastelor, sau a distantei...dar astia-s copii pe langa aia de ies ei la "vanat".. ultimul lucru ce-l mai spun astora: vanatorul poate devenii el insusi vanat! forumul e despre sex, sex si futai..😜 si sa nu zic ca am intrat aiurea aici..inna, cand ne hmmm si noi? 😛🤭 miluca tata.. spune-ti nemultumirile aici odata, si n-o mai da ca fata mare la pwla..nu vrea inna sa-ti dea si tie, ce are ea 😋?.. nu-i bai boss!.. i-a arunca-ti un ochi ( ca ai 2).. prin lături, sa vezi ca nu ai salariu/an, cat ai avea ce fute.. fiti cuminti! Da pai pe secțiunea asta mulți lucrează doar din spatele tastelor nu pe teren. Ce să faci trebuie și din ăștea.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2021 Postat Octombrie 16, 2021 Chiar acum, marcus6 a spus: Da pai pe secțiunea asta mulți lucrează doar din spatele tastelor nu pe teren. Ce să faci trebuie și din ăștea. munca de birou.. 🤦♂️..da macar s-o faca calumea.. si benevol..
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2021 Postat Octombrie 16, 2021 Întrebațil pe @colericul
Inna. Reputație: 20 Postat Octombrie 17, 2021 Autor Postat Octombrie 17, 2021 Buna dimineata ❤ 💋Disponibila până la ora 19💋 Voi lăsa mai jos lista mea de prețuri și servicii pentru cei interesați😜 💋sex oral neprotejat(in funcție de igiena) 💋sex normal protejat 💋masaj de relaxare 💋finalizare orară/corporală 💋dacă mai sunt si alte nebunii,incercăm să le rezolvăm😜 PREȚ🙈 💋150 ron/20 minute (1 fin) 💋200 ron /30 minute 💋250 ron/45 minute(2 fin) 💋300 ron /60 minute LOCAȚIE Zona centrală(reper Hotel Balada) PROGRAM 09:00 - 19:00 zilnic DE PREFERAT CU PROGRAMĂRI SUNT SINGURĂ IN LOCAȚIE ROG SERIOZITATE ȘI IGIENĂ VĂ AȘTEPT CU DRAG 🤗 KISSESSSS 2
miluca66 Reputație: -24 Postat Octombrie 17, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Octombrie 17, 2021 Acum 8 minute, Inna. a spus: Buna dimineata ❤ 💋Disponibila până la ora 19💋 Voi lăsa mai jos lista mea de prețuri și servicii pentru cei interesați😜 💋sex oral neprotejat(in funcție de igiena) 💋sex normal protejat 💋masaj de relaxare 💋finalizare orară/corporală 💋dacă mai sunt si alte nebunii,incercăm să le rezolvăm😜 PREȚ🙈 💋150 ron/20 minute (1 fin) 💋200 ron /30 minute 💋250 ron/45 minute(2 fin) 💋300 ron /60 minute LOCAȚIE Zona centrală(reper Hotel Balada) PROGRAM 09:00 - 19:00 zilnic DE PREFERAT CU PROGRAMĂRI SUNT SINGURĂ IN LOCAȚIE ROG SERIOZITATE ȘI IGIENĂ VĂ AȘTEPT CU DRAG 🤗 KISSESSSS 😄😄😄😄😄 1
Inna. Reputație: 20 Postat Octombrie 19, 2021 Autor Postat Octombrie 19, 2021 Buna dimineata 🤗 💥Disponibilă astăzi până la ora 19💥💋 1
Inna. Reputație: 20 Postat Octombrie 20, 2021 Autor Postat Octombrie 20, 2021 Buna dimineața 🤗💋 💥Sunt aici pentru tine😜💥 1
homeboy Reputație: 3 Postat Octombrie 22, 2021 Postat Octombrie 22, 2021 E prima mea recenzie pe forum desi il urmaresc de ceva ani. Domnita este peste medie raportat la ce am avut pana acum in Suceava Am vizitat-o de 2 ori pana acum, lucru pe care l-am facut doar pe vrema lui Alice. Oralul este de top, doar asta m-a interesat, un oral cum rar mai prinzi in sv de ceva timp. Fata sociabila, prosop curat, GFE 8+, ON 10, 200 Ron/nr platiti la sfarsit. Eu unul o voi mai vizita. Bafta 1 1
rafanadal Reputație: 180 Postat Octombrie 24, 2021 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Octombrie 24, 2021 Inna pe când WhatsApp?
dante27 Reputație: 62 Postat Octombrie 28, 2021 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Octombrie 28, 2021 Acum mai bine de o saptamana i-am facut si eu o vizita Innei, dupa o programare facuta cu o zi inainte. Locatia: langa hotel Balada. Inna e foarte joviala, a fost mereu cu zambetul pe buze. E simpatica, epilata, fara vreun miros suspect. Baia curata, prosop curat. Am optat pentru o ora cu 2 finalizari si masaj Tarif: 300 de lei ora, 2 fin Note: Locatie: 9 apartament curat, baie curata, prosop, niste papuci de casa n-ar strica Igiena: 10 - foarte curata, epilata Aspect fizic: 9 - daca era putin mai inalta primea nota mai mare Oral: 9-10 - neprotejat, ii place, se implica, DT, atentie la sateliti Normal: 9 - nu comenteaza la pozitii, se implica GFE: 10 - foarte vorbareata, mereu cu zambetul pe buze Concluzie: de revenit clar, sper sa stea cat mai mult in Sv. 1 1 1
mini123 Reputație: 29 Postat Octombrie 29, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 29, 2021 La 300 lei / h tot 2 finalizări?
arturo Reputație: 245 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Postat Decembrie 15, 2021 Salutare! Mai știe cineva ceva de domnișoară, mulțumesc?
outofmymind Reputație: 264 Postat Decembrie 15, 2021 Postat Decembrie 15, 2021 15 hours ago, arturo said: Salutare! Mai știe cineva ceva de domnișoară, mulțumesc? Pare că s-a retras...și tel de pe sv și cel de pe bt...out of service 1
Sinner1 Reputație: 52 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Decembrie 16, 2021 Buna! Mai esti in Suceava?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum